|
|
#1621 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
dziękuje : *
_mandarynka - cudowna <3 - ej nie bądź smutna nie warto... - a gdyby każdy twój ruch był smutny, gdyby każde drgnięcie mięśnia było bezsensu, a oddech to tylko cień westchnienia czy dałabyś radę wykrzesać z siebie uśmiech? wróć. myślę, że na to właśnie zasłużyłam. zaprzeczam czasem sama sobie, niekiedy wmawiam sobie, że tak naprawdę nic mnie to nie obchodzi, a ile w tym prawdy? " miejsce gdzie telefon nie dzwoni? to samotność kochanie. " " Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. " a dziś wyblakłe, takie nie nasze, upiorne i nie zapowiadające żadnej lepszej perspektywy. Zimno, zimno wkrada nam się w serca, zamykajmy szybko drzwi niech ogień się w nich tli. jestem wyjątkowo słaba od kiedy go poznałam. gdy świeca się nie chce podpalić nie pomoże nawet kolejna paczka zapałek, po prostu jest felerna jednak próbujemy do skutku. margaretki sadziła w ogródku wiosną, piekła jabłecznik stawiając go na parapet przy otwartym oknie i taplała się w farbach przed kolacją na tarasie. była pewna, że nadzieja wygasła, bała się tylko zapytać o to samą siebie. moczyła ciastka maślane w kawie i tyła z tęsknoty jaki odcień nosi twoja dusza? biały, szary, a może nosisz w sobie popiół po spalonej duszy? nie wiesz co jutro przyniesie, nie odbieraj życiu szansy wynagrodzenia Ci dzisiejszego cierpienia skacząc z przepaści. Och, bo przecież uwielbiam gdy jest źle. gdy nie warto wtedy najbardziej chcemy.
|
#1622 |
|
Raczkowanie
|
` Rób to, co kochasz, a nie to co Ci każą.
Twoi wrogowie niech się w piekle smażą. ` `Pragnę Ci powiedzieć już dzisiaj - szczerze i prawdziwie. jak na spowiedzi bez kitu i uczciwie: w moim życiu było wiele chwil na krawędzi, dragi, alkohol , dużo nielegalnej pęgi.` `Nie ufaj nikomu poza swoja klimą, ręki nie podawaj konfidentom- niech zginą.` ` Fałszywych hien dookoła wielkie stado. Przyjaźnie bez sensu zakończone zdradą.` `każdy Twój wróg będzie zawsze moim wrogiem.`
|
#1623 |
|
Raczkowanie
|
i wręczę ci bukiet moich uczuć, mówiąc, że to ty je kreujesz.
cieszyła się każdym kolejnym dniem z nim, bo wiedziała, że jutro już go może nie być. chcieć znaczy móc. a ja chcę ciebie. - mam ochotę cię pocałować. - i co z tym zrobimy? i obiecuję ci, że wytrzymam z tobą i twoimi wadami, ile tylko będę w stanie.
|
#1624 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna - zachwycasz już od dłuższego czasu
![]() 'każda z nim spędzona chwila w sercu kryje się byłam lekarstwem na wszystkie jego smutki nie zmieniałam się, choć mijał czas lecz jakiś cień padł między nas, ja zostałam tu stale czekam na ten dzień, gdy powie, że mnie jednak kocha. w swojej samotności nie wierzyłam prawie w to, że będzie, jak przed laty, że znów się wtulę w niego tak, jak nie raz już bywało. każda z nim spędzona chwila mówi o tym, że kochał mnie. Gdzie dziś są przyjaciele, co tu byli obok mnie? Mknęłam statkiem w otchłań dni, poprzez gwiezdny pył próżno chciałam schwytać sny.. co zwykłą mrzonką wszak był. ' a czy Ty też myślisz o mnie przed snem?
summer au pair - UK! Edytowane przez MUTD Czas edycji: 2011-03-18 o 19:33 |
|
|
|
#1625 |
|
Raczkowanie
|
pozostała intuicja, wino i Ty.
