|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
Tak Moniś, u tego weta
Ma mały paseczek wygolony, bo dużego nacięcia na szczęście nie trzeba było robić. Trzy szwy założone, ale bez opatrunku, nie jest potrzebny. Do tego na łapce troszkę wygolone żeby wenflon założyć. A najlepsze jest to, że okazało się, że na niego leki bardzo mocno działają. Dawkę głupiego jaśka dostał na 22kg (a waży 32) i go momentalnie ścięło, a środka wybudzającego dostał niewiele więcej jak dla kota i momentalnie podziałało
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
uffff bo już sobie wyobraziłam, że ma całą głowę wygoloną
![]() to tylko się cieszyć, że tak mało leków potrzebuje
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
juz mialam isc lezec ale musze sie podzielic z Wami moja radoscia ![]() bylismy dzis na usg bioderek i wszystko jest ok. Czyli zegnamy sie z wielka, wstretna pielucha normalnie kamien z serca Agus ale ciapa z waszego psiura dobrze ze juz wszystko dobrze sie skonczylo Kasiulek dziekuje Ci bardzo slonko i czekam na wiecej noo teraz juz spokojnie moge isc kropic oczy i spac |
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek super wieści
A co do psiura masz rację - ciapa jest
|
|
#1565 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 powiedziałabym, że jest średniej wielkości, planujemy wyrzucić tą szafkę po lewej stronie zdjęcia, więc będzie więcej miejsca Cytat:
Cytat:
ad. 2 specjalnie dla Ciebie fotki u nas też szpary jak nie powiem, ale w przyszłym roku wymieniamy na panele Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1566 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() nie chodzisz spac z kurami? mycha dzieki za fotki przedpokoju mam rozumiec, ze bedziecie sciagac tę boazerię???? to bedzie najlepsza decyzja!! tak ciemna boazeria strasznie optycznie pomniejsza przestrzen pisząc o fioletowych kaflach mam nadzieję, że żartujesz?? a jak ci sie fiolet znudzi? kafli nie przemalujesz przeciez nie lepiej połozyc neutralne w bezu na przykład? albo szare? ![]() ja kocham fiolet- tez sie nad nim ciagle zastanawiam... u Ciebie ten fiolet nie powinien byc za ciemny, chociaz jak mowisz, ze jest tam jasno to nie powinno byc tak źle ![]() chcesz pomalowac na 1 kolor? przy takiej małej powierzchni to w sumie lepiej chyba na 1 kolor pomalowac i np ozdobic ten przedpokoj jakims obrazem czy grafiką- powiesic go naprzeciwko drzwi od pokoju ![]() jesli rezygnujecie z tej szafki na buty to przewiesilabym wieszak na kurtki z tamtej strony- wiecej tam miejsca i kurtki sie "schowają" i nie beda wchodzic na drzwi. masz racje Twój przedpokój jest sredniej wielkości, ja w obecnym mieszkaniu wcale go nie mam za to w nowym mieszkaniu bede mogła spokojnie zmiecic w nim wielką szafę długą na 3 metry ![]() Cytat:
![]() bardzo się cieszę! napisalam Ci coś pod fotką
|
|
|
#1567 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Babolki
![]() Aga dobrze , ze już po wszystkim-teraz niech psiak dochodzi do siebie ![]() Kasia widac ze urzadzanie wnetrz to ostanio twój konik Po co Ty nasz pytasz o rady![]() Co do kuchni- myśle Kasik że jeżeli zamierzasz w niej trochę pichcić wybierz głos rozsadku ![]() Chyba , że Łukasz lubi polerowac
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam z miasta i konam z głodu
![]() byłam w 2 miejscach w sprawie pracy- oczywiście mają się odezwać ![]() ale w jednym z tych miejsc była baaaaaaaaardzo miła Pani i jestem optymistycznie nastawiona ![]() zarejestrowałam sie też w końcu w urzedzie pracy kupiłam odżywkę do włosów i jedwab ![]() i jeszcze byłam na paznokciach ![]() ileż to spraw można załatwić w 2,5 godziny ![]() idę coś wszamac! Izula a ty juz zdrowa?? jestem juz pewna na 90% jaka chce kuchnie! jak zjem to Wam opowiem- jesli ktos chce
|
|
#1569 |
|
Wtajemniczenie
|
Super Kasik z ta praca
A praca w jakim charakterze... Pewnie ze chcemy wiedziec co Kasia umyslila w sprawie kuchni
|
|
#1570 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Jutro skoncze moj najnowszy hit, wiec we czwartek bedziesz mogla podziwiac ![]() Nooo modelowe bioderka, to do modelingu trzeba ja zapisac Cytat:
Cytat:
Ale mnie dzis rano scielo pod prysznicem, nogi mi sie ugiely i w glowie dostalam zawrotow. A woda wcale nie byla zbyt ciepla. Ale zauwazylam ze dzieje sie to tak ilekroc myje glowe.
|
||||
|
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w banku BGŻ- otworzyli nowy oddział i szukają kogoś do obsługi klienta
średnio mnie kręci takie stanowisko no ale lepsze to niż nic ![]() dziewczyna która robi mi paznokcie powiedziała mi , że niedaleko jej salonu szukaja kogoś do pracy w salonie Komandora poszłam więc tam i zapytałam rzeczywiście szukają kogoś ale tak za około miesiąc czasu bo przenoszą ten salon, Pani zapisała mój numer telefonu żeby zaprosić mnie na rozmowę w nowym miejscu już, jutro zaniosę jej cv ![]() zobaczymy co to będzie, nie nakręcam się co do kuchni Izulek to pamiętasz jaki mam projekt kuchni- w razie czego : fotka nr 1 zmiany: prawdopodobnie zrezygnuję z wysokiego cargo i zrobię tylko niskie, w tym miejscu będe miała szerszy blat o 30 cm i symetryczne szafki wiszące szafki wiszące będa pojedyncze fotka nr 2- bardzo podobaja mi się te fronty fotki nr 3 i 4- w taki sposób pójdę na kompromis ![]() lodówkę i szafę od piekarnika zrobię białą na wysoki połysk oraz 2 wiszące szafki natomiast doły będą najprawdopodobniej samoa tik <fotka nr 2>- ten kolor to bardziej szary niż beż- na zywo super ![]() obojgu nam sie bardzo ten pomysł podoba a Wam jak? Co myślicie? może podpowiecie mi jaki do tego pasowałby blat?? mysle nad czyms podobnym do tego: http://drakspol.pl/oferta.php#blatykuchenne nazwa astarion nr 351- rząd 11 drugi od lewej ![]() nigdzie nie ma jakiegoś wiekszego zdjecia... widzialam tez w 1 salonie meblowym rewelacyjny blat- wygladal jakby byl z kamienia <ale nie był bo pytalismy> czarno-szary i taki mieniący sie pod światło jakby na niebiesko-szaro, taki opalizujący jakby w środku były zatopione jakieś kryształki z białymi meblami na wysoki polysk wyglądał bosko, ale przy tych samoa chyba nie bardzo by to wyglądało co? nadal nie wiem na jaki kolor pomalowac sciany i w jaki sposób je pomalować- moze cos podpowiecie? ![]() czy pomalować je na szaro czy zamieszać z kolorem? help
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2014-10-21 o 16:32 |
|
|
|
|
#1572 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Kotek - a ja nawet nie widziałam, że Majunia nosiła pieluchę ortopedyczną ale w każdym razie cieszę się, że już jej się pozbędzicie my w czwartek idziemy na usg bioder, na pierwszej wizycie było wszystko ok i mam nadzieję, że teraz też tak będzie ![]() ładnie to tak pieska przezywać Cytat:
teraz mamy piękną strukturę ![]() co do fioletu to myślę, że będzie ok, a płytki bym dała albo coś pod strukturę drewna, albo szare najlepiej w sklepie sobie oblukać to i owo ![]() Cytat:
![]() już przeczytałam Twój opis, ale jak to ja muszę jeszcze z 10 razy przeczytać, żeby zakumać, taki mam zmysł urządzania
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2011-03-15 o 18:00 |
||
|
|
|
|
#1573 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kasia-chyba wiem o co ci chodzi
. Ja nie pomalowalabym scian na szaro bo wygladaloby tak hmm...laboratoryjnie. Ja wiem ze ty masz w sobie dusze chemika- ale bez przesady. Ladne te kuchnie sa- kolor frontow super. Ciagle zastanawiam sie nad biala zabudowa lodowki Ale to tylko takie moje luzne skojarzenia.Ja jestem wnetrzowym laikiem- w sumie wydaje mi sie ze poczatkowo bedziesz bardzo zwracala uwage na wystroj a po jakims czasie i tak spowszednieje-kolory jakie wybierasz daja mozliwosc szalenstwa z dodatkami.. czyli to co Kasie kochaja najbardziej. Najwazniejsze zeby bylo ci wygodnie i milo. Sadze ze wlasne mieszkanie daje takie poczucie bez wzgledu na to co w nim mamy ![]() Pamietam nasze poczatki na materacu - wazne byly te 4 sciany reszta schodzila na dalszy plan. Zobaczysz. ladnie bedzie
|
|
#1574 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć.
Baza pod chłopski garnek na jutro zrobiona , więc trochę sobie posiedzę Miałam jeszcze pazury na swiezo pomalować ale oczywiście zapomniałam zmywacza zakupićZamówiłam sobie buty. Takie jak te: http://allegro.onet.pl/reebok-freest...483857055.html wprawdzie nie wiem czy będę w nich dużo chodziła, ale tak mi się podobały...nie mogłam się powstrzymać Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ps. Trzymam kciuki za pracę! |
||||||
|
|
|
|
#1575 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosia jakby ci sie nudzilo- odezwij sie na gg 5438995
![]() Widze dzien pieknosci Butki pozytywne. Czasem tak jest-milosc od pierwszego wejrzenia ![]() Ja dzis jestem marchewka- na pysku maseczka z Ziaji z czerwona glinka ![]() I pije Nestle Caro- pychotka
Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2011-03-15 o 21:50 |
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
Dżastini- to przeczytaj raz jeszcze i powiedz co myslisz Izulek- wiem , że będzie ładne- bo swoje ![]() ale co ja poradzę, że sie wszystkim tak przejmuję Gosieńko- tam gdzie jest stól to już jest salon menda wąska jest obszar kuchni kończy się tam gdzie ostatnia szafka z szufladami za oknem ![]() nie wiem czemu koleś co nam projektował wstawił do salonu ten stół- bo jego tam nie będzie ![]() no chyba żeby mi się coś pozmieniało chcę tylko stół do kuchni rozkładany ![]() zdjęcie jest jakieś rozciągnięte stąd to wrażenie wielkości pewnie... Moja mama ostatnio robiła chłopski garnek- Lukasz sie zachwycał, ja nie jadłam ![]() Matulu nie mów, że kupiłaś takie mega zielone trepciochy? ![]() ja ostatnio mam fazę na jazzówko-oxfordy ![]() chcę sobie kupic, ale jakieś porządne- najlepiej skórkowe ![]() Dzięki za kciuki Boszeeeeeeeeeeeeeeee jak ja nienawidziłam chodzić do pracy z odpryskami na pazurach ja z pazurami dziś zaszalałam mam króciutkie migdałki w jednym kolorze- mega opalizującym fiolecie szał Dagulek- uważaj na siebie Kocico- czytałaś? Agunia- jak tam piesek? Dalej śpi po ciężkich przezyciach? ... Idę zaraz pod prysznic ![]() Jutro pędzę do mamy, bo już dawno nie byłam a oni udają , że tęsknią- to nie będę taka i pojadę Zrobiłam dziś pyszne leczo mniamimama już mi zapowiedziała ze jutro zrobimy pierożki ruskie ![]() a ja od poniedziałku MUSZĘ zacząć dietę, bo dłużej tak nie pociągnę Śpijcie dobrze
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Kasico psiur to już dzisiaj od rana szaleje, jakby mu nikt nigdy nic przy głowie nie majstrował! Może jest tylko odrobinkę bardziej osowiały. Zastrzyk przeciwbólowy mu robiłam tak na wszelki wypadek, w sumie wetka mówiła, żeby dać, ale nie dawał po sobie poznać, że coś go boli. Na całe szczęście. Jutro kontrola i mam nadzieję, że to już koniec wizyt u weta przynajmniej do szczepienia...
Co do kuchni to bardzo mi się podoba ten Twój kompromis Na jakie płytki się w końcu zdecydowałaś?
|
|
#1578 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia ty jesteś perfekcjonistka a takim to jest najgorzej. Cieżko chyba tak życ chcąc miec wszystko pod kontrolą . Jeszcze pomyśl kochana ile wybierania Cię czeka- cale to urządzanie, kupowanie... Grr. Przyznam że tego nie lubię
MY musimy jeszcze wygładzic 2 ściany i podłogi powymieniać i już na samą myśl robi mi sie niedobrze. Mój Kamil wie o tym wiec prace drobne remontowe prowadzi pod moją nieobecność- i potem tylko co rusz- a to widze kontraktony w oknach, a to miejsce pod nowy dzwonek itd, itd ![]() Co do oxfordów to chyba jakaś odmiana- pamietam jak beształaś mnie i Dzaste jak pokazywałysmy tego typu butki...dobrze kojarzę???
|
|
#1579 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
no cóż ludzie zmienni są ![]() ja wolałabym jazzówki na jesień, bo one takie zakryte są za to szukam fajnych balerinek na wiosnę ![]() hmm... chyba będzie fajnie ale kolor to bym dała inny niż szary?? a co będziecie mieć na ścianie między szafkami dolnymi i górnymi?? jakieś kafle czy coś innego?? ja bym dała jakiś taki żywy kolor, zeby mdło nie było ![]() fajnie, że jednak skusiłaś się na troszkę tego połysku Cytat:
![]() ale neonki na wiosnę jak znalazł
|
|
|
|
#1580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
a jak Twoje oczka Kocie? Malutka, ja też nie jestem za fioletowymi płytkami. A co jak Ci się znudzą za parę lat? Lepiej wybrać jakieś neutralne Co do koloru, mi w przedpokoju nie podobają się mocne kolory, więc stawiałabym na coś delikatnego- kawa z mlekiem, jakaś zieleń jasna, brzoskwinia, może lawendowy ![]() Kasieńko trzymam kciuki, żeby się odezwali z pracą dla Ciebie co do kuchni, dla mnie ma być praktyczna, a nie do oglądania więc biała mi się wcale nie podoba jestem pedantką i chyba by mnie trafiło, jakbym musiała non-stop latać ze ścierą ![]() kompromis wydaje się ok, ale na tych górnych szafkach będzie widać cały czas tłuszcz z gotowania.. Ale to ma być Twoja kuchnia i Tobie się ma podobać Cytat:
czekam Cytat:
![]() pozytywne, ale sama bym się nie odważyła ich nosić ![]() Paulinko, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Samych wspaniałych dni, spełnienia wszystkich marzeń, udanych podróży, dużo miłości i druga okazja: Izulku najlepsze życzenia z okazji imienin a czy nasza druga Iza również dziś obchodzi imieniny jeśli tak to Izusiu dla Ciebie również wszystkiego najlepszego, miłości, szczęścia i niekończącej się weny wierszykowej
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2011-03-16 o 19:51 |
|||
|
|
|
|
#1581 |
|
Wtajemniczenie
|
jak ja mogłam zapomnieć
|
|
|
#1582 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Na kolacyjke zrobilam pizze i wiecie co? Wszamalam mega kawalek i nadal jestem glodna
Cytat:
Trzymam za prace moze sie cos uda Cytat:
![]() Cytat:
Heheh, my tez mielismy poczatki na materacu i stercie kartonow Cytat:
![]() Uwazam, zaraz sobie zrobie moczenie stopek bo dzis nie powiem dosadnie gdzie mi wlazly. I podeszwy mnie pieka na maksa. Hehe zapraszam jutro, bo cudo skonczone <admin> A z zyczeniami chyba zesmy normalnie zapomnialy o dzisiejszych solenizantkach
|
||||
|
|
|
|
#1583 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane- tak tak mam imieniny
Nawet mile je spedzilam hehe nawet urzad skarbowy zrobil nam niespodzianke- okazalo sie ze wplacilismy wiecej podatku niz mielismy hehe Czyli wiekszy zwrot ![]() Paulinko kochana dzis Twe urodziny Wiec z radoscia zycze cudownej rodziny Duzo euro na koncie i sporo w portfelu Wspanialych wycieczek i przyjaciol wielu Usmiechu na codzien i pieknej figury I milosci wiele co przenosi gory Niech zdrowko i sily cie nie opuszczaja I wszystkie problemy niech migiem znikaja A gdy na wygnaniu znudzi Wam sie zycie Niech Poska powita Was nalezycie ![]() Buziakow tyle ile miesiecy przezylas- z racji tego ze jestem bardzo dyskretna nie bede Ci ich wyliczac:P
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko sto lat z okazji urodzinek!
Izusie nasze kochane obydwie wszystkiego najlepszego z okazji imieniniek
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja na ostatnia chwilę złożę Wam moje kochane najlepsze zyczenia
Wszystkiego najlepszego Dziewczyny!!!
Szczególnie zdrówka, spełnienia marzeń i wielu radosnych chwil!!!! *brykam się myc i spać, przed chwilą wrócilismy od mamy a tu juz ta godzina do juterka
|
|
#1586 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien doberek
![]() http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs....INACH/66956336 Kojarzycie Hrabie z Must be The Music- fajna piosenka
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
co tu takie pustki ? Cytat:
Dagetku byłam właśnie na blogu- ależ cudowny króliczek no nie mogę się napatrzeć
|
|
|
#1588 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
No to czesc
![]() Jak zwykle spóźniona Kochane dziewczynki Izki i Paulinki mam dla Was serdeczne życzenia - niech Wam się spełnią wszystkie marzenia!!!!!! Padam. Zaraz po pracy pognałam na basen (nawet nie jadłam), żeby później móc pojechać po siostrę na dworzec bo się na weekend przywlokła za to później zeżarłam: tortille z Mc, spory kawał łososia, kanapkę z szynką i kawał kaszanki @ sie zbliża, więc mam mega głoda.Ps. Nie powiem, żebym teraz była jakoś nadmiernie najedzona Dzięki Izulku ale wiesz co...nie mam gg Cytat:
Ten chłopski garnek - dość dobry, można zjeść od czasu do czasu, ale żeby mnie to aż tak zachwyciło...to raczej nie. Na jutro zrobię pierogi leniwe, miałam robić kopytka ze szpinakiem, ale chyba bardziej mam smaka na pierogi. Jeszcze nie kupiłam , zamówiłam, będą w next sobotę. Jeszcze nie wiem, czy będę w nich chodzić Sie zobaczy, jak nie to sie sprzedaTy oxfordy ![]() Cytat:
Cytat:
Jak już będę je miała zrobię real foto, mam taką cichą nadzieję, że na żywo nie będą to aż takie żarówy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Biała szafka w łazience też mi się jakoś za bardzo nie brudzi
|
|||||
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
na wstepie poprosze o baciki za to ze spoznilam sie z zyczeniami
![]() no dobra kare wykonam sama na sobie a teraz melduje sie ze zyje i zebyscie mnie nie zapomnialy ![]() zapalenie spojowek nadal mnie trzyma i wygladam dokladnie tak: troche dziwnie biorac pod uwage zachmurzenie i deszcz haha poza tym mialam dzis cisnienie 102/65 i myslalam ze sie przewroce ![]() no i caly dzien spedzilam bujajac sie po urzedach gdzie to zwyzywalam wszystkich hahah ![]() Gosik noo buty odwazne myslalam o podobnych ale... stchorzylam Daget krolik wymiata a nawet dwa pragne przepraszam ze na wiecej nie odpisze ale oczka szczypia wiec teraz lece spac bo musze zebrac sily na jutrzejsze latanie po urzedach i mam w planach juz wszystko jutro zalatwic bo inaczej to ... zamorduje wrrrr dobra nocka |
|
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
hej
wczoraj miałam szalony dzien dlatego mnie nie było ![]() pogoda do bani, ale dobrze, że mam kaloszki fajnie się chlapcia w kałużach Nie pamietam juz jakie te oxfordy mi pokazywałyście, ale podejrzewam, że były to typowe oxfordy na niskim obcasie. Takie mi się nie podobają. Ja potrzebuję płaskich butów, bo skończyło się wożenie dupki do biura, a na kostce w rynku mozna zęby wybić w obcasach Chciałabym płaskie półbuty do latania, do jeansów. Takie na teraz, bo niedługo w kozakach nie bedzie wypadać ![]() cos takiego jak to: http://elfka.pl/wp-content/uploads/2.../jazzowki2.jpg http://i.pinger.pl/pgr397/5f9aa1ad00...%C3%B3wki2.jpg http://img.szafa.pl/ubrania/1/004835...ki-oxfordy.jpg nie wiem jak moje kopyto bedzie w nich wygladac, bo mam dużą gire jak na swój 150 w kapeluszu ![]() Nie mniej jednak kocham obcasy i najchetniej bym w nich spała Tyle gwoli wyjasnienia! Wpadłam wczoraj na pomysł mojego mieszkania i coś czuję że na tym już pozostanie. Chcę mieć mieszkanie w jednej tonacji kolorystycznej. Szaro-biało-czarno <tradycyjnie> A kolory : fiolety, róże i ewentualnie chabrowy i te 3 kolory chcę jakoś fajnie połączyć ![]() Nie chcę wszystkich pomieszczen z innej parafii ![]() Wybaczcie , że tak Wam truję ale musze komus sie wygadac, bo Ł.nic kompletnie sie nie wypowiada babol jeden! Jemu jest wszystko obojetne!Gosieniu- zalejesz z tym basenem, zazdroszczę Ci formy ![]() buty baaaaaaaaardzo odwazne, ale moze akurat ![]() takie kolory będą szałem tej wiosny, wiec smialo mozesz w nich chodzic- a co do tego ubierac? wystarczy jakas kurtka w szałowych kolorach, albo t-shirt i wcale nie musi to byc zielen- tylko np róż! teraz sie chodzi na kolorowo ![]() Kocie- to ja do Ciebie piszę a Ty nic ![]() co Ty z tym zapaleniem spojówek tak długo?? to nie masz jakichś kropli przepisanych?? dziwne ![]() Dagulku- mówisz oliwkę, lubię ten kolor ale nie widze się w zielonych wnętrzach- to chyba kolor który najmniej lubie pozostają mi 2 opcje -albo biale fronty albo szary lakier- musze zobaczyc na frontach jakie połaczenie bedzie korzystniejsze- ale to juz pozniej- przy zamowieniu sie zdecyduje ![]() Miłego dnia kochane
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2014-10-21 o 16:32 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

szpary między klepkami na pół palucha ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ale zauwazylam ze dzieje sie to tak ilekroc myje glowe.

czekam
za prace moze sie cos uda 
a nawet dwa pragne
dobra nocka