|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
ja też myślę o svarovskim
ale teże będę się rozglądać jak już będę miała suknię bo np dekolt będzie miał tutaj znaczenie przy wyborze naszyjnika
|
#3272 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Svarovski ma piekna bizuterie, ale ja jeszcze sie nawet nie zastanawiałam jaka ja bede miala do slubu
Tak jak mowia dziewczyny, wszystko zalezy od sukni. A czy bedzie to wlasnie Svarovski, czy Bulgari czy jeszcze cos innego to sie zastanowie blizej Tego Dnia
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez się bardzo podoba bizuteria Svarovskiego, wogole uwielbiam jak bizuteria się mocno świeci
ale rozwala mnie jak widze na allegro jakies kolczyki, gdzie piszą ze Svarovski i ze za 15zł |
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to czemu nie ja myślałam o kamieniach svarovskiego z perełkami :P widziałam kilka ładnych kompletów ale to jeszcze najpierw suknia potem dodatki
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie, najpierw suknia
dodatki to akurat pikus przy tym wszystkim Ja juz mam prysznic zaliczony, teraz czekam na Mojego TZ , ale to pewnie jeszcze troche potrwa:P |
|
|
|
#3276 |
|
Wtajemniczenie
|
400 dni
a u Was ile zostało?
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
484 dni a niedawno cieszyłam się że już tylko 500 a tu już 2tyg minęły ale ten czas leci
|
#3279 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam jeszcze ponad 500
|
|
|
|
#3280 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo ciekawy temat pracy! podoba mi się ![]() Cytat:
Nawet nie samego zabiegu, tylko konsultacji z dermatologiem (bo trzeba najpierw do niego iść, żeby zobaczył, czy pieprzyk/znamię nadaje się do wycięcia). Boję się, że może coś być nie tak....... Wiem, wiem. Bez sensu to jest, bo i tak mnie to czeka, więc lepiej iść jak najszybciej.Cytat:
![]() ja też jeszcze mam podan 500 ddś |
||||
|
|
|
#3281 |
|
Raczkowanie
|
A na jakiej podstawie dermatolog ocenia, który pieprzyk/znamię jest do usunięcia?
|
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
Też są dobre tego strony. Gdy większość z nas będzie już po i by chciała jeszcze raz ten dzień Ty dopiero będziesz to przeżywać
|
#3283 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3284 | |
|
Przyczajenie
|
W moim przypadku właśnie od dzisiaj 519 dni, tak więc za równo rok i 5 miesięcy o tej porze będę prawdopodobnie siedziała u fryzjera
![]() aa właśnie skoro planujemy ślub na godzinę 16 lub 17 to jak myślicie, na jaką godzinę powinnam zapisać się do fryzjera, makijażystki, oczywiście tak orientacyjnie pytam ![]() I jeszcze jedno, czy macie już termin w Kościele? bo ja nie wiem kiedy mam iść W sumie to mamy tylko salę i nic więcej... ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
a co do sąsiadów to chyba zaprosimy tych najbliższych [2 rodziny] b o są to osoby, z którymi mamy bliższe kontakty niż z niektórymi członkami rodziny, poza tym w każdej sytuacji możemy na nich liczyć
18 sierpnia 2012r.mgr ehhh... ![]() Edytowane przez karmeloweciastko Czas edycji: 2011-03-18 o 09:56 |
|
|
|
|
#3285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ogólnie cała jestem piperzykowata, ale nie lubię o tym myśleć bo się zaraz wkręcam że mi się z któregoś coś niedobrego zrobi. Najlepiej iśc do hirurga onkologa, on ocenia który pieprzyk jest podejrzany i od razu moze Ci go usunąć. Ja wiem że powinnam iśc na kontrolę, latem smaruję blokerem te najniebezpieczniejsze ale to dla mnie drażliwy temat i nie wiem czy przed ślubem pójdę na usunięcie jakiegoś. |
|
|
|
|
#3286 | ||
|
Zadomowienie
|
D0tk4- a ja myślałam, że wystarczy do zwykłego :/ przecież on też widzi, że np. jest za duży albo zbyt ciemny albo jeszcze coś... A do dermatologa to jest większa kolejka więc nim ja się tam dostanę to masakra...
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez ewika19 Czas edycji: 2011-03-18 o 10:09 |
||
|
|
|
#3287 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
463 dni
![]() wczoraj wieczorem napisaliśmy jeszcze maila do firmy, której zaproszenie nam się podoba i przyślą nam jedno gratis, żebyśmy sobie zobaczyli na żywo jak ono wygląda. przy takiej liczbie jak my będziemy zamawiać cena za1 sztukę to 2,50 zł. strasznie sie na nie napaliliśmy, bo nie dość, że sa fajne, to jeszcze idealnie pasują do całości koncepcji wesela ![]() w sumie to nawet lepiej, że juz teraz je sobie zobaczymy, bo na realizacje zamówienia czeka sie ponad miesiąc, a wolałabym uniknąć sytuacji, że jak przyjdzie co do czego to na żywo w ogóle nie będą mi się podobać. jak to mówi Tż- będziemy mieli czas na zmianę decyzji. |
|
|
|
#3290 |
|
Wtajemniczenie
|
My tez sasiadow nie bedziemy zapraszac... pewnie z kolaczem pojdziemy
Obejrzelam linki na youtube i znalazlam jeszcze to http://www.youtube.com/watch?v=Ls8pz...1&feature=fvwp tez niezle A kiedy PM 2012 planuja dzieci? evoonia86 pokaz te zaproszenia Mi zostalo 454 dni
Razem od http://s1.suwaczek.com/200512304437.png Ślubowaliśmy http://s4.suwaczek.com/20120614290113.png Edytowane przez E87 Czas edycji: 2011-03-18 o 10:20 |
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
karmeloweciastko - także 519 dni, ślubujemy tego samego dnia
![]() Co do fryzjera i innych rzeczy na ten dzień to jeszcze się nad tym nie zastanawiam. dużo czasu jeszcze jest. wydaje mi się że od fryzjera też zależy bo jak będzie taki który jest dobry i się raz dwa uwinie to można później nawet a są też tacy u których trochę trzeba posiedziec |
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem gdzie mieszkasz ale radzę sobie zespół zaklepać i fotografa. Zespół to podstawa wesela lepiej wybrać taki jaki będzie ci się podobał a nie taki który akurat będzie miał wolny termin bo czym później tym gorzej.
|
|
#3293 |
|
Wtajemniczenie
|
463 dni,
aaaaaaaa ale to szybko leci, zanim sie obejrzę a tu będzie już 46 ;p |
|
|
|
#3294 | |
|
Zadomowienie
|
evoonia86- ja uważam, że to fajna opcja jak można sobie wcześniej zobaczyć "na żywo" zaproszenia. Wiadomo, że na zdjęciach to inaczej może wyglądać niż na żywo. Ja na pewno też wcześniej sobie zamówię albo poproszę o jedno gratisowe zaproszenie.
Cytat:
. A ta "duma ojca" to była najlepsza ![]() Ja bym już mogła mieć dziecko . A mój TŻ to on jest tak zakochany w dzieciach, że mogę się założyć, że zaraz po ślubie będzie chciał takiego malutkiego dzidziusia. Jednak mi zależy, żeby najpierw dom wybudować, a później dziecko, a co z tego będzie to zobaczymy. Ale na pewno przed 30stką będziemy się strać.
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-03-18 o 10:32 |
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
http://twoje-zaproszenia.pl/743,slub..._lowickie.html
takie i poki co żadne innego w stylu łowickim nam się nie podobają.
|
|
|
|
#3297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3298 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny witam Was przy piąteczku
gosza_m z tym 100 zł to chyba przesadziłaś he he taką kasę to chyba płaciło się jakieś 10 lat temu u mnie teraz to 200 zł od osoby za salę to i tak min jakie chcą - jak szukaliśmy sali to przedział cenowy byl od 200 do 350 zł Dziewczyny burzycie się na tego kolesia że tak powiedział a każda z Was nawet zastanawia się jak to ująć w zaproszeniu aby kasę Wam dawali goście a nie prezenty... trochę sobie przeczycie mi to obojetne i wierszyków nie będzie żadnych - to, na co stać to dadzą goście. Nawet jeśli będą to tony kwiatów to nikogo nie zganię.U mnie 449 dni
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-03-18 o 10:33 |
|
|
|
#3299 |
|
Zadomowienie
|
Ojejku, jaka ty młodziutka jesteś;-) Wow i już za mąż, ja siebie nie widziałam w tym wieku jako żona;-)
|
|
|
|
#3300 |
|
Raczkowanie
|
U mnie taka beznadziejna pogoda, że nic się nie chce. Wypiłam już kawę i trzeba się wziąć do życia
![]() Odbiegając od tematumam kilka ślubnych pomysłów, ale takich luźnych i nie wiem na razie co o nich myśleć. Może wy się wypowiecie i coś rozjaśni mi się w głowie: 1) Po weselu/poprawinach goście (wszyscy lub najbliżsi) dostają pudełeczka z ciastem. Tu niestety nie ma co dyskutować, tak było i będzie. Ja dostawałam i u nas też napewno będzie. 2) Bardzo podobaja mi się takie winietki, gdzie wkłada się coś słodkiego do środka. Fajnie zrobione krzesełka 3) Zachorowałam ostatnio na bańki mydlane Nie takie w kształcie tortu, bo te akurat mi się nie podobają. Chciałabym takie zwykł owalne, z etykietką, gdzie będą nasze imionai data ślubu. 4) Widziałam ostatnio lizaki, zwykłe okragłe (przeważnie jakiś kwiatek albo serce jest w środku, napewno wiecie), na które przyklejono właśnie karteczki z imionami młodych i datą. Też mi się to podoba, taki słodki upominek. Problem w tym, że nie mogę zrealizować wszystkich tych pomysłów bo do zestawu musiałabym dodawać jeszcze reklamówkę, żeby goście mieli to gdzie zapakować. Nie będę juz wspominać o kosztach, na których obniżeniu również mi zależy. Kolejny problem, jak będzie wyglądał stół jak ja to tam wszystko poukładam, nic więcej już się nie zmieści, a będzie to wyglądać tandetnie i słabo. Może byłyście na weselach, gdzie jedna z tych rzeczy absolutnie się nie sprawdziła i młodzi mogli sobie ją podarować. Bardzo chętnie z czegoś zrezygnuje tylko na obecną chwilę nie potrafię się zdecydować |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

ale teże będę się rozglądać jak już będę miała suknię bo np dekolt będzie miał tutaj znaczenie przy wyborze naszyjnika
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

?

bardzo ciekawy temat pracy! podoba mi się
Nawet nie samego zabiegu, tylko konsultacji z dermatologiem (bo trzeba najpierw do niego iść, żeby zobaczył, czy pieprzyk/znamię nadaje się do wycięcia). Boję się, że może coś być nie tak....... Wiem, wiem. Bez sensu to jest, bo i tak mnie to czeka, więc lepiej iść jak najszybciej.
i dali kolejną polską produkcję