Scent Bar XXV - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-17, 15:14   #721
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXV

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
zresztą-to ja wymysliłam zasłony panelowe -mialam dokłądnie takie juz 4 lata temu-te z patykami w srodku
i jak sprawa w sądzie o łamanie praw autorskich/patentowych ???

z odszkodowania mogłąbys se chyba cały blok kupic - i dół wynając ?

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
1. z rosmanna za 12,99
2. miód na moje serce
3. teraz ja będę mieć w cytatach "śmiech, szyder lub obrzydzenie"
ad 1,2,3,
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 15:15   #722
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
i jak sprawa w sądzie o łamanie praw autorskich/patentowych ???

z odszkodowania mogłąbys se chyba cały blok kupic - i dół wynając ?

ale wiesz to jest dowod na to co powiedzial moj Tz-ze tego co ja bym chciała ewentualnie miec to albo juz nie produkują albo jeszcze nie wymyslono

np dopiero teraz w sklepach są takie dywany jakie chciałam 8 lat temu ,ale teraz to ja ich juz nie chce ..chce inne-ktorych jeszcze nie wymyslono
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 15:18   #723
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Bossskie

Oj weź nie marudź, za wstęp na zlot nie pobieramy opłat

Bluzki już mniej mi się podobają- jakoś ich na Tobie nie widzę, ale ja wiem? musiałabym na świeżo cię ujrzeć- no przyjedź, przyjedź, nocować możesz u mnie- W. nie ma, no i będziesz bronić piwnicy ew.

ale przejazdy autobusami i pkp nie są za darmo może w kwietniu sie do wawy kiedyś wybiorę (jak eventim bedzie bilety na CP miał)

http://demotywatory.pl/2850795/Czeka...ealnego-faceta
Stary 2011-03-17, 15:19   #724
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ponownie witam bo znowu spałam

Cytat:
Tylko co mam zrobić, jak rowery są przypięte do rur??? Kłódki grube jak palec, W. wraca w nd wieczór...
Złomiarze by sobie poradzili Ewentualnie z rurą by wyrwali.

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
a jaki masz scenariusz? uwzględnia plączące się krwawe łożyska i takie tam?

ooo, jedno z moich wymyślonych ustawień

a monitor nie będzie na tle okna tylko na tle rolety - jedyne zastrzeżenie to siedzenie tyłem do drzwi, nie lubię
Ad. 1 raczej coś w stylu 20 h leżenia na wznak pod KTG niewykrywającym straszliwych skurczy z krzyża i pod kroplówką bez możliwości wstania do kibla czy łyknięcia kropli wody, wszyscy o mnie zapomnieli, TŻ wraca dopiero z pracy, rozwarcie nie chce się robić, ostre światło więc nawet nie można spać i może jeszcze studenci - a najlepiej zaproszeni na wymianę z Japonii żeby cykali foty ale żeby nie szło się dogadać. A potem krew, flaki i agonia.

Ad. 2 no popacz

Ad. 3 narożnik można zawsze pyknąć pod okno a biurko i regał/komodę/półki czy co tam pod ścianę.

Cytat:
to moze tak :
Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
Ja to fidzeu tak jak na moim b. prymitywnym obrazku. Fotel (szary kwadrat) był by jak ktoś proponował mobilny, komputerowo-gościnny. Kanapa jest na przeciw biurka więc można używać kompa do oglądania filmów z kanapy

Zamiast biurka i regałów można tez wstawić blat, pod blatem z dwóch stron szuflady a na środku miejsce a'la biurko a nad blatem półki coś jak na zdjęciu np.
Tyż piknie Chociaż ja, ślepota, z odległości 4 m nie dowidzę nawet w okularach tego co piszą w tiviku 29 czy tam 28 cali... Dlatego kombinowałam z ustawianiem w poprzek. Ale może Kamena ma lepsze okulary albo plusy

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Lepsze już to niż wymyślanie nowych chorób
Bo już mi się koncepcje na choroby skończyły.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
edit: ee, widziałyście, że pojawiłą się jakaś gazetka dla bab z roznegliżowanymi facetami?
http://www.eksmagazyn.pl/wazny-temat...-fight-clubem/
Taki w typie Flo

Cytat:
Z tym, że dość oryginalne i na bakier z aktualną modą ofkors: jedna z mięciutkiego weluru w świetnym kolorze ciemnego turkusu, a druga czarna, z dekoltem obszytym retro pożółkłą koronką
Pierwsza Boski kolor, mój ulubiony obok czerni.
To Cię teraz zmartwię - turkus i morska zieleń chyba robią się zajenożyczkibiście modne. Co widać na Szafie i na allegro (jak kiedyś pisałam w wyszukiwarce "morsk*" to wychodziło z 5 stron a wczoraj... 75 ) Co mnie wkufia bo nie mam kasy żeby się obkupić na przyszłe lata!

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
To byłoby okropne Jeśli ja schudnę, to chciałbym się choć trochę polansować (w przeciwnym wypadku niech koniec świata będzie dzisiaj!)
Dokładnie

Cytat:
a zacłonek nie lubieu (...).....kiedys mialam mala zasłonke i wszyłam jej patyk na dół
Ad. 1 Nie lubisz zaczłonek?
Ad. 2
To musisz se kupić takie sztywne chodniczki sprzedawane na metry i zawiesić jako zasłonki.
A na poważnie, to robią teraz zasłonki z chyba dość grubego materiału i z takimi metalowymi kółkami na górze żeby wetknąć karnisz i one nie falują jakoś mocno. Przynajmniej na zdjęciach wyglądają na w miarę gładkie.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 15:21   #725
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

ale wiesz to jest dowod na to co powiedzial moj Tz-ze tego co ja bym chciała ewentualnie miec to albo juz nie produkują albo jeszcze nie wymyslono

np dopiero teraz w sklepach są takie dywany jakie chciałam 8 lat temu ,ale teraz to ja ich juz nie chce ..chce inne-ktorych jeszcze nie wymyslono
Polly - miałąm to samo zawsze ale z butami, ciuchami - dekolt w łodkę ile u nas modny? buty na słupku ? od kilku lat zaledwie a ja to chciałam jak mialam 18, 19, 20 na studiach - tylko ze to wszystko było - było w usa

było we Szwecji i innych rozwiniętych krajach

jak oglądam seriale z początku lat 90tych i widzę ze oni juz tam mają to co jest nowością w ikei albo na sklepach od 2 lat u nas to się czuję jak kosmita jak jestesmy do tyłu - np rozwiązania kuchenne, meble itp, mam je w domu - ale w Polsce są od zaledwie kilku lat a u nich od 20 kurna jak nie wczesniej niektóre

to tylko dostępność u nas jest szitowa - produkcja jest ino nie na Polskę
Stary 2011-03-17, 15:22   #726
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
i karnisz trza kupic...i u mnie to na 4 poziomach musiałyby wisiec łeee bezsensu
Czyli z kółkami odpadają.

Cytat:

Stary 2011-03-17, 15:26   #727
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Pierwsza Boski kolor, mój ulubiony obok czerni.
To Cię teraz zmartwię - turkus i morska zieleń chyba robią się zajenożyczkibiście modne. Co widać na Szafie i na allegro (jak kiedyś pisałam w wyszukiwarce "morsk*" to wychodziło z 5 stron a wczoraj... 75 ) Co mnie wkufia bo nie mam kasy żeby się obkupić na przyszłe lata!
Stary 2011-03-17, 15:31   #728
Polly_
grozi wypollizowaniem

co do dywaników-to mialam tez taki pomysł zeby po prostu dywan na zabkach uwiesic ...no ale wada tego pomysłu jest taka ze takiej zacłonki nie da sie odcłonić

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

a propo dywaników-anegdotka remontowa-likfidowalismy młodej stara zakisłą wykładzine w miśki. Młoda kazała se wyciąć na pamiątke kawałek ...no i dobra wycielismy i plątał sie ten kawałek po domu. Ostatnio młoda se o nim przypomniala i pyta:
-"chyba nie wyrzuciłaś mojego arrasa ?"
Stary 2011-03-17, 15:45   #729
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

dziś już nie bałdzo, bo się zachmurzyło i za ciemno na foty z komórki
1.
2. wymówkę przyjmuję, ale jutro się stroisz i focisz

Cytat:
czesław ...brzyyydal

panelowe-nie mam parkingu dla nich , i karnisz trza kupic...i u mnie to na 4 poziomach musiałyby wisiec łeee bezsensu-zresztą-to ja wymysliłam zasłony panelowe -mialam dokłądnie takie juz 4 lata temu-te z patykami w srodku
1. gdyby nie głos to jeszcze mógłby podchodzić pod kategorię "sympatyczny" ale ten głos, aaargh, ble

2A. ale i tak chyba musisz jakiś karnisz kupic?? czy nie?
2B.

Cytat:
dążysz do oryginalności

Cytat:
Ad. 1 raczej coś w stylu 20 h leżenia na wznak pod KTG niewykrywającym straszliwych skurczy z krzyża i pod kroplówką bez możliwości wstania do kibla czy łyknięcia kropli wody, wszyscy o mnie zapomnieli, TŻ wraca dopiero z pracy, rozwarcie nie chce się robić, ostre światło więc nawet nie można spać i może jeszcze studenci - a najlepiej zaproszeni na wymianę z Japonii żeby cykali foty ale żeby nie szło się dogadać. A potem krew, flaki i agonia.
dobre podejście masz, przy tym koszmarze jakikolwiek realny problem będzie lajtowy

Cytat:

Tyż piknie Chociaż ja, ślepota, z odległości 4 m nie dowidzę nawet w okularach tego co piszą w tiviku 29 czy tam 28 cali... Dlatego kombinowałam z ustawianiem w poprzek. Ale może Kamena ma lepsze okulary albo plusy
no dokładnie

Cytat:
Ad. 1 Nie lubisz zaczłonek?

Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 15:45   #730
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ostatnio młoda se o nim przypomniala i pyta:

Stary 2011-03-17, 15:55   #731
Polly_
grozi wypollizowaniem

co do karnisza to włąsnie nie mam zamiaru kupowac ino linke ikeową
ło takom:

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60075295

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

ale mnie lep napieprza...u was tez taka syfioza?

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

kurna...potzrebuje kolorowego cienkopisa...dlaczego mamy tu tylko zółłte?
Stary 2011-03-17, 15:56   #732
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
co do karnisza to włąsnie nie mam zamiaru kupowac ino linke ikeową
ło takom:

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60075295
oj róbta te remonta laski róbta i wklejta - nie mogę się doczekać finału

Polly? mam pytanie czy Twoim zdaniem ta pasiasta podłoga nie pomniejszyłą optycznie powierzchni salonu?

staram sie to sobie wyobrazić - widziałąm drobniejsze paski u kogos w duuuuzej sypialni i Wasze ino ciemniejsze też w sypialni i jakoś sie skurczyły miw oczach ?

a moze to moja obsesja "gładkości" jednolitych w miarę podłóg ?

na slunsku syfioza - w ramach podrywu dowiedziałam sie dzis na stacji benzynowej wszystkiego o pogodzie ( ale pan ze stacji zawsze sie dowala, fakt ja tam zawsze tankuje ale to stacja bez samoobslugi i nie musze sie babrac w syfie, nie zebym była księżniczką - po prostu wygodniej i najblizsza mi stacja )

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-03-17 o 15:59
Stary 2011-03-17, 15:59   #733
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
kurna...potzrebuje kolorowego cienkopisa...dlaczego mamy tu tylko zółłte?
Dobrze, że nie białe.

Stary 2011-03-17, 16:02   #734
rachell111
Zakorzenienie

zaraz mam korki z najnudniejszą dziewczynką świata - godzina trwa wieeeeeeeeki

i juz jestem chora grrrrrrrrrrrr
Stary 2011-03-17, 16:03   #735
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
oj róbta te remonta laski róbta i wklejta - nie mogę się doczekać finału

Polly? mam pytanie czy Twoim zdaniem ta pasiasta podłoga nie pomniejszyłą optycznie powierzchni salonu?

staram sie to sobie wyobrazić - widziałąm drobniejsze paski u kogos w duuuuzej sypialni i Wasze ino ciemniejsze też w sypialni i jakoś sie skurczyły miw oczach ?

a moze to moja obsesja "gładkości" jednolitych w miarę podłóg ?

na slunsku syfioza - w ramach podrywu dowiedziałam sie dzis na stacji benzynowej wszystkiego o pogodzie ( ale pan ze stacji zawsze sie dowala, fakt ja tam zawsze tankuje ale to stacja bez samoobslugi i nie musze sie babrac w syfie, nie zebym była księżniczką - po prostu wygodniej i najblizsza mi stacja )

wg mnie powiększyła , ale to chyba nie przez paski czy ich brak tylko zestawienie jasnej podłogi z ciemnymi scianami dało taki efekt. Bo podłoga wydaje sie taka duuuuuza...a ciemne sciany wydają sie optycznie dalej niz są...
Stary 2011-03-17, 16:07   #736
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
wg mnie powiększyła , ale to chyba nie przez paski czy ich brak tylko zestawienie jasnej podłogi z ciemnymi scianami dało taki efekt. Bo podłoga wydaje sie taka duuuuuza...a ciemne sciany wydają sie optycznie dalej niz są...
aha, a nie no ten efekt znam - jasna podłoga ino gładka i ciemniejsze sciany - mój ulubiony efekt
dzięki, czyli urojone to mam
Stary 2011-03-17, 16:18   #737
kamena
ʞɐɯǝuɐ

mnie też łeb napieprza, chyba od pogody, dwa paracetamolki i już prawie dopsz

tylko chiba mam coś z pecherzem, tzn. czuję go wewnątrz, a mam wrażenie że nie powinno się czuć obecności pęcherza? nie boli tylko jakby ucisk czuję, poza tym wsio ok...

aaaa, i mam pytanko, chcę malnąć przedpokój na ciemną zieleń, taką liściową, zimną, i czy będzie to pasować do białego sufitu, żółtawo-jasnego parkietu i czerwono-rudej szafy????
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-03-17, 16:21   #738
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
zaraz mam korki z najnudniejszą dziewczynką świata - godzina trwa wieeeeeeeeki

i juz jestem chora grrrrrrrrrrrr
Brzmi jak postać z bajki- Najnudniejsza Dziewczynka Świata dzięki pocałunkowi Kobiety Pająka stała się Najbardziej interesującą Dziewczynką Świata

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-17, 16:28   #739
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

aaaa, i mam pytanko, chcę malnąć przedpokój na ciemną zieleń, taką liściową, zimną, i czy będzie to pasować do białego sufitu, żółtawo-jasnego parkietu i czerwono-rudej szafy????

wg mnie tak, chociaz nie nazwałabym lisciowej zieleni zimną....
zresztą w czasach kiedy jesczze nie było mieszalni farb sama se taką wyprodukowałam i jest do dziś + półki i parapet złoto orzechowy i do dzis sie dziwie jak to piknie wygląda

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

edit-tylko miej na uwadze ze o zmroku to bedzie wygladało prawie jak na czorno malniete

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
aha, a nie no ten efekt znam - jasna podłoga ino gładka i ciemniejsze sciany - mój ulubiony efekt
dzięki, czyli urojone to mam

mnie sie wydaje ze duze wzory na podłodze pomniejszają...a takie drobne to chyba nie...
Stary 2011-03-17, 16:32   #740
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
tylko chiba mam coś z pecherzem, tzn. czuję go wewnątrz, a mam wrażenie że nie powinno się czuć obecności pęcherza? nie boli tylko jakby ucisk czuję, poza tym wsio ok...

Ad. 1 ciąża jak nic, i to już trzeci trymestr.

Ad. 2 rudym dobrze w zieleni więc rudym szafom pewnie też Zastanawia mnie ino biel i żółtawość bo niby biały jest zimnym kolorem (tak?) a żółty ciepłym (chyba).

Stary 2011-03-17, 16:36   #741
Polly_
grozi wypollizowaniem

biały na syficie pasuje do wszystkiego..biel jest neutralna..ale ze nie ma bieli doskonałej to są rózne białości-ciepłe i zimne,a po prowdzie to efekt zalezy od oświetlenia.
mozesz pojechac tez po całości-tzn sufit tez walnąc na zielono
Stary 2011-03-17, 16:59   #742
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
biały na syficie pasuje do wszystkiego..biel jest neutralna..ale ze nie ma bieli doskonałej to są rózne białości-ciepłe i zimne,a po prowdzie to efekt zalezy od oświetlenia.
Może i tak... Chociaż w kuchni mnie to razi bo mam biały sufit i magnoliowe ściany. Wolałabym na suficie np. ecru ale kto się z tym będzie chrzanić.

Kameno, tym razem myśl o salonie dopadła mnie podczas zmywania. Że z czysto szpanerskiego puktu widzenia (jeśli zdecydujesz się na ustawienie kanapy i biurka w poprzek czyli w te mańke co rysowałam) to na pierwszy rzut oka dla wchodzącego gościa pewnie lepiej by wyglądała kanapa i stolik okolicznościowy pod oknem (czyli naprzeciwko drzwi) niż biurko. No bo biurko na pierwszym planie to takie... nastolatkowe :P Chociaż sama mam pierwszoplanowe biurko w sypialni no ale cóż, metraż zobowiązuje.
Z drugiej strony załóżmy, że zapraszasz aliganckie kuleżanki i sadzasz pod tym oknem a one z nudów gapią Ci się po ścianach wynajdując jakieś ryski, jakby siedziały twarzą do okna to miałyby ciekawsze widoki.

Stary 2011-03-17, 17:01   #743
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Może i tak... Chociaż w kuchni mnie to razi bo mam biały sufit i magnoliowe ściany. Wolałabym na suficie np. ecru ale kto się z tym będzie chrzanić.

Kameno, tym razem myśl o salonie dopadła mnie podczas zmywania. Że z czysto szpanerskiego puktu widzenia (jeśli zdecydujesz się na ustawienie kanapy i biurka w poprzek czyli w te mańke co rysowałam) to na pierwszy rzut oka dla wchodzącego gościa pewnie lepiej by wyglądała kanapa i stolik okolicznościowy pod oknem (czyli naprzeciwko drzwi) niż biurko. No bo biurko na pierwszym planie to takie... nastolatkowe :P Chociaż sama mam pierwszoplanowe biurko w sypialni no ale cóż, metraż zobowiązuje.
Z drugiej strony załóżmy, że zapraszasz aliganckie kuleżanki i sadzasz pod tym oknem a one z nudów gapią Ci się po ścianach wynajdując jakieś ryski, jakby siedziały twarzą do okna to miałyby ciekawsze widoki.

trza było magnolią pojechac po całosci przy jasnych kolorach nie widze sensu białego sufitu i jakie łatew malowanie-zadnych pasków pierdasków

co do reszty to musze przemyslec moj salon pod ty kątem

fiem-u mnie znudzeni goscie bedą myslec "o ja ✂✂✂✂✂✂✂e ale se nawaliła pudeł na scianie...skad ona takie meble wytrzasła"

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2011-03-17 o 17:03
Stary 2011-03-17, 17:02   #744
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo tak

i też lisciana nie wydaje mi sie zimna wrecz nie jest - pokaz kiedyś która

Cytat:
Brzmi jak postać z bajki- Najnudniejsza Dziewczynka Świata dzięki pocałunkowi Kobiety Pająka stała się Najbardziej interesującą Dziewczynką Świata
ach zeby tak było

kurde- smęt - ale tylko raz - msuze to z siebie wyrzucić: podpinam sie pod podanie Red o koniec świata, moje nerwice lękowe że zostane sama na tym padole chyba nie mają szans - matka ma niebezpieczne skoki ciśnien wróciła od kardio - jakies szmery milion tablet ale na diagnostykę do szpit nie wzięli tylko " będzie dobrze" - juz kutfa słyszałam takie będzie dobrze zbyt czesto - i nigdy, kufa, nigdy nie było

no a teraz sie musze pozbierac bo nic z tym nie zrobie - nie wejde do niej i nie naprawie jej - a fakt ze kiedys miała nadcisnienie zamiast lekarzy alarmowac, mobilizowac to tylko uspokaja - "aaa to w takim razie nic dziwnego"

koniec smęta. serio serio.

ugh

o Redzia - ustawia jak i ja - ja tez optuje za paczeniem sie w okno z narożnika ( nieustępliwa bedę w tym wzgledzie)

i nie przyznam Ci sie Kameno gdzie ja myślę o Twym remoncie

poza tym ten kąt na lewo od drzwi - to tak fajnie wydzielon jest - az sie prosi o wypoczynkowy "kąt", teren

Czas edycji: 2011-03-17 o 17:06
Stary 2011-03-17, 17:07   #745
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

a ja fiem-na klopie zgadłam?
Stary 2011-03-17, 17:09   #746
kamena
ʞɐɯǝuɐ

spadam do domu, wkleję tylko zieleń Dark_green.jpg mniej więcej takie cóś, wg mnie zimna?

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-03-17, 17:10   #747
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
spadam do domu, wkleję tylko zieleń Załącznik 3827666 mniej więcej takie cóś, wg mnie zimna?

wg mnie nie zimna i bardzo ładna
Stary 2011-03-17, 17:11   #748
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
tam zazwyczaj wpadam na pomysł zeby pomyslec - nigdy nie ejstem tam długo nie rozumiem posiedzen klopowych i czytania gazet na klopie ja chce zawsze jaknajszybciej wyjsc stamtąd, ale pod prysznicem najczesciej

we wannie - wtedy w ogóle myslę najwiecej na rózne tematy - no i jak pieszo gdzies ide po miescie - ludiz nie poznaje bo jestem w innym swiecie

a o Red mysle co wejde do salonu mojej mamy - przez te meble

nie jest tak ciepła ta zieleń jak inne - ale na całej powierzchni tez nie bedzie klasyczna zimna - tak czuje - dla mnie soczysssssta jak sok z lisci babananowca

Czas edycji: 2011-03-17 o 17:14
Stary 2011-03-17, 17:17   #749
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
trza było magnolią pojechac po całosci przy jasnych kolorach nie widze sensu białego sufitu i jakie łatew malowanie-zadnych pasków pierdasków

co do reszty to musze przemyslec moj salon pod ty kątem

fiem-u mnie znudzeni goscie bedą myslec "o ja ✂✂✂✂✂✂✂e ale se nawaliła pudeł na scianie...skad ona takie meble wytrzasła"

Nie chciało nam się magnoliować sufitu, tzn. TŻ napalił się na białe - a one już takie były na dzieńdobry więc pewnie w ten sposób tuszował swoje lenistwo.

U mnie niestety narożnik stoi frontem do ściany, w której póki co jest dziura z rurami (jeszcze jedna, na fotce się nie złapała) ale kombinując inaczej nie miałabym gdzie postawić szaf, bu. Zresztą póki co to nawet lepiej bo na balkonie są średnie widoki - stare kaloryfery i narzędzia, które nie mieszczą się w piwnicy

Cytat:
kurde- smęt (...)
no a teraz sie musze pozbierac bo nic z tym nie zrobie - nie wejde do niej i nie naprawie jej - a fakt ze kiedys miała nadcisnienie zamiast lekarzy alarmowac, mobilizowac to tylko uspokaja - "aaa to w takim razie nic dziwnego"
Zupełnie jak z moją Co pojechała z czymś do szpitala to ją zbywali więc teraz się cyka jeździć, ale fakt, że była ostatnio na badaniu dna oka i jakoś jej to nadciśnienie wyparowało. Więc może ci lekarze nie są tak do końca olewczy, co nie Cbrku?

Cytat:
Cytat:
Też pomyślałam o tej miejscówce

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
spadam do domu, wkleję tylko zieleń Załącznik 3827666 mniej więcej takie cóś, wg mnie zimna?
Wg mnie cieplutka i przytulna ^^

Stary 2011-03-17, 17:30   #750
Spoora
Zakorzenienie

Demot dla Ciebie

Cytat:
Dobrze, że nie białe.

Cytat:

kurde- smęt - ale tylko raz - msuze to z siebie wyrzucić: podpinam sie pod podanie Red o koniec świata, moje nerwice lękowe że zostane sama na tym padole chyba nie mają szans - matka ma niebezpieczne skoki ciśnien wróciła od kardio - jakies szmery milion tablet ale na diagnostykę do szpit nie wzięli tylko " będzie dobrze" - juz kutfa słyszałam takie będzie dobrze zbyt czesto - i nigdy, kufa, nigdy nie było

koniec smęta. serio serio.
Rejcz a może to na tle nerwowym u Twojej mamy i dlatego na razie hmm nic nie robią, no qrde nie wiem. Z sercem, ciśnieniem nie ma żartów, więc może gdyby podejrzewali coś w ich mniemaniu bardziej poważnego (jakby w sercu mogło być coś niepoważnego ) to by skierowali do szpitala? No nie wiem, really.
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości