Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-19, 11:40   #1201
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
no też zapomniałam wcześniej ci napisać, że dzisiejszy makijaż jest świetny, lepszy od wczorajszego

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

też to zauważyłam u siebie tylko nie wiem czy by tak szybko były efekty? (2 tyg.). A co łykasz?
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
to zalezy jak dlgo bierzesz, bo musialaby Ci odrosnac cala plytka, wtedy dopiero efekt widac
ja mam krociaki, jak patrze jakie mialam dlugie to az mnie sciska tez wole ich nie chwalic,bo ostatnio ucieszylam sie, ze sa dlugie i skrecajac zahaczylam jakos dziwnie o kierownice i zlamalam paznokcia ale to tylko ja taka zdolna jestem
zdrowka

posmarowalam przyspieszaczem do wysychania lakieru, bo juz chce isc spaaac

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Czekoladowa dziekuje we wczorajszym i tak lepiej sie czulam, ten dla mnie za mocny na dzien jutro beda malinowe usta i gruba kreska, wiec na spokojnie

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

zasypiam na siedzaco

dobranoc
suplementy biorę od sierpnia, różne były- belissa, skrzyp w tabletkach a za tydzień zaczynam vitapil

dopiero wstałam, muszę dziś pojechać do rossmana albo superpharm ale nie chce mi się strasznie z domu wychodzić, jakiegoś lenia ostatnio mam...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 11:42   #1202
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

Wczoraj to nawet na podstawę nie miałam siły, bo lekką gorączkę miałam i wymiotowałam, więc tylko umyłam zęby i zmyłam makijaż.
grypa żołądkowa?

nie wiem czy dzwonić do H&M zapytać, czy doszedł
im rozmiar 36 tej sukienki którą ostatnio pokazywalam,
czy może wybrać się tam w poniedziałek

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 11:44   #1203
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Dzień dobry. Pogoda paskudna, wstałam niedawno zjadłam śniadanie, a teraz idę kawe sobie zrobić.

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość
I włosy mi urosły - mam 52cm !
Ja rok temu miałam już jakieś 58 cm poszłam do fryzjerki podciąć tak do 5 cm i jak ciąć zaczeła to mi 35 zostało od tej pory znowu zapuszczam w listopadzie podciałam jakieś 4 cm i moja aktualna długość to 48 cm.

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Dzień dobry Znowu pogoda paskudna... A tak bardzo już chciałabym chodzić w moich nowych wiosennych nabytkach...

Macie jakieś plany na dziś?

Bo u mnie standardowa sobota, czyli nauka, pozniej mal spa, a pozniej spotkanie z TŻ.
Ja jeszcze nie wiem bo TŻ śpi nocke miał, narazie wypije kawe i paznokcie sobie zrobie.
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 11:48   #1204
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Czesc Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
suplementy biorę od sierpnia, różne były- belissa, skrzyp w tabletkach a za tydzień zaczynam vitapil

dopiero wstałam, muszę dziś pojechać do rossmana albo superpharm ale nie chce mi się strasznie z domu wychodzić, jakiegoś lenia ostatnio mam...
ooo a co chcesz kupić?

zaraz idę naolejować włosy, musze zrobic sobie spa, zrobię duże pranie i bedzie super

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 11:56   #1205
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

ooo a co chcesz kupić?

zaraz idę naolejować włosy, musze zrobic sobie spa, zrobię duże pranie i bedzie super
muszę kupic żel po prysznic zaji blubel, henne do brwi, ściereczkę z mikrofibry, peeling joanny malinowy albo ananasowy, pilniczek do paznokci, szczoteczkę do zębów...

na dodatek musze dziś posprzątać pokój , tak mi sie nie chce że szok...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-03-19, 11:59   #1206
snowhitee
Zakorzenienie

Hej

Wczoraj w koncu zrobiłam zakupy kosmetyczne Kupiłam sobie to serum Eveline, płyn miceralny i krem do twarzy Biodermy, tusz, lipsmackera, 3 maseczki, mleczko do ciała kozie mleko i masełko czekoladowo-pistacjowe

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie szczerze, przesadzilam?
bo nie wiem czy zmywac, a cos mi w nim nie gra, czuje sie jak ruska baba w nim
mi się podoba

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Wczoraj mnie 12 godz nie było Tak więc dzisiaj porobiłam co miałam porobić (ładnie rano wstałam) idę jeszcze na pocztę i weekend czas zacząć
Idę na spacer póki się nie rozpada.

Jeździcie pkp? Jak reagujecie jak zamiast 3 godz jedziecie 4? Bo niektórzy ludzie to tak się wkurzają, że prawie zawału dostają
U mnie to zależy jak bardzo się spieszę
ja na szczęście nie jeżdżę

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
ja na chwilke musialam wejsc

karolcia
dziekuje chyba Ty tylko przeczytalas mojego posta

a ja sie czuje coraz gorzej, wymioty, biegunka.....umre chyba
zdrówka

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 12:01   #1207
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
grypa żołądkowa?

Mam nadzieje, że nie.
W sumie dzisiaj to w miarę dobrze się czuje.

Cytat:
muszę kupic żel po prysznic zaji blubel, henne do brwi, ściereczkę z mikrofibry, peeling joanny malinowy albo ananasowy, pilniczek do paznokci, szczoteczkę do zębów...

oo jest peeling ananasowy? Nawet nie wiedziałam, a ładnie pachnie? I ten malinowy też mnie ciekawi, jak pachnie? Miałam kiwi i mi się zapach nie podobał, taki chemiczny, jak dla mnie.

Ja właśnie gotuje zupę ogórkową. Mam nadzieje, że wyjdzie, bo Tż. będzie jadł.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 12:02   #1208
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Kurczę, może ja też zacznę je robić. Robiłaś codziennie?

Tak codziennie
Cytat:

A dziś miałam iść na babską 18-nastkę do koleżanki - bar + jakieś balety i co? Nie dość, że mnie rozbudziła o 8 nad ranem i tylko spałam i nie spałam później, to okazało się, że się totalnie rozchorowała i impreza przeniesiona na za tydzień.... I wcale a wcale mnie to nie cieszy, bo tak to by była fajna impreza, wybawiłybyśmy się, a tak to jak dziś będę spędzać wieczór? Na oglądaniu MMA z moim Tż'em, bratem, jego kumplami i sąsiadem no booomba...
Lubię

Wczoraj byłam u koleżanki na małej popijawie, nic mi nie było i nic nie jest za to nasz kolega uuu
Moje plany na dzisiaj spacer z psem, spa, książka, tv i takie tam
Miłego dnia
Stary 2011-03-19, 12:03   #1209
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Mam nadzieje, że nie.

oo jest peeling ananasowy? Nawet nie wiedziałam, a ładnie pachnie? I ten malinowy też mnie ciekawi, jak pachnie? Miałam kiwi i mi się zapach nie podobał, taki chemiczny, jak dla mnie.

tak są, ale do ciała na stronie www.joanna.pl mozesz spojrzec jakie maja w ofercie

Stary 2011-03-19, 12:04   #1210
CABIN CREW

Cytat:
Mam nadzieje, że nie.

sa z joanny tylko że to są te większe (nie te małe z naturii ) pachną bosko, w ogóle to są moje ulubione peelingi...

ZALATANA......
Stary 2011-03-19, 12:04   #1211
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
tak są, ale do ciała na stronie www.joanna.pl mozesz spojrzec jakie maja w ofercie
Dlatego na nie wcześniej nie zwróciłam uwagi, a wiesz jak pachną?

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-03-19, 12:04   #1212
_Alessandra
Zakorzenienie

caate - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1300137712 - śliczny ten delikates, baardzo mi się spodobał I Tobie w takim ślicznie! Chociaż ja na dzień nie użyłabym czerwonej szminki, nie wiem jak dla mnie to taki kolor ust zarezerwowany na większe wyjścia, jakieś imprezy, randki itd itp. ale to rzecz upodobań makijażowych, nie mniej bardzo ładnie Ci w takiej czerwieni! I dobrze, że z marthaa w porządku Tylko nie wiem, gdzie podziała się reszta dziewczyn z tego wątku ?? Ten biustonosz jest śliczny, zresztą jak cały ten zestaw - http://www.e-lady.pl/produkt/12909/bardotka-retro.html . Ooo i mi się marzy taki brzuszek jak tej pani, aczkolwiek jakimi ćwiczeniami można taki osiągnąć? Bo chodzi mi, że jest płaski, ma wcięcie ale nie ma takich mięśni widocznych, wiecie o co chodzi? Wiem, że na zdjęciu to zasługa photoshopa, bo jakżeby inaczej Ale chodzi mi właśnie o taki efekt...

BlackSwann - Witaj! Ooo a jak walczysz z tymi bliznami po trądziku? Bo ja również mam ten problem....

xhankax - a jak tam u Ciebie, który to już miesiąc? I jak samopoczucie przede wszystkim ?

91moniaa161
- o, super, dzięki za odp.! A jak z trwałością tych Little White Dress? Naprawdę tak króciutko się trzymają? Nawet jak popsikam nimi ubranie?

marlienkaa2 - aha, czyli rozumiem, że bardziej Insanity polecasz? A mogłabyś mi przesłać nie wiem linka czy stronę z ćwiczeniami albo opisać jak to wygląda itd itp.? O i widzę w imionach dla dzieci moje imię, fajnie że komuś się podoba

Shadii
- a które to te błotko z Bielendy, bo tak je super zareklamowałaś, że aż bym wypróbowała

martulainyfy - witaj! I czekam na recenzję efektów Diacnealu

wampir - witaj! I mam to samo z piętami i paznokciami u stóp...

agusiownik - o widzisz, jednak Irlandia, nie wiem co mi się pomieszało

marta85
- i jak się sprawuje ta maseczka? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ff.html&next=1

tillavanilla
- oo super, dzięki za linka, poczytam sobie go w wolnej chwili i na pewno coś wybiorę! I piękne imię ma Twój synuś!!

Kalpana - wow, co za taniec

snowhitee
- a mojemu właśnie tak średnio się Fabian podoba, wolałby Oskara, ale i tak pewnie jeszcze mu się pozmienia.

kobietasukcesu -
w tygodniu mniej więcej 6h a co do weekendu to ile się da i zależy od tego co muszę zrobić, ale zazwyczaj dłuuuugo, bo ja śpioch okropny jestem

Kochane, to na razie tyle, jeszcze zostało mi....20 stron Ale jak na razie muszę iść się zająć sprzątaniem, gotowaniem obiadku i ogarnianiem siebie - Tż przychodzi ok.15, posiedzimy u mnie, potem ja idę z koleżankami do baru ok.19 tak na jedno piwko posiedzieć, pogadać, a potem wracam do mojego brata i Tż'a i reszty i siedzimy, pijemy i oglądamy MMA (bez picia u mnie się nie obejdzie przy MMA ..Ale lepsze to niż siedzenie w domu )
A Wy jakie plany na dziś??

Buziaki Piękne, Miłego Dniaa!!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 12:05   #1213
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
sa z joanny tylko że to są te większe (nie te małe z naturii ) pachną bosko, w ogóle to są moje ulubione peelingi...
Ok, dzięki.
Ja zawsze patrzyłam na te małe. To chyba się skuszę, jak je zobaczę, bo do ciała mam tylko Lirene antycellulitowy.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-03-19, 12:09   #1214
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Dlatego na nie wcześniej nie zwróciłam uwagi, a wiesz jak pachną?
niestety nie

Stary 2011-03-19, 12:13   #1215
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:

ale fajne zakupy Cię czekają u mnie też dziś sprzątanie...

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 12:14   #1216
CABIN CREW

Cytat:
caate - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1300137712 - śliczny ten delikates, baardzo mi się spodobał I Tobie w takim ślicznie! Chociaż ja na dzień nie użyłabym czerwonej szminki, nie wiem jak dla mnie to taki kolor ust zarezerwowany na większe wyjścia, jakieś imprezy, randki itd itp. ale to rzecz upodobań makijażowych, nie mniej bardzo ładnie Ci w takiej czerwieni! I dobrze, że z marthaa w porządku Tylko nie wiem, gdzie podziała się reszta dziewczyn z tego wątku ?? Ten biustonosz jest śliczny, zresztą jak cały ten zestaw - http://www.e-lady.pl/produkt/12909/bardotka-retro.html . Ooo i mi się marzy taki brzuszek jak tej pani, aczkolwiek jakimi ćwiczeniami można taki osiągnąć? Bo chodzi mi, że jest płaski, ma wcięcie ale nie ma takich mięśni widocznych, wiecie o co chodzi? Wiem, że na zdjęciu to zasługa photoshopa, bo jakżeby inaczej Ale chodzi mi właśnie o taki efekt...

BlackSwann - Witaj! Ooo a jak walczysz z tymi bliznami po trądziku? Bo ja również mam ten problem....

xhankax - a jak tam u Ciebie, który to już miesiąc? I jak samopoczucie przede wszystkim ?

91moniaa161
- o, super, dzięki za odp.! A jak z trwałością tych Little White Dress? Naprawdę tak króciutko się trzymają? Nawet jak popsikam nimi ubranie?

marlienkaa2 - aha, czyli rozumiem, że bardziej Insanity polecasz? A mogłabyś mi przesłać nie wiem linka czy stronę z ćwiczeniami albo opisać jak to wygląda itd itp.? O i widzę w imionach dla dzieci moje imię, fajnie że komuś się podoba

Shadii
- a które to te błotko z Bielendy, bo tak je super zareklamowałaś, że aż bym wypróbowała

martulainyfy - witaj! I czekam na recenzję efektów Diacnealu

wampir - witaj! I mam to samo z piętami i paznokciami u stóp...

agusiownik - o widzisz, jednak Irlandia, nie wiem co mi się pomieszało

marta85
- i jak się sprawuje ta maseczka? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ff.html&next=1

tillavanilla
- oo super, dzięki za linka, poczytam sobie go w wolnej chwili i na pewno coś wybiorę! I piękne imię ma Twój synuś!!

Kalpana - wow, co za taniec

snowhitee
- a mojemu właśnie tak średnio się Fabian podoba, wolałby Oskara, ale i tak pewnie jeszcze mu się pozmienia.

kobietasukcesu -
w tygodniu mniej więcej 6h a co do weekendu to ile się da i zależy od tego co muszę zrobić, ale zazwyczaj dłuuuugo, bo ja śpioch okropny jestem

Kochane, to na razie tyle, jeszcze zostało mi....20 stron Ale jak na razie muszę iść się zająć sprzątaniem, gotowaniem obiadku i ogarnianiem siebie - Tż przychodzi ok.15, posiedzimy u mnie, potem ja idę z koleżankami do baru ok.19 tak na jedno piwko posiedzieć, pogadać, a potem wracam do mojego brata i Tż'a i reszty i siedzimy, pijemy i oglądamy MMA (bez picia u mnie się nie obejdzie przy MMA ..Ale lepsze to niż siedzenie w domu )
A Wy jakie plany na dziś??

Buziaki Piękne, Miłego Dniaa!!!

hehhe to ja mam tak przy piłce nożnej... chociaż ostatnio byłam na meczu na żywo i meeega mi się podobało

ZALATANA......
Stary 2011-03-19, 12:22   #1217
ekomonika
Zakorzenienie

_Alessandra - mój brat ma na imię Oskar
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 12:23   #1218
CABIN CREW

zmykam na zakupy

ZALATANA......
Stary 2011-03-19, 12:26   #1219
Soph
Zakorzenienie

właśnie konczę sprzatać

jeszcze ma kilka postów do nadrobienia z wczoraj

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
zmykam na zakupy
udanych

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-03-19, 12:28   #1220
Anastazja86
Zakorzenienie

witam

ja byłam w szkole bo miałam koło, ale zerwałam się z wykładów i już jestem w domu, tak to bym siedziała do 20

dziewczyny polecicie mi jakieś lakiery nude, tak bardzo mi się podoba ten kolor na pazurkach ale nie mogę znaleźć jakiegoś ładnego
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 12:29   #1221
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja zmykam, bo właśnie Tż. przyszedł.

Miłego dnia.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-03-19, 12:33   #1222
ekomonika
Zakorzenienie

Kitka - udanych zakupów Pokaż łowy !
angelinmyheart - baw się dobrze
Stary 2011-03-19, 12:35   #1223
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Anastazja86 ładny odcień nude ma lakier filmy elf ale dostępny tylko all

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-19, 12:41   #1224
ekomonika
Zakorzenienie

Co polecacie na wągry ?

Edytowane przez ekomonika
Czas edycji: 2011-03-19 o 12:44
Stary 2011-03-19, 13:00   #1225
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Opiłowałam paznokcie pomalowałam u jednej ręki i dalej mi się nie chce mam dylemat malować dalej czy zmyć
Stary 2011-03-19, 13:02   #1226
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Co polecacie na wągry ?
pasta cynkowa i glinka zielona miejscowo

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-03-19, 13:05   #1227
karolcia198506
Zakorzenienie

Cześć
Ja właśnie wróciłam z zakupów kupiłam trochę kosmetyków zaraz się pochwalę tylko Was nadrobię
Stary 2011-03-19, 13:25   #1228
ekomonika
Zakorzenienie

karolcia pokaż łowy !
soph dziękuję
Stary 2011-03-19, 13:30   #1229
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Skończyłam malować teraz na obiad czekam.

Karolcia co ciekawego kupiłaś?

Ja kupilam wczoraj białą glinke
Stary 2011-03-19, 13:33   #1230
91moniaa161
Zadomowienie

witam

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
tak, jakos tak razem zejdziemy z pasemek i bedziemy mialy juz calkowicie zdrowe wlosy
no a pazurki miałaś naprawdę długie
jeśli chodzi o prostowanie, jakos z dwa tygodnie temu przed imprezka, wyprostowalam wlosy i zrobiłam przedziałek na środku (choć trudno było, bo od laaat noszę na boku) i nawet calkiem calkiem wyglądałam, a zawsze uważałam, że mi tak nie pasują ułożone włosy.
A Wy dziewczyny jak nosicie włosy? Macie przedziałek na środku, na boku?
Wczoraj kupiłam w Tesco dwie wsuwki z takimi plastikowymi kwiatami, jedna w kolorze nude, druga pudrowy róż, zawsze mogę taką wsuwką spiąć warkoczyk dobierany nad czołem

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

swoja drogą mój Tż nie lubi kiedy chcę zakręcić włosy na prostownicę, uwielbia jak mam proste

no i bylam dzis w cetrum handlowym i wykukałam kolejne spodnie, sweterek i torebkę
Ja noszę przedziałek na boku i mam grzywkę na bok na środku mi zdecydowanie nie pasuje
A co do kręcenia włosów to mój Tż też woli, żebym miała wyprostowane ale czasami kręce na lokówce bo lubię :-P

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

caate dziękuję za linki

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości