Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. 1 1,61%
Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. 2 3,23%
Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. 1 1,61%
Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. 0 0%
Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. 0 0%
Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. 0 0%
Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 19 30,65%
Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! 6 9,68%
Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! 1 1,61%
Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. 4 6,45%
Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 28 45,16%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 15:46   #151
agniese79
Rozeznanie

Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!

Hej Dziewczyny też się melduje w nowym wątku. Trochę doszłam do siebie po śmierci teściowej i mniej stresów chociaż kwestia remontu mieszkania mnie przeraża, nie wiem czy mój mężul zdązy przed narodziami Małego, a ja niestety nie bardzo moge mu pomagać w pracach. Powoli kompletuję wyprawke i zastanawiam się nad wózkiem, oglądam Wasze zakupy
Dla Dziewczyn z Łodzi, moja koleżanka rodziła w Madurowiczu i bardzo sobie chwali, co prawda miała zatrucie ciążowe i leżała tam tygodniami ale opieka jest ok. Ja zamierzam rodzić w Matce Polce.
Pozdrowionka
Stary 2011-03-17, 15:47   #152
Ollliwka
Zakorzenienie

matal za pytanie mnie do mgr trudno się zebrać,a mam napisać I rozdział

siasiek

moniqac ja ogromnego to mieć nie będę brzucha moja mama w sumie miała mały w ciąży...poza tym chudziną nie byłam przed ciążą więc może być nie widać jak Zuzka rośnie aż tak
to taka moja teoria

agniese79 ooo to dzięki za opinię dotyczącą Madurowicza... tak się składa, że ja nie mam jakoś kogo zapytać bo znajome rodziły w Matce Polce albo w Rydygierze.

uciekam po Tż bo o 16 kończy prace pogoda fatalna, leje cały czas i jak tu wyjść

Edytowane przez Ollliwka
Czas edycji: 2011-03-17 o 15:49
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 15:49   #153
moniqac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
kurier przywiózł komode i poprosiłam go zeby wniósł mi do domu to mi burak zostawił przed schodami w domu! ciekawe jak mam to sobie przytargac
ide rozpakowac paczke i bede przynosic po jednej desce
ciezka jak cholera jest ale przeciez widział ze w ciazy jestem bo sam mówi ze ciezarna jestem to mi ja wniesie
to przepraszam jakbym nie była ciezarna to zostawiłby mi ta paczke przed bramką!!! ???
oni powinni miec jakies wózki do przewozenia tych paczek. bez sensu

WSIÓR tak zwany .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 15:56   #154
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
matal za pytanie mnie do mgr trudno się zebrać,a mam napisać I rozdział
Ja nadal nie mam pierwszego rozdziału

Tzn. mam jakąś 1/4, czyli jeden podrozdział, ale na 6 stron ponad

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 15:57   #155
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość

(pomoglo? )
Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Mimbi na jakim etapie przy pisaniu jesteś? Masz przewód na własną rękę, tak? Ja tak pisałam i wcaleeee mnie to nieee mobilizowało..
Zasadniczo to na zadnym szczerze mowiac Poszedl pierwszy artykul do druku, ale nawet nie moge sie spiac, zeby napisac streszczenie po angielsku. Mam materialy, moglabym tylko usiasc i zaczac dziubac, ale nie mam weny. Chociaz jak mnie zwolnia z pracy to jest szansa wrocic na uniwerystet do pracy dydaktycznej, wiec moze wtedy bede miala jakas mobilizacje, w koncu bede musiala sie doksztalcac. Eh, nie wiem jak to jest, moja branza, moj temat, moje zainteresowania, a czuje sie tak, jakbym miala sie zabierac za cwiczenia z fizyki w liceum...
Cytat:
wiecie co....
jak mi sie uda złozyć tą komodę to bede prze....

na instrukcji pisze ze ma to zajac około 50 minut no nie sądzę jak narazie rozszyfrowałam co jest co wysypałam dwa miliony srubek gwozdków kołków zawiasów

jak mi sie to uda złozyc to zjem od strzału ten litr lodów co mam w zamrażarce
Ja nie robie takich rzeczy, bo mnie szlag trafia po 10 minutach juz. A poza tym TZ sie cieszy, jak sie moze sprawdzic w domu jako mezczyzna, wiec pewnie sama bym zlozyla, a potem rozlozyla jeszcze raz, zeby sie mogl wykazac

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
WSIÓR tak zwany .
Pracowalam w firmie, w ktorej nadawalismy codziennie ponad 100 paczek kurierem z doreczeniem do rak wlasnych... Nie macie pojecia, co ci ludzie potrafia robic, Ty sie ciesz, ze Ci w ogole do domu przywiozl, bo mogl zadzwonic i zapytac na przyklad, czy by pani sama sobie nie odebrala.

W moim watku pierwsze ciazowe swatche
(mialam nie wklejac, ale musze sie jakos reklamowac, a nie wiem jak zrobic podpis pod postami, hmmm?)
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post25781994

A z babskich rzeczy to chcialam powiedziec, ze dostalam z wymianki probke rozu mineralnego i po pierwszym nalozeniu jestem zachwycona
http://sweetscents.com/ Wiec z takim lekko bulgarskim polyskiem i kolorem na policzkach lece na szkole rodzenia zakasowac wszystkie mamuski w dresach z nieumytymi wlosami, howk!
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 15:59   #156
moria44
Wtajemniczenie

Szalooooooooone ile postów Zostawić Was na kilka godzin

Chciałam tak na szybko napisać, że torba do szpitala o wymiarach 60x35x30 jest ZA MAŁA Przynajmniej ja się nie mieszczę a zapakowałam tylko ciuszki dla małej, w tym kombinezonik, rożek miękki, jedną koszulę nocną, szlafrok, 6 tetrowych pieluch i kosmetyczkę z kosmetykami małej. A gdzie jeszcze jakieś podkłady, podpaski, moja kosmetyczka, klapki, woda, ładowarka, aparat, podusia pod głowę, herbatki na laktację.... dalej nie pakuję czekam na TŻ, niech mi większą wersję wyciągnie ze schowka bo w tym mikrusie to ja się nie będę upychać

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 15:59   #157
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
agus - ja mam tą co zamówiłaś wczoraj i jestem z niej zadowolona, tylko cycki mi bokami wyskakują .
tez wyskakuja
trudno
stanik bede miala w szpitalu
Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Tak ikejka, teraz już są chyba tylko białe w sprzedaży (bynajmniej na stronie). Komoda bardzo pojemna, w pierwszej szufladzie mam tetrowe pieluchy poukładane i pudełka te co moria kiedyś tu wklejała. W nich mam pierdołki kosmetyczne bo wole mieć wszystko oddzielnie dla młodszego. A w tych dwóch same ciuchy i powiem Ci, że luz mam w tej dolnej Ale mam dobry system składanie ubranek więc jest ok.

Pięknie

On jak tylko aparat widzi to się szykuje jak model.
A ze swoim aparatem chodzi co chwilę i foty wali (musiałam oddać mu swój jak mi Tż nowy kupił)

I będziesz tam głodna siedziała? Tyle czasu?
Młody nie chce spać bo swoje wyro ma 2x2,20

Ślicznie i widzę, że masz go tak wysoko jak ja.

I tak trzymaj, odpoczywaj. Tyłek na sako, kota w kąt, nogi na krzesło i dychać

Ogromniasty się wydaje I Lenka śliczne imię, moja też by się tak nazywała...

Ale Ci ten pępuch wystaje I nie jest jakoś strasznie nisko. Rośniecie dziewczyny

Ej tylko uważaj z tym dźwiganiem.

Nie było mnie chwilkę bo mama przyszła.
Powiedzcie mi czy granatowa gondolka z bordowym środkiem jest ok? bo mi się nie podobał ten krem co był w środku i kombinuje...

Cytat:
agus brzuszek:

ale superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr r .

Cytat:
Moria sliczna furka Chyba szkoda troszkę odsyłać jak taka fajowa bryczka juz w domu stoi, co? Mam nadzieję, że nowa przyjdzie szybciorem!!

Siasiek Czarosław jak zwykle górą!! Nie tylko teksty na temat śniadanka, ale widok w łóżeczku powalający

Kasia86
jak ty ładnie wyglądasz!! I taka minka na zdjęciach rozmarzona nad brzuszkiem!!

Agus87 brzucholek z dzyndzelkiem cudny

Nową mamusię również witam i oglądam

Grazin 8 miesiąc brzmi tak cudnie... to już wkrótce!!!

Mimbi na jakim etapie przy pisaniu jesteś? Masz przewód na własną rękę, tak? Ja tak pisałam i wcaleeee mnie to nieee mobilizowało..

Ddaaiissyy czyli dobrze rozumuje, że u ciebie jednak lepiej niz gorzej? Jak sprawdzasz wyniki okazuje się, że nie tak źle, jak nam tu prrokowałaś!! Tak trzymać

Andziot
czy Zosia taczką dziś poszalała coś?
hihihi
Stary 2011-03-17, 16:02   #158
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Pracowalam w firmie, w ktorej nadawalismy codziennie ponad 100 paczek kurierem z doreczeniem do rak wlasnych... Nie macie pojecia, co ci ludzie potrafia robic, Ty sie ciesz, ze Ci w ogole do domu przywiozl, bo mogl zadzwonic i zapytac na przyklad, czy by pani sama sobie nie odebrala.
Oj tak, ja kiedy mieszkałam jeszcze sama i zamawiałam 20kg karmy dla mojego psióra musiałam odbierać przesyłkę na ulicy! A stamtąd ciągnąć ją do mieszkania, kilkanaście metrów było, bo mieszkałam w głębi kamienicy.
Jak dzwoniłam z interwencją to się dowiedziałam, że tak jest i tak będzie bo były przypadki kiedy kurierom okradali auto, gdy Ci zanosili paczkę do mieszkania Ale argument, nie?

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 16:08   #159
anula_81
Zakorzenienie

hej kochane!
ja wyszlam dzis wczesniej z pracy bo sie tak zle czulam, w sensie slabo mi bylo, nei moglam oddychac, plecy bolaly, masakra, wiec wpadlam do domu herbatka kocyk i poldrzemka, wchodze na forum a tu tylleeee stronnnn!!! i jeszcze 6 w nowym watku...jejuuu...
przyznam ze powierzchownie doczytalam bo slaba jestem nadal i neiprzytomna...
Moria wozek pierwsza klasa i rzeczywiscie bardzo duza ta gondolka, sliczny kolor, nie wspominajac juz o modelce w srodku
co do torby do szpitala ja mam podobnej wielkosci, moze nawet mniejsza, ale dla dzidzi biore osobno ta co mam do wozka taka mala, na pieluchy i ubranka, tutaj lekarze tak polecaja, latwiej sie podobno ogarnac jak sie ma osobno rzeczy dla maluszka, a osobnoe dla siebie. bede sie w przyszlym tygodniu pakowac, to zobaczymy
kasiulka sliczny brzuszek i faktycznie juz ogromny!
musze wam koniecznie tez wstawic swoj, bo tez mi wybilo do prozdu , jua mam z rana 98 cm!!! dociagne do 100 mam nadzieje
Agus a twoja pileczka jaka! fajowy masz pepek! mnie tak wieczorem wypycha, ale jak mala sie kreci bardzo to czasami mi go tak fajnie wssysa do srodka
daisyyy pracusiu, nie przejmuj sie cukrzyca, tylko trzymaj dietke a bedzie dobrze ja dzisiaj jak widzisz w pracy nie wydolilam, poza tym zimno u nas jak fix!! mrozy nie sa dobre na samopoczucie brrr...

pozdrawiam wszystkie w nowej czesci
moja mama dzwonila, czuje sie juz calkiem dobrze i nie moze sie doczekac przylotu!
a ja ide dalej drzemac bo naprawde jestem dzisiaj wyjatkowo do niczego

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 16:11   #160
martynka89
Zakorzenienie

Nie bylo mnie chwile a tu juz kilka stron do nadrobienia.

Dziewczyny ladne brzuszki juz macie, moj przy waszych jest malutki. Z terminem tez na koncu listy jestem wiec wszystkie juz pewnie beda na odchowalni a ja tu jeszcze zosatne

Szukam porady odnosnie klapek do szpitala. Czy takie normalne materialowe zdadza egzamin? Bo nie wiem jak to jest z krwawieniem pologowym ale boje sie, ze jak bede mocno krwawic to moze mi cos w toalecie przypadkiem na klapka skapnac.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 16:11   #161
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
wiecie co....
jak mi sie uda złozyć tą komodę to bede prze....

na instrukcji pisze ze ma to zajac około 50 minut no nie sądzę jak narazie rozszyfrowałam co jest co wysypałam dwa miliony srubek gwozdków kołków zawiasów

jak mi sie to uda złozyc to zjem od strzału ten litr lodów co mam w zamrażarce
Kochana ja Cię podziwiam, że ty chcesz to sama składac
Pamiętam jak 2 lata temu składałam meble i teraz bym na pewno nie dała rady, trzeba naprawdę dużo siły, żeby wcisnac jeden element w drugi - kołeczki
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 16:16   #162
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
Oj tak, ja kiedy mieszkałam jeszcze sama i zamawiałam 20kg karmy dla mojego psióra musiałam odbierać przesyłkę na ulicy! A stamtąd ciągnąć ją do mieszkania, kilkanaście metrów było, bo mieszkałam w głębi kamienicy.
Jak dzwoniłam z interwencją to się dowiedziałam, że tak jest i tak będzie bo były przypadki kiedy kurierom okradali auto, gdy Ci zanosili paczkę do mieszkania Ale argument, nie?
O losie! Rzeczywiście argument rewelacyjny

Kasiu, Aguś ale Wy macie wieeeeeelkie brzuchy i jakie ładne!!

To ja chyba torbę tez bede musiała kupić, bo mam niewielką, a większą mam tylko walizke na kółkach w którą zapakowaliśmy we dwoje z Małżem do Grecji na 2 tyg Szczerze to ta wielkość by mi odpowiadała

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 16:19   #163
matallewar
Zakorzenienie

Moria Zaczynam się zastanawiać, czy aby nie kupiłam za małej torby do szpitala...

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-17, 16:20   #164
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
O losie! Rzeczywiście argument rewelacyjny

Kasiu, Aguś ale Wy macie wieeeeeelkie brzuchy i jakie ładne!!

To ja chyba torbę tez bede musiała kupić, bo mam niewielką, a większą mam tylko walizke na kółkach w którą zapakowaliśmy we dwoje z Małżem do Grecji na 2 tyg Szczerze to ta wielkość by mi odpowiadała
dzieki
Stary 2011-03-17, 16:22   #165
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Nie bylo mnie chwile a tu juz kilka stron do nadrobienia.

Dziewczyny ladne brzuszki juz macie, moj przy waszych jest malutki. Z terminem tez na koncu listy jestem wiec wszystkie juz pewnie beda na odchowalni a ja tu jeszcze zosatne

Szukam porady odnosnie klapek do szpitala. Czy takie normalne materialowe zdadza egzamin? Bo nie wiem jak to jest z krwawieniem pologowym ale boje sie, ze jak bede mocno krwawic to moze mi cos w toalecie przypadkiem na klapka skapnac.
Mi położna mówiłą, że najlepsze będą takie wykonane z plastyku lub innego tworzywa łatwego do wyczyszczenia. Jak lubisz to weź sobie japonki lub inne letnie klapki. Łatwo je wyczyścisz i pod prysznic też będziesz mogłą w nich wejść

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Aha przypomniało mi się, na wątku mamusiek marcowo-kwietniowych rozpakowana mamuśka doradzała nam żebyśmy nie kupowały wkładek na piersi marki bella bo strasznie przeciekają.

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 16:23   #166
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
tadaaam

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
eweska nie ma J&J a dla mnie te najlepsze były a ty jakie kupiłaś ???
Ja kupiłam Canpol.

Jej muszę jakąś tapetę na twarz narzucić i spadam z synkiem na trening choć dziś nie mam ochoty na wychodzenie z domu, jeszcze ciągle pada i pada :/

Edytowane przez eweska
Czas edycji: 2011-03-17 o 16:25
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 16:29   #167
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny - gdzie kupić koszule do porodu? jakie kupowałyście? bo ja nie mam wcale, a jakies musze mieć do szpitala. szukam na allegro, ale pani ze szkoły rodzenia powiedziała, że mają być krótki i z dużym deklotem, albo zapinane na guziki, bo dzieciątko na brzuszek kładą po porodzie - pewnie po cesarce jest inaczej a może nie .
takie typowo na sam poród to radziłabym kupić wielki zwykły t-shirt, bez problemu później wyrzucisz i szkoda nie będzie a i krótki i delkolt wielki będzie

Cytat:
Andziot[/B] czy Zosia taczką dziś poszalała coś?
poszalała ale tylko w domu,
bo od samego rana pada bez przerwy

w ogóle to czytam i czytam i nic nie mogę napisać bo ciągle muszę czytać żeby nadążyć za Wami

moria44 torba jednak za mała
ale ja np radzę nie brać ciuszków na wyjście już ze sobą, bo to moze tż donieść w dzień wypisu, po co mają leżeć w torbie, no i aparat też bym raczej tż powierzyła bo takie rzeczy szybko "giną"

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 16:30   #168
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Mi położna mówiłą, że najlepsze będą takie wykonane z plastyku lub innego tworzywa łatwego do wyczyszczenia. Jak lubisz to weź sobie japonki lub inne letnie klapki. Łatwo je wyczyścisz i pod prysznic też będziesz mogłą w nich wejść

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Aha przypomniało mi się, na wątku mamusiek marcowo-kwietniowych rozpakowana mamuśka doradzała nam żebyśmy nie kupowały wkładek na piersi marki bella bo strasznie przeciekają.
pierwsze slysze
ponoc sa najlepsze

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość

Ja kupiłam Canpol.

Jej muszę jakąś tapetę na twarz narzucić i spadam z synkiem na trening choć dziś nie mam ochoty na wychodzenie z domu, jeszcze ciągle pada i pada :/

dostalam smsa od poloznej jutro o 13 ktg

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-03-17 o 16:32
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 16:33   #169
Zytus
Rozeznanie

Cytat:
a co to??
oprócz tego ze to moje nazwisko!
Grazin, bulik to mój ,,morderca piłek''
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20101217137.jpg (82,8 KB, 49 załadowań)
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 16:33   #170
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Aha przypomniało mi się, na wątku mamusiek marcowo-kwietniowych rozpakowana mamuśka doradzała nam żebyśmy nie kupowały wkładek na piersi marki bella bo strasznie przeciekają.
prawda
bella jest beznadziejna
coś takiego jakbyś sobie wsadziła wacik do demakijażu tylko

Edytowane przez andziot
Czas edycji: 2011-03-17 o 16:34
Stary 2011-03-17, 16:36   #171
izunia233
Zadomowienie

agus87 zapytaj się u nas na odchowalni bo już nie pamiętam, która to mamuśka pisała

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 16:37   #172
Paulizia
Wtajemniczenie

6 stron w kilka godzin

Dzien dobry

Witam nowa mamusie Oliwke
Kasia24, ale brzuchol woooow jest super!!!!!
Agus Twoj tez sporawy juz
Moria wozek wyglada super!!! Szkoda tylko, ze to kolko szwankuje... oby sie uwineli w miesiac z ta naprawa!!!! tak a propos jak chcialas taki wozek gondolo-spacerowke to patrzylas na nie gdzies na zywo? Zaciekawily mnie, a chcialabym wiedziec czy to jest dobre rozwiazanie i podloze jest odpowiednie dla maluszka...
Grazin jak Ci idzie z komoda?
Anulko jak sie traz czujesz? Jak mama?
Siasiek... Czarodziej
Ania2631 moze bede okropna, ale... to miod na moje serce co mi napisalas... myslalam, ze to ja jestem najwieksza na watku, a reszta jest daaaaaleeeeeeeko za mna. Przybij pione

Przez Was zupy nie ugotuje... dwa razy wode dolewalam, bo przez nadrabianie mi wyparowala cala

A i jutro dostane w koncu macierzynski!!!!!! Nawet duzo wiecej niz sie spodziewalam... czy moge niesmialo powiedzic, ze wychodzimy z dolka?:pros i:

A i dostalam katalog z Vertbaudet i mam 15 funa znizki, a tam sa takie piekne rzeczy dla maluchow vertbaudet.co.uk
Stary 2011-03-17, 16:40   #173
Siasiek
Zadomowienie

A co do kapci
Wydaje mi się, że branie jednych to nie jest za dobry pomysł.
Napisze Wam jak jest u mnie w szpitalu a raczej jak ja to pamiętam.
A więc kiedy się idziecie kąpać? W wolnej chwili ?
a wolna chwila kiedy jest jeśli macie cały czas dzidzika przy sobie?
Jak zabierają go kąpać, albo jak przychodzi ktoś z rodziny i powierzycie dziecko pod opiekę. Wtedy szybko pod ten prysznic bo dzidzik sam bez mamy?!!

Jak zabierali dzieci na kąpanie to wszystkie babki rzucały się na prysznic. I czasem po prostu było ciężko ogarnąć to wszystko w czasie.

Wycieranie takich mokrych klapek? albo wkładanie takich kapiących na nogę?

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 16:41   #174
agus87
Zakorzenienie

co czytalam to kazdy belle poleca..
hm trudno
ja tez kupilam
Stary 2011-03-17, 16:42   #175
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
o boże
ale on sie tak nazywa?
masakra ja chyba nie jestem tak groźna;P

melduję z frontu:
drzwiczki zamontowane teraz wkręcam prowadnice do szuflad i sie zadstanawiam czy dobrze to robię
bo w instrukcji wszystko jest tylko obrazkami przedstawione
Stary 2011-03-17, 16:43   #176
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
Wygląda groznie
Paulizia-można rzec że jesteśmy w jednej drużynie
Stary 2011-03-17, 16:43   #177
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
albo wkładanie takich kapiących na nogę?
ja tak robiłam
i jakoś mi to nie przeszkadzało

Stary 2011-03-17, 16:44   #178
Paulizia
Wtajemniczenie

Nadaje sie dla chlopca? Jak myslicie? http://www.vertbaudet.co.uk/newborn-...uleur=0009&t=6
Stary 2011-03-17, 16:47   #179
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

co czytalam to kazdy belle poleca..
hm trudno
ja tez kupilam
Belli to chyba są dobre podkłady poporodowe
A wkładki laktacyjne chyba nie - tzn. tak czytałam

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-17, 16:47   #180
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Nadaje sie dla chlopca? Jak myslicie? http://www.vertbaudet.co.uk/newborn-...uleur=0009&t=6
świetne, ale nie rozpina się w kroku
będzie Ci się chciało całego Antosia rozbierać do przebrania pieluchy ?????

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości