Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-18, 22:12   #4291
Reggaenator
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Pytanie dlaczego ktoś miałby szukać seksu na boku w takim układzie?

Jestem niezależna, spotykam się z niezależnym facetem. Prowadzimy osobne życia - każdy się realizuje w swoim życiu, mamy swoje pasje, pracę, przyjaciół. Potrafimy ze sobą gadać czasami godzinami, seks pierwsza klasa. Nie jestem na każde zwołanie mojego partnera. Większość uczuć, jakie sobie dajemy realizują się w seksie, ale dzielimy się swoją codziennością. Wpólnych pasji nie mamy.
To związek partnerski, czy friends with benefits?
W tym co podałaś nie widzę żadnej różnicy. Więc to i to.

PS. Przy okazji chcę przyznać, że jeszcze o życiu gówno wiem. Więc proszę się nie dziwić jeśli coś inaczej definiuje Wyrażam tylko i wyłącznie swoje zdanie.

Edytowane przez Reggaenator
Czas edycji: 2011-03-18 o 22:14
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 22:16   #4292
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Jedyne co moge zrobić, to życzyć Tobie i innym tutaj dziewczynom, aby trafiły na faceta, którego naprawde chcą. Żeby mogły czuć sie przy nim swobodnie, a jednocześnie czuły w nim oparcie.
Ogłaszam wszem i wobec, że ja już rezygnuję. Zakochujcie się i żeńcie na zdrowie, mnie do tego nie mieszajcie Miłość nie istnieje to tylko paczka złudzeń, a harmonię ze światem mogę osiągnąć w inny sposób.
Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Czym się różni układ friends with benefit: czyli dwoje niezależnych ludzi spotykają się dla seksu, przyjaźnią się ufają sobie od związku partnerskiego dwojga niezależnych ludzi?
Ci pierwsi są szczęśliwi.
Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
To na takich można jeszcze trafić?
Co masz w avie?
Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Znalazłam buty w sklepie w UK! Więcej info wieczorem
To co... jedziemy!
Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
ja wlasnie napisalam list, list porozstaniowy, ktory nigdy do niego nie dotrze, to taki ostateczny rozrachunek. i mi ulzylo...
Ja wysłałam. Dostałam tylko wiadomość, że bardzo go wzruszył i że przeprasza.
Stary 2011-03-18, 22:36   #4293
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Ja wysłałam. Dostałam tylko wiadomość, że bardzo go wzruszył i że przeprasza.
ale jaki to ma sens?
moj ex to narkoman... a tam sa troche przykre slowa. no bo jakby nie patrzec,wyrobilam sobie o nim zdanie... 'love gone away' i nic na to nie poradze, szybko, ale nie spodziewalam sie, ze mi to zrobi... bo glupia mu ufalam. no a teraz, wysle taki list, pelen chamstewek,wiekszych mniejszych i on sie wlozy w jakies cpanie to jest jedna wersja, a druga? a jesli go w ogole to nie wzruszy, to po co mu to wysylac. ale rozwazalam to, znaczy wyslanie- ale nie teraz. za wczesnie. chlopak majacy 18 lat chyba jednak nie mysli powaznie o tym co robi. tzn nie wiem, wydaje mi sie, ze moj sie zgrywal, a tak naprawde gie widzial, gie wie... ja tez nie moge o tym powiedziec, zreszta nie wiem czy do niego dotarlo, ze mu przywalilam, a kobieta bez powodu nie bije. ja przynajmniej nie uderzylabym. mowilam mu o tym kiedys, ze nie podniose reki na czlowieka...ale tak wiele tego bylo, ze miarka sie przebrala, a on moze myslec, ze dostal za nic tak naprawde... jedynie za ton glosu (dobrze, ze chociaz dodalam na koncu, za co...) oj nie wiem juz... co myslicie?

sorry, ze tak nieskladnie, ale slaba glowa, a ja tu wlasnie oprozniam butelke piwka i ogladam usta usta;d
Stary 2011-03-18, 22:43   #4294
kopamatakawa
Rozeznanie

Hejka
Dzisiaj i ja siedze w domku, ale jakos sie tym nie martwie. Jutro ide sobie na impreze z kolezanka Chyba... Dzisiaj za to siedziec bede z piwem i laptopem i bede ogladac filmy Mam ochote na impreze, ale nie dzisiaj. Dzisiaj grzecznie. W ten weekend miną pierwsze dwa tygodnie odkąd znam łosia, że nie wiem co się dzieje u niego i nie widzę jego opisów, ani wypocin na profilach znajomych wspólnych. Nie jest mi z tym źle Dawno powinnam to zrobić, ale jak widać musiałam dojrzeć. To co dzisiaj na wątku robimy?
Stary 2011-03-18, 23:00   #4295
Malla
Nie depcze krokusów

kopamatakawa - chyba się za Pratchetta wezmę

ver_million - nie wysyłaj mu tego listu oczywiście To nie miało sensu, ale mój list miał tylko poruszyć w nim wrażliwość, pobudzić uśpione uczucia, wzbudzić w nim wątpliwości, czy dobrze zrobił... Nie miał na celu wyrzucenia z siebie żalu, gorących wyznań ani tłumaczenia się. Udało mi się go poruszyć, ale nie osiągnęłam swojego celu, bo tego, co chciałam, już nie ma i nie będzie. Mógł odpisać długo i rzewnie, ale po co, skoro wiedział, że będzie mi to dawać jakąś nadzieję.

Uzyskałam tylko przeprosiny i podziękowania, czyli to, co chce otrzymać większość dziewczyn z wątku. Czy mi to jakoś pomogło? A skądże! To tylko urodziło więcej pytań... Najwięcej robi Czas i działania w innych kierunkach. Teraz siedzę w domu na L4 i mam same głupie myśli. Zaczynam żałować, że odeszłam z pracy zmianowej - nocki i zmiany do północy wystarczająco wypełniłyby mi czas, aby nie rozmyślać.

Teraz żałuję, że jak do mnie przyjechał w wiadomym celu, to nie urwałam w tym momencie całego kontaktu. I zawsze będę to doradzać w tym wątku.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-03-18 o 23:02
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 23:02   #4296
ktosinka
Raczkowanie

Nienawidzę weekendów. Przychodzi czas, że mam mnóstwo wolnego czasu i zaczyna się myślenie...
Czuję się jak zbity pies, który tęskni za swoim panem, choć wie, że kawał z niego sukinsyna i lepiej, żeby się nie zjawiał...
Żałuję, że to co było się skończyło, bo cieszyłam się tym do ostatniego dnia i chciałam, żeby tak zostało. Tak trudno pogodzić się z tym czego się pragnie, co mogło trwać ale nawet nie wiesz czemu poleciał za inną... Czemu ja byłam taka ślepa... Jak to możliwe, że ja tego nie zauważyłam?
ktosinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 23:28   #4297
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
ver_million - nie wysyłaj mu tego listu oczywiście To nie miało sensu, ale mój list miał tylko poruszyć w nim wrażliwość, pobudzić uśpione uczucia, wzbudzić w nim wątpliwości, czy dobrze zrobił... Nie miał na celu wyrzucenia z siebie żalu, gorących wyznań ani tłumaczenia się. Udało mi się go poruszyć, ale nie osiągnęłam swojego celu, bo tego, co chciałam, już nie ma i nie będzie. Mógł odpisać długo i rzewnie, ale po co, skoro wiedział, że będzie mi to dawać jakąś nadzieję.

Uzyskałam tylko przeprosiny i podziękowania, czyli to, co chce otrzymać większość dziewczyn z wątku. Czy mi to jakoś pomogło? A skądże! To tylko urodziło więcej pytań... Najwięcej robi Czas i działania w innych kierunkach. Teraz siedzę w domu na L4 i mam same głupie myśli. Zaczynam żałować, że odeszłam z pracy zmianowej - nocki i zmiany do północy wystarczająco wypełniłyby mi czas, aby nie rozmyślać.

Teraz żałuję, że jak do mnie przyjechał w wiadomym celu, to nie urwałam w tym momencie całego kontaktu. I zawsze będę to doradzać w tym wątku.
ja tam napisalam tylko, co o nim mysle, to nie jest zal, to jest stwierdzenie raczej faktu, ze jest totalnie niewrazliwy na to, co czuje drugi czlowiek; sam zreszta pare razy mi mowil, ze sni mu sie, ze jest oblakany i takie rzeczy, ale tu po prostu wieje pustka. teraz znalazl sobie ladniejsza, spelnienie jego marzen, to spelnienie marzen paletalo sie po szkole od pol roku i ja widzialam ze on na nia patrzy, ale chyba chcial byc uczciwy wobec mnie, tylko czemu on to tak dlugo ciagnal? bo twierdzil, ze sie boi, ze sie zabije. no raz powiedzialam, ze wszystko jest naprawde bezsensowne, bo staralam sie, wszystko bylo ok, a on chcial odejsc, a wtedy jeszcze wydawalo mi sie, ze jej nie widzial, to bylo miesiac po naszym pierwszym razie. no i teraz potwierdza sie teoria- dostal czego chcial, to teraz moze blysnac przed inna... ehh, nawet nie wiem... pustka mi od niego wieje i taka beznadziejnoscia... bo skoro do innej go ciagnelo, to wydaje mi sie, ze 'pelnowartosciowy' czlowiek powiedzialby, ze to koniec, chce do innej... a nie sie wahal... oboje 18 lat- z zalozenia mozna bylo twierdzic, ze nic wiecej z tego nie bedzie, ale skoro go juz zdolalam zatrzymac i dalam czas na przemyslenie sprawy, to powinien to przemyslec a nie... same wiecie.
Stary 2011-03-18, 23:47   #4298
noooka
Raczkowanie

Dobranoc dziewczyny!
noooka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-18, 23:48   #4299
Malla
Nie depcze krokusów

ver_million - bardzo fajna stronka z podpisu, właśnie się śmieję z "ja bułek"

Niestety, świat jest pełen debili i istnieje duże prawdopodobieństwo, że na takich trafimy. To jedyna moja odpowiedź na to, co się u Ciebie stało. Ale nie martw się, znajdzie się taki, który doceni całą Ciebie.
Stary 2011-03-18, 23:58   #4300
juniorka89
Wtajemniczenie

Kutwa 12 godz.poza domem padam na twarz ale spać jak zwykle mi się nie chce
Musze sobie przygruchać jakiegoś przytulasa szybciej będę zasypiać jak ktoś będzie obok

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
W ogole piatek wieczor a my siedzimy na watku
(ale pewnie jakas czesc sie bawi i ja im zycze dobrej zabawy)
Ja lece na tv dla odmiany
Ja spędziłam 9 godz. w pracy,2.5 na uczelni jutro i w nd. siedzę 12-stki na zajęciach a w pon.idę na kolejne 10 godz
Impreza za tydz sie szykuje
Chociaż biorąc pod uwagę ostatnie "jazdy" nie wiem czy sie na nią wybiore bo towarzystwo z pracy sie uspokoiło jednak mój problem nie zniknął i nie zniknie jeszcze przez oooo....

Cytat:
Nie będę Cię przekonywać, że jest inaczej, bo każdy facet jest inny. Jedyne co moge zrobić, to życzyć Tobie i innym tutaj dziewczynom, aby trafiły na faceta, którego naprawde chcą. Żeby mogły czuć sie przy nim swobodnie, a jednocześnie czuły w nim oparcie.
Amen

Cytat:
przejdzie, jak tylko jakis nowy (GODNY UWAGI) sie napatoczy, zapomnisz raz dwa
ja wlasnie napisalam list, list porozstaniowy, ktory nigdy do niego nie dotrze, to taki ostateczny rozrachunek. i mi ulzylo...
Napatoczyło sie ich kilku od rozstania z eksem a ja jak głupia,ze nie i potem pluje sobie w brode mimo,ze wiem,że opcja "nie chcę z Tobą być" jest słuszna bo i tak w niedługim czasie czegoś mi w tym nowym związku zabraknie...
Poroniona jestem

Cytat:
Ogłaszam wszem i wobec, że ja już rezygnuję. Zakochujcie się i żeńcie na zdrowie, mnie do tego nie mieszajcie Miłość nie istnieje to tylko paczka złudzeń, a harmonię ze światem mogę osiągnąć w inny sposób.
I love You
nie będę sie wypowiadać dogłebniej na te tematy bo mnie zlinczujecie
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy

Edytowane przez juniorka89
Czas edycji: 2011-03-18 o 23:59
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 00:19   #4301
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
ver_million - bardzo fajna stronka z podpisu, właśnie się śmieję z "ja bułek"

Niestety, świat jest pełen debili i istnieje duże prawdopodobieństwo, że na takich trafimy. To jedyna moja odpowiedź na to, co się u Ciebie stało. Ale nie martw się, znajdzie się taki, który doceni całą Ciebie.
a to takie cos w stylu bloga jest 'repostuje' to co mi sie najbardziej podoba duzo sie mozna dowiedziec z tego o mnie

no a tak w ogole, to ja nie wiem, czy on jest debilem, nie wiem czy to by cos dalo, jesli by ten list do niego poszedl. w sumie- przyznaje sie szczerze i bez bicia, ze chcialabym, zeby sie ogarnal i sobie o mnie powalczyl, chyba dlatego, ze gdzies tam w glebi duszy nadal cos czuje do tego czlowieka, ale jzu nie tak mocno i wiem, ze on dobry dla mnie nie byl i byc moze nigdy by nie zechcial.
jego rodzice wpadli w naszym wieku... wiec chyba albo ma fobie, albo sobie mysli, ze nie bedzie popelnial bledu przeszlosci (chociaz slyszalam juz o milosnych podbojach tatusia i mamusi, ktora by w ogien skoczyla za tatusiem), no ale... wytlumaczenie zawszze bylo takie, ze on ja bardzo kocha i dlatego ja tak bardzo krzywdzi... nie wiem co ten chlopiec ma w glowie, ale przeraza mnie to, co nie zmienia faktu, ze powalczyc by mogl, wtedy bym go uswiadomila, wtedy to mialoby jakis sens... ale teraz- dostal w twarz- to nawet jak go tamta nie zechce to i tak nie bedzie chcial wrocic... co nie zmienia faktu, ze nadal nie zaluje tego co zrobilam.
Stary 2011-03-19, 00:42   #4302
Malla
Nie depcze krokusów

ver_million - nie, nie powinien tego listu dostać, bo nic mu nie da. On potrzebuje silniejszego bodźca, by dorosnąć. Albo w ostateczności czasu. Życie go ustawi i jak obudzi się z ręką w nocniku, to będzie tylko jego problem.
Stary 2011-03-19, 01:09   #4303
kopamatakawa
Rozeznanie

ver_million popieram to co napisała Malla, jeśli listy Ci pomogą to je pisz sama dla siebie, do niego nie wysyłaj on i tak niestety nie zrozumie. Musi dostać kopa i wtedy może się ogarnie, ale to tylko może.

Malla
czytaj Pratchetta, czytaj! Lubię go

Spędziłam fajny wieczór z pewną parą. Fajnie jest widzieć, że jednak ludzie mogą się parować. Niestety zauważyłam, że ja już nie wierzę w związki, jednak fajnie jest widzieć, że ktoś potrafi zaufać drugiej osobie. Niestety u mnie ta umiejętnośc zaginęła
Stary 2011-03-19, 02:15   #4304
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość
Dziś zgodnie z umową były przyszedł żeby złożyć mój nowy rower, jestem dumna z siebie, że nie rozmawiałam z nim o niczym co jest nie związane z rowerami sucho, konkretnie i nawet mnie nie kusiło.

Cytat:
Jak się okazało brakowało jeszcze szpilki od przedniego koła oprócz pedałów i siodełka haha Ale to już będzie załatwione, bo te części do mnie przyjdą
To drugie mogłaś bez jego pomocy wyłapać

Cytat:
To co... jedziemy!
Jestem w trakcie angażowania znajomych z UK do zakupu Okazuje się jak się dokładnie przyjrzałam zdjęciu (jak już mi minął stan przedzawałowy ), że nie są identyczne, m.in. moje miały sprzączkę przy kostce a te nie mają. Ale można powiedzieć, że prawie takie same, kształt, kolor, fason - ten sam.

---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ----------

vermillion - zrób jak ta laska w filmiku, który Ci wysłałam, tylko na Twoim zdjęciu te jasne kolory idą po skosie a nie wzdłuż palca. Co do tego, że trzeba dużo lakierów, to wystarczą 2 niebieskie lakiery, żeby zrobić ten gradient (żeby uzyskać trzeci pośredni kolor, mieszasz po prostu te dwa kolory na jakimś szkiełku ) małe gwiazdki robi się takim szitowym bezbarwnym lakierem z brokatem dla gimnazjalistek a te większe gwiazdki białym lakierem (wykałaczką). As simple as that Oczywiście efekt, że niektóre z tych gwiazdek się świecą światłem własnym jest uzyskany w photoshopie, normalnie to będzie świeciło światłem odbitym (można jeszcze małą cyrkonię przyczepić - wersja dla cierpliwych), no chyba że jakąś diodę LED tam podłączysz, ale to już wyższa technologia
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 07:27   #4305
ver_million
Rozeznanie

Cytat:

vermillion - zrób jak ta laska w filmiku, który Ci wysłałam, tylko na Twoim zdjęciu te jasne kolory idą po skosie a nie wzdłuż palca. Co do tego, że trzeba dużo lakierów, to wystarczą 2 niebieskie lakiery, żeby zrobić ten gradient (żeby uzyskać trzeci pośredni kolor, mieszasz po prostu te dwa kolory na jakimś szkiełku ) małe gwiazdki robi się takim szitowym bezbarwnym lakierem z brokatem dla gimnazjalistek a te większe gwiazdki białym lakierem (wykałaczką). As simple as that Oczywiście efekt, że niektóre z tych gwiazdek się świecą światłem własnym jest uzyskany w photoshopie, normalnie to będzie świeciło światłem odbitym (można jeszcze małą cyrkonię przyczepić - wersja dla cierpliwych), no chyba że jakąś diodę LED tam podłączysz, ale to już wyższa technologia
a wiesz, ze myslalam o tej diodzie LED kurcze, jak sie rodzice dowiedza na co mi ida pieniazki to chyba mnie zamorduja... 'mamo, bo chcialam zrobic kosmos na palcach...'

z powodu tego dziwnego schudniecia wszystkie spodnie na mnie tak brzydko wisza... i nie zaloze juz spodni, do ktorych zamierzalam schudnac, bo teraz doslownie mi zjada... z jednej strony jestem niepocieszona, z drugiej to nawet dobrze w koncu nie mam brzucha! i czekam az przestanie padac i wylecze zatoki, bo chyba nadszedl dobry czas na wyjecie rolek dwie wiosny stracilam na tych idiotow... bo zakochana bylam za bardzo i wpadalam na rozne przeszkody, az w koncu odpuscilam sobie rolki calkowicie...

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-03-19 o 07:34
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 08:41   #4306
Dorcia86
Przyczajenie

Dzień Dobry

Cytat:
Napisane przez ktosinka Pokaż wiadomość
Czuję się jak zbity pies, który tęskni za swoim panem, choć wie, że kawał z niego sukinsyna i lepiej, żeby się nie zjawiał...
Znam to uczucie... Chore to jest, a my się nie możemy wyleczyć. Mogliby wymyślić jakis antybiotyk na miłość "Chore" uczucie doprowadza do skrajnego wyczerpania, a w niektórych przypadkach do śmierci... serca.

Cytat:
Napisane przez ktosinka Pokaż wiadomość
Żałuję, że to co było się skończyło, bo cieszyłam się tym do ostatniego dnia i chciałam, żeby tak zostało. Tak trudno pogodzić się z tym czego się pragnie, co mogło trwać ale nawet nie wiesz czemu poleciał za inną... Czemu ja byłam taka ślepa... Jak to możliwe, że ja tego nie zauważyłam?
Miłość jest ślepa, a silna chęć bycia z kimś nie pozwala nam opuścić klapek na oczach. Ja niestety wiedziałam, że eks nie jest dla mnie ale nie potrafiłam się od niego odciąć. Teraz to zrobiłam i czasem żałuję. Jestem głupia.

Dziś mam spotkanie z pewnym miłym facetem Ciekawe co z tego wyjdzie...
Dorcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 10:04   #4307
noooka
Raczkowanie

Dzień dobry przesyłam coś,na miły początek dnia

http://www.youtube.com/watch?v=4rayI...el_video_title
noooka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 10:06   #4308
ktosinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorcia86 Pokaż wiadomość

Miłość jest ślepa, a silna chęć bycia z kimś nie pozwala nam opuścić klapek na oczach. Ja niestety wiedziałam, że eks nie jest dla mnie ale nie potrafiłam się od niego odciąć. Teraz to zrobiłam i czasem żałuję. Jestem głupia.

Dziś mam spotkanie z pewnym miłym facetem Ciekawe co z tego wyjdzie...
Też znalazł sobie inną? Jak długo nie jesteście ze sobą? I jak długo byliście?
Ja też żałuję, ale uważam że zerwanie kontaktów w tym momencie to jedyne rozsądne wyjście... A co miałam się godzić na przyjaźń wiedząc, że on jest z nią i cierpieć katusze?

Powodzenia na hmm... randce? ;*
ktosinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 10:20   #4309
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Kutwa 12 godz.poza domem padam na twarz ale spać jak zwykle mi się nie chce
Musze sobie przygruchać jakiegoś przytulasa szybciej będę zasypiać jak ktoś będzie obok

Ja spędziłam 9 godz. w pracy,2.5 na uczelni jutro i w nd. siedzę 12-stki na zajęciach a w pon.idę na kolejne 10 godz
Impreza za tydz sie szykuje

hej wszystkim

Znam 12 na zajeciach-masakra..
A w dodatku mam zajecia praktyczne to duzo bardziej ryja niz wyklady na ktorych sie siedzi i pisze.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 10:51   #4310
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
a wiesz, ze myslalam o tej diodzie LED kurcze, jak sie rodzice dowiedza na co mi ida pieniazki to chyba mnie zamorduja... 'mamo, bo chcialam zrobic kosmos na palcach...'
Stary 2011-03-19, 11:38   #4311
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Nie piję już alkoholu..
Żałuję, Żałuję, żałuję, żałuję.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 11:40   #4312
Malla
Nie depcze krokusów

Co się stało?
Stary 2011-03-19, 11:45   #4313
lily92920
Zakorzenienie

Hej wszystkim =*

Śnił mi się... ze 3 razy. Budziłam się w nocy i za każdym razem śniło mi się co innego, a wszędzie jego morda!

Widze, że jego najlepszy przyjaciel ma dzisiaj urodziny ( złożyłam mu, napisałam "najlepszego, ch**u" ) będzie picie pewnie, chyba że wczorajsze karaoke podchodziło pod impreze urodzinową... Możemy spodziewać się nocnych telefonów, żałosnych zdjęć na fb i głupich tekścików w poniedziałek w szkole. Żal dupe mi ściska, że tak powiem. Życze im najgorszej zabawy

Ale ze mnie szucz
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 11:50   #4314
ilo16na
Zakorzenienie

W ogole co do fejsa

http://www.demoty.pl/klotnia-w-miejs...9/1#komentarze

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 11:53   #4315
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
jego najlepszy przyjaciel ma dzisiaj urodziny ( złożyłam mu, napisałam "najlepszego, ch**u" )
Serio tak napisałaś? To już mają hasło przewodnie wieczoru do nabijania się przez najbliższe 2 tygodnie
Stary 2011-03-19, 11:57   #4316
lily92920
Zakorzenienie

Koleżanka mi napisała, że eks zgubił telefon Żałoba! Szybko!

Ale mam dobry nastrój! Od razu

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Serio tak napisałaś? To już mają hasło przewodnie wieczoru do nabijania się przez najbliższe 2 tygodnie
Inni napisali mu to samo
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 12:05   #4317
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja przynajmniej takim staram się być, a czy można na takich jeszcze trafić? Nie wiem... Ale życzyć chyba moge?
Życz nam!

Cytat:
Znalazłam buty w sklepie w UK! Więcej info wieczorem
Pokaż nam zdjęcie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
W ten weekend miną pierwsze dwa tygodnie odkąd znam łosia, że nie wiem co się dzieje u niego i nie widzę jego opisów, ani wypocin na profilach znajomych wspólnych. Nie jest mi z tym źle Dawno powinnam to zrobić, ale jak widać musiałam dojrzeć.
Cieszę się razem z Tobą
U mnie minęły wczoraj 2 tygodnie od rozstania

Cytat:
ver_million - nie, nie powinien tego listu dostać, bo nic mu nie da. On potrzebuje silniejszego bodźca, by dorosnąć. Albo w ostateczności czasu. Życie go ustawi i jak obudzi się z ręką w nocniku, to będzie tylko jego problem.
Popieram
Cytat:
Śnił mi się... ze 3 razy. Budziłam się w nocy i za każdym razem śniło mi się co innego, a wszędzie jego morda!
Mi się śnił mój niedoszły
Cytat:
Widze, że jego najlepszy przyjaciel ma dzisiaj urodziny ( złożyłam mu, napisałam "najlepszego, ch**u" ) będzie picie pewnie, chyba że wczorajsze karaoke podchodziło pod impreze urodzinową... Możemy spodziewać się nocnych telefonów, żałosnych zdjęć na fb i głupich tekścików w poniedziałek w szkole. Żal dupe mi ściska, że tak powiem. Życze im najgorszej zabawy

Ale ze mnie szucz
Naprawdę tak napisałaś?

Oj tak, tylko czekać aż się pojawią foty itp.

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 12:08   #4318
secret_admirer
Raczkowanie

Witam Was drogie Wizażanki,
bardzo proszę o OBIEKTYWNE spojrzenie na sprawę, bo mi tego obiektywizmu trochę brakuje.
Jestem zdołowana, bo znów chyba (?) nie wyszło.

Kilka miesięcy temu poznałam kogoś, dajmy na to P.
Kontakt nam się urwał, a dwa miesiące temu przypadkiem spotkaliśmy się na ulicy i od tej pory zaczęliśmy się spotykać.
Na początku pisał, dzwonił codziennie. Prawił komplementy, pisał, że tęskni. Gdy się widzimy wszystko jest ok, ale przez ten czas, gdy się nie widzimy to jest tak dziwne. Nie jestem jakąś księżniczką, która nigdy się pierwsza nie odezwie, ale od miesiąca każde 'smsowanie' z nim kończy się na 2-3 wiadomościach i to jeszcze z jego strony o treści w stylu 'no', 'ok', 'no wiem'. Zero komunikacji. Czasem całymi dniami jesteśmy bez kontaktu. Już nie dzwoni, a rzekomo wziął sobie pakiet darmowych minut specjalnie dla mnie, a może wykorzystał z tego na mnie jakieś 10 min przez ostatni miesiąc.
Wiem, że niektórzy ludzie tak mają, że np. nie potrzebują takiego kontaktu cały dzień. Ale na początku było inaczej. I ten problem jest chyba bardziej złożony, bo po miesiącu odezwała się do niego jego eks i wtedy wszystko się popsuło. Właśnie wtedy przestał pisać, dzwonić. Ale jak się widzimy w cztery oczy to wszystko jest w porządku. Ostatnio powiedział mi, że się we mnie zakochał... Po czym od dwóch dni cisza. Nie wiem, co jest grane. Na żywo super, a jak się nie widzimy to jest bardzo olewkowy. Wcześniej taki nie był. Rozmawiałam z nim o tym parę razy, ale on mówi, że taki już jest (wcześniej tak nie było). I mówił, że zawsze dziewczyny jego miały o to pretensje, bo potrafił dwa dni nie dawać znaku życia. Ale chyba jak komuś na kimś zależy to chce się być z tą osobą w kontakcie?
Mnie teraz zastanawia, czy on się trzyma mnie z braku laku (lub działa na boku z byłą i ja jestem kołem zapasowym) czy faktycznie mu zależy, tylko on po prostu tak ma.
Nie jestem bluszczem żadnym, ale wkurza mnie po prostu fakt, że jego słowa nie idą w parze z czynami. I jeszcze ta była jego, która cały czas do niego wydzwania i wypisuje. Okłamał mnie zresztą, co do niej, bo powiedział, że urwał z nią kontakt, a okazało się, żee tak nie jest i chyba jest dla niej całkiem 'miły' skoro ona od miesiąca dzwoni do niego po kilka razy na dzień (chce powrotu). Gdyby go to tak wkurzało, jak twierdzi to przecież już dawno by to urwał..
Czy to jest normalne, że przez pierwszy miesiąc było cudownie, dzień w dzień kontakt, a teraz taka lipa? I te wiadomości jego wszystkie takie zbywające i bez emocji?
Czy któraś z Was tak miała? Prosze o komentarz
secret_admirer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 12:22   #4319
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Aaaj, szkoda gadać. Obraził mnie - znowu.
Niepotrzebnie dałam się sprowokować.

Ale moje maleństwa szybko i skutecznie potrafią mnie pocieszyć, śpią mi na kolanach .
Już wymyśliłam wstępne imiona - Yeti i Lincoln

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez secret_admirer Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was tak miała? Prosze o komentarz
Nie do końca miałam tak samo ale.. wiem że jak do związku wkracza ex faceta to to się źle kończy..
moja rada - uciekaj gdzie pieprz rośnie..

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 12:26   #4320
secret_admirer
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Nie do końca miałam tak samo ale.. wiem że jak do związku wkracza ex faceta to to się źle kończy..
moja rada - uciekaj gdzie pieprz rośnie..
Własnie w tym problem, że chyba nie dam rady uciec i ta sytuacja będzie się ciągnąć
On mówi, że nic do niej nie czuje. W tym tygodniu powiedział mi, że się zakochał we mnie. Ale znów milczy. a Wiem, że ona cały czas do niego teraz pisze i dzwoni. Przy mnie ignorował te połączenia/wiadomości. ale kto wie, co robi, gdy jest sam. Bo przecież gdyby cały czas ją zlewał to laska już dawno dałaby sobie spokój...
secret_admirer jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości