|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
nie myślę juz o tym 'facet w windzie, facet w windzie" - choć od kiedy znam Sałatkowy sen - to kurcze widzę tego koszykarza za kazdym razem i rechotam Spo - pytałaś wczesniej co czytam otóż fstyd przyznac - ale bardzo bardzo prymitywne "harlekiny z motywem kryminalnym - nutą przewodnią" Susan Brown -" Rykoszet" i "Żar " początek - sposób budowania zdań, dialogi odrzuca - ale mnie ostatnio poczebna jest tego formatu rozrywka - wszelkie głębokie mysli mnie dołują - i wciongłam sie - jak zwykle szukając razem z bohaterami mordercy natomiast o półkę albo i 3 półki wyżej stoi Martini Steve - ale jego juz przeczytałam prawie wszystko - zostały mi 3 najnowsze ksionszki - z czego mam dwie - te stare lepsze IMHO no i wszędzie duzo bzykania, sarkazmu i szedery, całkowity luuz - nie ma " siadłąm nad brzegiem rzeki i myślałam" czytam je jakbym oglądała " niskiej jakości thirller albo dramat amerykański w TV" Kiedyś uwielbiałam Faulknera - na studiach - dalej mam do tych klimató ciągoty - ale na dziś dzień nie potrzebuję tego typu naturalizmu i nie przypadek to - gdyż ksiązki te traktują o południu stanów a to też mnie zawsze rajcowało - jak widzę film o południowych stanach to sikam z podniecenia
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 17:53 |
|
|
|
|
#752 |
|
Nindżopesz
|
Rachell, a jakbyś ją wysłała ot tak do szpitala na SOR, niech powie/ściemni, że właśnie miała kołatanie i skok ciśnienia czy co tam jej dolega, no przecież jej nie wyrzucą a zbadają podstawowe rzeczy.
|
|
|
|
#753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna Cytat:
Dałam pismo sąsiadce- poszła z babą z tłustymi włosami na spotkanie z administracją, ono trwa od pół godziny. Tam zapadnie decyzja. idę stąd, bo mnie dół wessie
|
|
#754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety mama jak to ona - typ pani kierowniczki - ona nie chce i mam jej dać spokój - więc ona sama sobie jest problemem znacie to - jak pomóc na siłę komuś ( inna rzecz ze oba szpitale kojarza jej sie z tragedią i to by chyba samoistnie zadziałąło destrukcyjnie, jak oliwa do ognia) Cytat:
ja już nic nie będę kopać - zasypujem doła Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 17:59 |
||
|
|
|
#755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Ja muszę mieć coś co mnie wciągnie. Może być ambitne lub nie, ale żeby się to kciało czytać i nie można było się łoderwać.Siedź!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#756 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Miałam kiedyś 1 też na korkach, przyjeżdżałam ze swoim energy drinkiem albo colą, żeby nie zasnąć w trakcie. A przy tym była zdolna ale mega nudna ![]() niestety Sekwoja dopadła mnie dziś, musiałam ją rozebrać
|
|
#757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ależ mnie one tak wciongły - ze jak jest dzień - to tylko czekam zeby sie skończył zeby móc wieczorem poczytać - bo w dzień zawsze cos mnie distract, obowiązki - nie mam spokoju do czytania mnie wciongło to kto z kim i dla czego - i jaki będzie ich następny ruch powyzsze mnie wciongły - za to tą co tu kiedyś az zacytowałam pierwszą stronę - odłozylam - ale nie powiem popłakałam sie ze śmiechu z fragmentu i stylu - tyz wartosciowe nie wiem, zalezy co kogo wcionga - horrory Cie nie bierą podejrzewam, sa jeszcze magiczne harypottery - jakies takie duchywidma - czarymary i ludzi to tez wciąga - mnie wiśniewski - oj ten to by mnie wciongnał w autoagresję - dla mnie niewciongajacy a literatura piękna to juz klasyka - reklamowac nie trzeba ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
ale ja przynajmniej do nikogo juz nie jezdze- wszystkich przyjmuje na włościach Sekwoje - fidziałam, spóźniłam sie ale to w ciemno na skosztowanie - jest szansa ze komus sie nei spodoba????
|
||
|
|
|
#758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysłałam Ci dziś paczkę jestem szybka ![]() Cytat:
![]() nie dziwię Ci się... ja nie ufam lekarzom niestety, więc tysz bym świrowała ![]() ale podobno tak nie można... nie można się dawać ponieść nerwicy (tylko jak to zrobić to nie wiadomo ) zasypujemy? to gut chociaż ja chciałam ze swoim dołem wyskoczyć ale może lepiej nie ludzie mają gorsze problemy łeb mnie boli, deszcz pada |
||
|
|
|
#759 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
albo do emerytury trzeba będzie dorobić ![]() Sekwoja ja nie w ciemno a jak reszta to nie wiem, a co chciałabyś dołączyć? Samplerek by się znalazł.
|
|
#760 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
mój trzeci trymestr ma się coraz lepiej, chyba się do lekarza spróbuję zapisać
![]() Cytat:
sto razy gorzej maluje mi się sufit niż ściany, to niech już zostaną białe, zresztą są bardzo dobrze zrobione i do sufitów się akurat nie moge przyczepićCytat:
![]() ciekawsze widoki twarzą do okna to w moim przypadku ani chybi dawno nie myte szyby Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawaj dawaj - to nie konkurs na największego doła czyżby marchewkowy coś nawiwijał ( prowokacja)---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
no nawet 1 ml w tym samplerku mógłby być - czytałąm Twoje wrażenia z Sekwoi - ciekawość nieziemska - zwłaszcza ze od dziecka jestem pod wrazeniem drzewa i zapach sobie zawsze starałam sie "wyobrazic" na słowo sekwoja reaguje radarem jakimś - to moje ukochane drzewo - wiem jak to brzmi - ale to drzewo bajka nie wpisywałam sie bo jzu to był etap ze dziewczyny dzieliły sie swoimi działkami - no nie mam sumienia tak przypierac kogos do sciany " nie dasz? " to jest czad to drzewko - czad nad czadami - i kolory ma moje mrrrrrrrrr Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 18:37 |
||
|
|
|
#762 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
oesu, fogle to pomyliłam termin przeglądu gazowego, myślałam że dziś a był wczoraj, to ostateczny, wcześniejszych info nie zarejestrowałam.. mam nadzieję że da się umówić na inny raz mimo ze straszą że ostateczny i że zgłoszą wyżej?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Kupiłam płaszcz. Ma za krótki rękaw... :/ |
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#768 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
zapach poniekąd też
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już w domu
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To taki okolicznościowy dół, który się pogłębia jak pada deszcz. Brak kasy i umiejętności oszczędzania przy planowanych wydatkach moim zdaniem ponad miarę. Aczkolwiek to są doły na zapas, bo jak na razie to nawet nie mamy czego remontować (co jest kolejnym powodem doła, ten dół jest permanentny). No i TŻ oczywiście pokiwał głową nad moimi rozterkami i stwierdził że "jakoś to będzie" oraz że on "nie patrzy tak daleko w przyszłość" (ta daleka przyszłość to wg planu miały być okolice koniec wiosny-początek lata, czyli faktycznie lata świetlne ) I najgorsze, że pewnie faktycznie jakoś będzie i damy rade ostatecznie, tylko ja jestem porąbana i się przejmuję na zapas i mam czarne wizje i nie umie sobie usiąść i grać w WOWa (to taka gra w którą marchewkowy ciągle gra) tylko rozpamiętuję No i tyle Jakkolwiek w obliczu chorób, walki z administracją i tsunami to pikuś jest ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- a bardzo za krótki? jak bardzo to się nie przejmuj, taka moda ostatnio...
|
|
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
wyjść możesz ale żoną torbacza bedziesz nadal - Gryniek przeca sie obiecał opiekować małym Redzikiem i wyszło ze jest torbaczem
mogłas niezauważyc oślepiona jego urokiem osobistem lub bling-blingami ![]() Cytat:
dokładnie jak surreal |
|
|
|
|
#772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potrafi przeglądać zeszyt, szukając w nim np tego co było zadane i nie skapnąć się, że to nie jest jego zeszyt ze szkoły, tylko ten do korków W ogóle preferuję" licealistów + " na korki. Dzieci z podstawówki i gimnazjum w ostatniej kolejności i w szczególnych przypadkach Tak jak właśnie w przypadku 2 dzieciaków z podstawówki, których teraz mam.Cytat:
Coś w stylu Coelho też nie. Historyczne mogą być, ale żeby tej historii za dużo nie było Najlepiej jakieś przygodowo-romanso-thrillery może ![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-17 o 18:51 |
|||
|
|
|
#773 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuje - bo wyobrażam sobie siebie - ja bym nie zniesła - ja mam oszczędzanie we krwi - umiem szalec i robię to piniondzowo - ale tylko kiedy mam poczucie ze mam zapasy a gdzie Ty bys chciała sie remontować? zakupic mieszkanie? bo teraz jest wynajem tak? czy jakis domecek ? ta siostra to - ja Wam/Ci sie nie dziwię nic a nic - ja wiem ze siostra siostrą - ale tak sie nie da - tzn nie da sie bez szkody tak sie ciś |
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Rękaw ma za krótki, reszta jest ok. Tak ze 2 cm więcej mógłby mieć...
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak profesjonalnie to też bier Martini, Steve Martini, a i capnij w biblio ten "Rykoszet " pani Brown - najwyzej bedziesz miałą wyrobione zdanie ( o mnie )
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-17 o 18:57 |
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba będzie rączki ciachnąć co nieco...
|
#778 | ||
|
Zakorzenienie
|
też tak pomyślałam
ale coś mi sie zdaje że ogólnie faceci często tak mają ![]() Cytat:
A remonty som drogie a meble jeszcze droższe, czy jakoś tak ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
już som zwierzenia
|
||
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Wcinam chleb domowy na zakwasie z ziarnami masłem i żółtym serem który śmierdzi i jest słodki w smaku i ma dużeeee dziury
![]() Ostatnio do pracy przychodzą do mnie różni ludzie którzy sprzedają jedzenie.Skusiłem się na chleb i jest megaaaaa pyszny :slina :
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Byłam we Twym wątku jakoś na początku i rozważałam wpisać się czy nie wpisać Wynik rozważań znasz A Ty mi o magii teraz zapodajesz, nie mogłaś tego napisać we woncie rozbiórkowym Cytat:
Nie dołuję się, bo już mi się nawet nie kce ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

) to by skierowali do szpitala?
No nie wiem, really.
odrzuca - ale mnie ostatnio poczebna jest tego formatu rozrywka - wszelkie głębokie mysli mnie dołują - i wciongłam sie - jak zwykle szukając razem z bohaterami mordercy

. Ja muszę mieć coś co mnie wciągnie. Może być ambitne lub nie, ale żeby się to kciało czytać i nie można było się łoderwać.
ale to w ciemno na skosztowanie - jest szansa ze komus sie nei spodoba????

ale może lepiej nie 

no nawet 1 ml w tym samplerku mógłby być - czytałąm Twoje wrażenia z Sekwoi - ciekawość nieziemska - zwłaszcza ze od dziecka jestem pod wrazeniem drzewa i zapach sobie zawsze starałam sie "wyobrazic" na słowo sekwoja reaguje radarem jakimś - to moje ukochane drzewo - wiem jak to brzmi - ale to drzewo bajka