|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Dzień dobry moje drogie!!!!!
Odnośnie wczorajszego trudnego i ciężkiego dnia... Dziewczyneczki, czy któraś z Was miała jakiś związek kiedyś ze staraniem się o odszkodowanie powypadkowe komunikacyjne???? Wczoraj na rozprawie karnej tego faceta złożyłam pozew o odszkodowanie na sprawę cywilną, w momencie, kiedy przyszła moja kolej mówienia, a sędzina mi mówi: że za późno, bo trzeba było zrobić to przed odczytaniem dla tego faceta, aktu oskarżenia, czyli jakieś 3 minuty za późno;/ i zgłupiałam w tym momencie bo na zawiadomieniu było, że taki pozew mogę zgłosić na rozprawie głównej... powiedziała, że zamieści moje podanie wraz z załącznikami do akt, ale nie wiadomo jak to będzie. No i od wczoraj tak się tym wszystkim przejęłam, że spać prawie nie mogłam w nocy. Czytałam w necie że są firmy, które pomagają osobom poszkodowanym i załatwiają wszystkie formalności, zastanawiam się teraz czy się do nich nie zgłosić po prostu? Może któraś z Was miała podobne doświadczenia???? Za oknem pogoda do kitu, ale zaraz lecę po jakieś warzywka bo od dziś mam 3 dni PW wreszcie![]() wpadnę do Was za niedługo
|
#4892 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny ! ! !
zostałam mamą póki co mam syna jej.... jak ja się cieszę ! jak wariatka ! |
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4894 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4895 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zrób sobie test na stronie Dukana, chociaż trzeba brać na niego poprawkę![]() witamy ![]() właśnie się pomierzyłam, jak co tydzień:P w talii jest się najbardziej czym chwalić 12cm! w boczkach 11! w udach po 7 a waga od wczoraj o -0,1 dziś ostatni dzień P, już mi się warzyw chce![]() idę zrobić sobie placuszki otrębowe
|
|
|
#4896 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej. Z syna przeszlo na mnie
biegunka masakra totalna. Co jesc?? znaczy sie dzis zamierzam sie przeglodzic zeby wymioty nie doszly---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
oj zazdroszcze Ci a mój TŻ pewnie zazdroscilby Twojemu ja to w ogole nie pamietam kiedy
|
|
#4897 |
|
Rozeznanie
|
już mam cała gromadkę
ale jeszcze coś z niej wyskoczy bo skurcze ma ![]() ![]() jadę o 13 do weta, niech mi jakieś witaminki dla niej da póki co, maluszki są w garażu, tam Klarcia ma spokój do rodzenia a wszystkie czarniutkie jak węgiel |
|
|
|
#4898 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tam, czy dieta, czy nie, czy anty, czy odstawione, zawsze mam ochotę haha ![]() Cytat:
![]() wiecie, TŻ zrobił mi ochotę na paróóóówki:P i w sumie gdyby znaleźć jakieś, które mają 90 % mięsa z kurczaka, to myślę, że możnaby, raz na 2 m-ce, nie patrząc na tłuszcz, bo przecież nie ma ograniczenia "tłuszczowego" jeśli chodzi o kurczaka:P może kiedyś znajdę to sobie zjem :P :P
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cielęcą ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Wtajemniczenie
|
i chudniesz?
bo ja tam nie chcę raz w tygodniu, ale raz na miesiąc np...:P
|
|
#4901 |
|
Wtajemniczenie
|
hej chuderlaki
![]() byłam właśnie na pobraniu krwi, robię badania na nerki, itp.. mam nadzieję, że nie będę musiała wstrzymać diety.. i zajadam się teraz serniczkiem czekoladowym karolinusienka wielbię Cię!!ktoś ma ochotę na serniczek?
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4903 |
|
Wtajemniczenie
|
myslalam ze dzis wyjdziemy
a tu Olafek ma malo glukozy i musi zostac
|
#4904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jem kiedy mam ochotę nie to ze codziennie, ale jak najdzie mnie ochota to jem zreszta dzisiaj niewiele zjem, bo zaraz po pracy ruszam w podróż do Łodzi wiec z jedzeniem bedzie kiepsko a na obiad mam wczorajsza pychaa tarte ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
podziel sie przez to, ze tyle gotuje nie mam czasu na robienie słodkości tych które uwielbiam ehhh może w weekend upiekę coś u rodziców
|
||
|
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pandziu trzymaj sie skarbie , na pewno wszystko bedzie ok. ![]() Za kilka dni mala wyzdrowieje i o wszystkim szybciutko zapomnicie
|
|
#4906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak królik Do czasu ![]() Biorę anty od prawie 9 lat z jakimiś 4 przerwami miesięcznymi (nie wykupiłam po prostu nowego opakowania bo się zagapiłam z receptą wiem nie powinno się tak robić) i dwoma dłuższymi po niecały rok. Za pierwszą dłuższą przerwą nie miałam akurat partnera więc nie było problemu, za drugą był (zabezpieczaliśmy się po prostu inaczej a chciałam dać organizmowi odpocząć) i niestety wtedy zaczęły się problemy. Za każdym razem okropny ból, który uniemożliwiał cokolwiek W końcu zaczęłam kojarzyć seks z bólem i w ogóle nie miałam na niego ochoty Byłam u ginekologa, byłam u urologa, nikt nie był w stanie mi pomóc i mówił że widocznie tak ma być i że to pewnie kwestia pozycji czy partnera (tia jakoś przez wcześniejsze 1,5 roku z tymże TŻ-tem i najróżniejszymi pozycjami nie było problemu ) W końcu zaczęłam szukać przyczyny na własną rękę i dopiero wtedy zaczęłam kojarzyć fakty. Zawsze jak nie brałam anty miałam straszliwe bóle w czasie okresu, nie byłam wtedy w stanie nawet dojść na czworaka do łazienki nie mówiąc o normalnym funkcjonowaniu. Do tego odczuwałam ból przy załatwianiu się i bóle w dole brzucha nie mające żadnej konkretnej przyczyny. Okazało się że to najprawdopodobniej endometrioza i pozostaje mi tylko branie anty, a inne działania przyjdą jak będę się starała o dziecko i nie będę mogła zajść w ciążę. Tak, super, tylko że ja w ogóle nie planuję dzieci Pozostaje mi więc ciągłe łykanie anty do menopauzy Cudownie No ale dobrze że przynajmniej daje to jakiś wyraźny efekt, już po 2 miesiącach bóle ustąpiły Pewnie i tak nikomu nie będzie się chciało tego czytać, ale może ktoś ma podobne problemy i mu to coś pomoże
|
|
|
#4907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gratulacje dla dzielnej mamusi, potarmos za uszkami i ucałuj w nosek ode mnie ![]() Pandzia a Olaf jeszcze w szpitalu?? to się nie przyznawaj bo Cię nie wpuszczą....kurcze co to za cholera się do was przypałętała..... oszaleć można przez ten deszcz.... moja wczorajsza gastrofaza pozstawiła po sobie ciężar w żołądku i teraz moge tylko herbatę pić
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
|
|
|
#4908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo nie widać, albo nie chcą mówić... albo się dobrze maskowałam wcześniej:P ale kurcze, podwójny podbródek mi zniknął, coś tam napewno widać:P agr...uuu,szkoda Twojego organizmu miejmy nadzieję, że wypuszczą jakieś lekkie hormony ja brałam 1,5 roku anty, ale miałam wieczne depresje, przynajmniej 2x/tydzień potrafiłam kilka godzin leżeć w łóżku i mieć dość wszystkiego - bez powodu :P z TŻtem stwierdziliśmy, że nie ma sensu się męczyć, a już jesteśmy na tyle odpowiedzialni, że gdybyśmy wpadli to dalibyśmy sobie już radę![]() agr, właśnie się pokłóciliśmy o pierdoły...
|
|
|
#4909 |
|
Zadomowienie
|
Pandzia trzymaj się i zdróweczka dla Was życzę
![]() tchnienie-wiatru pewnie nic nie powiedzieli bo zazdrośni byli U mnie po 10kg nie było aż takiej różnicy bo ciuchy były te same tylko już normalnie leżały więc dla większości nic się nie zmieniło.A ja dziś do pracy zabrałam sernik i babkę zrobiona z przepisu na muffiny bo tak mi łatwiej oba ciasta zmieścić w piekarniku
|
|
|
|
#4910 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie przyznaje sie
juz na stoperanie i coli light. Jeszcze nic nie jadlam a czuje sie jakby mnie ktos wyjal ze srodka
|
#4911 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4912 |
|
Wtajemniczenie
|
najgorsze ze nie ma co jesc
nabialu nie bardzo mozna a o miesie nie wspomne
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Jedynna jestes?? widziałaś, ze mnie babeczka goni z drugiego miejsca??
|
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
cześć chudzinki w ten paskudny dzionek
maluszek w przedszkolu dwa śniadanka zjedzone, owsianka i jajeczniczka - i zanotowałam od dawna niewidziany spadek, ale pochwalę się dopiero we wtorek jak będę już po P, bo nie chce zapeszać, i by jutro wadze się nie odwidziało. obudziłam się dziś z bólem wszystkich mięśni - wczoraj trochę przegięłam z ćwiczeniami, a wieczorem byłam jeszcze na stepie, myslałam że dziś nie wstanę z łóżka.. zaraz idę na vacu - chociaż nie wiem czy dam dziś radę - muszę wreszcie wykorzystać ten karnet który kupiłam w styczniu. |
|
|
|
#4915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my wczoraj bylismy na tancach-uczymy sie walca angielskiego na nasz slub i dzisiaj tak mnie booooola nogi, ze nawet jak siedze mnie bola ehhh
|
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz po sniadanku.. placki ala ziemniaczane z lososiem i mozarella light
|
|
|
|
#4917 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja odkad Maluch na zakaznym naie zjadlam miesa
nie mam kiedy kupic nie mowiac o zrobieniu czego kolwiek wczoraj podkradlam mu pare paluszkow, bo zdechlabym.---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- moze dlatego jestem tak oslabiona bo ja prawie nic nie jem wlasnie sobie uswiadomilam ze wczoraj zjadlam serek homo i jogurt i tak od poniedzialku
|
#4918 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poza tym jak chorujesz to może lepiej się oczyścić i mniej jeść ale zdecydowanie coś musisz jeść bo osłabniesz doszczętnie
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
|
|
|
#4919 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fotkę zrobię, ale jutro w ogóle, co jest dla mnie dość dziwne: przy poprzednich miotach jak do niej podchodziłam to odchylała się żeby mi pokazać te jej maluszki, a jak wchodził kto inny to je zakrywała ![]() moja mądra sunia |
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ćwiczenia muszę wprowadzić by ciałko lepiej wyglądało
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

wreszcie

biegunka masakra totalna. Co jesc?? znaczy sie dzis zamierzam sie przeglodzic zeby wymioty nie doszly

zreszta dzisiaj niewiele zjem, bo zaraz po pracy ruszam w podróż do Łodzi wiec z jedzeniem bedzie kiepsko

wiem nie powinno się tak robić) i dwoma dłuższymi po niecały rok. Za pierwszą dłuższą przerwą nie miałam akurat partnera więc nie było problemu, za drugą był (zabezpieczaliśmy się po prostu inaczej a chciałam dać organizmowi odpocząć) i niestety wtedy zaczęły się problemy. Za każdym razem okropny ból, który uniemożliwiał cokolwiek
W końcu zaczęłam kojarzyć seks z bólem i w ogóle nie miałam na niego ochoty