|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
ehhhhh,nie mam siły odpisac
przepraszam a siedzę i czytam...ehhhhh
|
|
|
|
#4472 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Dziewczyny ale szalejecie ale spoko dam rade i nadrobie zaleglosci.
Oczywiscie sledze Was caly czas tylko nie mam kiedy sie odezwac. jakos czuje ze szykuje sie druga bezsenna noc wiec pomyslam ze zajrze tu na chwilke ![]() Gratuluje coreczek Trzymam kciuki za kolejne szczegolnie za te stresujace i prezsylam pozytywne fluidy ![]() Juz czuje ruchy malutkiej takie delikatne narazie, ale juz mam pewnosc ze to to. to co pozostaje Wam zyczyc milego dnia a ja spadam do cieplego lozeczka |
|
|
|
#4473 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sadysta jakiś, czy co...? ![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- Cytat:
ja już się boje tego nacinania, pęknieć i w ogóle - ja nie chce! ![]() aaaa!!!! a umożeniem się nie martw, to żaden wstyd - teściowa po powodzi w maju i czerwcu też miała umożony podatek, osobiście podanie pisałam i przeszło, bo u nas domu nie zalało ale 90% pól było podtopionych i prawie nic nie urosło bo wymokło wszystko, masakra jakaś.. ale podatek umożyli - drugą i trzecią ratę bo w roku podatek w trzech ratach się płaci u nas ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- matko 4 godzina i Wy nie śpicie? ja bym nie mogła, nie funkcjonuje wcale przed 6 rano, teraz jest prawie siódma i jeszcze się "rozbujać" nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1300396405 mnie się ta najbardziej podoba, na upał chyba najlepiej się sprawdzi bo na moje oko to taki zwiewny szyfon jest ![]() EDIT: halo halo WSTAWAĆ DZIEWCZYNKI! dosyć spania z rana
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-03-18 o 07:02 |
|||
|
|
|
#4474 |
|
Zadomowienie
|
Witam się rano
Przez to wasz pisanie o rozrywających się pochwach dostałąm wczoraj drgawek i T. posłał mnie do łóżka. ![]() ![]() Ja jak sie przezstraszę to trzęsę się jak osika Przygotowuję sie na wizytę po mału. mam o 10:30, a w miedzy czasie przeprowadzka. Ok. dzięki wszystkim za trzymanie kciuków. Te co śpią niech piąstki zacisną i odezwę się jak wrócę. |
|
|
|
#4475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie śpię i trzymam ![]() powodzenia na wizycie
|
|
|
#4476 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się zza biurka
poszalałyście - nie zaglądałam raptem jedno popołudniew a tutaj już z 10 stron do nadrobienia!!!! no to sie biorę, bo nie chcę mieć jeszcze większych tyłów
|
|
|
|
#4477 |
|
BAN stały
|
Lady siedzi mi w głowie taka myśl:
ma za sobą 3 porody,3 ciecia,więc moze spróbowałabym CC? A jak nie będzie CC,to moze by tak spróbować pęknąć bez cięcia? \Tych bóli jeszcze nie znam. Ale pytałam teraz lekarza i porod rodzinny za darmo,wanna też,znieczulenie również o ile anastezjolog się znajdzie. I tak sobie myślę co by tu zrobić by zarezerwować sobie wannę Będę dzwonić chyba co chwilę do szpitala i pytać czy jest wolna a jak zajęta to leżenie w bezruchu ze skurczami i czekam w domu az sie zwolni. I muszę podanie do mIzy napisać by wyskoczyła w poniedizałek lub środę jak mój lekarz będzie na oddziale.Moze rozpatrzy pozytywnie moją prośbę? Beatko ale u nas akurat powidzi nie było tylko parę km dalej. No zobaczymy co wójt mi odpisze. Gościu w moim wieku i się nieco znamy bo ja rozdartus jestem i awanturnik i tak mnie pamięta(ale w dobrych sprawach). ![]() T. właśnie wyjechał z domu-jedzie do szefa. Ale mam stresa. |
|
|
|
#4478 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamusie
![]() Wczoraj sobie zrobiłam dzień nacieszenia się meżusiem a tu od południa 10 stron napisanych A nawet 24h nie mineły Czemu tak jest ze jak siedze przy kompie to cisza a jak mnie nie ma to piszecie jak szalone Może później nadronię ![]() Nie wiem co się wczoraj u Was działo, ale mam nadzieję że wszystkie czujecie się dobrze i ze maluszki tak samo ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty zaciśnięte ![]() Pogoda u Nas dalej paskudna Wiec mam w planach sprzatanie ( na jutro będzie z głowy ) i zrobię naleśniki z serem bo dzisiaj piątek ![]() Zajrze jeszcze na chwile do lumpka po białe bodziaki bo chcę zeby mama wyhaftowała mi na nich imie Kluski i chciałabym zobaczyć jak to wyjdzie A moze trafi się jeszcze coś fajnego ![]() Dzisiaj odbieramy auto od lakiernika i wystawiamy na sprzedaż . A i teściowa uszyła mi już adapter do pasów tylko rzepy musze sobie doszyć ![]() Miłego dnia mamuśki
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Edytowane przez margaret82 Czas edycji: 2011-03-18 o 08:18 |
|
|
|
#4479 |
|
Rozeznanie
|
witam piątkowo
![]() mam taaaaaakie zaległości, których pewnie nigdy nie nadrobię, bo pędzicie jak szalone ![]() udało mi się dziś dziecię wysłać do przedszkola, bo od poniedziałku siedziała chora, coś jej układ pokarmowy odmawiał współpracy ale jeszcze tydzień i jedziemy nad morze odpocząć to może mniej będzie chorować.....postaram się być dziś na bieżąco miłego dzionka
|
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ale miałyście tematy. Ja jakoś psychicznie się nastawiłan by jak najdłużej małe były w brzuszku,a jak się urodza to już inna sprawa. DAKARO mnie się podoba siwa sukienka,tymbardziej że to lato i gorąco. A co do umorzenia podatku,przecież jak kogoś nie stać-to pisze podanie i koniec. Są różne sytuację w życiu. My mamy rocznie koło 2tys podatku,w czterech ratach. I chyba moja suknię ślubna bym sprzedała, zapłaciłam za nią 1800zł, naskładałam kasy,to jeszcze siostrze do prawa jazdy dołożyłam-bo rodzice wesele organizowali a ona zdała za 2razem.
|
#4481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem wkurzona bo tak baba z allegro nie chce przyjąć zwrotu
. według niej ciuszki są w stanie bdb a według mnie to porozciągane, sprane szmaty |
|
|
|
#4483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem bo sama choruję na chorovbę odzwierzęcą, tylko, że boreliozę i od zakażenia minęło już 10 lat i mam w ciałku już tylko IgG... |
|
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
lady in black - ja sie balam wlasnie ciecia, bo tam nikt nie patrzy jak głeboko tnie, a te glebokie rozerwnia to rzadko bywaja. ja mialam male, gdyby nie szycie to bym nie wiedziala ze peklam. ale sa i przypadki jak zanki (peknieta pochwa) - tu nawet nacinanie nie pomoze, za pozno juz i tyle. poatrzac na blizny po cieciu meza na wyrostek wole sama sobie popekac (wyobrazacie sobie gruba na 2 cm i 3cm cluga blizne bo sie komus zle ciachnelo TAM?) - w przeciez na brzuchu chyba latwiej zrobic dziure niz na dole... w sumie jakos nie spotkalam kobiety ktoa pekla az do odbytu ale za to mase ktre maja bolace blizny po cieciu. ciekawostka http://porodowka.blox.pl/2009/12/Epi...ie-krocza.html z reszta [polozne mi nawet w szkole rodzenia ze ciecie to wlasnie tnie sie tkanki jak leci, a rozrywa sie wzdluz miesnia (czyli lepiej, jak pisala stapelka - "rozrywanie lepiej sie rozchodzi" - tu slowa gina, on chyba wie o co chodzi)
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry mamusie
![]() ja chodziłam do szkoły rodzenia, było za darmo, wystarczy miec zameldowanie lub pracę w Warszawie i wtedy nie trzeba płacić, a normalny koszt 500pln ![]() Bardzo dużo dała mi ta szkoła bo wbrew nazwie to nie tylko nauka o porodzie (chyba 1 czy 2 zajęcia o tym były) ale też poruszały wiele innych tematów jak przygotowanie do porodu, czy opieka nad maluszkiem, radzenie sobie z emocjami po porodzie, kwestie karmienia piersią itd. Polecam
|
#4486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo zapłaciłaś za te ciuszki? powinna przyjąć zwrot no ale ja nie wiem dokładnie jak to wyglada w tej sytuacji... ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
do kładnie tak jak pisze Bella. Jak ktoś ma trudną sytuację życiową to powinni coś uwzględnić, różne wypadki się zdarzają i w wielu gminach ida ludziom na rękę. Przynajmniej nasza gmina jest w porządku pod tym względem. Wymagają papierów na wszystko ale to tak jak wszędzie ale jak ktoś naprawdę potrzebuje pomocy to nie odmawiają.
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- blondynka - to moze chociaz sama je wystaw na all? moz ebabka estetycznie inna niz my i stan bdb to taki ze ciuchy sa w calosci i bez dziur
|
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Natka ja z Gliwic/Zabrza Całe życie w G-cach mieszkałam, ale 3 lata temu kupiliśmy z Tż mieszkanko w Zabrzu i tutaj aktualnie mieszkamy, chociaż oboje pracujemy w Gliwicach. A raty kredytu po wczorajszej podwyżce franka nas zjadają
|
|
#4490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Interweniuj na allegro bo wcale mało nie zapłaciłaś
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA wczoraj pisałam o leginsach z allegro ![]() Są bardzo wygodne, ale za duże-chyba na 9 miesiąc, ale do tuniki założę i nie będzie widać
|
|
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
monia ja je wystawię i napiszę w aukcji stan dostateczny to nikt nie kupi albo za grosze.Ja jej za 2 śpiochy zapł.26zł a kto mi teraz tyle da.Zgłoszę do all że mnie oszukała przedmiot niezgodny z opisem
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jutro Nas czeka dłuższa jazda to zobaczę jak się sprawdza.
|
|
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja 50zł z przesyłką za całe mega pudło po Huggiesach ciuszków wstanie db+ / bdb- zapłaciłam w tym jeszcze babka mi dorzuciła sporo dodatkowo rzeczy, skarpetek, niedrapków i innych pierdółek ja bym walczyła bo po 10zł za sztukę to już rzeczy ładne powinny być, tym bardziej że używane ![]() przypomniało mi się i poprzekładam sobie te ciuszki właśnie z tej paczki bo już zapomniałam co tam było ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- dziewczynki, co ja mam na obiad ugotować dzisiaj? pomysłu wcale nie mam a dziś piątek to już w ogóle nie wiem co naszykować
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
teraz, jak juz wiem co mam w brzuchu, to az mi sie chce tez cos kupic. chyba sie niedlugo do jakiegos lumpa wybiore bo allegro jednak drozsze jest... no i moge wymacac ciuszki i sprawdzic czy jakis plam nie ma. maz nawet mowi ze chyba coreczka nei bedzie miala samych ciuchow po bracie i kuzynce, ze trzeba jej cos nowego tez kupic... i to mowi facet!!!
namawiam go na zrobienie duzej szafy przesuwnej na korytarzu, bo przeciez dwie baby w domu beda to bedzie wiecej ciuchów ![]() ![]()
|
|
|
|
#4498 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nerola trzymam kciuki za powodzenie rozmowy , daj znać jak poszło I za wszystkie wizyty ![]() Jadę zapłacić zaliczkę za wózek |
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
naleśniki z serem to ja średnio lubie, niestety.
Ale w sumie blisko Twojego pomysłu będzie bo chyba zrobię krokiety z pieczarkami, mam gotowe przesmażone pieczarki z cebulką w zamrażalniku w opakowaniu po lodach to byłoby tak szybko i pysznie bez stania przy garach za długo, zupę mam z wczoraj a ziemniaków mi brakło bo obrałam wczoraj resztę do obiadu a do piwnicy nie chce mi się schodzić żeby przynieść ![]() będą krokieciki z pieczarkami, jaka ja jestem leniwa teraz, byle szybciej było i jak najmniej zachodu przy obiedzie
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-03-18 o 09:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

przepraszam

sadysta jakiś, czy co...? 

Może później nadronię 

. według niej ciuszki są w stanie bdb a według mnie to porozciągane, sprane szmaty
05.06.2010 
Interweniuj na allegro bo wcale mało nie zapłaciłaś 
ja 50zł z przesyłką za całe mega pudło po Huggiesach ciuszków wstanie db+ / bdb- zapłaciłam w tym jeszcze babka mi dorzuciła sporo dodatkowo rzeczy, skarpetek, niedrapków i innych pierdółek
ale ja się ostatnio wszystkim wzruszam