|
|
#721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
z odszkodowania mogłąbys se chyba cały blok kupic - i dół wynając ? ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#722 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale wiesz to jest dowod na to co powiedzial moj Tz-ze tego co ja bym chciała ewentualnie miec to albo juz nie produkują albo jeszcze nie wymyslono ![]() np dopiero teraz w sklepach są takie dywany jakie chciałam 8 lat temu ,ale teraz to ja ich juz nie chce ..chce inne-ktorych jeszcze nie wymyslono
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przejazdy autobusami i pkp nie są za darmo może w kwietniu sie do wawy kiedyś wybiorę (jak eventim bedzie bilety na CP miał )http://demotywatory.pl/2850795/Czeka...ealnego-faceta
|
|
#724 | |||||||
|
Nindżopesz
|
Ponownie witam bo znowu spałam
![]() Cytat:
Ewentualnie z rurą by wyrwali.Cytat:
Ad. 2 no popacz ![]() Ad. 3 narożnik można zawsze pyknąć pod okno a biurko i regał/komodę/półki czy co tam pod ścianę. Cytat:
Chociaż ja, ślepota, z odległości 4 m nie dowidzę nawet w okularach tego co piszą w tiviku 29 czy tam 28 cali... Dlatego kombinowałam z ustawianiem w poprzek. Ale może Kamena ma lepsze okulary albo plusy ![]() Bo już mi się koncepcje na choroby skończyły. Cytat:
![]() Cytat:
To Cię teraz zmartwię - turkus i morska zieleń chyba robią się zajenożyczkibiście modne. Co widać na Szafie i na allegro (jak kiedyś pisałam w wyszukiwarce "morsk*" to wychodziło z 5 stron a wczoraj... 75 ) Co mnie wkufia bo nie mam kasy żeby się obkupić na przyszłe lata! Cytat:
![]() Cytat:
Ad. 2 To musisz se kupić takie sztywne chodniczki sprzedawane na metry i zawiesić jako zasłonki. A na poważnie, to robią teraz zasłonki z chyba dość grubego materiału i z takimi metalowymi kółkami na górze żeby wetknąć karnisz i one nie falują jakoś mocno. Przynajmniej na zdjęciach wyglądają na w miarę gładkie. |
|||||||
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
było we Szwecji i innych rozwiniętych krajach jak oglądam seriale z początku lat 90tych i widzę ze oni juz tam mają to co jest nowością w ikei albo na sklepach od 2 lat u nas to się czuję jak kosmita jak jestesmy do tyłu - np rozwiązania kuchenne, meble itp, mam je w domu - ale w Polsce są od zaledwie kilku lat a u nich od 20 kurna jak nie wczesniej niektóre ![]() to tylko dostępność u nas jest szitowa - produkcja jest ino nie na Polskę
|
|
|
|
|
#726 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#728 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do dywaników-to mialam tez taki pomysł zeby po prostu dywan na zabkach uwiesic
...no ale wada tego pomysłu jest taka ze takiej zacłonki nie da sie odcłonić ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- a propo dywaników-anegdotka remontowa-likfidowalismy młodej stara zakisłą wykładzine w miśki. Młoda kazała se wyciąć na pamiątke kawałek ...no i dobra wycielismy i plątał sie ten kawałek po domu. Ostatnio młoda se o nim przypomniala i pyta:-"chyba nie wyrzuciłaś mojego arrasa ?"
|
|
#729 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
1.
2. wymówkę przyjmuję, ale jutro się stroisz i focisz ![]() Cytat:
2A. ale i tak chyba musisz jakiś karnisz kupic?? czy nie? 2B. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#730 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#731 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do karnisza to włąsnie nie mam zamiaru kupowac ino linke ikeową
![]() ło takom: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60075295 ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- ale mnie lep napieprza...u was tez taka syfioza? ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- kurna...potzrebuje kolorowego cienkopisa...dlaczego mamy tu tylko zółłte?
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polly? mam pytanie czy Twoim zdaniem ta pasiasta podłoga nie pomniejszyłą optycznie powierzchni salonu? staram sie to sobie wyobrazić - widziałąm drobniejsze paski u kogos w duuuuzej sypialni i Wasze ino ciemniejsze też w sypialni i jakoś sie skurczyły miw oczach ? a moze to moja obsesja "gładkości" jednolitych w miarę podłóg ? na slunsku syfioza - w ramach podrywu dowiedziałam sie dzis na stacji benzynowej wszystkiego o pogodzie ( ale pan ze stacji zawsze sie dowala, fakt ja tam zawsze tankuje ale to stacja bez samoobslugi i nie musze sie babrac w syfie, nie zebym była księżniczką - po prostu wygodniej i najblizsza mi stacja ) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 15:59 |
|
|
|
|
#733 |
|
Nindżopesz
|
Dobrze, że nie białe.
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz mam korki z najnudniejszą dziewczynką świata - godzina trwa wieeeeeeeeki
i juz jestem chora grrrrrrrrrrrr |
|
|
|
#735 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wg mnie powiększyła , ale to chyba nie przez paski czy ich brak tylko zestawienie jasnej podłogi z ciemnymi scianami dało taki efekt. Bo podłoga wydaje sie taka duuuuuza...a ciemne sciany wydają sie optycznie dalej niz są...
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki, czyli urojone to mam
|
|
|
|
|
#737 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
mnie też łeb napieprza, chyba od pogody, dwa paracetamolki i już prawie dopsz
tylko chiba mam coś z pecherzem, tzn. czuję go wewnątrz, a mam wrażenie że nie powinno się czuć obecności pęcherza? nie boli tylko jakby ucisk czuję, poza tym wsio ok... aaaa, i mam pytanko, chcę malnąć przedpokój na ciemną zieleń, taką liściową, zimną, i czy będzie to pasować do białego sufitu, żółtawo-jasnego parkietu i czerwono-rudej szafy????
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Brzmi jak postać z bajki- Najnudniejsza Dziewczynka Świata dzięki pocałunkowi Kobiety Pająka stała się Najbardziej interesującą Dziewczynką Świata
|
#739 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wg mnie tak, chociaz nie nazwałabym lisciowej zieleni zimną.... zresztą w czasach kiedy jesczze nie było mieszalni farb sama se taką wyprodukowałam i jest do dziś + półki i parapet złoto orzechowy i do dzis sie dziwie jak to piknie wygląda ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- edit-tylko miej na uwadze ze o zmroku to bedzie wygladało prawie jak na czorno malniete ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
mnie sie wydaje ze duze wzory na podłodze pomniejszają...a takie drobne to chyba nie...
|
|
|
#740 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ad. 2 rudym dobrze w zieleni więc rudym szafom pewnie też Zastanawia mnie ino biel i żółtawość bo niby biały jest zimnym kolorem (tak?) a żółty ciepłym (chyba).
|
|
|
|
|
#741 |
|
grozi wypollizowaniem
|
biały na syficie pasuje do wszystkiego..biel jest neutralna..ale ze nie ma bieli doskonałej to są rózne białości-ciepłe i zimne,a po prowdzie to efekt zalezy od oświetlenia.
mozesz pojechac tez po całości-tzn sufit tez walnąc na zielono
|
|
#742 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kameno, tym razem myśl o salonie dopadła mnie podczas zmywania. Że z czysto szpanerskiego puktu widzenia (jeśli zdecydujesz się na ustawienie kanapy i biurka w poprzek czyli w te mańke co rysowałam) to na pierwszy rzut oka dla wchodzącego gościa pewnie lepiej by wyglądała kanapa i stolik okolicznościowy pod oknem (czyli naprzeciwko drzwi) niż biurko. No bo biurko na pierwszym planie to takie... nastolatkowe :P Chociaż sama mam pierwszoplanowe biurko w sypialni no ale cóż, metraż zobowiązuje. Z drugiej strony załóżmy, że zapraszasz aliganckie kuleżanki i sadzasz pod tym oknem a one z nudów gapią Ci się po ścianach wynajdując jakieś ryski, jakby siedziały twarzą do okna to miałyby ciekawsze widoki. |
|
|
|
|
#743 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
trza było magnolią pojechac po całosci przy jasnych kolorach nie widze sensu białego sufitu i jakie łatew malowanie-zadnych pasków pierdasków ![]() co do reszty to musze przemyslec moj salon pod ty kątem ![]() fiem-u mnie znudzeni goscie bedą myslec "o ja ✂✂✂✂✂✂✂e ale se nawaliła pudeł na scianie...skad ona takie meble wytrzasła"
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-17 o 17:03 |
|
|
|
|
#744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też lisciana nie wydaje mi sie zimna Cytat:
ach zeby tak było kurde- smęt - ale tylko raz - msuze to z siebie wyrzucić: podpinam sie pod podanie Red o koniec świata, moje nerwice lękowe że zostane sama na tym padole chyba nie mają szans - matka ma niebezpieczne skoki ciśnien wróciła od kardio - jakies szmery milion tablet ale na diagnostykę do szpit nie wzięli tylko " będzie dobrze" - juz kutfa słyszałam takie będzie dobrze zbyt czesto - i nigdy, kufa, nigdy nie było ![]() no a teraz sie musze pozbierac bo nic z tym nie zrobie - nie wejde do niej i nie naprawie jej - a fakt ze kiedys miała nadcisnienie zamiast lekarzy alarmowac, mobilizowac to tylko uspokaja - "aaa to w takim razie nic dziwnego" koniec smęta. serio serio. ugh o Redzia - ustawia jak i ja - ja tez optuje za paczeniem sie w okno z narożnika ( nieustępliwa bedę w tym wzgledzie) i nie przyznam Ci sie Kameno gdzie ja myślę o Twym remoncie ![]() poza tym ten kąt na lewo od drzwi - to tak fajnie wydzielon jest - az sie prosi o wypoczynkowy "kąt", teren Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 17:06 |
||
|
|
|
#745 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a ja fiem-na klopie ![]() zgadłam?
|
|
#746 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
spadam do domu, wkleję tylko zieleń Dark_green.jpg mniej więcej takie cóś, wg mnie zimna?
|
|
|
|
#747 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wg mnie nie zimna i bardzo ładna
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
tam zazwyczaj wpadam na pomysł zeby pomyslec - nigdy nie ejstem tam długo nie rozumiem posiedzen klopowych i czytania gazet na klopie ja chce zawsze jaknajszybciej wyjsc stamtąd, ale pod prysznicem najczesciejwe wannie - wtedy w ogóle myslę najwiecej na rózne tematy - no i jak pieszo gdzies ide po miescie - ludiz nie poznaje bo jestem w innym swiecie a o Red mysle co wejde do salonu mojej mamy - przez te meble ![]() nie jest tak ciepła ta zieleń jak inne - ale na całej powierzchni tez nie bedzie klasyczna zimna - tak czuje - dla mnie soczysssssta jak sok z lisci babananowca
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 17:14 |
|
|
|
#749 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie chciało nam się magnoliować sufitu, tzn. TŻ napalił się na białe - a one już takie były na dzieńdobry więc pewnie w ten sposób tuszował swoje lenistwo. U mnie niestety narożnik stoi frontem do ściany, w której póki co jest dziura z rurami (jeszcze jedna, na fotce się nie złapała) ale kombinując inaczej nie miałabym gdzie postawić szaf, bu. Zresztą póki co to nawet lepiej bo na balkonie są średnie widoki - stare kaloryfery i narzędzia, które nie mieszczą się w piwnicy ![]() Cytat:
Co pojechała z czymś do szpitala to ją zbywali więc teraz się cyka jeździć, ale fakt, że była ostatnio na badaniu dna oka i jakoś jej to nadciśnienie wyparowało. Więc może ci lekarze nie są tak do końca olewczy, co nie Cbrku? ![]() Też pomyślałam o tej miejscówce ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) to by skierowali do szpitala? No nie wiem, really.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

-mialam dokłądnie takie juz 4 lata temu-te z patykami w srodku

może w kwietniu sie do wawy kiedyś wybiorę (jak eventim bedzie bilety na CP miał
)
) Co mnie wkufia bo nie mam kasy żeby się obkupić na przyszłe lata!
Jeśli ja schudnę, to chciałbym się choć trochę polansować (w przeciwnym wypadku niech koniec świata będzie dzisiaj!)