Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011 cz.III - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-18, 04:15   #4471
BABONIK
Zadomowienie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

ehhhhh,nie mam siły odpisac przepraszam a siedzę i czytam...ehhhhh

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 04:39   #4472
fiona003
Raczkowanie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Dziewczyny ale szalejecie ale spoko dam rade i nadrobie zaleglosci.
Oczywiscie sledze Was caly czas tylko nie mam kiedy sie odezwac. jakos czuje ze szykuje sie druga bezsenna noc wiec pomyslam ze zajrze tu na chwilke
Gratuluje coreczek:roza : bo chyba ostanio tylko one sie ujawnily( musze nadrobic jeszcze 10 str wiec moge sie mylic) no i udanych wizyt
Trzymam kciuki za kolejne szczegolnie za te stresujace i prezsylam pozytywne fluidy

Juz czuje ruchy malutkiej takie delikatne narazie, ale juz mam pewnosc ze to to. Dziwne uczucie ale przyjemne, przynajmniej narazie.
to co pozostaje Wam zyczyc milego dnia a ja spadam do cieplego lozeczka
fiona003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 07:04   #4473
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość

mój kolega jest ginekologiem i mi opowiadał że osobiście lubi krocze rozrywać bo wtedy ładnie po włóknach idzie i lepiej sie goi. nie bede u niego rodzić
Matko sadysta jakiś, czy co...?

---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ----------

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Ja ten odgłos nazywam "gruchnięciem".Okropn e!!!
A boli mnie do dziś.
2 razy goiło się nawet,nawet ale po Krystianie miałam stan zapalny i antybiotyk,Istny koszmar,ból i upał.Nie życzę żadnej z Was.

Kolinko ja już zaniosłam podanie o umorzenie podatku-i już mi wstyd.

ja już się boje tego nacinania, pęknieć i w ogóle - ja nie chce!

aaaa!!!!

a umożeniem się nie martw, to żaden wstyd - teściowa po powodzi w maju i czerwcu też miała umożony podatek, osobiście podanie pisałam i przeszło, bo u nas domu nie zalało ale 90% pól było podtopionych i prawie nic nie urosło bo wymokło wszystko, masakra jakaś.. ale podatek umożyli - drugą i trzecią ratę bo w roku podatek w trzech ratach się płaci u nas

---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
ehhhhh,nie mam siły odpisac przepraszam a siedzę i czytam...ehhhhh
matko 4 godzina i Wy nie śpicie? ja bym nie mogła, nie funkcjonuje wcale przed 6 rano, teraz jest prawie siódma i jeszcze się "rozbujać" nie mogę

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

Cytat:
Napisane przez CrazyMachine Pokaż wiadomość
Jak dla mnie ma wszystko co trzeba, bardzo podobny do mutsy, jak w dobrym stanie, to pewnie. A w jakiej wesji? 3w1, 2w1? Tylko trochę ciężki jest szczególnie jako gondolka, ale jeżeli nie będziesz musiała go nosić po schodach, to nie ma znaczenia.
ja też szukam jakiegoś fajnego wózeczka, najlepiej używanego i waga nie ma znaczenia w sumie bo będę go parkować w domu, w korytarzu na parterze , tyle co przez próg nim przejadę

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1300396405
mnie się ta najbardziej podoba, na upał chyba najlepiej się sprawdzi bo na moje oko to taki zwiewny szyfon jest tylko może inny bardziej żywy kolorek, ale ten też ładny ale może w tłumie ginąć a Ty przecież masz BŁYSZCZEĆ z brzuszkiem

EDIT:

halo halo WSTAWAĆ DZIEWCZYNKI! dosyć spania z rana

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-03-18 o 07:02
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 07:14   #4474
agni82
Zadomowienie

Witam się rano

Przez to wasz pisanie o rozrywających się pochwach dostałąm wczoraj drgawek i T. posłał mnie do łóżka.

Ja jak sie przezstraszę to trzęsę się jak osika

Przygotowuję sie na wizytę po mału. mam o 10:30, a w miedzy czasie przeprowadzka. Ok. dzięki wszystkim za trzymanie kciuków. Te co śpią niech piąstki zacisną i odezwę się jak wrócę.
agni82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 07:33   #4475
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
Witam się rano

Przez to wasz pisanie o rozrywających się pochwach dostałąm wczoraj drgawek i T. posłał mnie do łóżka.

