|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Spooro - dzięki za wklejenie
mi sie zmieniła pani w biblio - zawsze nam doradzała znała ksiązki przeróznej masci znałą nasze gusta - moje i Mam - i teraz musiałyśmy brac sama na chybił trafił - co jak wiesz było straszne
|
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, okropność, ile ja się nadenerwowałam, jak miałam sprawę o znieważenie strażnika miejskiego
|
|
#993 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ju?
|
|
|
#994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ale zarydzykuję - dzięks ![]() po czemuż - czy to tajne? ściśle? Cytat:
ale wszystkie (no dobra 99,99%) moje ciuchy są nieprasowalne, pościel też, ja w sumie nie mam co prasowac ? ![]() no rozumiem chyba ze ktoś ma taką prace że non stop koszule, garsonki czy inne odprasowane kołnierzyki - to mus opowiedz coś bliżej
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-18 o 15:28 |
||
|
|
|
#995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. ![]() świadek Cytat:
![]() już wszystko wiem, była praca się kłania , wyłudzenie pożyczki uffff, o mało na zawał nie padłam, moje biedne serce, idę po koniak
|
|
|
#996 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#997 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
mnie tylko pobolewa (i chcicę mam, mimo brania tabsów aale to chyba dlatego, że bez tabsów mam wszystkie objawy o wiele silniejsze niż większośc babekCytat:
Cytat:
![]() ja swoich bym nie odstawiłą za nic, jak se przypomnę jak mnie bez nich telepało Cytat:
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-18 o 15:33 |
||||||
|
|
|
#998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#999 |
|
grozi wypollizowaniem
|
takie norweskie chłopy czy tez nadniemno i sie dzieje w sredniowieczu ![]() a zapomnialam powiedzic, wczoraj mi sie cisnienie podniosło czytajac nad niemnem ...bo czytałam jak zygmus przyszedł do justysi i jej ✂✂✂✂✂✂✂i tak ze pała mała ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- rakel-ale sa tez minipigułki-one chyba mniej zakrzepliwe są?....a zastrzyki?
|
|
#1000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze są inne metody anty ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
|
|
#1001 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Papugi! Byłam pierwsza ze swoim kolosalnym indyczym oudem ![]() Dobra, czas się wyżalić. Pamiętacie jak zgarnęłam matkę do szpitala? Kazali iść do internisty i okulisty. U okularza była, zbadał dno oka, nic a nic nie wykrył, żadnych nadciśnień czy wylewów. Dziś poszła do internisty i na widok ciśnieniomierza bach, 200 na 100. Ona tak ma, ciśnieniomierzowa nerwica. Trzymali ją od 10 do 14 dając różne pigułeczki kroplóweczki aż w bólach zeszło do 165 na 105 czy jakoś tak, no i w końcu wylądowała na SORze Co dalej nie wiem, czekam na wieści.No ale kurde, jak leczyć takie coś? Przecie co jej podadzą jakieś leki a potem pokażą ciśnieniomierz to będzie to samo. Muszą ją chyba ogłuszyć, ja nie wiem... Nic, mam nadzieję, że jej nie zatrzymają... |
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1003 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. opowiesz?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
tak wiem, bardzo je lubiem
![]() i ![]() Red - rozumiem, i współczuję - moja mam identycznie - wczoraj miałą tętno 100 do tego ma jakies zatrucie - stracham sie wszyscy jesteśmyw postawieni w stan gotowości, choc teraz lepiej moze to serio nerwy nakręcają - choć moaja Mam miala akcję pierwszą w domu - przerazajacą - przestała nas widzieć i zrobiła sie bordowa jak burak |
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
stare, ale znów parsknęłam śmiechem
![]() http://demotywatory.pl/2855154/Wszystko edit: widziałyście? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=516308 Fiordi Norvegesi?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-18 o 15:59 |
|
|
|
#1006 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dlaczemu?
To jest zlepek tytułów z tego wątku co pisałam wcześniej i z mej głowy ![]() O! Też miałam na liście, ale ostatnio obejrzałam film i mnie nie powalił, książką fajniejsza ? ![]() A i poczytałabym sobie coś może o piratach ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Coś mu zrobiła? Cytat:
Cytat:
No może się zmieniać - Pani
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-18 o 15:52 |
||||
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra.
Jechałam sobie autobusem koło 23ciej z moim, nazwijmy go Piłkarzem - G. (był trochę narwany), mieliśmy zapas piwka na wieczór (dla innych byłby zapas na tydzień ). I już w autobusie sie ze mną pokłócił, bo jeden gość, który mówił, że jest fryzjerem, uciął sobie ze mną miłą pogawędkę. Wysiedliśmy we trójkę na naszym przystanku i G. wyjął piwo z plecaka, niby na pojednanie. Nagle, jak spod ziemi, zjawiła się straż miejska i wtedy G. dał drapaka- do naszego budynku po drugiej str. ulicy. Ja z fryzjerem zostaliśmy sami, starałam się obrócić wszystko w żart, aż tu nagle patrzę, a G. biegnie przez jezdnię, w ręku trzyma rurę od odkurzacza (której zresztą nigdy mi nie oddali) a obok rozradowany leci Max i Aza (moje psy). Jak strażnicy to zobaczyli, rzucili się na G., zakuli w kajdanki i powiedzieli, że zabierają nas na posterunek. "A co z psami?" się pytam- "Do schroniska"-wtedy ja jednego z nich nazwałam s✂✂✂✂ysynem (poza tym byłam wściekła, że całe piwo wywaliłam do kosza- na nic!)- no nie wytrzymałam. Ale udało mi się babkę, strażniczkę uprosić i odprowadziłam psy do domu i jeszcze im jeść dałam. Na posterunku mówili, żebym złożyła zeznania, że jestem winna obrażenia tego typka, ale ja twardo powiedziałam, że nie mam za co przepraszać. W sądzie jednak przeprosiłam, ponadto utrzymywałam, że s✂✂✂✂ysyn to nie było nic osobistego i tak ogólnie w powietrze rzuciłam, a już byłam z pokaźnym brzuchem w 9tym mcu (bo to wszystko się snuło ponad 2 lata), więc kazali zapłacić 200zł na PCK i nazwać moje postępowanie jednorazowym wybrykiem i obiecać, że się poprawię. To wszystko- spadam, bo nic nie załatwię
|
#1008 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Red, nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że dali jej leki na obniżenie przy wyskoku podczas mierzenia? tak się chyba nie powinno robić bo dużo osób ma nerwicę ciśnieniomierzową i wyskoki u lekarza.. nie pamiętam czy Twoja Mama kontroluje ciśnienie w domu i robi zapiski? jeśli nie to dobrze by było zacząć..
Ju, nieźle ale dawałaś czadu w sumie dalej dajesz tylko inaczej
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1009 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No byłaś- bo zobaczyłam to twoje udo takie apetyczne... I trzymam kciuki za Mamę
|
|
#1010 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki Póki co biorą ją do kardiologa, przepisali pigułeczki i raczej dzisiaj puszczą a dopiero za miesiąc na obserwację na jakieś 2 dni - tylko czemu za miesiąc a nie dziś? W każdym razie miałam taką myśl, że bez niej błądzę jak dziecko we mgle i nawet nie wiem co zrobić z gupim indykiem
|
||
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Ju -
zobaczyłam tą scenę - i tę rurę ale to gnidy som - kulturnych ludzióf łapiom bo wiadomo ze wandali sie bojom ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
a i moja se musi kupic wypasiony aparat bo pono te nadgarstkowe to sa mocno niemiarodajne - tak jej powiedzieli - ehhh wiesz co indor to akurat nie problem z indorem se poradzisz
|
|
|
|
|
#1012 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
któren ośrodek?
|
||
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
widzę tę rurę
i się nie dziwię, że go wyzwałaś, ja bym pobiła ![]() Rejcz czy mam coś na sumieniu tylko permanentne łamanie procedur firmowych , ale to często za namową, przyzwoleniem i w obecności bezpośrednich przełożonych dla sprzedaży robiło się wiele ![]() ale nic nie ukradłam, więc śpię spokojnie dziękuję, za przytulasy all cholipa nie mogę się na niczym skupić ale nerwy
|
|
#1015 |
|
Nindżopesz
|
Flo, o matko, zerkłam na ceny tych portfeli... Po zakupie już bym nie miała czego w nim trzymać
![]() Kameno, przetarłam pobieżnie lodówkę bo się trochę uświniła. Ile to czasu minęło? |
|
|
|
#1016 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
doczytałam
Red, Rejcz trzymam kciuki za zdrowie Waszych mam coś jeszcze chciałam , eee
|
|
#1019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale raz na 10 lat to chcę zaszaleć i kupić solidny . Ten którego żywot się kończy ma już ponad 12lat chybaaaaa i P. płaci
|
|
|
#1020 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a co do lodówki, to nie pamiętam ale będzie ze 3 dni ![]() Cytat:
chociaż myślę organizm sie przyzwyczaja do stałego wysokiego ciśnienia, moja babcia ma podobnie, częste wyskoki, ponad 200 nierzadko, 140 to u niej bardzo mało nawet przy ciągłym braniu leków - u niej stan "normalny" a kto inny by zaliczył zgon przy takim wyniku
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

..ale warto sie przełamać
po czemuż - czy to tajne? ściśle?