|
|
#1081 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
![]() kces zalacznik (dwustronny jest i bez wypełnienia nieatrakcyjny, jeden kolor czarny, drugi kolur kobalt)? (reszta jest gdzieś w warstwach geologicznych, ale spox) |
|
|
|
|
#1082 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ale na obiadek będzie kurczak... tak myślę
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
suche, to są suche - mama chyba czasem przy pieczeniu podlewa tylko wodą albo jakimś masełkiem
![]() A naj, najlepsiejszy to jest kawał piersi z kurczaka ugotowany w rosole nie wiem, jak u Was, ale u mnie zawsze takie mięcho wdziabuje się na widelec i podżera razem z rosołkiem Choć osobiście najchętniej bym ten kawał mięcha wciągnęła tylko z samym makaronem - uwielbiam! zwykle jak jest makaron na obiad, to z połowę zeżrę z talerza na sucho, zanim poleję sosem albo zupąCytat:
![]() To samo mam A że ostatni rok by do bani, to tera mam efekty wpierdzielania kilku batoników i czekolady dziennie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-18 o 19:44 |
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-18 o 19:45 |
|
|
|
|
#1087 | ||
|
Zakorzenienie
|
leżakujem dzis Polly - ale Ty masz chociaz skierowanie - mnie nie kcom dać bo za drogo i nfz by plajtnął przeze mnie Cytat:
ale ja nie mogeu bez ramionów ale siedzisko bym brała ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-18 o 19:52 |
||
|
|
|
#1088 |
|
grozi wypollizowaniem
|
rachel mi wkłada obce słowa w usta
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Wpisz tu zomzing
|
un ma ramiona, ino cienkie - zawszeć można grubsze wymienić
![]() Redsiu, ale jakbyś miała wystający pępek, to byś napisała?
|
|
|
|
#1091 |
|
grozi wypollizowaniem
|
i skierowanie ofkors mam ale byłam prywatnie..nie bede do 2012 czekac
![]() no i teraz mam zagwozdke -czy mozna robic tomografie i przeswietlenie bez skierowania?????? winterio????
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1093 |
|
grozi wypollizowaniem
|
albo czy ew lekarz moze mi dac skierowanie zebym se zrobiła odpłatnie
...no bo teraz to nie fiem jka mam zrobic te badania
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja nad tym samym sie zastanawiam - jesli masz skierowanie to chyba niedpłatnie ??????? ale nie czaje tak samo - mogłas spytac jego - albo moze spytaj we przychodni lub szpitalu jakim choc winteria pewno wie ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- ale Pinia nie musi o! |
|
|
|
|
#1097 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Coś słyszałam o niej, ale nie zagłębiałam się ![]() A właśnie jeszcze polecam opowiadania E.A Poe Z aktualizacji ![]() Rejcz Tobie już to youtube działa? Bo Ci wczoraj pisałam co spróbuj, ale jak coś mogę TŻ zaraz spytać, co jeszcze może help, jeśli tamto nie zadziała. Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ślicznie
|
|
|
#1099 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
U mnie się takie mięsko zostawia w misce hamując odruchy wymiotne i mówi teściowej "dziękuję, już nie mogę, TŻtku dokończ proszę". A rosołek się żłopie godzinami zapijając colą żeby nie czuć smaku. I nie daj boże nie trafić na marchewkę. W makaronie się dłubie widelcem żeby wybrać ser żółty o ile jest, a przed sosikiem zasłania się talerz własnym ciałem. Kto wymyślił obiady? ![]() BTW indyk jednak śmierdzi wołowiną i chyba nie zjem Nakładałam kotom to mnie zemdliło.Cytat:
Wreszcie widzę co tam się w środku dzieje.Dokładnie! Toć ba Mam torbę jak Matka Kangurzyca.Cytat:
Łoczywiście wtedy poleciałam po tabletki. Ja żem jest, yyy, z pięć lat temu. Ale z daleka się dużo nie zmieniłam |
|||
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie lubię makaronów za bardzo ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() samo jajo ze 140, a jeden muffin ze 300 do 500 zależnie od źródła danych ![]() łuwielbiam ![]() ostatnio z mamą we dwie wtrąbiłyśmy całą paczkę spaghetti na obiad ![]() Ale z sosem prosto ze słoiczka, bez zasmażanych mięs, no i przez resztę dnia dużo nie jadłam, to się może ta chwila przyjemności (i to jakiej wielkiej
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-18 o 20:14 |
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
I jak się po takiej tablecie czułaś, bo słyszałam różne opinie
A lekarz we szpitalu bez problemu wypisał? Bo to też różnie chyba bywa Niektórzy chyba nie kcą wypisywać ?
|
|
|
#1104 |
|
Nindżopesz
|
Nie stwierdziłam żadnych skutków ubocznych, spoko. A nie byłam w szpitalu tylko prywatnie u ginekologa, dał bez gadania i tylko się śmiał, że czasami właśnie ktoś nie chce wypisać bo traktuje to jak aborcję. Właściwie sam zaproponował tabletki.
|
|
|
|
#1105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie helpunku TZetowego skorzystam ![]() a i ważne - stało mi sie to znienacka z aktualizacji Opery na jakąś 11 coś tam ale napisało ze wszystko successfully ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
ile ja sie naupokarzałam - znaczy mnie upokarzali - cus strasznego a liczył sie czas - nie rozumiem debili - na ch... wykłady robic - czytaałm o tym ze jak to godzi w jego etycznosc to musi odesłac Cię do innego - ze niby moze nie wypisac - zmusic sie go nie da - wieszałabym ch... za jajca fogle - to mega dobry gin zapisze zapasowe opak "na wypadek" na zaś, żeby nie musiec latac i szukac terminu wizyty na juz - gin który zna swoją pacjentke i wie ze ejst dorosła i nie bedzie se tego brala co tydzien Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-18 o 20:26 |
||
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do dziewczyn od wosku - czy do tego allegrowego rolowanego muzę mieć podgrzewacz czy da się bez niego załatwić sprawę i jeśli tak, to w jaki sposób?
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem - sądzę ze te wkłady są skonstruowane z myslą o podgrzewaczu ale moze mozna wsadzic do garnka ? niestety nie pomoge
|
|
|
|
#1108 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zawsze i wszędzie
Wróciłam z dyżuru,weekend
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1109 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tzn ja nie mam zadnego skierowania , po co mi skierowanie od prywatnego lekarza? on mi wypisał na kartce jakie badania mam zrobic-i zebym sie zarejestrowała na termin na nfz do jakiejs przychodni i poprosiła nfztowego ortopede zeby mi wypisał. no i ja pomyslałam ze ok tak zrobie,a jak nie to se zrobie prywatnie po prostu i luz-ale teraz to nie wiem czy moge tak se isc i powiedziec zrobcie mi KT tego i owego ja se zapłace ...eeee...zgupłam ![]() musze chyba podzwonic do jakis tomografowni ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- o ficisz-bardzos mi potrzebna
|
|
|
#1110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
domyslam sie ze napisał CI na kartce gdzie masz sie "skierować" em aj rajt?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-18 o 20:38 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

nie wiem, jak u Was, ale u mnie zawsze takie mięcho wdziabuje się na widelec i podżera razem z rosołkiem
Choć osobiście najchętniej bym ten kawał mięcha wciągnęła tylko z samym makaronem - uwielbiam! zwykle jak jest makaron na obiad, to z połowę zeżrę z talerza na sucho, zanim poleję sosem albo zupą
kiedyś widziałam takie szczelnie pakowane ale juz ich nie widuję - slinka mi cieknie