|
|
#1981 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Dziewczyny, ma któraś z Was złoty błyszczyk do ust, odcień Pink? Jeśli tak to bardzo proszę o fotkę na katalogowy
a i do posiadaczek złotej kredki do oczu... czy ona jest miękka tak jak żelowa czy raczej twarda? Zastanawiam się nad kremem "kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc/na dzień" z Anew Rejuvenate (niebieski) str. 87, katalog 5. Wprawdzie jest on 30+, a ja mam 20, ale mam drobne zmarszczki pod oczami i worki, i po opisie myślę że byłby dobry... Co o nim myślicie? Mogłabym go używać?
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zła! Pamiętacie jak pisałam Wam op klientce, która zamawiała z netto, ale zaczęła lecieć w kulki i już jej go nie pokazywałam? Później znalazła sama na Internecie i dalej szłam jej na rękę. Jakieś dwa katalogi temu napisałam jej, że z tym koniec. Nic nie odpisała. Dziś wysłałam jej sms czy coś chce z nowego katalogu, bo ostatnio dostałam po 23 zamówienie od niej, a następnego dnia z samego rana wszystko już puszczałam. A ona mi wyjeżdża z wyrzutami, że czemu już nie może zamawiać z netto
I że wcześniej mi to nie przeszkadzało... Napisałam jej, że wiele razy szłam jej na rękę, a ona tego nie doceniła. Inne klientki nie mają żadnych specjalnych przywilejów, że tylko jej się udawało. Napisałam, że mi się to po prostu nie opłaca, sama o tym powinna wiedzieć, bo kiedyś była kk.
|
|
|
|
#1983 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
dla "normalnych" 5/6/7 a ja że w kat.06 raczej nie uzbieram na 250 więc na biżu nie mam szans,w siódemce na 250 będę mieć na pewno więc Rarkę będę mieć
|
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zła! Pamiętacie jak pisałam Wam op klientce, która zamawiała z netto, ale zaczęła lecieć w kulki i już jej go nie pokazywałam? Później znalazła sama na Internecie i dalej szłam jej na rękę. Jakieś dwa katalogi temu napisałam jej, że z tym koniec. Nic nie odpisała. Dziś wysłałam jej sms czy coś chce z nowego katalogu, bo ostatnio dostałam po 23 zamówienie od niej, a następnego dnia z samego rana wszystko już puszczałam. A ona mi wyjeżdża z wyrzutami, że czemu już nie może zamawiać z netto I że wcześniej mi to nie przeszkadzało... Napisałam jej, że wiele razy szłam jej na rękę, a ona tego nie doceniła. Inne klientki nie mają żadnych specjalnych przywilejów, że tylko jej się udawało. Napisałam, że mi się to po prostu nie opłaca, sama o tym powinna wiedzieć, bo kiedyś była kk.
Dlatego właśnie je netto nie pokazuję nikomu
|
|
|
|
#1985 | |||
|
|
Jaki odcień bierzesz?
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też nie pokazuję netto,raz koleżanka szukała kosmetyku którego nie było w katalogu,a znalazłam go w netto,więc powiedziałam że jej załatwię,ale oferty nie pokazałam była mi nawet wdzięczna że jej zdobyłam
|
|||
|
|
|
#1986 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo , netto tylko dla mnie , ewentualnie pokazuje mamie czy siostrze
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
kredka jest raczej twarda . ale bardzo miękko się nią maluje ,a rozmazuje się ją gąbeczką idealnie , efekt boski
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o netto to powiem Wam jak ja to robię, i do czego mi ono służy... Dajmy na to, że jest jakaś oferta dla nas, że za sprzedaż tego i tego mozemu kupić to i to... Wtedy wklejam do katalogu karteczkę stick on z napisem.. Zamów ze strony 15-20 na kwotę x, a bedziesz miała możliwość zakupu produktu Y (tutaj coś z netto) w cenie takiej... Nawet do tej ceny dodaję cos dla mnie... I wtedy idzie... A ja zaliczam prawie wszystkie oferty dla kk
|
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1989 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Przepraszam Oczywiście macie racjęCytat:
|
|||
|
|
|
#1990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daj znać jak się podkład spisze, bo nie wiem czy go tez zamówić czy perfect wear ![]() Mam torebkę Lena!! jestem zadowolona, tylko nie wiem czy paska nie wymienić na cały czarny ale jak narazie zostaje łańcuszek![]() Dziewczyny jakie opinie o kremie na rozstepy??
|
|
|
|
|
#1991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1992 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie pokazuję netto.Jak ktoś mnie pyta to mówię,że się nie opłaca zamawiać,bo zwykle nie ma produktów...
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Stworzyłam już sobie listę na k.7
portfel Nadia potrójny błyszczyk Peach Sparkle całuśna szminka Pink Sunrise zalotka torba izotermiczna - wstępnie zakładałam, że tylko ją zamówię ![]() tropikalny krem do stóp z AHA krem do stóp i nóg z masłem shea Miałam brać jeszcze zestaw kremów z solutions, który by mógł być zamiennikiem dla "Ochrona Młodości" ale wstrzymam się, bo przecież w poniedziałek przyjdą mi z Anew Rejuvenate więc je sprawdzę, może przy nich zostanę ![]() Może lista jeszcze ulegnie zmianie ale raczej coś z niej może usunę, raczej nic nie dodam. Cytat:
Ja dopiero testuję od kilku dni więc nic na razie nie powiem. ale i tak nie wierzę zbytnio, że to coś da. Ja mam po ciąży i część sama się pochowała, a część została. Samo stosowanie bez dużej ilości ruchu nic nie pomoże. Ja mam raczej ruch ograniczony, bo mam pracę siedzącą, a popołudniami to tylko spacery z dzieckiem. Wieczorem jestem jak dętka i nie mam siły ćwiczyć. ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Zamawiałyście może te żelowe poduszeczki pod stopy?? Właśnie mam jedno zamówienie na nie ale moja mam też jest nimi zainteresowana, tylko pyta, czy je się jakoś podkleja w bucie, czy jak? Jak one się trzymają? |
|
|
|
|
#1994 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
o torbie marzę i obawiam się że będzie w brakach,niech tylko spróbują ![]() i dołączam się do pytania o poduszeczki,i czy stopa się ich obrze trzyma? bo ja mam ten problem,że mam wąskie stopy i chodząc w jakichkolwiek sandałach mam palce poza butem,na betonie może by mi przytrzymały stopę
|
||
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Nie podkleja się. W butach bez palców podobno nie trzymają się dobrze, ale w pełnych są ok. Ja mam ale noszę tylko w pełnych butach i w zasadzie one się same prawie przykleiły do buta(w sensie, że jak chodzę trzymają siew jednym miejscu).
|
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama latem chodzi często w klapkach takich wyższych i zastanawia się, czy te poduszeczki jej nie będą z nich wyskakiwać przy chodzeniu
|
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam to ktoś tu pisał, że wypadają. Ale jak sie uprze że tylko do tych jednych butów jej potrzebne to mogłaby w sumie je przykleić.
|
|
|
|
#1998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1999 | |
|
|
oż Ty niedobra
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jednak powiem mamie, aby wybiła sobie z głowy te wkładki.
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Mam starą wersję solutions na cellulit i rozstępy i jestem zachwycona
![]() Mam klientkę, która notorycznie zamawia krem na rozstępy (ten tylko na rozstępy) i jest z niego bardzo zadowolona Powiedziała, że widzi poprawę i nie chcę już nawet słyszeć o innym
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Torebka Sara jakoś dziwnie na mnie patrzy z kat 6
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna jest, fajna!!!!
Mam ją w domu, znaczy moja mama ![]() Otrzymała ją na Dzień Kobiet od mojego Tż ![]() Kiedyś wypatrzyłam jak jej się przygląda zawzięcie w katalogu i stwierdziła, że jest fajna i idealna na lato. Więc szybko dopisałam ją do swojego zamówienia i leżała schowana, aż nadszedł czas na wręczenie. Na katalogowym dawałam kiedyś jej fotki. Ładnie wygląda i na ramieniu i trzymana w ręku. Nie jest mocno świecąca, z takiej cienkiej niby skórki, a jasne torebki nawet gdy się świecą to nie rzuca się to wcale w oczy
|
|
|
|
#2004 |
|
Raczkowanie
|
właśnie dostałam paczkę, tak oglądałam i wąchałam wszystko i wiecie co? jestem trochę rozczarowana Perceive Dew, bo dla mnie pachną identycznie jak D&G Light blue
myślałam, że to będzie coś oryginalnego
|
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uhuhuh moja lista na kat 6 jest mega długa :P
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-19 o 15:34 |
|
|
|
|
#2006 |
|
Raczkowanie
|
Te żelowe podkładki są bardzo dobre wg mnie
Mama zamawiała je jak zaczynałam być konsultantką, czyli dawno a do tej pory służą. wystarczy, że buty nie mają właśnie jakiejś materiałowej wkładki tylko skórzaną,skóropodobną,lak ierowaną w niektórych przypadkach czy jakąkolwiek i trzymają się elegancko. kładzie się je do buta i same się przytwierdzają i raczej ciężko żeby wyleciały skoro są przygniecione ciężarem ciała, a nie mają zbyt wielkich możliwości, żeby się ślizgać.Ale zamieszałyście z tą rarką ale nie mogę się już jej doczekać
|
|
|
|
#2007 |
|
|
|
|
|
|
#2008 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
u mnie zamówienia z 05 wolno spływają... mam dopiero na 100zł, jak znam życie to na ostatnią chwile... Nadal mam brak charmów ptaszka i zabki, czekam od katalogu 02. Chyba napisze do nich zeby wysłali prezent przeprosinowy, bo moja cierpliwość sie kończy. Zapytam jeszcze z ciekawości, co oni właściwie wysyłają na te przeprosiny? Cos z netto? Nigdy jeszcze nie miałam takiej sytuacji i nie korzystałam z takiej opcji dlatego pytam. I na koniec z innej beczki. Jestem zaskoczona popularnością wody toaletowej BLACK SUEDE, zakupiłam z demo na sprzedaż, bo TŻ powiedział, że już nie chce żadnej z avonu.. Była akurat jak odebrałam paczkę, dałam mu ja do powąchania ten zapach, oczywiście zrobił to od niechcenia... I stwerdził, że ta zostaje u nas.... Pokazałam klientkom i już mam wstępne zamówienie na 4, czekam jeszcze na dokładne potwierdzenie.
Edytowane przez Joanna2705 Czas edycji: 2011-03-19 o 16:24 |
|
|
|
#2009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Ponawiam pytania o anew clinical na cellulit! Jakieś opinie??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

I że wcześniej mi to nie przeszkadzało... Napisałam jej, że wiele razy szłam jej na rękę, a ona tego nie doceniła. Inne klientki nie mają żadnych specjalnych przywilejów, że tylko jej się udawało. Napisałam, że mi się to po prostu nie opłaca, sama o tym powinna wiedzieć, bo kiedyś była kk.

ja też nie pokazuję netto,raz koleżanka szukała kosmetyku którego nie było w katalogu,a znalazłam go w netto,więc powiedziałam że jej załatwię,ale oferty nie pokazałam

Oczywiście macie rację