|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. II
seduction
gratuluję stosikuja kupiłam "Różany labirynt" już jakiś czas temu, ale oczywiście jeszcze się nie zabrałam za jego czytanie, a po tym co napisałaś zniechęciłam się troszeczkę ![]() również byłam wczoraj w matrasie, ale wyszłam skromnie z 2 tylko książkami "Czerwoną Dalią" Lyndy La Plante i "Hotelem Paradise" Marthy Grimes ![]() dziś natomiast pożyczyłam od koleżanki z pracy książkę Nataschy Kampusch "3096 dni" uciekam i zabieram się za jej czytanie pozdrawiam Was
|
|
#302 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#303 |
|
Rozeznanie
|
http://wielkiebiografie-pwn.pl/index.php
tu niby napisali, że w twardej okładce, ale jakoś nie pasuje mi ta cena do ładnego wydania baaardzo podobne okładki - może nawet identyczne, ma wydawnictwo wab http://www.empik.com/elzbieta-ii-ost...0244,ksiazka-p ale o ile dobrze kojarzę, te mają różne formaty, jedna sa większe, inne sa a5...
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmm, jeżeli te dwa pierwsze tomy faktycznie kosztują 9,99 to chyba się skuszę. Jestem ogromnie ciekawa, jakiej to będzie jakości, bo jestem zainteresowana kilkoma biografiami. A ta książka z W.A.B. to będzie chyba to samo co z PWN. Tak mi się wydaje, bo to jestem ten sam autor - Marc Roche. Edytowane przez Karaluszysko Czas edycji: 2011-03-17 o 17:48 |
|
|
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupuję z sentymentu, bo jako dziecko uwielbiałam filmy o markizie ![]() Macałam dziś te biografie. Są w twardej oprawie
|
|
|
#307 |
|
ćwir ćwir
|
Moje zakupy 2011 + wymianki:
Opowiadania kołymskie Miejsca Święte z kolekcji Wyborczej: Watykan, La Salette i Awinion, Padwa, Kioto Zamówienie z Francji Co wiedzą zmarli Urząd mojego ojca Cukiernia pod Amorem, cz. I i II Dziewczynka w czerwonym płaszczyku Zbrodnia w błękicie Zwyczajny facet Kto sieje wiatr i kontynuacja: Po burzy spokój Dziwne losy Jane Eyre Ojciec Goriot Skąd wieje wiatr Dobrze jest, jak jest Dawno, dawno temu i prawie naprawdę 1Q84 t.II Trylogia Buck: Łaskawa ziemia, Synowie, Dom w ruinie Pamiętam jak biegłem W krasie Lilii Rzeka zapomnienia Błękitne dni W cieniu magnolii Grabarz Dom cudów Księga raju Klimt Wzgórze błękitnego snu Portert kobiety nieznanej, Marianna i róże, Dama Kameliowa, Róże i Kapryfolium Z wymianki: Cichy Don t.1-4, Boża Podeszwka cz. I i II, Dziewczęta z Nowolipek i ich kontynuacja: Rajska Jabłoń DSC01568.jpgDSC01571.jpgDSC01572.jpgDSC01573.jpgDSC01574.jpgDSC01575.jpgDSC01576.jpg
|
|
#308 |
|
BAN stały
|
Ćwirko Twoje stosy są przepiekne! Tyle książek z chęcią bym podkradła. Gratuluję
![]() |
|
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
oj Ćwirko !czemu tak kusisz?
![]() skusilam sie dzis na te 2 biografie (u mnie w kiosku byl juz tylko 1 zestaw) i milo sie zdziwilam bo myslalam, ze ksiazki sa po 9,90 kazda a to obydwa tomy razem byly za 9,90! bardzo jestem ciekawa czy przypad na mi do gustu-nie ukrywam , ze wole biografie fabularyzowane (z dialogami itp) ale moze niepotrzebnie sie negatywnie nastawiam, ze bedzioe nudno wydanie ladne, twarda oprawa, jasne kartki, wyglada solidnie poza tym uplywal termin zakupow w śk wiec skorzystalam z promocji (1 w cenie regularnej plus druga tansza)-ciezko mi sie bylo zdecydowac i moze jeszcz za jakis czas cos dokupie z tego katalogu ![]() i dla mojej corci kupilam ksiazeczke za cale 5 zl-jest ,malutka i krociotka ale pieknie ilustrowana tak na dobry poczatek-moze za jakis czas szarpne sie i kupie to wspaniale wydanie bajek pani potter (za kosmiczna cene 90 zl)
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
|
|
|
|
#310 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() słyszałam, że 3096 dni jest bardzo fajna, więc najprawdopodobniej szykuje Ci się dobra lektura ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() "Ucieczka z Auschwitz" jak na razie wszystkim się podoba jak widzę
|
|
|
#311 |
|
Zadomowienie
|
Dawno nie dodawalam zadnych zdjec.
Ponizej bardzo skromnie - dwie ksiazeczki jedna one day upolowana za 3 zl: właściwie, nie wiem czemu ja nabylam w koncu nie czytam romansow
Edytowane przez fossa Czas edycji: 2012-06-07 o 14:28 |
|
|
|
|
#312 |
|
Rozeznanie
|
ja również się dzisiaj skusiłam na tą serie z biografiami i to wszystko przez was !!!
|
|
|
|
|
#313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#314 |
|
Rozeznanie
|
Dario ja sobie pomyślałam, że 2 książki za 9,90 to kupie zobaczę czy mi się spodoba, a jak nie spodoba to wielkiej straty nie będzie. Największa ochotę mam na tom kochanki i królowe
|
|
|
|
|
#315 | |||
|
Zakorzenienie
|
patrzę i podziwiam Wasze zdobycze
![]() Cytat:
a ten GRabarz to rzeczywiscie dobre opinie ma aż chce sie przeczytać,tylko póki co kobyły biblioteczne są w posiadaniu i mam dwa tygodnie na ich przeczytanie<LArrson> grabarz nie odleci z półki![]() ![]() a to miło ze strony babek że podzieliły się z opinią, choć z drugiej strony samemu jak sie nie oprzekonamy to sie nie dowiemy .ale zawse można to odłożyć na potem ![]() Cytat:
![]() ![]() na "opowiadania kołymskie" ,Dziewczynkę ....Ligockiej też sie czaję <tylko na razie pieniedzy brak ![]() Cytat:
ale myśle zę takiwgo grzechu warte te całe"zamieszanie"
|
|||
|
|
|
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwirka, mysia i fossa
gratuluję nowych książek ![]() Ja również nabyłam dziś 2 pierwsze tomy z serii "Biografie" chciałabym jeszcze mieć tom "Kochanki i królowe" i może "Diego i Frida".Kolejne tomy będą również pakowane po 2 w cenie 39,98
|
|
#317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zrobiłam sobie smaka na kilka biografii.Tzn. wiedziałam, że będą wynosić więcej niż 9,99, no ale żeby aż tyle?... Może uda mi się dorwać je gdzieś na Allegro po niższej cenie. |
|
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak jest gdzieś napisane?
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mam ochotę na "Królowe. Sześć żon Henryka VIII" tyle, że niecałe 80zł, a z kasą krucho
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za dwie to kupię
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
wolałabym żeby za te 2 dychy to były "Kochanki i królowe" i "Diego i Frida"
|
|
#323 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Elżbietę i Aleksandra też kupię, bo tz chce Aleksandra, a ja Elżbietę, więc akurat nam się przyda.
|
|
|
#325 |
|
BAN stały
|
Mysiu bardzo mnie ciekawi "Kiedy ulegnę"
Fossa podejrzewam, że "Co widziały wrony" to nie romans. Słyszałam, że to wartościowa, ale dosyć trudna książka. Niedawno czytałam "Zapach cedru" tej autorki i opis na okładce nijak ma się do treści powieści. Widzę, że panuje tu mały biograficzny szał. Mnie nigdy biografie nie interesowały na tyle, żeby je kupować. |
|
|
|
|
#326 |
|
Raczkowanie
|
znalazłam ogłoszenie na gumtree u mnie w mieście o sprzedaży książek
Zaklepałam sobie na pewno 2 tytuły: "Requiem dla Nirvany" oraz "Aniołowie dnia powszedniego" - we wtorek jestem umówiona na odbiór Kusi mnie jeszcze "Czarny krab" oraz "Pokorny włamywacz" ale nie wiem czy brać po 12 zł każda....
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Co widziały wrony" mam na liście książek, które chcę przeczytać. Niestety nie było mi do tej pory dane, by na nią trafić. Kupiłam te dwie pierwsze biografie. Wizualnie podobają mi się, aczkolwiek szkoda, że nie ma w nich zdjęć. Na niektóre tomy mam ogromną chrapkę. Szkoda trochę, że nie są sprzedawane osobno za mniejszą cenę
|
|
|
|
|
|
#328 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a gdzie jest wykaz tych wszystkich biografi które będą wydane,bo jakoś nie umię tego znaleźć,nawet na ich stronie...pisze coś w stylu że będą takie i takie i wiele więcej. Ma któraś z Was taką listę ?
Trochę zniechęca późniejsza cena, ale to chyba na jedną biografię wychodzi ok 20zł,czyli jak na książkę to i tak w normie. Zastanawiam się czy kupić czy nie
|
|
|
|
|
#329 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Imponujaca lista Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
"Co widziały wrony" nie jest romansem
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

gratuluję stosiku

uciekam i zabieram się za jej czytanie
pozdrawiam Was