DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D ) - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-18, 08:09   #4891
Agus140188
Rozeznanie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )

Dzień dobry moje drogie!!!!!
Odnośnie wczorajszego trudnego i ciężkiego dnia... Dziewczyneczki, czy któraś z Was miała jakiś związek kiedyś ze staraniem się o odszkodowanie powypadkowe komunikacyjne????
Wczoraj na rozprawie karnej tego faceta złożyłam pozew o odszkodowanie na sprawę cywilną, w momencie, kiedy przyszła moja kolej mówienia, a sędzina mi mówi: że za późno, bo trzeba było zrobić to przed odczytaniem dla tego faceta, aktu oskarżenia, czyli jakieś 3 minuty za późno;/ i zgłupiałam w tym momencie bo na zawiadomieniu było, że taki pozew mogę zgłosić na rozprawie głównej... powiedziała, że zamieści moje podanie wraz z załącznikami do akt, ale nie wiadomo jak to będzie. No i od wczoraj tak się tym wszystkim przejęłam, że spać prawie nie mogłam w nocy. Czytałam w necie że są firmy, które pomagają osobom poszkodowanym i załatwiają wszystkie formalności, zastanawiam się teraz czy się do nich nie zgłosić po prostu? Może któraś z Was miała podobne doświadczenia????
Za oknem pogoda do kitu, ale zaraz lecę po jakieś warzywka bo od dziś mam 3 dni PW wreszcie wpadnę do Was za niedługo
Stary 2011-03-18, 08:38   #4892
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

dziewczyny ! ! !
zostałam mamą
póki co mam syna
jej.... jak ja się cieszę ! jak wariatka !

izuulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:54   #4893
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izuulkaa Pokaż wiadomość
dziewczyny ! ! !
zostałam mamą
póki co mam syna

karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 08:59   #4894
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszkasobo1982 Pokaż wiadomość
Hejka ja jestem nowa weszlam tu za namowa chocolate i za jej radami zaczynam dzis drugi etap diety DUKANA waga poczatkowa 91,4 po pierwszej fazie ( trwala 4 dni ) 89,4 moj cel to 70 kg ciekawa jestem jak dlugo musze byc na tej drugiej fazie zeby osiagnac ta wage
Witamy i super, że do nas dołączyłaś Co do przewidywanej długości faz to zrób test. I powodzonka życzę

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
zostałam mamą
póki co mam syna

Gratulacje! Super wiadomość w tak brzydki dzionek i już milej na sercu się robi
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 09:10   #4895
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszkasobo1982 Pokaż wiadomość
Hejka ja jestem nowa weszlam tu za namowa chocolate i za jej radami zaczynam dzis drugi etap diety DUKANA waga poczatkowa 91,4 po pierwszej fazie ( trwala 4 dni ) 89,4 moj cel to 70 kg ciekawa jestem jak dlugo musze byc na tej drugiej fazie zeby osiagnac ta wage
jakieś 20 kg, to pewnie z 5-6 m-cy lub trochę dłużej zrób sobie test na stronie Dukana, chociaż trzeba brać na niego poprawkę
witamy

właśnie się pomierzyłam, jak co tydzień:P w talii jest się najbardziej czym chwalić 12cm! w boczkach 11! w udach po 7

a waga od wczoraj o -0,1 dziś ostatni dzień P, już mi się warzyw chce

idę zrobić sobie placuszki otrębowe
Stary 2011-03-18, 09:17   #4896
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

hej. Z syna przeszlo na mnie biegunka masakra totalna. Co jesc?? znaczy sie dzis zamierzam sie przeglodzic zeby wymioty nie doszly

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
DZIEKUJĘ... ale ciii... nie chcę zapeszać i tej piąteczki wypłoszyć :P

Ja mam dziwnie... moje libido leży i kwiczy ale jak TŻ mnie zbajeruje to wtedy mu spokoju nie daję przez pół dnia i chcę więcej i więcej :P Hihih Przyczajony tygrys, ukryty smok się robi ze mnie

oj zazdroszcze Ci a mój TŻ pewnie zazdroscilby Twojemu ja to w ogole nie pamietam kiedy

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 09:19   #4897
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

już mam cała gromadkę

ale jeszcze coś z niej wyskoczy bo skurcze ma

jadę o 13 do weta, niech mi jakieś witaminki dla niej da

póki co, maluszki są w garażu, tam Klarcia ma spokój do rodzenia

a wszystkie czarniutkie jak węgiel
Stary 2011-03-18, 09:41   #4898
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
hej. Z syna przeszlo na mnie biegunka masakra totalna. Co jesc?? znaczy sie dzis zamierzam sie przeglodzic zeby wymioty nie doszly

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

oj zazdroszcze Ci a mój TŻ pewnie zazdroscilby Twojemu ja to w ogole nie pamietam kiedy
oj biedactwa z Was

ja tam, czy dieta, czy nie, czy anty, czy odstawione, zawsze mam ochotę haha
Cytat:
już mam cała gromadkę

gratulacje

wiecie, TŻ zrobił mi ochotę na paróóóówki:P i w sumie gdyby znaleźć jakieś, które mają 90 % mięsa z kurczaka, to myślę, że możnaby, raz na 2 m-ce, nie patrząc na tłuszcz, bo przecież nie ma ograniczenia "tłuszczowego" jeśli chodzi o kurczaka:P

może kiedyś znajdę to sobie zjem :P :P
Stary 2011-03-18, 09:51   #4899
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
oj biedactwa z Was

gratulacje

wiecie, TŻ zrobił mi ochotę na paróóóówki:P i w sumie gdyby znaleźć jakieś, które mają 90 % mięsa z kurczaka, to myślę, że możnaby, raz na 2 m-ce, nie patrząc na tłuszcz, bo przecież nie ma ograniczenia "tłuszczowego" jeśli chodzi o kurczaka:P

może kiedyś znajdę to sobie zjem :P :P
ja dzisiaj taka na sniadanie jadłam cielęcą
Stary 2011-03-18, 09:55   #4900
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
ja dzisiaj taka na sniadanie jadłam cielęcą
i chudniesz? bo ja tam nie chcę raz w tygodniu, ale raz na miesiąc np...:P
Stary 2011-03-18, 09:57   #4901
krolewna1986
Wtajemniczenie

hej chuderlaki
byłam właśnie na pobraniu krwi, robię badania na nerki, itp.. mam nadzieję, że nie będę musiała wstrzymać diety..
i zajadam się teraz serniczkiem czekoladowym karolinusienka wielbię Cię!!
ktoś ma ochotę na serniczek?

Juliś 

Aniołek[*]30tc
krolewna1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 09:59   #4902
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Dzień dobry moje drogie!!!!!
Odnośnie wczorajszego trudnego i ciężkiego dnia... Dziewczyneczki, czy któraś z Was miała jakiś związek kiedyś ze staraniem się o odszkodowanie powypadkowe komunikacyjne????
Wczoraj na rozprawie karnej tego faceta złożyłam pozew o odszkodowanie na sprawę cywilną, w momencie, kiedy przyszła moja kolej mówienia, a sędzina mi mówi: że za późno, bo trzeba było zrobić to przed odczytaniem dla tego faceta, aktu oskarżenia, czyli jakieś 3 minuty za późno;/ i zgłupiałam w tym momencie bo na zawiadomieniu było, że taki pozew mogę zgłosić na rozprawie głównej... powiedziała, że zamieści moje podanie wraz z załącznikami do akt, ale nie wiadomo jak to będzie. No i od wczoraj tak się tym wszystkim przejęłam, że spać prawie nie mogłam w nocy. Czytałam w necie że są firmy, które pomagają osobom poszkodowanym i załatwiają wszystkie formalności, zastanawiam się teraz czy się do nich nie zgłosić po prostu? Może któraś z Was miała podobne doświadczenia????
Za oknem pogoda do kitu, ale zaraz lecę po jakieś warzywka bo od dziś mam 3 dni PW wreszcie wpadnę do Was za niedługo
osobiscie nie mialam kontaku, ale mu dodatkowe ubezpieczenie w dasie, ale on dziala jak normalne ubezpieczenie czyli trezba byc wczesniej ich klientem, ale sa firmy ktore pomagaja przy konkretnych wypadkach... znajomi korzystali placi im sie jakis procent sumy tego co wywalcza, ok 10% w zaleznosci od sprawy...oni korzystali chyba z meditora
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 10:00   #4903
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

myslalam ze dzis wyjdziemy a tu Olafek ma malo glukozy i musi zostac

Stary 2011-03-18, 10:02   #4904
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
i chudniesz? bo ja tam nie chcę raz w tygodniu, ale raz na miesiąc np...:P
chudnę ja jem kiedy mam ochotę nie to ze codziennie, ale jak najdzie mnie ochota to jem zreszta dzisiaj niewiele zjem, bo zaraz po pracy ruszam w podróż do Łodzi wiec z jedzeniem bedzie kiepsko a na obiad mam wczorajsza pychaa tarte

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
hej chuderlaki
byłam właśnie na pobraniu krwi, robię badania na nerki, itp.. mam nadzieję, że nie będę musiała wstrzymać diety..
i zajadam się teraz serniczkiem czekoladowym karolinusienka wielbię Cię!!
ktoś ma ochotę na serniczek?
ciesze sie, ze smakuje podziel sie przez to, ze tyle gotuje nie mam czasu na robienie słodkości tych które uwielbiam ehhh może w weekend upiekę coś u rodziców
Stary 2011-03-18, 10:04   #4905
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
myslalam ze dzis wyjdziemy a tu Olafek ma malo glukozy i musi zostac

Pandziu trzymaj sie skarbie , na pewno wszystko bedzie ok.
Za kilka dni mala wyzdrowieje i o wszystkim szybciutko zapomnicie
Stary 2011-03-18, 10:07   #4906
agusia_1
Zakorzenienie

GG do agusia_1

Cytat:
właśnie się pomierzyłam, jak co tydzień:P w talii jest się najbardziej czym chwalić 12cm! w boczkach 11! w udach po 7
I przy takich spadkach znajomi nie zauważyli różnicy?
Cytat:
oj biedactwa z Was

Ja zawsze też tak miałam Jak królik Do czasu
Biorę anty od prawie 9 lat z jakimiś 4 przerwami miesięcznymi (nie wykupiłam po prostu nowego opakowania bo się zagapiłam z receptą wiem nie powinno się tak robić) i dwoma dłuższymi po niecały rok. Za pierwszą dłuższą przerwą nie miałam akurat partnera więc nie było problemu, za drugą był (zabezpieczaliśmy się po prostu inaczej a chciałam dać organizmowi odpocząć) i niestety wtedy zaczęły się problemy. Za każdym razem okropny ból, który uniemożliwiał cokolwiek W końcu zaczęłam kojarzyć seks z bólem i w ogóle nie miałam na niego ochoty Byłam u ginekologa, byłam u urologa, nikt nie był w stanie mi pomóc i mówił że widocznie tak ma być i że to pewnie kwestia pozycji czy partnera (tia jakoś przez wcześniejsze 1,5 roku z tymże TŻ-tem i najróżniejszymi pozycjami nie było problemu ) W końcu zaczęłam szukać przyczyny na własną rękę i dopiero wtedy zaczęłam kojarzyć fakty. Zawsze jak nie brałam anty miałam straszliwe bóle w czasie okresu, nie byłam wtedy w stanie nawet dojść na czworaka do łazienki nie mówiąc o normalnym funkcjonowaniu. Do tego odczuwałam ból przy załatwianiu się i bóle w dole brzucha nie mające żadnej konkretnej przyczyny. Okazało się że to najprawdopodobniej endometrioza i pozostaje mi tylko branie anty, a inne działania przyjdą jak będę się starała o dziecko i nie będę mogła zajść w ciążę. Tak, super, tylko że ja w ogóle nie planuję dzieci Pozostaje mi więc ciągłe łykanie anty do menopauzy Cudownie No ale dobrze że przynajmniej daje to jakiś wyraźny efekt, już po 2 miesiącach bóle ustąpiły

Pewnie i tak nikomu nie będzie się chciało tego czytać, ale może ktoś ma podobne problemy i mu to coś pomoże

Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas!

Adopcje na terenie Warszawy i okolic
agusia_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 10:10   #4907
renka1511
Rozeznanie

Cytat:
już mam cała gromadkę

zdjęcia wklej i zaprezentuj nam te swoje cudności
gratulacje dla dzielnej mamusi, potarmos za uszkami i ucałuj w nosek ode mnie

Pandzia a Olaf jeszcze w szpitalu?? to się nie przyznawaj bo Cię nie wpuszczą....kurcze co to za cholera się do was przypałętała.....

oszaleć można przez ten deszcz....

moja wczorajsza gastrofaza pozstawiła po sobie ciężar w żołądku i teraz moge tylko herbatę pić

The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it !
renka1511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 10:22   #4908
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusia_1 Pokaż wiadomość
I przy takich spadkach znajomi nie zauważyli różnicy?

Ja zawsze też tak miałam Jak królik Do czasu
Biorę anty od prawie 9 lat z jakimiś 4 przerwami miesięcznymi (nie wykupiłam po prostu nowego opakowania bo się zagapiłam z receptą wiem nie powinno się tak robić) i dwoma dłuższymi po niecały rok. Za pierwszą dłuższą przerwą nie miałam akurat partnera więc nie było problemu, za drugą był (zabezpieczaliśmy się po prostu inaczej a chciałam dać organizmowi odpocząć) i niestety wtedy zaczęły się problemy. Za każdym razem okropny ból, który uniemożliwiał cokolwiek W końcu zaczęłam kojarzyć seks z bólem i w ogóle nie miałam na niego ochoty Byłam u ginekologa, byłam u urologa, nikt nie był w stanie mi pomóc i mówił że widocznie tak ma być i że to pewnie kwestia pozycji czy partnera (tia jakoś przez wcześniejsze 1,5 roku z tymże TŻ-tem i najróżniejszymi pozycjami nie było problemu ) W końcu zaczęłam szukać przyczyny na własną rękę i dopiero wtedy zaczęłam kojarzyć fakty. Zawsze jak nie brałam anty miałam straszliwe bóle w czasie okresu, nie byłam wtedy w stanie nawet dojść na czworaka do łazienki nie mówiąc o normalnym funkcjonowaniu. Do tego odczuwałam ból przy załatwianiu się i bóle w dole brzucha nie mające żadnej konkretnej przyczyny. Okazało się że to najprawdopodobniej endometrioza i pozostaje mi tylko branie anty, a inne działania przyjdą jak będę się starała o dziecko i nie będę mogła zajść w ciążę. Tak, super, tylko że ja w ogóle nie planuję dzieci Pozostaje mi więc ciągłe łykanie anty do menopauzy Cudownie No ale dobrze że przynajmniej daje to jakiś wyraźny efekt, już po 2 miesiącach bóle ustąpiły

Pewnie i tak nikomu nie będzie się chciało tego czytać, ale może ktoś ma podobne problemy i mu to coś pomoże
no nikt nic nie mówi albo nie widać, albo nie chcą mówić... albo się dobrze maskowałam wcześniej:P ale kurcze, podwójny podbródek mi zniknął, coś tam napewno widać:P agr...

uuu,szkoda Twojego organizmu miejmy nadzieję, że wypuszczą jakieś lekkie hormony ja brałam 1,5 roku anty, ale miałam wieczne depresje, przynajmniej 2x/tydzień potrafiłam kilka godzin leżeć w łóżku i mieć dość wszystkiego - bez powodu :P z TŻtem stwierdziliśmy, że nie ma sensu się męczyć, a już jesteśmy na tyle odpowiedzialni, że gdybyśmy wpadli to dalibyśmy sobie już radę

agr, właśnie się pokłóciliśmy o pierdoły...
Stary 2011-03-18, 10:26   #4909
karmeelek
Zadomowienie

Pandzia trzymaj się i zdróweczka dla Was życzę
tchnienie-wiatru pewnie nic nie powiedzieli bo zazdrośni byli U mnie po 10kg nie było aż takiej różnicy bo ciuchy były te same tylko już normalnie leżały więc dla większości nic się nie zmieniło.
A ja dziś do pracy zabrałam sernik i babkę zrobiona z przepisu na muffiny bo tak mi łatwiej oba ciasta zmieścić w piekarniku
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 10:29   #4910
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

no nie przyznaje sie juz na stoperanie i coli light. Jeszcze nic nie jadlam a czuje sie jakby mnie ktos wyjal ze srodka

Stary 2011-03-18, 10:29   #4911
tipsiara
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny ! ! !
zostałam mamą
póki co mam syna
tipsiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 10:35   #4912
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

najgorsze ze nie ma co jesc nabialu nie bardzo mozna a o miesie nie wspomne

Stary 2011-03-18, 10:43   #4913
karolinusienka
Zakorzenienie

Jedynna jestes?? widziałaś, ze mnie babeczka goni z drugiego miejsca??
Stary 2011-03-18, 10:44   #4914
basia_ww
Zakorzenienie

cześć chudzinki w ten paskudny dzionek

maluszek w przedszkolu
dwa śniadanka zjedzone, owsianka i jajeczniczka - i zanotowałam od dawna niewidziany spadek, ale pochwalę się dopiero we wtorek jak będę już po P, bo nie chce zapeszać, i by jutro wadze się nie odwidziało.

obudziłam się dziś z bólem wszystkich mięśni - wczoraj trochę przegięłam z ćwiczeniami, a wieczorem byłam jeszcze na stepie, myslałam że dziś nie wstanę z łóżka.. zaraz idę na vacu - chociaż nie wiem czy dam dziś radę - muszę wreszcie wykorzystać ten karnet który kupiłam w styczniu.
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 10:48   #4915
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
cześć chudzinki w ten paskudny dzionek

maluszek w przedszkolu
dwa śniadanka zjedzone, owsianka i jajeczniczka - i zanotowałam od dawna niewidziany spadek, ale pochwalę się dopiero we wtorek jak będę już po P, bo nie chce zapeszać, i by jutro wadze się nie odwidziało.

obudziłam się dziś z bólem wszystkich mięśni - wczoraj trochę przegięłam z ćwiczeniami, a wieczorem byłam jeszcze na stepie, myslałam że dziś nie wstanę z łóżka.. zaraz idę na vacu - chociaż nie wiem czy dam dziś radę - muszę wreszcie wykorzystać ten karnet który kupiłam w styczniu.
ooo widze, ze cwiczenia pełną parą my wczoraj bylismy na tancach-uczymy sie walca angielskiego na nasz slub i dzisiaj tak mnie booooola nogi, ze nawet jak siedze mnie bola ehhh
Stary 2011-03-18, 10:50   #4916
mloda1989
Zakorzenienie

ja juz po sniadanku.. placki ala ziemniaczane z lososiem i mozarella light
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 11:02   #4917
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

a ja odkad Maluch na zakaznym naie zjadlam miesa nie mam kiedy kupic nie mowiac o zrobieniu czego kolwiek wczoraj podkradlam mu pare paluszkow, bo zdechlabym.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

moze dlatego jestem tak oslabiona bo ja prawie nic nie jem wlasnie sobie uswiadomilam ze wczoraj zjadlam serek homo i jogurt i tak od poniedzialku

Stary 2011-03-18, 11:06   #4918
renka1511
Rozeznanie

Cytat:
a ja odkad Maluch na zakaznym naie zjadlam miesa nie mam kiedy kupic nie mowiac o zrobieniu czego kolwiek wczoraj podkradlam mu pare paluszkow, bo zdechlabym.

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

moze dlatego jestem tak oslabiona bo ja prawie nic nie jem wlasnie sobie uswiadomilam ze wczoraj zjadlam serek homo i jogurt i tak od poniedzialku
wiesz co Kochana?? odwieś dietę na kołek na te kilka dni...myślę że lepiej Ci zrobi jak zjesz coś normalnie ugotujesz sobie jakąś zupkę ryżowo marchwiową niż takie głodzenie się... teraz musisz mieć dużo sił dla synka

poza tym jak chorujesz to może lepiej się oczyścić i mniej jeść ale zdecydowanie coś musisz jeść bo osłabniesz doszczętnie

The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it !
renka1511 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 11:08   #4919
izuulkaa
Rozeznanie

GG do izuulkaa

Cytat:

biedna główka do góry ! Synek za chwilę będzie zdrowy a i Tobie przejdzie to brzydkie choróbsko...

fotkę zrobię, ale jutro śliczne kluseczki są malutkie, nie chce Klary narazie fleszem straszyć... idę ją pogłaskać

w ogóle, co jest dla mnie dość dziwne: przy poprzednich miotach jak do niej podchodziłam to odchylała się żeby mi pokazać te jej maluszki, a jak wchodził kto inny to je zakrywała moja mądra sunia
Stary 2011-03-18, 11:09   #4920
basia_ww
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
ooo widze, ze cwiczenia pełną parą my wczoraj bylismy na tancach-uczymy sie walca angielskiego na nasz slub i dzisiaj tak mnie booooola nogi, ze nawet jak siedze mnie bola ehhh
łał - pierwszy taniec to coś - hehe trzeba się pokazać
a ćwiczenia muszę wprowadzić by ciałko lepiej wyglądało
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości