|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Ja już oglądałam na zalukaj
więc zostaje mi tylko wizaż i przeglądanie innych stronek
|
|
#1172 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
mam ta maseczke, fajna jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
aa i ja za dekoloryzacje placilam 250zl, po niej moje wlosy byly w normalny stanie, takim jak przed
ale po rozjasnianiu pasemkami (wlasnie za slaby efekt mialam po zejsciu z czarnego sama dekoloryzacja to rudy, nalozenie farby=ciemny braz) to mi zmasakrowalo wlosy... do dzisiaj je scinam, ale juz moje odrosly do ramion, dlatego ostatnio tak korcilo mnie scinanie ![]() uzylam znowu tej maski z revlona, kocham ja ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-18 o 22:28 |
|
|
|
#1174 |
|
Zadomowienie
|
caate jak wyprostujesz jutro to pochwal się i zrób zdjęcie
![]() Aha caate a Ty masz jakieś filmiki na youtube ze swoim wykonaniem makijażu? jeśli tak to mogę prosic o linka albo napisz jak Cię znaleśc
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-03-18 o 22:32 |
|
|
|
#1176 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
kusisz ta maska, na pewno kiedys ja wyprobuje jesli chodzi o pasemka to mialam tak samo jak Ty, po dekoloryzacji zrobiłam je i poniszczyły mi trochę wlosy, do dzis te pasemka mam, ale na szczęscie jest ich coraz mniej |
|
|
|
|
#1177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam, jakies stare, tutaj przykladowo: http://www.youtube.com/watch?v=CHzarBGCnBY http://www.youtube.com/watch?v=d1jZv2XHSHM http://www.youtube.com/watch?v=b5btM3n8JiM http://www.youtube.com/watch?v=CfYngcVz0GA ale mialam dluuugie paznokcie ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() a prostownica rozjasnia wlosy, i wydobywa wszystkie niedociagniecia farby, wiec jak sa ladne to trzeba prostowac wiem, ze obiecalam sobie, ale kocham miec proste wlosymaske polecam chyba podobna dlugosc nam tych pasemek zostala, bo z tego co pamietam w podobnym czasie robilysmy dekoloryzacje
|
|
#1178 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
zejdziemy z pasemek i bedziemy mialy juz calkowicie zdrowe wlosy no a pazurki miałaś naprawdę długie jeśli chodzi o prostowanie, jakos z dwa tygodnie temu przed imprezka, wyprostowalam wlosy i zrobiłam przedziałek na środku (choć trudno było, bo od laaat noszę na boku) i nawet calkiem calkiem wyglądałam, a zawsze uważałam, że mi tak nie pasują ułożone włosy. A Wy dziewczyny jak nosicie włosy? Macie przedziałek na środku, na boku?Wczoraj kupiłam w Tesco dwie wsuwki z takimi plastikowymi kwiatami, jedna w kolorze nude, druga pudrowy róż, zawsze mogę taką wsuwką spiąć warkoczyk dobierany nad czołem ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- swoja drogą mój Tż nie lubi kiedy chcę zakręcić włosy na prostownicę, uwielbia jak mam proste ![]() no i bylam dzis w cetrum handlowym i wykukałam kolejne spodnie, sweterek i torebkę
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-03-18 o 23:08 |
|
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tez mnie kusi, pozbycie sie grzywki, bo juz mam taka do polowy policzka i zastanawiam sie czy skracac ja czy likwidowac... tylko, ze jak ja nosze koczka to znowu albo bez grzywki (ale mam krecone wlosy wiec odrazu kreciolki robia sie przy skorze i taki puszek), z grzywka najladniej![]() dekoloryzacje robilam w listopadzie 2009. teez nie moge sie doczekac, jakos za rok, zetne te resztki po i wreszcie beda duuuzo ladniejsze ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- u mnie TZ tez woli mnie w prostych, wrecz ubostwia jak mam proste, ciagle sie nimi bawi lokow nie lubi, wiec poszlismy na kompromis koczek, zebym ja i on byl zadowolony, bo w lokach to moge sobie po domu chodzic, na wakacjach z nim, czy u niego rozpuscic, ale zeby do miasta to mnie i jego irytuja, jak mi wszedzie lataja te wlosy jak mma loki to mam ich wyjatkowo duzo
|
|
#1180 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() postanowiłam, że dla odmiany będę co jakiś czas robić przedziałek na środku a co mi tam ![]() ja swoją grzywkę, którą zrobiłam jakoś 3lata temu mam do dziś, sięga mi do ramion u mnie latem to średnio z grzywką, gorąco jest, czoło przykryte włosami, od razu by mi się skręciły jejuu mowilam Wam, ze grzywke mialam (te 3lata temu) pierwszy raz jakos od 3podstawowki i poszlam ja zrobic z mama moja mama nosi grzywke od lat, ale taka dosyć gęstą, bo ma duzo włosów ( wysmiala mnie ale żeby własna mama mnie wyśmiała ) hahah
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-03-18 o 23:34 |
|
|
|
|
#1181 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
ale jestem zmęczona, padam ![]() Anusik witaj udzielaj się, wiek nie ma znaczenia u nas ![]() ja za pierwszą dekoloryzację płaciłam chyba 220 zł a za drugą 150 zł i moje włosy za bardzo nie ucierpiały to kwestia dbania o nie
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i lepsze to niz rozjasnianie milion razy, oj ja glupia bylam ![]() buahhot tez mialam kiedys prosta grzywke i fryzjerka identycznie mnie urzadzila, a reszte wlosow zwiazala gumka recepturka wygladalam.... i dlatego nienawidze salonow w galeriach ![]() tez jutro bede miala na srodku przedzialek, to zrobie foto ![]() pomalowalam paznokcie i musze czekac az wychna
|
|
#1183 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() to czekam na foto włosów i przedziałku, a tymczasem idę spać, dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
|
#1184 |
|
CABIN CREW
|
ja też pomalowałam paznokcie, z reszty była podstawa , nie miałam dziś siły ani ochoty na coś więcej...
nie wiem czy to zasługa suplementów ale chyba poprawiły mi sie pazurki, już mam nawet długie- tylko zebym za bardzo nie pochwaliła bo zaraz pewnie się połamią...
|
|
#1185 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapomniałam wcześniej ci napisać, że dzisiejszy makijaż jest świetny, lepszy od wczorajszego ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam krociaki, jak patrze jakie mialam dlugie to az mnie sciska tez wole ich nie chwalic,bo ostatnio ucieszylam sie, ze sa dlugie i skrecajac zahaczylam jakos dziwnie o kierownice i zlamalam paznokcia ale to tylko ja taka zdolna jestem![]() zdrowka posmarowalam przyspieszaczem do wysychania lakieru, bo juz chce isc spaaac ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Czekoladowa dziekuje we wczorajszym i tak lepiej sie czulam, ten dla mnie za mocny na dzien jutro beda malinowe usta i gruba kreska, wiec na spokojnie![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- zasypiam na siedzaco dobranoc
|
|
#1187 |
|
Wtajemniczenie
|
chciałam z wami jeszcze popisać, ale już chyba wszystkie śpicie
to też idę spać, dobranoc
|
#1188 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
padam dziś na twarz
dobranoc caate jaka to maska z Revlona?
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladowa ja nie śpię
|
|
|
|
#1190 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dziś na zakupch i jestem bardzo zadowolona. Chcę już wiosnę!
|
||||
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
a jednak idę spać, dobranoc
|
|
|
|
#1192 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny nadrobiłam już wszystko i jestem na bieżąco
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale jak sobie przypomne ile ja się namęczyłam, żeby go poderwaC![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aha śliczne te wasze zwierzaki ja mam 2 koty, psa i chomika. A co do rzeczy od których jesteśmy uzależnione to ja jak większiść pizza, chipsy, zapiekanki, kebab i frytka z wegetą lub majonezem pyszne są.
|
|
#1193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też już spać idę dobranoc Ps. przepraszam za ppost pod postem
|
|
#1194 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ale wczoraj miałam rewolucje wieczorem w żołądku. :/ Do teraz czuje. Miałam jechać na wykład, ale z tego wszystkiego nie pojechałam i idę Was nadrabiać. ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak to stara? Nie ma ludzi starych, są tylko tacy co się na tyle czują. Cytat:
![]() Cytat:
Eh... nawet nie mówi mi o grzywce i o jej podkręcaniu. Może macie pomysły na inną grzywkę, żeby się tak nie podkręcała? W sumie miałam już na boku, ale to tak sama dawałam.
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Piękności!!
W końcu mam chwilkę czasu, żeby do Was zajrzeć Ale postaram się jak najwięcej!!Ogólnie weekend zaczął się świetnie - wczoraj po południu spotkałam się z koleżanką, ogarnęła mi paznokcie (wiecie piłowanie, skórki, odżywki) i pomalowała na piękną głęboką czerwień i się nie mogę na te pazurki napatrzeć, ![]() I byłam z Tż'em i moim sąsiadem w barze, popiwkowaliśmy, graliśmy w lotki, fajnie czas spędziłam naprawdę, w końcu gdzieś do ludzi wyszłam i w końcu gdzieś wyszliśmy z Tż'em tak na miasto a nie ciągle w domu.. A dziś miałam iść na babską 18-nastkę do koleżanki - bar + jakieś balety i co? Nie dość, że mnie rozbudziła o 8 nad ranem i tylko spałam i nie spałam później, to okazało się, że się totalnie rozchorowała i impreza przeniesiona na za tydzień.... I wcale a wcale mnie to nie cieszy, bo tak to by była fajna impreza, wybawiłybyśmy się, a tak to jak dziś będę spędzać wieczór? Na oglądaniu MMA z moim Tż'em, bratem, jego kumplami i sąsiadem no booomba...![]() Ale co muszę powiedzieć tak co do tematu wątku To, to, że dziś jestem baardzo zadowolona z mojej buźki, naprawdę widzę taką ładną poprawę I włosy mi urosły - mam 52cm !
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() jak samopoczucie? ja czuję się już dużo lepiej ![]() |
|
|
|
#1197 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Aless wow, jakie masz juz długie włosy Ja mam pewnie gdzieś z 40 cm
|
#1198 |
|
BAN stały
|
Dzień dobry
Znowu pogoda paskudna... A tak bardzo już chciałabym chodzić w moich nowych wiosennych nabytkach... Macie jakieś plany na dziś? Bo u mnie standardowa sobota, czyli nauka, pozniej mal spa, a pozniej spotkanie z TŻ. |
|
|
|
#1199 |
|
Wtajemniczenie
|
BlackSwann u mnie słoneczko świeci
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na razie kupiłam 2 bluzki, a kasy ciągle ubywa na głupoty. ![]() Ja już po małym spa i teraz czekam na Tż. ![]() Wczoraj to nawet na podstawę nie miałam siły, bo lekką gorączkę miałam i wymiotowałam, więc tylko umyłam zęby i zmyłam makijaż.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

więc zostaje mi tylko wizaż i przeglądanie innych stronek

, a po drugie jestescie juz ze soba dosyc zzyte. ccialabym wam tylko polecic maseczke [moze ktoras z was uzywa
nie wiem az dokladnie nie zaglebialam sie w tych 6 poprzednich watkow] 

ale tez mnie kusi, pozbycie sie grzywki, bo juz mam taka do polowy policzka i zastanawiam sie czy skracac ja czy likwidowac... tylko, ze jak ja nosze koczka to znowu albo bez grzywki (ale mam krecone wlosy wiec odrazu kreciolki robia sie przy skorze
i taki puszek), z grzywka najladniej
) 

I wcale a wcale mnie to nie cieszy, bo tak to by była fajna impreza, wybawiłybyśmy się, a tak to jak dziś będę spędzać wieczór? Na oglądaniu MMA z moim Tż'em, bratem, jego kumplami i sąsiadem no booomba...

Ja mam pewnie gdzieś z 40 cm