Milosc – takie male, glupie, uprte, nie wiadomo co jestem w chuj niezdecydowana. ![]() kiedyś nad nami jeszcze zaświeci słońce. leżę na brzuchu. tęsknie. Telefon wibruje. Słyszę swój śmieszny dzwonek ogłaszający nadejście sms'a. Spoglądam na wyświetlacz 'masz jedną nieodebraną wiadomość'. Nadawca: ON. Treść wiadomości: I do końca dnia jestem najszczęśliwsza dziewczyną na świecie. Oto jak głupi buziak może wprowadzić w stan euforii Ten kto kocha prawdziwie Twoje lzy zobaczy nawet w deszczu A kiedy za mną zatęsknisz pamiętaj, że pozwoliłeś mi odejść Nie ważne co o nas mowia, wazne co o nas szepcza Najwięcej łez wywołują najpiękniejsze wspomnienia |
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
"i będę sobie wmawiać że za tobą nie tęsknię aż w to uwierze"
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
My lover is calling. Honey, could you go out? / Mój kochanek dzwoni. Kochanie, mógłbyś wyjść? And they lived happily ever after / I żyli długo i szczęśliwie We are just like Romeo and Juliet. We shouldn't be together. But we will be. / Jesteśmy jak Romeo i Julia. Nie powinniśmy być razem. Ale będziemy. Shut up! I'm trying to think! / Zamknij się! Próbuję myśleć! The truth is ever a lie I stumble and fall but I will give you it all what I have/ Prawda jest zawsze kłamstwem Potykam sie i upadam Ale oddam Ci to wszystko co mam
|
|
#1628 |
|
Rozeznanie
|
.
Marsi89-dziękuję! ![]() ___ 'Więc patrz , bo właśnie idę dać sobie radę. księżniczka z zamku obok ubrała fajniejszą sukienkę Wtedy zrozumiałam jak to jest, kiedy jedno spojrzenie może zmienić życie. Zakochałam się w Twoich uśmiechniętych oczach. Zakochałam się w Tobie. Przypadkowe przeznaczenie. Życie to podróż. Łatwiej ją odbyć mając kogoś przy boku.'
|
#1629 |
|
Raczkowanie
|
nie udawaj ze wiesz jak to jest oddychac wpsomnieniami!!
|
|
|
|
#1630 |
|
Rozeznanie
|
"
On. Kilka literek imienia tak bardzo zmieniły jej światopogląd. Jego poczucie humoru, czasem drwiny, były dużo ważniejsze niż komplementy innych. Uwielbiała dołeczki na jego twarzy kiedy się uśmiechał. Jego śmieszny ton mówienia, jego ciepły głos a zarazem pobudzający. Każde spotkanie, każda chwila, każde słowo było dla niej najważniejsze, najwspanialsze i jedyne. Kochała go mimo i wbrew. Za wszystko. Nawet za to, co było złe. mam dość, Ciebie.. . tych Twoich pustych obietnic, złudnych nadziei. mogłeś pomyśleć , wczesniej za nim mówiłeś to wszystko.. przez te "obietnice" budziłam się z uśmiechem na twarzy i postanowieniami, że dzisiaj będzie lepiej, inaczej. żałuje. że Ci tak uległam. ale cóż. każdy czegoś żałuje. rozpamiętując to co było, możesz stracić to co się rodzi. Miłość jest wtedy, kiedy lecą Ci łzy, a Ty ciągle go pragniesz. Jest wtedy, gdy on Ciebie ignoruje, a Ty nadal go kochasz. Jest wtedy, kiedy on kocha inną, a Ty ciągle się uśmiechasz i mówisz : 'Jestem szczęśliwa, kiedy on jest szczęśliwy'. "
|
#1631 |
|
Raczkowanie
|
okradłam Was talenciary :
your blue eyes ; Ruda Gwiazdka ; Paralogiczna ; _changime ; absorbee równie dobrze mogłabym Ci teraz powiedzieć , że jesteś właścicielem moje serca. jako jedyny posiadasz właściwy klucz otwierający w nim uczucia skrywane tylko dla Ciebie. tak często wchodzimy w strefę marzeń zapominając o otaczającym nas świecie. tak często żyjemy złudną nadzieją która podnosi w nas emocje. tak często zdarza się nam okłamywać , zdradzać oszukiwać. tak często zabijamy miłość. zgrywanie niedostępnej dawało mi dużo satysfakcji. pośród tłumu i wielu innych dziewczyn on dostrzegł ją , od dawna domyślał się co do niego czuje. połączyło szczere spojrzenie za które ona byłaby w stanie wiele oddać. ten ból rozrywającego się serca i rozpadającego się umysłu. ból który powraca co kilka minut z każdym wspomnieniem o Tobie. z każdym uświadomieniem sobie że nie jesteś , nie byłeś i nie będziesz mój. szary świat , który teraz wydaję się być nieświadomy i bezwładny. jest taki kiedy jesteś w pobliżu. Edytowane przez umbrelaa Czas edycji: 2011-03-18 o 21:14 |
|
|
|
#1632 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję z całego serduszka
Mówił wiele by zamaskować fakt, że nie czuje nic.
Nie chciałeś tego Ty, nie chciałam i ja. Okazało się, że obojgu Tego brakowało do pełni szczęścia. Już na początku zakładał, że się nie zakocha. Ona wyszła z założenia, że to On będzie Tym Jedynym. Zagubieni ludzie krzyczą, Trzeba dokładnie wsłuchać się w drugiego człowieka, A usłyszymy dokładnie wołanie samotności, które zagłusza wszystkie inne wrzaski. Masz rację, ta miłość była błaha, Tak zaj*biście nieistotna iż mam ochotę złapać Cię za ramię odwrócić Cię twarzą do mnie i napluć Ci w twarz! Drobiazg, kochanie Ciebie nie było trudne. Nieświadome zabicie miłości nie jest grzechem, Jest Nim pozwolenie jej zginąć z premedytacją. Wkroczyliśmy do świata marzeń. Stąpamy po kruchym lodzie. Słucham serca ale tylko wtedy gdy mówi, że Cię kocha. W dni gdy zionie nienawiścią do Ciebie słucham rozumu. Ta nienawiść kuli się we mnie, Boję się dnia w którym postanowi wyjść na światło dzienne. Dlaczego na Twoich rękach jest moja krew? Czas Cię kiedyś odmieni, wiem. Ale ja zapamiętam czas w którym Byłeś Kamyczkiem Poprzedzającym Lawinę. Kamień zamiast serca? Możliwe, ale lepsze to niż Jego całkowity brak.
|
#1633 |
|
BAN stały
|
Ty - genialne lekarsto na całe zło, tylko kurczę jak mam cię zażyć skoro to całe 'zło' wywołałeś Ty ? |
|
|
|
#1634 |
|
Przyczajenie
|
'Jeśli znów będzie gorzej -
ciepłem swoich ust zabije złą myśl...' 'Czuję jeszcze oddech Twój na rzęsach i na ustach...' 'I łączy nas namiętność, z której mogą szydzić. Lecz dopóki jesteś ze mną, nie mamy się czego wstydzić.'
'A jeśli pójdzie coś nie tak i siebie znać nie będziemy już, nie powiem jak mi Ciebie brak, bo nie ma takich słów...' 'Tak dobrze czuję się, gdy jesteś obok przy mnie. Taka ważna czuję się, gdy mogę objąć Cię, wiesz? Tak mało znaczy dla mnie wtedy wszystko inne...' |
|
|
|
#1635 |
|
Wtajemniczenie
|
" Każdy zakochany człowiek poszukuje straconej części samego siebie. Trudno minąć Go na ulicy i spojrzawszy mu w oczy, nie odczuć przy tym, że to ktoś wyjątkowy, z kim chciałoby się spędzić czas. I tego właśnie najbardziej Jej zazdroszczę... tego, że Ona ma tak dużo Jego czasu dla siebie. Czasami liczysz że szczęście się do ciebie uśmiechnie, a gdy tak się nie dzieje, obwiniasz o to cały świat. Tylko kto ci powiedział że kiedykolwiek będziesz szczęśliwa? Jestem zbyt naiwna, zbyt wierna i słaba... Wiedziałeś o tym. Miałeś nie ranić. Nie musisz kochać kogoś tylko dlatego że on Cię kocha. Ale nie możesz tej osobie powiedzieć, że popełnia błąd, kochając Cię. W uśmiechu zawiera się wszystko: proszę, dziękuję, przepraszam i kocham cię też. ludzie ranią. zbyt często. zbyt mocno. "
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
' piątkowy wieczór - siedzę w domu, z muzyką w tle.
sobotni wieczór - piję. niedziela - przesypiam ją. widzisz? zniszczyłeś mnie, tak cholernie mnie zniszczyłeś. kiedyś było inaczej. mimo rzekomej zmiany - masz w sobie dużo z tego dawnego skur*ysyna,bardzo dużo. a najgorsze jest to , że częściej daje o sobie znać Twoja gorsza połowa. wiesz,już nawet nie denerwują mnie te Twoje sms'y o 3 w nocy - bo dzięki temu wiem , że wiesz iż dla Ciebie jestem zawsze. bo wiesz co jest najważniejsze ? by przyjaciel miał świadomość , że Cię 'ma'. zawsze i wszędzie. o każdej porze dnia i w każdej sytuacji. fakt , przyznam Ci - jesteś ładna , ale kochanie trzeba mieć coś jeszcze w głowie, naprawdę i milczeć nawet mogę z Tobą - a i tak wiem , że się zrozumiemy. owszem - potrafię uzależniać jak najcięższy narkotyk. ale równie szybko sama się uzależniam - a to mnie niszczy. ' istny_paradoks, _niebanalna, _mandarynka - wielki Big Up w waszą stronę !
|
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
Chodź pobawimy sie wyobraźnią, ale to nasza wspólna tajemnica
Świat bez snów jest niepoprawny. Widzisz tylko ciemność. Żadnych obrazów, emocji, marzeń zero wyobraźni. Totalna pustka. Wszystko ukazane w jednym kadrze. Głębokim kadrze. Czasami mam wrażenie, że nie potrafię docenić szczęścia, które mam, lub to które mogłabym mieć. Zawsze muszę tworzyć jakiś skomplikowany problem. Chyba lubię miec pod górkę. Wszystko pod górkę. Znowu o nim pomyślałam. Totalnie nie wiem dlaczego, totalnie nie wiem skąd. Nie rezygnujmy z prawdziwej miłości - pakując się w zwiazki z przymusu Walczymy o nią, nawet jeżeli świat nam się wali na łeb, walczmy! |
|
|
|
#1638 |
|
Rozeznanie
|
♥
będę robić te same błędy zakocham się w Tobie dzisiaj wieczorem tęsknimy za świtem paląc to samo kłamstwo nas czas właśnie się rozpoczął nie będzie drugiej szansy tej nocy aż do dnia, w którym umrę będę przelewała moje serce do Ciebie żyjemy przez chwilę sekundę w wielkiej otchłani czasu wszystkich krwawień, wszystkich nienawiści jednym oka mgnieniu czy wciąż pamiętasz przeszłość kiedy dni były dłuższe, marzenia większe niż waga świata, który jeszcze nie wylądował na ramionach człowieka myślałam, że ten czas będzie wciąż trwał, dawał schronienie, bronił oni nigdy nie powiedzieli mi, że to się skończy, i że liście znów opadną. |
|
|
|
#1639 |
|
Wtajemniczenie
|
ruda wiewiora, Little Ballerina, caroline060, misjaaaa, grise, papergirl, Drift, m4dziar4, _Panna_Migotka_, boundlessly, Guziki xD, latin, dresowa, me9so3horny, Extremalna, inquiring, BananowaBrazylijka, dontgivenmenames, keeendy, primadonna, UpsentMinded, abuune, chocapic, Margaretta_1, Paralogiczna.
Pomimo, że coraz mniej tu się udzielacie, cały czas podziwiam tak samo. Wspaniałe _________________________ _________________________ _____________ Szkła potłuczonych marzeń kaleczą duszę i serce.
Szczęście ma smak malin i kolor landrynek. Zero skomplikowanych uczuć od dziś. Złap mnie za rękę, skoczmy razem w przepaść, przecież bez ryzyka nie ma zabawy. Szminka w kolorze marzeń i oczy pełne ciekawości i tajemniczości. Wszystkie pocałunki, uściski i słodkie słówka nazywaliśmy miłością, ale to chyba nie to. Próbujesz wskrzesić moją duszę. Myślę, że złamano ją na zbyt wiele części i już nie powróci. Złośliwość to zdecydowanie mój największy talent. |
|
|
|
#1640 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ _________________________ _____________ Co dnia naładowuje mnie pozytywną energią , która kończy się wraz z jego odejściem. Bo podobam mu się bardziej w długisz kręconych włosach. Bo on mnie taką lubi i innej nie chce. Ostatni raz widziałam go rok temu. Powiedział , że jestem głupia a ja odparłam "Wyjdź." wyszedł tylko , że nie z domu jednak z życia. Życie się nie kończy na jednym oddechu a miłość zawsze ma koniec. To proporcjonalnie nieproporcjonalne kochać dwie osoby. A Ty tak lubisz kochać. Ostatni raz o czymś normalnym śniłam , gdy byłam mała a Ty mi wmawiasz , że nie wiem co to miłość. |
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję.
_____ traktuj go tak, jak on Ciebie potraktował czasem cierpimy przez ludzi, którzy nie zasługują nawet na nasze spojrzenie są takie dwa słowa, które mogą rozpocząć coś wspaniałego, które mogą wszystko skończyć, na pewno coś zmienią '' przy słońcu, lampa światła nie daje. '' bywa, że stoimy naprzeciw miłości, a nie potrafimy jej znaleźć. bywa także, że szukamy jej tam, gdzie nie ma ani śladu I feel happy only when you look at me |
|
|
|
#1642 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
;*_________________ najbardziej boli coś czego nigdy się nie spodziewałaś. boli i nie zamierza przestać. najgorzej jest, gdy chciałabyś o coś walczyć, ale nie potrafisz, nigdy nie umiałaś. nie interesuje mnie to, co było. niech żyje to, co jest teraz. niech ta chwila trwa. i nie wiem jak to zrobiłeś, ale uwiodłeś mnie. już do końca się w Tobie zakochałam, nie mam już odwrotu. masz jakiś pomysł? znasz jakiś sposób, żeby to wszystko przestało tak cholernie boleć? chciałbyś znaleźć się teraz na moim miejscu? no właśnie, więc przestań się do mnie uśmiechać.
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
specjalnie dla xxxLOLKAxxx
myślałam, że już o mnie zapomniałyście, perełki...♥ jesteś i mam nadzieję, że zostaniesz ''Boże, sprawiasz, że chcę czuć to, czego nie czułam nigdy wcześniej. wziąłeś jej rękę, a ona obdarzyła Cię spojrzeniem, które wysłało Cię na księżyc. Mogę prosić Cię do tańca? Mogę dzielić ten taniec z Tobą? Z jego ust usłyszałam jak mówi: 'Czy mogę Cię mieć?' Przerwałam, nie wiedząc, co powiedzieć. Powiedziałam, że możesz. Chcielibyśmy biec ulicą, by wydrapać nasze imiona na ścieżce. Młodzi i wolni w słońcu. spotkałam Cię raz i straciłam dla Ciebie głowę.''
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-03-19 o 13:46 |
|
|
|
#1644 |
|
Wtajemniczenie
|
♥
'We used to think it was impossible
Now you call me by my new last name Memories seem like so long ago Time always kills the pain Kiedyś myśleliśmy, że to niemożliwe, A teraz wołasz mnie po moim nowym nazwisku, Wspomnienia wydają się być tak odległe, Czas zawsze zabija ból Cause I've been acting like sour milk all on the floor It's your fault you didn't shut the refrigerator Maybe that's the reason I've been acting so cold? Bo grałam jak kwaśne mleko rozlane na podłodze To twoja wina, nigdy nie zamykałeś lodówki Może to powód, dla którego grałam taką zimną? Give you everything Give you all of me Daję ci wszystko Daje całą mnie z jednej strony chce o nim zapomnieć, z drugiej wiem, że tylko on może mnie uszczęśliwić. potrzeba mi chłodnych poranków i gorących nocy. kolejnych dziesięciu palców u rąk i drugiej pary ust. ciebie mi trzeba. Złam to serce na pół Przeżuwaj i spluń Niech resztki spłucze deszcz'
|
#1645 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
'Zadziwia mnie jak doskonale to pamiętam.
Każdy szczegół, każdy fragment Jego osoby, jakby stał tuż przede mną A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłasza w wykonaniu ludzi całkiem nie mających ku temu predyspozycji Lubię dżem, życie na przekór, francuskie piosenki i pikantny ketchup Gdyby nie Ty, byłabym rozsądna Jestem za leniwa, żeby dac się sprowokować Niedobór Ciebie w moim organiźmie I pytam: Gdzie to szczęście od którego kiedyś nie mogłam się uwolnić?'
|
|
#1646 |
|
Zadomowienie
|
'Jeśli mężczyzna jest gotowy na wszystko dla kobiety,
znaczy, że jest w niej zakochany. Jeżeli kobieta jest gotowa na wszystko dla mężczyzny, znaczy, że go urodziła.' ' - Dziadku, mam problem, kocham chłopaka, który chyba ma mnie gdzieś.. - Napisz mi jego adres na kartce, ja pójdę poszukać dobrej siekiery.' ![]() - demotywatory
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za wszystko !
Drift mandarynka patrysiowa boundlessly<3 Zostaw mnie- to 'zostaw mnie', po którym bardzo chcę, żebyś był. Masz na ustach lód, w myślach grzech, mrozisz krew Każdego dnia poświęcam wszystkie siły na to, by zapomnieć o Twoim istnieniu. Wieczorami unikam bezradności, zajmując się czymkolwiek, by nie myśleć. Ale kiedy przychodzi noc, nie mogę zasnąć, czując na poduszce Twój oddech. Przeklinam chwilę, w której go na niej zostawiłeś. Trzymamy w dłoniach dłonie, których rozłączyć nie zdoła nikt. Jesteśmy związani wzajemną miłością. Odległość naszych ciał przygnębia mnie, zachowuję spokój myśląc, że serca są przecież tuż obok. Dzień, kiedy znikniesz z horyzontu moich myśli będzie początkiem lepszego życia.
|
#1648 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna & umbrelaa - straaaaasznie mi jest miło.
gdzie te czasy, gdy wchodziło się na opisowy po 3dniowej przerwie i było do nadrabiania co najmniej 20 str? teraz prawie już nie ma co czytać.. dziękuję tym, które jeszcze tu są lub bywają od czasu do czasu. Ja mam być sobą, kiedy Ty udajesz cały czas kogoś innego. A teraz stoję tutaj przed Tobą i płaczę; wiem, że wygrałam, bo łzy są oznaką pogodzenia się z prawdą. Płaczemy na pożegnanie. I zawsze będziesz najmilszym wspomnieniem, gdy wychodzić będę z wnukami na jesienny spacer. To śmieszne, że pokonała nas jesień, a potem jeszcze bardziej zmroziła nasze serca zima; Taki wstyd przed majową wiosną.
|
#1649 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje ♥
Jestem bez znaczenia, jestem błyszcząca i wyjątkowa. Jestem dziwką,jestem święta, kochana, samotna. Jestem maniakiem, jestem z.je.b.ana, cierpię... kiedyś... śniłam o świecie bez konsekwencji i bez pamiątek, tego brutalnego ścieku, w którym zniszczyłam siebie. śniłam, kiedyś, ale później obudziłam się. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2011-03-19 o 16:04 |
|
|
|
#1650 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję Kochane
Czując pod plecami miękkość dywanu, a pod palcami charakterystyczny kształt butelki z tanim winem, wiem, że to najwyższy moment szczęścia. Taki mój mały eden, w tym burdelu potocznie nazywanym życiem. Stwierdzenie, że jestem wyglądam na zakochaną, traktuję jako obelgę. Przecież nigdy naumyślnie, nie doprowadziłabym się do tak opłakanego stanu. Z tych wszystkich wielkich miłosnych wzlotów, dzisiaj została tylko nienawiść. I tak dużo jak na nas. Jedyne co nas łączy to to, że oboje szukaliśmy w sobie kogoś innego. Stuprocentowe zaufanie do mężczyzny jest wtedy, kiedy decydujesz się spać z nim w jednym łóżku i masz pewność, że podczas Twoje snu nie udusi Cię kołdrą jak seryjny morderca. Wolałabym uczyć się na błędach bez ówczesnego ich popełniania. Czuję się jak jakaś nimfomanka zamknięta w zakonie, kiedy przechodzisz obok mnie a ja niemalże przechodzę samoistny orgazm. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

I do końca dnia jestem najszczęśliwsza dziewczyną na świecie. Oto jak głupi buziak może wprowadzić w stan euforii