Przygotowuję sie na wizytę po mału. mam o 10:30, a w miedzy czasie przeprowadzka. Ok. dzięki wszystkim za trzymanie kciuków. Te co śpią niech piąstki zacisną i odezwę się jak wrócę.

Ja nie śpię i trzymam

powodzenia na wizycie

Stary 2011-03-18, 07:41   #4476
pieleszka
Wtajemniczenie

witam się zza biurka
poszalałyście - nie zaglądałam raptem jedno popołudniew a tutaj już z 10 stron do nadrobienia!!!!
no to sie biorę, bo nie chcę mieć jeszcze większych tyłów

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 07:55   #4477
nerola
BAN stały

Lady siedzi mi w głowie taka myśl:
ma za sobą 3 porody,3 ciecia,więc moze spróbowałabym CC?
A jak nie będzie CC,to moze by tak spróbować pęknąć bez cięcia?
\Tych bóli jeszcze nie znam.

Ale pytałam teraz lekarza i porod rodzinny za darmo,wanna też,znieczulenie również o ile anastezjolog się znajdzie.
I tak sobie myślę co by tu zrobić by zarezerwować sobie wannę
Będę dzwonić chyba co chwilę do szpitala i pytać czy jest wolna a jak zajęta to leżenie w bezruchu ze skurczami i czekam w domu az sie zwolni.
I muszę podanie do mIzy napisać by wyskoczyła w poniedizałek lub środę jak mój lekarz będzie na oddziale.Moze rozpatrzy pozytywnie moją prośbę?

Beatko ale u nas akurat powidzi nie było tylko parę km dalej.
No zobaczymy co wójt mi odpisze.
Gościu w moim wieku i się nieco znamy bo ja rozdartus jestem i awanturnik i tak mnie pamięta(ale w dobrych sprawach).

T. właśnie wyjechał z domu-jedzie do szefa.
Ale mam stresa.
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 07:57   #4478
margaret82
Zadomowienie

Hej mamusie
Wczoraj sobie zrobiłam dzień nacieszenia się meżusiem a tu od południa 10 stron napisanych A nawet 24h nie mineły Czemu tak jest ze jak siedze przy kompie to cisza a jak mnie nie ma to piszecie jak szalone Może później nadronię

Nie wiem co się wczoraj u Was działo, ale mam nadzieję że wszystkie czujecie się dobrze i ze maluszki tak samo

Kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte

Pogoda u Nas dalej paskudna Wiec mam w planach sprzatanie ( na jutro będzie z głowy ) i zrobię naleśniki z serem bo dzisiaj piątek
Zajrze jeszcze na chwile do lumpka po białe bodziaki bo chcę zeby mama wyhaftowała mi na nich imie Kluski i chciałabym zobaczyć jak to wyjdzie A moze trafi się jeszcze coś fajnego

Dzisiaj odbieramy auto od lakiernika i wystawiamy na sprzedaż .

A i teściowa uszyła mi już adapter do pasów tylko rzepy musze sobie doszyć

Miłego dnia mamuśki
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty

Edytowane przez margaret82
Czas edycji: 2011-03-18 o 08:18
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:01   #4479
JustPi
Rozeznanie

witam piątkowo
mam taaaaaakie zaległości, których pewnie nigdy nie nadrobię, bo pędzicie jak szalone
udało mi się dziś dziecię wysłać do przedszkola, bo od poniedziałku siedziała chora, coś jej układ pokarmowy odmawiał współpracy ale jeszcze tydzień i jedziemy nad morze odpocząć bo czasami to już mam dosyć pracy i mam nadzieję, że taki tydzień przerwy dobrze nam zrobi. Młoda zmieni klimat, nawdycha się jodu to może mniej będzie chorować.....
postaram się być dziś na bieżąco
miłego dzionka
JustPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:03   #4480
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hej.
Ale miałyście tematy. Ja jakoś psychicznie się nastawiłan by jak najdłużej małe były w brzuszku,a jak się urodza to już inna sprawa.
DAKARO mnie się podoba siwa sukienka,tymbardziej że to lato i gorąco.
A co do umorzenia podatku,przecież jak kogoś nie stać-to pisze podanie i koniec. Są różne sytuację w życiu. My mamy rocznie koło 2tys podatku,w czterech ratach.
I chyba moja suknię ślubna bym sprzedała, zapłaciłam za nią 1800zł, naskładałam kasy,to jeszcze siostrze do prawa jazdy dołożyłam-bo rodzice wesele organizowali a ona zdała za 2razem.
Stary 2011-03-18, 08:07   #4481
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się rano

kciuki za wizytę
Cytat:

Ale pytałam teraz lekarza i porod rodzinny za darmo,wanna też,znieczulenie również o ile anastezjolog się znajdzie.
I tak sobie myślę co by tu zrobić by zarezerwować sobie wannę
Będę dzwonić chyba co chwilę do szpitala i pytać czy jest wolna a jak zajęta to leżenie w bezruchu ze skurczami i czekam w domu az sie zwolni.
I muszę podanie do mIzy napisać by wyskoczyła w poniedizałek lub środę jak mój lekarz będzie na oddziale.Moze rozpatrzy pozytywnie moją prośbę?

Gościu w moim wieku i się nieco znamy bo ja rozdartus jestem i awanturnik i tak mnie pamięta(ale w dobrych sprawach).

Ale mam stresa.
nerola nawet nie wiesz jak bym chciała rodzić ze znieczuleniem, ale niestety u nas nie ma znieczulenia

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:10   #4482
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja jestem wkurzona bo tak baba z allegro nie chce przyjąć zwrotu. według niej ciuszki są w stanie bdb a według mnie to porozciągane, sprane szmaty
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:11   #4483
pieleszka
Wtajemniczenie

Wink Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Na początku ciąży robisz IgG i IgM. Jeżeli oba wyniki są ujemne to kontrola co 3 miesiące samego IgG.
IgM mówi nam, czy byłaś chora w przeszłości, a IgG czy jesteś chora aktualnie
ojj kochana chyba ci sie pomyliło... jest dokładnie na odwrót!!! IgM to świeże zakażenie, IgG to przeciwaciała utrzymujące się w organizmie powyzej określonego czasu po zakażeniu tzw. stare przeciwciała.
wiem bo sama choruję na chorovbę odzwierzęcą, tylko, że boreliozę i od zakażenia minęło już 10 lat i mam w ciałku już tylko IgG...

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:17   #4484
83monia
Zakorzenienie

lady in black - ja sie balam wlasnie ciecia, bo tam nikt nie patrzy jak głeboko tnie, a te glebokie rozerwnia to rzadko bywaja. ja mialam male, gdyby nie szycie to bym nie wiedziala ze peklam. ale sa i przypadki jak zanki (peknieta pochwa) - tu nawet nacinanie nie pomoze, za pozno juz i tyle. poatrzac na blizny po cieciu meza na wyrostek wole sama sobie popekac (wyobrazacie sobie gruba na 2 cm i 3cm cluga blizne bo sie komus zle ciachnelo TAM?) - w przeciez na brzuchu chyba latwiej zrobic dziure niz na dole... w sumie jakos nie spotkalam kobiety ktoa pekla az do odbytu ale za to mase ktre maja bolace blizny po cieciu. ciekawostka http://porodowka.blox.pl/2009/12/Epi...ie-krocza.html z reszta [polozne mi nawet w szkole rodzenia ze ciecie to wlasnie tnie sie tkanki jak leci, a rozrywa sie wzdluz miesnia (czyli lepiej, jak pisala stapelka - "rozrywanie lepiej sie rozchodzi" - tu slowa gina, on chyba wie o co chodzi)

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:18   #4485
youyou
Zakorzenienie

dzień dobry mamusie
ja chodziłam do szkoły rodzenia, było za darmo, wystarczy miec zameldowanie lub pracę w Warszawie i wtedy nie trzeba płacić, a normalny koszt 500pln

Bardzo dużo dała mi ta szkoła bo wbrew nazwie to nie tylko nauka o porodzie (chyba 1 czy 2 zajęcia o tym były) ale też poruszały wiele innych tematów jak przygotowanie do porodu, czy opieka nad maluszkiem, radzenie sobie z emocjami po porodzie, kwestie karmienia piersią itd.

Polecam
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:20   #4486
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja jestem wkurzona bo tak baba z allegro nie chce przyjąć zwrotu. według niej ciuszki są w stanie bdb a według mnie to porozciągane, sprane szmaty

dużo zapłaciłaś za te ciuszki?
powinna przyjąć zwrot no ale ja nie wiem dokładnie jak to wyglada w tej sytuacji...

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:

Ale mam stresa.

do kładnie tak jak pisze Bella.
Jak ktoś ma trudną sytuację życiową to powinni coś uwzględnić, różne wypadki się zdarzają i w wielu gminach ida ludziom na rękę. Przynajmniej nasza gmina jest w porządku pod tym względem. Wymagają papierów na wszystko ale to tak jak wszędzie ale jak ktoś naprawdę potrzebuje pomocy to nie odmawiają.

Stary 2011-03-18, 08:21   #4487
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
dużo zapłaciłaś za te ciuszki?
powinna przyjąć zwrot no ale ja nie wiem dokładnie jak to wyglada w tej sytuacji...
za 5 ciuszków 54zł z przesyłka jako list.Ale te ciuszki są porozciągane , sztywne( chyba na płyn do płukania ją nie stać), zmechacone.Nie będę ich używać
Stary 2011-03-18, 08:24   #4488
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość

A i teściowa uszyła mi już adapter do pasów tylko rzepy musze sobie doszyć

Miłego dnia mamuśki
rzepy? a to sie bedzie trzymac? ja mam z tyłu na siedzeniu taki metalowy dżinks jak przy pasku (nie umiem nazwac), a miedzy nogami guziki (napy? takie na wcisk...). ejstem noga jesli chodzi o terminologie krawiecka... sądze ze repy nie wytrzymają ew szarpniec pasami...

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

blondynka - to moze chociaz sama je wystaw na all? moz ebabka estetycznie inna niz my i stan bdb to taki ze ciuchy sa w calosci i bez dziur

Stary 2011-03-18, 08:26   #4489
justa878
Zadomowienie

Cytat:
Witam się rano

Trzymam kciuki

Natka ja z Gliwic/Zabrza Całe życie w G-cach mieszkałam, ale 3 lata temu kupiliśmy z Tż mieszkanko w Zabrzu i tutaj aktualnie mieszkamy, chociaż oboje pracujemy w Gliwicach. A raty kredytu po wczorajszej podwyżce franka nas zjadają

11.07.2010
05.06.2010
justa878 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:28   #4490
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
za 5 ciuszków 54zł z przesyłka jako list.Ale te ciuszki są porozciągane , sztywne( chyba na płyn do płukania ją nie stać), zmechacone.Nie będę ich używać
Towar niezgodny z opisem Interweniuj na allegro bo wcale mało nie zapłaciłaś
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Stary 2011-03-18, 08:29   #4491
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Jejku poszłam pozmywać naczynia, a tu już 3 strony

wodaqua ja jestem z Olsztyna, ale Kętrzyn niedaleko
A powiedź mi jak te legginsy co zamówiłaś na allegro? Fajne? Ja od kilku dni poluję na jakieś tylko chciałabym nie takie mocno pod cycki tylko żeby można było np. pod brzuszek nosić.

Beata ja miałam torbiel na jajniku po pierwszej inseminacji - 43 mm.
Przyjmowałam luteinę dopochwowo 2 x 2 i się wchłonęła. Ostatnio gin sprawdzała to nie ma ani śladu.

karolinee1983 jakie znasz fajne lumpki w Olsztynie? Bo ja tylko CTO przy Manhatanie
A jeśli chodzi o toxo to musisz teraz zrobić IgG - jestem na bieżąco, bo robiłam przedwczoraj.

JA wczoraj pisałam o leginsach z allegro
Są bardzo wygodne, ale za duże-chyba na 9 miesiąc, ale do tuniki założę i nie będzie widać

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:30   #4492
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

monia ja je wystawię i napiszę w aukcji stan dostateczny to nikt nie kupi albo za grosze.Ja jej za 2 śpiochy zapł.26zł a kto mi teraz tyle da.Zgłoszę do all że mnie oszukała przedmiot niezgodny z opisem
Stary 2011-03-18, 08:33   #4493
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
rzepy? a to sie bedzie trzymac? ja mam z tyłu na siedzeniu taki metalowy dżinks jak przy pasku (nie umiem nazwac), a miedzy nogami guziki (napy? takie na wcisk...). ejstem noga jesli chodzi o terminologie krawiecka... sądze ze repy nie wytrzymają ew szarpniec pasami...
Z tyłu też mam takie zapięcie na zatrzask ( raczej nie ma szans żeby się odpieło ) a pas będę rzepami przypinać. Ja zrobiłam coś jak to http://allegro.pl/sklep-firmowy-clip...481784704.html i wydaje mi się, że to jest właśnie na rzepy Jutro Nas czeka dłuższa jazda to zobaczę jak się sprawdza.
Stary 2011-03-18, 08:37   #4494
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Cytat:
Towar niezgodny z opisem Interweniuj na allegro bo wcale mało nie zapłaciłaś
tak właśnie zrobię.

Nerolka napisz później co M załatwił u szefa
Stary 2011-03-18, 08:43   #4495
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
no to mało nie zapłaciłaś ja 50zł z przesyłką za całe mega pudło po Huggiesach ciuszków wstanie db+ / bdb- zapłaciłam w tym jeszcze babka mi dorzuciła sporo dodatkowo rzeczy, skarpetek, niedrapków i innych pierdółek ja bym walczyła bo po 10zł za sztukę to już rzeczy ładne powinny być, tym bardziej że używane

przypomniało mi się i poprzekładam sobie te ciuszki właśnie z tej paczki bo już zapomniałam co tam było

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

dziewczynki, co ja mam na obiad ugotować dzisiaj? pomysłu wcale nie mam a dziś piątek to już w ogóle nie wiem co naszykować macie pomysły?

Stary 2011-03-18, 08:45   #4496
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
to bardzo dużo zapłaciłaś.. ja bym się spierała jeszcze z tą sprzedającą, postraszyła ją negatywem lub założyła spór w Allegro bo ewidentnie Cię oszukała
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:45   #4497
83monia
Zakorzenienie

teraz, jak juz wiem co mam w brzuchu, to az mi sie chce tez cos kupic. chyba sie niedlugo do jakiegos lumpa wybiore bo allegro jednak drozsze jest... no i moge wymacac ciuszki i sprawdzic czy jakis plam nie ma. maz nawet mowi ze chyba coreczka nei bedzie miala samych ciuchow po bracie i kuzynce, ze trzeba jej cos nowego tez kupic... i to mowi facet!!!

namawiam go na zrobienie duzej szafy przesuwnej na korytarzu, bo przeciez dwie baby w domu beda to bedzie wiecej ciuchów

Stary 2011-03-18, 08:46   #4498
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
dziewczynki, co ja mam na obiad ugotować dzisiaj? pomysłu wcale nie mam a dziś piątek to już w ogóle nie wiem co naszykować macie pomysły?
Naleśniki z serem
Stary 2011-03-18, 08:57   #4499
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
witam nowe mamuśki

nerola
- rzeczywiście masz ostatnio strasznie pod górkę ale trzymam mocno kciuki, żeby wszystko się w końcu ułożyło

ja głosuję na opcję 1 lub 3

wzruszyło mnie to zdanie.. ale ja się ostatnio wszystkim wzruszam

taaa, u nas niestety nadal ciemnogród ale ja się dziś pocieszyłam, bo wyczytałam, że w szpitalu w którym chciałabym rodzić dają ZZO bezpłatnie (tak, wiem niby nie mogą brać kasy za to ale wiadomo jak jest) i w ogóle, najważniejsze, że w ogóle znieczulają

dziewczyny, boskie zakupy brunetka, z Ciebie to już w ogóle zakupoholik się zrobił

a chcesz CC czy SN ale z możliwością pęknięcia?

ja się właśnie trochę boję pęknięcia, trochę się nasłuchałam o tych głębokich pęknięciach i chyba wolę jednak być nacięta..

yyyy.. wariat

kochana, ja bym wybrała na pewno jakąś krótką, z Twoich propozycji podobają mi się nr 4,6 lub 7

---

zamierzacie się wybrać (pierworódki) lub chodziłyście (już mamuśki) do szkoły rodzenia? jeśli tak- ile u Was kosztuje/kosztował kurs?

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

ankieta wypełniona
ja się wybieram , zaczynam 19 kwietnia ale niestety nie za darmo, koszt 300 zł-6 spotkań po 1,5 h

Nerola trzymam kciuki za powodzenie rozmowy , daj znać jak poszło

I za wszystkie wizyty

Jadę zapłacić zaliczkę za wózek
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:58   #4500
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Naleśniki z serem
naleśniki z serem to ja średnio lubie, niestety.
Ale w sumie blisko Twojego pomysłu będzie bo chyba zrobię krokiety z pieczarkami, mam gotowe przesmażone pieczarki z cebulką w zamrażalniku w opakowaniu po lodach to byłoby tak szybko i pysznie bez stania przy garach za długo, zupę mam z wczoraj a ziemniaków mi brakło bo obrałam wczoraj resztę do obiadu a do piwnicy nie chce mi się schodzić żeby przynieść

będą krokieciki z pieczarkami, jaka ja jestem leniwa teraz, byle szybciej było i jak najmniej zachodu przy obiedzie

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-03-18 o 09:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości