Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :) - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-19, 09:06   #901
lausanne
Wtajemniczenie

Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)

no nie spray piękna kiecka, ja takie cuda wlasnie lubię, a niebieski to mój ukochany kolor, mogłabym tylko w niebieskim chodzić!! ja też mam wesele w czerwcu, muszę coś poszukać, a mi się nie bardzo chce! a jak Twoje samopoczucie? pisałaś niedawno że od poniedziałku nei wymiotujesz, mam nadzieję że tak jest nadal

Kochane a teraz idę bo na 10 mam to usg. Dziękuję wszystkim za kciuki, do zobaczenia po badaniach
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 09:07   #902
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez Antiopa7 Pokaż wiadomość
myślę spray że bardzo sie nadaje. wrecz jest super. brzuch zmiescisz na pewno.
tylko co z piersiami? ale to zalezy czy masz juz teraz duzy biust i jeszcze sie powiekszy czy na razie masz go w normie i akurat sie powiekszy na wesele
Cycków to ja nie mam wcale Nędzne A/B, więc jak mi je trochę wywali to będę w 7 niebie - na razie nic nie podrosły tylko sutki się zmieniły.

Acelinko, edytowałam zdjęcie raz jeszcze - teraz powinno być ok.

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
no nie spray piękna kiecka, ja takie cuda wlasnie lubię, a niebieski to mój ukochany kolor, mogłabym tylko w niebieskim chodzić!! ja też mam wesele w czerwcu, muszę coś poszukać, a mi się nie bardzo chce! a jak Twoje samopoczucie? pisałaś niedawno że od poniedziałku nei wymiotujesz, mam nadzieję że tak jest nadal

Kochane a teraz idę bo na 10 mam to usg. Dziękuję wszystkim za kciuki, do zobaczenia po badaniach
Ostatnio jestem na chodzie. Męczę się co prawda bardzo szybko i żołądek mnie pobolewa, ale przynajmniej wychodzę z domu i normalnie funkcjonuję.

Powodzenia na USG!!

Edytowane przez spray
Czas edycji: 2011-03-19 o 09:09
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 09:07   #903
Tenaya24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Mi też już poród się śnił kilka razy
A ze ślubem też miałam sny ciekawe a i tak nie pamiętam przysięgi bez kitu moge sobie obejrzeć na płycie , takie emocje były, my tacy szcześliwi eh chciałabym tak jeszcze raz

Ja mam pierogi z kapustą i grzybami ale zastanawiam się nad łazankami

Obudziłam się rano siku koło 8, aż mnie brzuch bolał i zaraz potem dostałam mdłości, oj już dawno nie miałam, ale szybko wstałam już po śniadaniu i lepiej

Zrobiłam wczoraj zdjęcie brzuszka z rana, się pochwalę bo rosnę
Ja to wstaję ze 3 razy w nocy. I nie wiem czy tylko przez to że mi macica na pęcherz naciska czy przez to, że mam bakterie w moczu Ma któraś z was z tym problem? Tydzień temu wzięłam antybiotyk, żeby je zlikwidować. Wczoraj zrobiłam analizę moczu. I co się okazało? Bakterii ile było tyle jest W pon. lub we wtorek idę do gina.
A i jeszcze wam ponarzekam. Przeziębiłam się syrop prenalen jest ponoć dobry i bezpieczny. Na dziś mieli mi go zamówić w aptece. Do tej pory tylko czosnek+ mleko. Dziś tż przyjeżdża, więc będzie mnie nagrzewał

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Wczoraj się dowiedziałam, że pod koniec maja mamy wesele w rodzinie TŻa i niewiele myśląc kupiłam na aukcji tę kieckę. Teraz się zastanawiam czy się nadaje, mam nadzieję, że ta wstążka nie będzie cisnąć brzucha - to będzie 25 tc. (z drugiej strony nie zapowiadam się absolutnie na ciążowego wieloryba).
Zazdroszczę ja jestem w 9 tyg. i na wieloryba się zapowiadam a na własnym ślubie będę w 19 tyg. i zastanawiam się jak to z moją suknią ślubną będzie
Sukieneczka bardzo ładna. Myślę, że powinna Cię nie cisnąć

Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 09:14   #904
acelinka
Zakorzenienie

spray sukienka jest cudowna!

lausanne, za USG

zmykam się ogarnąć i do biblioteki
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 09:20   #905
Antiopa7
Raczkowanie

Cytat:

powodzenia

Cytat:
Cycków to ja nie mam wcale Nędzne A/B, więc jak mi je trochę wywali to będę w 7 niebie - na razie nic nie podrosły tylko sutki się zmieniły.
!
a to spokojnie możesz ta kiece miec

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
zmykam się ogarnąć i do biblioteki
chodzisz do tej głównej, powiatowej ?
Antiopa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 09:28   #906
anetika
Rozeznanie

Cytat:
mi się znów śnił poród ... i znów z niego nic a nic nie pamiętałam podobno rodziłam bez znieczulenia, a ja nic nie czułam, nawet bólu i nic mnie nie bolało nawet nie pamiętałam skurczy przed porodem
tak mi się przypomniało że przed ślubem też miałam takie sny, że było już po ślubie, ja wychodze z kościoła i nic nie pamiętałam, ani przysięgi, no nic i chyba z wesela też nic mi w pamięci nie zostało, i było mi tak strasznie przykro, bo to takie fajne wzruszenia są, a ja nie pamiętałam ich
ja to mam sny, pierwsza klasa
Z tymi snami mam to samo - ostatnio śniło mi się, że urodziłam w kuchni na materacu pompowanym Śniło mi się też, że karmiłam piersią - ale to było tak realne odczucie, że dokładnie czułam jak dziecko mi mleko ssie A przed ślubem to miałam sny jak nawiedzona - że w suknie się nie mieszczę, że już przed ołtarzem przypominam sobie, że zapomnieliśmy zaprosić gosći, albo inaczej, że sala okaże się za mała i wszyscy nie wejdą i duuuużo innych
Cytat:
Wczoraj się dowiedziałam, że pod koniec maja mamy wesele w rodzinie TŻa i niewiele myśląc kupiłam na aukcji tę kieckę. Teraz się zastanawiam czy się nadaje, mam nadzieję, że ta wstążka nie będzie cisnąć brzucha - to będzie 25 tc. (z drugiej strony nie zapowiadam się absolutnie na ciążowego wieloryba).
Super kiecka u mnie nawet nie ma opcji żeby moje cycochy się w takiej dobrze prezentowały W ogóle mam wrażenie, że niedługo eksplodują takie są napompowane
Cytat:
Powodzenia - trzymamy kciuki
Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Ja to wstaję ze 3 razy w nocy. I nie wiem czy tylko przez to że mi macica na pęcherz naciska czy przez to, że mam bakterie w moczu Ma któraś z was z tym problem? Tydzień temu wzięłam antybiotyk, żeby je zlikwidować. Wczoraj zrobiłam analizę moczu. I co się okazało? Bakterii ile było tyle jest W pon. lub we wtorek idę do gina.
A i jeszcze wam ponarzekam. Przeziębiłam się syrop prenalen jest ponoć dobry i bezpieczny. Na dziś mieli mi go zamówić w aptece. Do tej pory tylko czosnek+ mleko. Dziś tż przyjeżdża, więc będzie mnie nagrzewał
Ja nie mam bakterii a wstaję 2-3 razy do kibelka w nocy
Co do Prenalenu to polecam - ja stosowałam go profilaktycznie jak mój małż się rozchorował i leżał z gorączką, katarem i kaszlem - i nie zaraziłam się

Razem
Ślubowaliśmy
Dzidziuś
anetika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 09:29   #907
acelinka
Zakorzenienie

antiopa, do tej głównej nie lubie chodzić jakoś chodze głównie do pedagogicznej na Chrobrego bo też głównie takie książki potrzebuje

jak z tymi ćwiczeniami, wybierasz się też?
Stary 2011-03-19, 09:45   #908
Antiopa7
Raczkowanie

Cytat:
antiopa, do tej głównej nie lubie chodzić jakoś chodze głównie do pedagogicznej na Chrobrego bo też głównie takie książki potrzebuje

jak z tymi ćwiczeniami, wybierasz się też?
no właśnie myśle. moze sie jakos razem umówimy ?
Stary 2011-03-19, 09:46   #909
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:

natka za egzamin
Dziękuję

Cytat:
Śliczna jest i nadaje się jak najbardziej

Cytat:
Ja wstaję 2-3 razy, czy mam bakterie to się dowiem w pn jak odbiorę wyniki ale czuję, że nie jest normalnie z tym sikaniem

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 10:01   #910
lovemyboy
Wtajemniczenie

Witam Was Mamusie Chciałam do was dołączyć. Mam w brzuszku 12 tygodniowego dzidziusia Przewidywany termin porodu - 3.10.2011.

lovemyboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 10:02   #911
Tenaya24
Rozeznanie

anetika mam nadzieję, że skoro się nie zaraziłaś od małża to i mnie przejdzie to przeziębienie
19natka88 a masz jakieś objawy? Ja dosłownie czasami mam parcie na pęcherz, a siknę tylko odrobinę. Ale nic mnie nie boli. I naprawdę zdziwiłam się, że mam te bakterie wstrętne
lausanne też trzymam kciuki czuję się zestresowana razem z Tobą
lovemyboy gratuluję

Edytowane przez Tenaya24
Czas edycji: 2011-03-19 o 10:04
Stary 2011-03-19, 10:18   #912
lovemyboy
Wtajemniczenie

Lekarz stwierdził u mnie macicę dwurożną z prawie całkowitą przegrodą. Czy któraś z Was ma ten problem? U mnie macica się obkurcza, maluszek już teraz ma mało miejsca, a ja leże plackiem w łóżku i biorę 4xdziennie luteinę...

lovemyboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 10:23   #913
aa2
Zakorzenienie

hej
heja
ja wczoraj dotarłam dopiero do domku o 2 w nocy i nie miałam juz siły aby coś skrobnąć
byłam wczoraj po pracy u koleżanki a potem u mojej przyjaciółkipotem byłam chwilke w domku zjadłam padłam i 20 min sie drzemłam i znów wychodziłam he he poszłam posiedziec sobei z kolezanką bo nasi mężowie mieli męskie spotkanie, wiec z racji ze chwilowo mieszka u nich mama i chciała zaopiekowac sie ich córa my postanowiłyśmy skorzystac z okazji i też sobie iśc posiedzieć i poklachać, potem odebrałam meza i dotarłam do domku
ogólnie miałam fajny dzień najpierw info o tym autku, potem u klienta podpisywałam umowe(troche sie oczywiście najpierw zdenerwiłam bo przez zone prawie nie podpisał, no ale w końcu wzioł)
a jeszcze na dodatek( wiem ze to za wczesnie ale zaraz wam cos pokaże):
wziełam udział w licytacji i licytacja kończyła sie po 16 a wtedy miałam być u klienta wiec przed wyjściem do niego zalicytowałam wpisałam sobie max ze 20 zł moge dać za daną rzecz i tak sobie pomyślałam ze jak wygram aukcje bez monitorowania jej to bedzie znaczyło ze dobrze zrobiłam i ze bedzie wszystko dobrze a wiec nie mogłam sie oprzec i kupiłam:
krowa.jpg

a teraz ide na spokojnie was nadrobić
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 10:24   #914
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez lovemyboy Pokaż wiadomość
Lekarz stwierdził u mnie macicę dwurożną z prawie całkowitą przegrodą. Czy któraś z Was ma ten problem? U mnie macica się obkurcza, maluszek już teraz ma mało miejsca, a ja leże plackiem w łóżku i biorę 4xdziennie luteinę...
Biedulko
Ja mam małą bardzo macicę, dziecku też będzie ciasno. Biorę luteinę od 9tc.
Stary 2011-03-19, 10:33   #915
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Aaaa, to takie magnesy pamiątki ze ślubu. Świetne.
Nie wiem czemu, ale spodziewałam się magnesów z tekstem w stylu: "tylko nudne kobiety mają porządek w domach"
z takim napisem to i ja bym chciała he he

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
no dobrze ja też chcę się pochwalić moim maleństwem maleństwo ma 5.5 cm długości przy 12 tc
P.S. w wynikach USG pisało że przezierność karkowa wyniosła 1 mm jak czytałam na internecie to chyba dobrze
piękna fotka i gratuluje udanej wizyty

Cytat:
Napisane przez beti801 Pokaż wiadomość
Witajcie
Mogę dołączyć? Termin mam na 1.10. To moja druga ciąża - mamy już 5,5letniego Kubę
witaj

Cytat:
Napisane przez dreamnes Pokaż wiadomość
to ja chciałabym się pochwalić brzuszkiem którego chyba nie ma na razie.... w sumie nie wiem który to dokładnie tydzień więc nie wiem czy coś widać może to tłuszczyk a może moj mały skarb się rozpycha przytyłam kilogram
widac juz malutki brzusio ciązowy

Cytat:
19nastka gratulacje super że już poprawka za Tobąmoja mama zawsze mówila "poczujesz jakby rybka pływała w brzuchu, będzie się delikatnie ocierać". Strasznie mnie to wkurzało bo niby jak mam poczuć jakąś rybkę, ocieranie i inne, ale jak juz poczułam ten ruch to na bank wiedziałam że to to, bo nigdy nic w podobny sposób mi się w brzuchu nie ruszało. Myslę że Ty też czujesz właśnie ruchy maluszka Ja jestem w drugiej ciązy, 13 tydzien się skonczył ale nic nie czuję, nawet w wannie Czekam więc na to z niecierpliwością! Poza tym jutro mam usg, trzymajcie błagam kciuki, bo moja ciąża troszkę z tych z pewnym ryzykiem, miałam krwawienia, do dziś mam skurcze, dostaję luteinę 4x dziennie, duphaston 2x dziennie, dwa razy byłam już w szpitalu (na szczęście nie musialam leżeć) i na pierwszym usg - bardzo malo widocznym bo było przez brzuszek tylko na stwierdzenie że ciąża jest żywa - zebrało się 5 lekarzy i każdy kręcil głową i gadali cos o małej ilości wód płodowych, ale potem mój lekarz mnie uspokajał, że jego zdaniem nic się nie dzieje. Mimo wszystko bardzo się denerwuję i nie wiem jak dotrwam do jutra
kochana bedzie wszystko dobrze, trzymamy kciuki i daj znac po wizycie co i jak

Cytat:
Napisane przez bluegirl1985 Pokaż wiadomość
witam! dołączam do październikowych mam
Dzisiaj lekarz potwierdził ciążę 7 tydzień Planowany termin porodu 31.10 .2011
witaj, gratulacje

Cytat:
bardzo fajna kiecka i brzusio fajnie powinien sie w niej prezentowac no i dobry kolor

Cytat:
kochana moja kolezanka tak ma, niestety maluszek ma coraz mniej miejsca, a koleżanka prawie całą ciąże leży, jej dosżły jeszcze skracanie sie szyjki itd, u Ciebie jesli nie bedzie sie nic działo to tylko dzidziulek mbedzie miec ciasniej ale na pewno bedzie ok, ważne zebyś była pod opieką lekarza

a ja musze sie ubrac i jechac do sklepu a nie chce mi si ejak nie wiem, w nocy napadało troszkę śniegu beee chce żeby juz było ciepło
Stary 2011-03-19, 10:50   #916
danika
Zakorzenienie

bluegirl, lovemyboy, dreamness, beti witajcie , gratulacje i życzę wam spokojnych ciąż

Spray cieszę się, że lepiej się czujesz a sukienka jest śliczna
ja mam wesele w sierpniu, pod koniec...ale nie wiem czy bedzie mi sie chciało isc z wielkim brzucholem. Sie zobaczy

aa2 jaki piękny ten pajacyk uwielbiam takie rzeczy

wogóle mam straszną ochotę połazić po sklepach - coś tam przyoszczędziłam z poprzedniej wypłaty to może zakupię sobie jakiegoś ciuszka na wiosnę no i zaoszczędziłam na dzinsach ciążowych bo kupilam w ciuchu za 10 zł - nówki

ja dzis robie na obiadek fileta z indyka w musztardzie, w rękawie do pieczenia uduszę, do tego ryż brązowy i sałatka greckopodobna
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 10:50   #917
ania21_21
Zadomowienie

hej dziewczyny
Wy też macie zachcianki z samego rana ja obudziłam się o 6 i już mi się jeść chciało poczekałam do 8 i obudziłam męża że chcę kanapki z pomidorem i cebulką(nie mieliśmy ani chleba ani pomidorów w domu) musiał jechać do sklepu i kupić zrobił mi i pięć dużych kanapek zjadłam i dalej jakbym była nienajedzona
Popołudniu jadziemy na zakupy chcę kupić może dwie pary dresów albo jedne ciązowe ale mi się za bardzo nie podobają mają na dole zwężone nogawki zobaczę co wybiorę i co będzie
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 10:51   #918
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

a ja musze sie ubrac i jechac do sklepu a nie chce mi si ejak nie wiem, w nocy napadało troszkę śniegu beee chce żeby juz było ciepło
podobno od poniedziałku ma już nastać wiosna mam nadzieję, że tak będzie bo też mam już dość tej zimy - u nas dziś zero stopni
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 10:54   #919
aa2
Zakorzenienie

a ja zeby cos zjejśc musze isć do tego sklepu bo przez wczorajsze szlajanie nie kupiismy nawet pieczywa
ide sobie usmazyc rybke i zjem ja ot tak bo zanim cos kupie to moze dzidzia sie na mnie obrażić za głodowanie
Stary 2011-03-19, 11:06   #920
Tenaya24
Rozeznanie

Cytat:
Ojej... nie martw się, wszystko będzie dobrze

Cytat:
hej
heja
ja wczoraj dotarłam dopiero do domku o 2 w nocy i nie miałam juz siły aby coś skrobnąć
byłam wczoraj po pracy u koleżanki a potem u mojej przyjaciółkipotem byłam chwilke w domku zjadłam padłam i 20 min sie drzemłam i znów wychodziłam he he poszłam posiedziec sobei z kolezanką bo nasi mężowie mieli męskie spotkanie, wiec z racji ze chwilowo mieszka u nich mama i chciała zaopiekowac sie ich córa my postanowiłyśmy skorzystac z okazji i też sobie iśc posiedzieć i poklachać, potem odebrałam meza i dotarłam do domku
ogólnie miałam fajny dzień najpierw info o tym autku, potem u klienta podpisywałam umowe(troche sie oczywiście najpierw zdenerwiłam bo przez zone prawie nie podpisał, no ale w końcu wzioł)
a jeszcze na dodatek( wiem ze to za wczesnie ale zaraz wam cos pokaże):
wziełam udział w licytacji i licytacja kończyła sie po 16 a wtedy miałam być u klienta wiec przed wyjściem do niego zalicytowałam wpisałam sobie max ze 20 zł moge dać za daną rzecz i tak sobie pomyślałam ze jak wygram aukcje bez monitorowania jej to bedzie znaczyło ze dobrze zrobiłam i ze bedzie wszystko dobrze a wiec nie mogłam sie oprzec i kupiłam:
Załącznik 3831245

a teraz ide na spokojnie was nadrobić
cudny pajacyk

Cytat:
hej dziewczyny
Wy też macie zachcianki z samego rana ja obudziłam się o 6 i już mi się jeść chciało poczekałam do 8 i obudziłam męża że chcę kanapki z pomidorem i cebulką(nie mieliśmy ani chleba ani pomidorów w domu) musiał jechać do sklepu i kupić zrobił mi i pięć dużych kanapek zjadłam i dalej jakbym była nienajedzona
Popołudniu jadziemy na zakupy chcę kupić może dwie pary dresów albo jedne ciązowe ale mi się za bardzo nie podobają mają na dole zwężone nogawki zobaczę co wybiorę i co będzie
Ja też mam takie zachcianki. Od wczoraj chodzi za mną właśnie pomidor z cebulką na świeżej bułeczce z jakąś pyszną wędlinką i cały czas mam ochotę na banany. W realu podobno są po 1,50 zł za kg. Szkoda, że do reala tak daleko

Stary 2011-03-19, 11:37   #921
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Was Mamusie Chciałam do was dołączyć. Mam w brzuszku 12 tygodniowego dzidziusia Przewidywany termin porodu - 3.10.2011.
Witaj

Cytat:
19natka88 a masz jakieś objawy? Ja dosłownie czasami mam parcie na pęcherz, a siknę tylko odrobinę. Ale nic mnie nie boli. I naprawdę zdziwiłam się, że mam te bakterie wstrętne
Mam identyczne objawy dlatego spodziewam się niezbyt dobrych wyników

Cytat:
hej
Śliczne

Ja wcinam fasolkę po bretońsku a potem trzeba by się jakiejś roboty chwycić bo wieczorem mamy gości Moją zachcianką ostatnio był wczorajszy popcorn a tak to nie mam jakiś specjalnych wymysłów kulinarnych

Dominik

Martynka
Stary 2011-03-19, 11:44   #922
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Ja wcinam fasolkę po bretońsku a potem trzeba by się jakiejś roboty chwycić bo wieczorem mamy gości Moją zachcianką ostatnio był wczorajszy popcorn a tak to nie mam jakiś specjalnych wymysłów kulinarnych
Na pomidory to i ja mam fazę i na ogórki
a popcorn to i ja mam w zapasie do mikrofalówki taki, raz jak zrobiłam to całą miskę sama zjadłam , tż nawet jednego nie dostał

Sikać narazie nie wstaję w nocy, ale jak rano się budze to nie chce mi się sikac tylko już mnie brzuch boli, od trzymania moczu, więc szybko biegiem i jest ulga. W ciągu dnia praktycznie co godzina-dwie muszę sikać i to tylko tak troszkę a napór mam straszny :/

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2011-03-19 o 11:46
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 11:50   #923
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Na pomidory to i ja mam fazę i na ogórki
a popcorn to i ja mam w zapasie do mikrofalówki taki, raz jak zrobiłam to całą miskę sama zjadłam , tż nawet jednego nie dostał

Sikać narazie nie wstaję w nocy, ale jak rano się budze to nie chce mi się sikac tylko już mnie brzuch boli, od trzymania moczu, więc szybko biegiem i jest ulga. W ciągu dnia praktycznie co godzina-dwie muszę sikać i to tylko tak troszkę a napór mam straszny :/
Pomidory też bardzo lubię ale teraz są beznadziejne Mojemu to wczoraj tylko te przypalone resztki popcornu zostały
Ja w nocy długo nie wstawałam ale tak o 3 tygodni muszę, bo się budzę Ciekawe co tam w wynikach wyjdzie

Dominik

Martynka
Stary 2011-03-19, 11:54   #924
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Pomidory też bardzo lubię ale teraz są beznadziejne Mojemu to wczoraj tylko te przypalone resztki popcornu zostały
Ja w nocy długo nie wstawałam ale tak o 3 tygodni muszę, bo się budzę Ciekawe co tam w wynikach wyjdzie
Ja odkryłam w biedronce dobre pomidody i pomarańcze
Ale taki malinowy pomidor to bym zjadła ze świeżym chlebem i masełkiem

Trzymam kciuki za wyniki co by bakterii nie było, ale pewnie to uciskanie na pęcherz

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 11:57   #925
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja odkryłam w biedronce dobre pomidody i pomarańcze
Ale taki malinowy pomidor to bym zjadła ze świeżym chlebem i masełkiem

Trzymam kciuki za wyniki co by bakterii nie było, ale pewnie to uciskanie na pęcherz
Pomarańcze faktycznie były dobre ale pomidory bez smaku Mm malinowy i jeszcze swojski
Dzięki

Lausanne czekamy na wieści!!

Dominik

Martynka
Stary 2011-03-19, 11:59   #926
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez Antiopa7 Pokaż wiadomość
miss.hot tez bym zjadła. z ziemniakami to robisz?
Nie, wersja bez ziemniaków, daję fasolkę, brokuła, kalafiora, do tego sos beszamelowy i zapiekam z serem żółtym

Cytat:
Śliczna ta kiecka
Daj linka
My mamy wesele w ostatni weekend kwietnia i już się zastanawiam nad ubiorem

Cytat:
Czekamy na relację
Do kogo chodzisz na USG ?

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 12:09   #927
Antiopa7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Nie, wersja bez ziemniaków, daję fasolkę, brokuła, kalafiora, do tego sos beszamelowy i zapiekam z serem żółtym

Śliczna ta kiecka
Daj linka
My mamy wesele w ostatni weekend kwietnia i już się zastanawiam nad ubiorem

Czekamy na relację
Do kogo chodzisz na USG ?
hmm musi byc dobra ta zapiekanka
kurcze znów zgrubłam poł kila.. już nie mogę...
jeszcze bym sie uspokoiła jakbym wiedziała ze tak będę kilo na miesiac to akurat by mi wyszło 10 kilo... ale jak potem nagle mi kopnie 5 kilo i 20 gotowe
Stary 2011-03-19, 12:24   #928
acelinka
Zakorzenienie

aa2, króweczka przesłodka

Antiopa, możemy się umówić tylko musisz mieć to zaświadczenie od lekarza, że możesz ćwiczyć, kiedy masz wizyte?

natka, idziesz z nami poruszać "tobołki"?

lovemyboy, witamy dbaj o siebie kochana. Wiem ze takei ciagłe leżenie doprowadza do szału ale jak trzeba to trudno. Trzymam kciuki oby wszystko było ok

jesssu pomidory malinówki umre zaraz! Dajcie mi je tu i teraz! :P

dziewczyny jaka ciapa ze mnie i gapa, zapomniałam że o 11 na korki z angielskiego ciocia mi Damiana przywiezie i sobie spokojnie wychodze z biblioteki a tu telefon i szybko pędem do domu
Stary 2011-03-19, 12:27   #929
spray
KWC

Cytat:
hej dziewczyny
Wy też macie zachcianki z samego rana ja obudziłam się o 6 i już mi się jeść chciało poczekałam do 8 i obudziłam męża że chcę kanapki z pomidorem i cebulką(nie mieliśmy ani chleba ani pomidorów w domu)
Ja ze 3 dni temu obudziłam się o 4 nad ranem z myślą, że jak zaraz nie zjem tostów z drzemem to umrę. Po ciemku wywlokłam toster z pawlacza i poszłam nawet do piwnicy po powidła To było moje najwcześniejszcze śniadanie w życiu

Sukienka jest z allegro, używana, więc co Wam po linku...

Edytowane przez spray
Czas edycji: 2011-03-19 o 12:29
Stary 2011-03-19, 12:43   #930
gerda
Zadomowienie

Witam nowe mamusie i gartuluje

Cytat:
Napisane przez Caltea Pokaż wiadomość
Aaaa, to takie magnesy pamiątki ze ślubu. Świetne.
Nie wiem czemu, ale spodziewałam się magnesów z tekstem w stylu: "tylko nudne kobiety mają porządek w domach"
za✂✂✂isty tekst, muszę zapamiętać

Cytat:
no dobrze ja też chcę się pochwalić moim maleństwem maleństwo ma 5.5 cm długości przy 12 tc
P.S. w wynikach USG pisało że przezierność karkowa wyniosła 1 mm jak czytałam na internecie to chyba dobrze
cudo

spray fajna sukienka i kolor też ciekawy

danika kiedy wybierasz się na wizytę do pani dr B.?

o wykropkowało mnie;-)

Edytowane przez gerda
Czas edycji: 2011-03-19 o 12:44
gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości