Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-20, 13:13   #1351
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

marta85 masz bardzo fajnego pieska Antosa

a co do wypicia piwa to ja moge maks 4 wypic

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
a to moja Sara
sliczna
Stary 2011-03-20, 13:14   #1352
ekomonika
Zakorzenienie

caate - masz boskie włosy
anastazja - oj... A co się stało ?
czekoladowa - nie tylko ty
monia - jakie śliczne włosy z av Twoje ?

Co do zakolanówek, to ja uwielbiam, noszę jak mam okazję, niestety rzadko bo musiałabym kupić więcej sukienek, bo mam 2 na krzyż w szafie
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 13:18   #1353
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

anastazja zdrowka dla mamy zycze

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Na pożegnanie zostawiam lekturę

Piękna w 5, 15 i 30 minut: Jak błyskawicznie wyszykować się do wyjścia?

Nie zawsze możesz sobie pozwolić na długie przygotowania przed lustrem zanim wyjdziesz z domu. Niekiedy bywa, że o spotkaniu dowiadujesz się w ostatniej chwili i w błyskawicznym tempie musisz poprawić swoją urodę. Zamiast panikować, weź się w garść i ruszaj do łazienki – nawet w pięć minut możesz zrobić się na bóstwo. Gwarantujemy, że nikt się nie pozna, jak długo się czesałaś, malowałaś i dobierałaś strój. Grunt to dobra organizacja czasu, a będziesz błyszczeć, bez względu na długość przygotowań.
Gdy masz 5 minut...
Nie ma chwili do stracenia. Ruszaj do łazienki – najpierw się umaluj, inaczej w pośpiechu możesz ubrudzić bluzkę pudrem, szminką czy pastą do zębów. Starannie nałóż podkład, pamiętając o linii szczęki. Jeśli zrobisz to naprędce, na twojej twarzy pojawi się nieładna pomarańczowa otoczka. Dobrze rozsmaruj podkład na policzkach przy uszach i szyi. Chwyć za róż albo puder brązujący, nie przesadzaj jednak z jego ilością. Oczy obrysuj czarną kredką (zrezygnuj z eyelinera, bo w pośpiechu kreska może być nierówna), rzęsy umaluj maskarą. Daruj sobie szminkę czy cienie do oczu – niepotrzebnie zajmują czas. Wrzuć do torebki błyszczyk albo jasną pomadkę, umalujesz usta już po wyjściu z domu. Odśwież oddech płynem.
Uczesz włosy: jeśli nie prezentują się efektownie, a nie zdążysz ich umyć, sięgnij po suchy szampon w sprayu. Wystarczy spryskać nim włosy i po dwóch minutach dokładnie je wyszczotkować. Włosy będą wyglądały świeżo i ładnie się ułożą. Nie musisz już robić żadnej misternej fryzury – po prostu je rozpuść, a w uszy wepnij lśniące kolczyki, które będą wyraźnym akcentem w twoim wizerunku.
Kiedy czasu jest niewiele, zwykle zakładamy na siebie pierwsze lepsze spodnie, wysłużoną bluzkę i ulubiony sweterek. Jeżeli jednak chcesz wyglądać modne, zadbaj o jakiś dodatek, który uczyni twój strój bardziej stylowym.

Gdy masz 15 minut...
Kiedy się śpieszymy, każda minuta jest na wagę złota. Tutaj możesz jednak nieco więcej czasu poświęcić na makijaż lub fryzurę. Podkład, róż czy bronzer to podstawa, nie zapominaj jednak o korektorze czy pudrze (nos, broda, czoło). Ekstrawagancji dodasz sobie odważnym makijażem oczu. Wybierz cień albo kolorową kredkę – w ten sposób zwrócisz uwagę osób, z którymi się spotykasz. Ciekawym pomysłem jest obrysowanie oka w ten sposób, że kreska jest dłuższa niż linia powieki. Taki makijaż wykonasz szybko, pod warunkiem, że umiesz sprawnie posługiwać się kredką. Do tego maskara – możesz wytuszować rzęsy dwa razy. Koniecznie odśwież oddech, najlepiej miętowym płynem.
Pora zadbać o włosy. Również gdy masz kwadrans, sprawdzi się suchy szampon w sprayu, ponieważ nie zdążysz ich umyć i wysuszyć. Po wyczesaniu kosmyków pomyśl o jakimś upięciu. Jeśli się na nie zdecydujesz, sięgnij po delikatną piankę ułatwiającą modelowanie. Włosy możesz związać w koński ogon wysoko nad karkiem, zrobić koczek albo podpiąć kosmyki wskówkami. Fryzury stylizowane na niedbałe są w modzie. Utrwal lakierem. Również w tym przypadku sięgnij po kolczyki, najlepiej duże i zwracające uwagę, a będziesz wyglądać świetnie.

Gdy masz 30 minut...
Pół godziny to sześciokrotnie więcej niż pięć minut, ale wbrew pozorom wcale nie jest to dużo czasu. W pierwszej kolejności rusz do łazienki – zdążysz jeszcze umyć, wysuszyć i wymodelować włosy. Zapomnij jednak o odżywkach, bo nie masz na nie czasu. Po umyciu kosmyków łagodnym szamponem, wetrzyj w nie piankę albo inny krem dyscyplinujący włosy bądź ułatwiający modelowanie. Teraz przy pomocy suszarki i okrągłej szczotki możesz wymodelować fryzurę. Czyste włosy są ozdobą samą w sobie, nie musisz zatem układać misternej fryzury. Podkręć końcówki, zrób delikatne fale – podczas suszenia, owijaj pasemka wokół palca i rozpuszczaj. Dzięki temu w mig ułożysz włosy. Fryzurę utrwal lakierem.
Pora na makijaż. W tym czasie pojedyncze mokre kosmyki zdążą wyschnąć. Pamiętaj o podkładzie, korektorze, różu bądź pudrze brązującym. Podkreśl brwi miękką kredką (najlepiej brązową – czarna wygląda nienaturalnie, szczególnie gdy masz jasną karnację i włosy). Nałóż cienie na powieki, obrysuj oko kredką lub eyelinerem. Jeśli nie masz w tym wprawy, lepiej sięgnij tylko po tusz do rzęs. Maskarę użyj dwa razy. Usta pomaluj błyszczykiem lub szminką, dopełnią twój makijaż.
I nie zapomnij o perfumach. To jak kropka nad „i” w twoim wizerunku. O zapachu warto pamiętać nawet, gdy masz minutę do wyjścia.
bardzo przydatne sa te Twoje lektury
Stary 2011-03-20, 13:19   #1354
ekomonika
Zakorzenienie

Aha , i wiecie co, mam plan Jadę do tej Bułgarii, jak wszystko dobrze pójdzie [ czyt. średnia 5.0 ] to mi dadzą 150 euro. Wykorzystam niezbędne minimum, i jak wrócę to kupię sobie sukienkę z Asosa !
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 13:21   #1355
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
caate - masz boskie włosy
anastazja - oj... A co się stało ?
czekoladowa - nie tylko ty
monia - jakie śliczne włosy z av Twoje ?

Co do zakolanówek, to ja uwielbiam, noszę jak mam okazję, niestety rzadko bo musiałabym kupić więcej sukienek, bo mam 2 na krzyż w szafie
dziękuję tak moje

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 13:22   #1356
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Co do fryzury ja noszę przedziałek na boku, na środku mi nie pasuje

Oto zakupy powinna byść jeszcze ściereczka z mikrofibry ale sie nie zmieściła hula- hop nie kupiłam bo nigdzie u mnie nie było
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
może w golden rose poszukaj- tam mają ogromny wybór lakierów no i taniutkie są

wiec tak- foto niestety nie bedzie bo aparat u rodziców (kurczę muszę w końcu w swój zainwestować ) ... ale może spróbuję telefonem zrobić potem jak będę miała chwilkę...

kupiłam:
-mydło pod prysznic zaja blubel jagoda porzeczka
-peeling joanny fruit fantasy rajskie jabłuszko
-samoopalacz daxa do ciemnej karnacji
-pilniczek do paznokci inter vion
-odżywkę do paznokci przyspieszającą wzrost miss sporty
-plastry z woskiem do depilacji isany
- henne delii (i w promocji dostąłam do niej kredkę tylko mam problem bo nie wiem czy to kredka do oczu czy brwi
- wkładki facelle rossmann
- szczoteczkę do zębów colgate

wooow- fajne zakupy- a gdzie znalazłaś ściereczkę?? bo ja nie mogłam dziś znaleźć...
Świetne zakupy Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Dziękuję

U mnie szaro i pochmurno... Idę zaraz coś ze sobą zrobić. Dostałam kredkę z Avonu Super Shock - przecudowny, czarny, "mokry"kolor, ale chyba trochę się rozmazuje, jeszcze dzisiaj ją przetestuję. Szkoda by było, bo naprawdę cudo.
Daj znać jak sie sprawuje.

Cytat:
Napisane przez anulkasloneczko Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie, od dawna Was podczytuję, i muszę przyznać że bardzo ciekawy jet ten wasz wątek. Teraz coraz większe mam w sobie motywacje do dbania o siebie, wasze rady są bardzo cenne, zbliza się dodatkowo wiosna więc chce się coraz lepiej wygladac, w koncu zrzucimy grubsze ubrania, wiec trzeba miec co pokazac. Mozna się przyłaczyć??
Cześć

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
nie nadrobie Was dzisiaj

noseknosek ta z revlona:klik

nikt mi dizisaj nie mogl zrobic zdjecia normalnego, ladnego na ktorym byloby cokolwiek widac zdjecia wlosow przeklamane, nawet kolor plaszcza mam jakis zzarty. najlepiej kolor oddaje ostatnie

jeszcze Picasa sie aktualizuje i potrwa mi to troche, wiec nie moge obrocic zdjecia, dodaje co mam. dziewczyny przekonuja mnie, ze lepiej mi z grzywka, patrzac na zdj maja chyba racje

aaaa i kupilam biustonosz! znalazlam jeden jedyny 65E z Esotiqu pasujacy na mnie idealnie
moze nie powala wygladem, jst prosty, ale trzyma sie idealnie, piersi sa ah i spod bokserki go nie widac mam taki:klik tylko, ze zamiast kwiatkamam cyrkonie blyszczaca takie kolko

ide cos zjesc i wracam do Was, postaram sie nadrobic jakims cudem
Bardzo ładny taki prosty i klasyczny

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Hej Wreszcie mam czas dla siebie!
Świetne zakupy dziewczyny! Gdzie kupujecie maseczki w saszetkach z ziaji? Ja u siebie nigdzie nie widziałam. W ogóle zaniedbałam się z maseczkami po tym jak się rozczarowałam dermiką, która mnie podrażniła ale na szczeście kupiłam sobie z bielendy z awokado i jestem zachwycona efektem, zupełnie inna buźka i innaczej na takiej dobrze nawilżonej makijaż wygląda. Będę też musiała poszukać innego kremu do twarzy bo ziaja oliwkowa mnie chyba zapycha.
Ja też ostatnio zrobiłam kosmetyczne zakupy:
tusz do rzęs essence MA różowy
puder sypki My secret
pędzel do pudru essence
jedwab CHI
pędzelek do cieni H&M
i wspomniana maseczka z bielendy

to tyle z moich zakpów, życzę udanej niedzieli
Fajne zakupy.

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
angelinmyheart no modne są, ale denerwują mnie ludzie, którzy głupio się patrzą na taką osobę, która wyróżnia się z tłumu. Ja doceniam kogoś za to bo ma swój styl i nie boi się krytyki. Nie zawsze musi mi się coś podobać, ale to nie znaczy że muszę krytykować i od razu szufladkować. W Polsce niestety mieć swój styl= głupie spojrzenia i uśmieszki innych osób, którzy sami ubierają się w jakieś łachy i nie potrafią połączyć ubrań tak by wyszło z dobrym smakiem.

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

kurcze szkoda, że u mnie nie można go nigdzie dostać
Zgadzam się w 100% denerwują mnie tacy ludzie

A tak w ogóle to witam. Ja już po obiedzie lenie się przed komputerem.
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 13:34   #1357
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

ramoncia a jednak blond no prosze

a co do tej sciereczki z mikrofibry to chyba tez sprobuje przemywac twarz ta sciereczka uzywam ja codziennie ale do sprzatania
Stary 2011-03-20, 13:39   #1358
kobietasukcesu
zawsze mam racje

UWAGA UWAGA w najnowszym in style są kupony rabatowe na przyszły weekend. 20% zniżki do m.in. aldo, mango, orsay, top secret. 50% na jedną rzecz w cropiie itd itd

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 13:52   #1359
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
Czesc
dzisiaj czuje sie o niebo lepiej,ale za to tz jest chory i synek znow ma biegunke

moja dzisiejsza pielegnacja:
rycyna z miodem na wlosy
mycie czerwonym gliss kurem
odzywka herbal essencess
odzywka gliss asia straight(doslownie na minute)
depilacja i peeling calego ciala
peeling twarzy
kremowanie,balsamowanie
na koncowki serum herball essences z malina i jedwabiem
spray tresseme
zaraz troche zgrzesze suszac i prostujac wlosy

Juz uciekam,ale zajrze tu wieczorem Milego dzionka
tillavanilla moja corcia tez ma biegunke a co dajesz synkowi bo moj ama syrop Nifuroksazyd ?

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

anulkasloneczko witaj

noseknosek witaj
Stary 2011-03-20, 14:00   #1360
samaraNW
Zakorzenienie

witam

mam dzisiaj okropny humor czuję się beznadziejna w każdej kwestii

maseczki ziaja kupowałam w rossmannie.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 14:09   #1361
anulkasloneczko
Raczkowanie

Tak wszystkie zachwalcie różnego typu oleje do włosów... a powiedzcie mi do włosów przetluszczających też się nadają??

co do spamowanie to wczoraj pomalowałam sobie paznokcie nowym lakierem z h&m. kupilam sobie ten 4-pak za 14,90 ( mam kolor wrzosowy, koralowy ( dla mnie bardziej morelowy) , purpurowy i taki popiel) jako pierwszy używał ten popiel. efekt mi się bardzo podoba.
anulkasloneczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 14:14   #1362
samaraNW
Zakorzenienie

bardzo mi się podobają te buty z nowej oferty deichmanna te, które modelka ma na nodze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (64,4 KB, 38 załadowań)
Stary 2011-03-20, 14:16   #1363
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
bardzo mi się podobają te buty z nowej oferty deichmanna te, które modelka ma na nodze
buciki swietne a co do Twojej beznadziejnosci to wogole tak nie mow!!!!!! przeciez wiesz ze to nie prawda
Stary 2011-03-20, 14:22   #1364
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
buciki swietne a co do Twojej beznadziejnosci to wogole tak nie mow!!!!!! przeciez wiesz ze to nie prawda
dzięki na razie w to nie wierzę, ale nie ma co się nad sobą użalać. szukam sobie jakiś zajęć na rozweselenie - wizaż, czekolada i muzyka- oby wystarczyło
Stary 2011-03-20, 14:25   #1365
anulkasloneczko
Raczkowanie

Cytat:
butki bardzo ładne, jednak nie każdy ( czyt. ja ) może sobie na taką wysokość pozwolić.
anulkasloneczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 14:27   #1366
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
świetne te butki..ale wysokie bardzo i nie czuj się beznadziejna, to na pewno nie prawda!!!

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Napisane przez anulkasloneczko Pokaż wiadomość
butki bardzo ładne, jednak nie każdy ( czyt. ja ) może sobie na taką wysokość pozwolić.
i ja też a szkoda, bo pochodziłabym w takich

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-03-20, 14:29   #1367
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
na nodze średnio wyglądają jak dla mnie.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 14:36   #1368
_Alessandra
Zakorzenienie

marta 85 - a co jest nie tak z Twoim zdrowiem Kochana...? I świetne te porady co wklejasz, naprawdę, dziś poczytam sobie wszystkie !

ekomonika
- wow, podziwiam Cię z tym czytaniem lektur, ja zawsze na szczegółowych streszczeniach lecę, bo mam tyle nauki, że w życiu bym nie znalazła czasu na czytanie lektur...

Kitka - ojej, no to faktycznie to może być od tego wypadku....I jeszcze ta pięta, trzymaj się Kochana!!! A z tych sukienek Asosa które wrzuciłaś to osobiście marzy mi się ta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1300300582

E.J - hehe dobre z tymi ciekawostkami na temat kobiet ( http://zdrowie.onet.pl/fotogalerie/7...foto-male.html) - i to jest prawda, tego faceci nigdy nie zrozumieją chyba, a do mnie pasują praktycznie wszystkie punkty z artykułu

party_girl7 - z tych sukienek Asosa, które tu wkleiłaś to przygarnęłabym najchętniej: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1300297427 , i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1300297427 (ale w żywszym kolorze, bo mi pudrowy nie pasuje)

noseknosek - Witaj O, dwa kierunki, super, a jakie? I mamy to samo - ja też wiecznie zaganiana i roztrzepana jestem

A co do Tż'ów to ja swojego poznałam na sylwestrze u kolegi, ale wtedy byłam jeszcze związana z kimś innym, a później jak już z tamtym zerwałam spotkaliśmy się przypadkiem na jednej domówce i tak jakoś wyszło, że zaczęliśmy się całować i potem nie mogłam przestać o nim myśleć i jak się okazało-on o mnie też - ciągle pisał sms'y itd. ale ja nie wiedziałam czy chcę znów się wiązać ale z drugiej strony tak zawrócił mi w głowie tym pocałunkiem, bo był taki jak zawsze chciałam - namiętny, pełen uczucia, no boski po prostu . Ale w końcu znów przypadkiem się spotkaliśmy i tak zaczęliśmy rozmawiać, poszliśmy na spacer do takiego lasku i na taką górkę z której widać całe nasze miasto, taki lekki wiatr wiał wtedy i takie piękne słońce było, budząca się przyroda i my.... I to było coś tak niesamowitego, że patrząc mu w oczy pomyślałam "tak, to ten facet" i zaryzykowaliśmy i..jesteśmy już 2 lata ze sobą
I widzę, że każda z Was ma bardzo ciekawe opowieści dotyczące poznania Tż'a
I gratuluję wszystkim długodystansowcom!!

Jak na razie to na tyle, muszę już lecieć - obiad zjeść, przebrać się, twarz ogarnąć..I nie pędźcie tak Kochane z tymi postami, bo co wchodzę to kolejne 20stron do nadrabiania, na razie nadrobiłam do 27.... A kurczę tak żałuję, że nie mam więcej czasu dla Was - szkoła w tygodniu i masa nauki, weekendy z Tż'em, znajomymi, imprezy itp. Mam nadzieję jeszcze tu do Was dziś wrócić, ale nie wiem czy dam radę, bo mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia wieczorkiem, ale postaram się jak najbardziej będę umiała! Miłego niedzielnego popołudnia, buziaki!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 14:39   #1369
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
też go lubię, nie skleja rzęs, jest wydajny i nie zasycha
i każda rzęsa jest oddzielnie - idealnie

Cytat:
a ja dziś idę na solarium- musze zrobic sobie "bazę ' pod samoopalacz...

dziewczyny kiedyś pisałyscie o takich rybkach do twarzy z witaminiami- jakiej firmy one są i gdzie można je kupic??
z tego co pamiętam to Caate je kupowała w SP

Cytat:
hej

a ja juz po chorobie prawie, bo jeszcze troszke przeziebiona jestem.... wlosow to niemylam tydzien ponad dzisiaj sie chyba wezme za siebie albo jutro ta grypa to dobry sposob na zbicie brzuszka hahaha nie jadlam prawie nic przez kilka dni i mi spadl

teraz juz bede na bierzaco z Wami.

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

mam pytanie u mnie w drogeri sa te londy w opakowaniu czerwonym, moglabym wziasc te w czerwonym opakowaniu, czym one sie roznia od tamtej co mi polecala Snow I Buahhot w opakowaniu zielonym? bym wziela nr 19 platynowy blond, co o tym myslicie ? musze juz kupic farbe i sobie niedlugo zrobic

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...nie-blondu.htm
ja kiedyś kiedyś robiłam dokładnie tą londą i spoko wyszła ale ponoć te z czerwonej serii się szybciej wypłukują

Cytat:
ja tez ogladalam
ja też niestety nie miałam wyjścia

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
angelinmyheart no modne są, ale denerwują mnie ludzie, którzy głupio się patrzą na taką osobę, która wyróżnia się z tłumu. Ja doceniam kogoś za to bo ma swój styl i nie boi się krytyki. Nie zawsze musi mi się coś podobać, ale to nie znaczy że muszę krytykować i od razu szufladkować. W Polsce niestety mieć swój styl= głupie spojrzenia i uśmieszki innych osób, którzy sami ubierają się w jakieś łachy i nie potrafią połączyć ubrań tak by wyszło z dobrym smakiem.

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

A ja mam co do tego mieszane uczucia, chyba za dużo napatrzyłam się na "modne" stylizacje u siebie w mieście.. Niestety ale jak widzę dziewczynę ubraną w mieszankę stylów, wszystko ma na sobie co tylko aktualnie w modzie, pomieszanie z poplątaniem to dla mnie wygląda to śmiesznie niestety i automatycznie nasuwa mi się stwierdzenie "modna na siłę byle tylko wyróżnić się..." i niestety ale takie osoby nie mają dla mnie własnego stylu...

Cytat:
witam

.

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 14:43   #1370
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
i każda rzęsa jest oddzielnie - idealnie

z tego co pamiętam to Caate je kupowała w SP

ja kiedyś kiedyś robiłam dokładnie tą londą i spoko wyszła ale ponoć te z czerwonej serii się szybciej wypłukują

ja też niestety nie miałam wyjścia

A ja mam co do tego mieszane uczucia, chyba za dużo napatrzyłam się na "modne" stylizacje u siebie w mieście.. Niestety ale jak widzę dziewczynę ubraną w mieszankę stylów, wszystko ma na sobie co tylko aktualnie w modzie, pomieszanie z poplątaniem to dla mnie wygląda to śmiesznie niestety i automatycznie nasuwa mi się stwierdzenie "modna na siłę byle tylko wyróżnić się..." i niestety ale takie osoby nie mają dla mnie własnego stylu...

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
świetne te butki..ale wysokie bardzo i nie czuj się beznadziejna, to na pewno nie prawda!!!

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

i ja też a szkoda, bo pochodziłabym w takich
dzięki

o tym tuszu mówicie? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...znych-rzes.htm
Stary 2011-03-20, 14:45   #1371
91moniaa161
Zadomowienie

Miłego popołudnia

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-03-20, 14:51   #1372
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
witam

maseczki ziaja kupowałam w rossmannie.
nie myśl tak kochana

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
nie
o tym
: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,26206,essence-multi-action-mascara.html

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 14:52   #1373
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ja mówię o tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...n-mascara.html

Dbam o siebie

Stary 2011-03-20, 15:07   #1374
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Snow wiec po niedzieli kupie ta LOnde czerwona 19 platynowy blond bo u mnie wdrogerii akurat sa te czerwone Londy. Mam problem z farbowaniem odrostow stylu glowy nie wiem jak sie do tego zabrac....
Stary 2011-03-20, 15:18   #1375
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Snow wiec po niedzieli kupie ta LOnde czerwona 19 platynowy blond bo u mnie wdrogerii akurat sa te czerwone Londy. Mam problem z farbowaniem odrostow stylu glowy nie wiem jak sie do tego zabrac....
hmm ja czasem jak mi sie nie chcę bawić to po prostu nalewam farbę na dłoń (w rękawiczce oczywiście ) i tak masuje głowę farbą jakbym szampon rozprowadzała po skórze

Dbam o siebie

Stary 2011-03-20, 15:22   #1376
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Snow mam nadzieje ze jak bede trzymala na odrostach okolo 50 minut to nie wyjda rude tak jak po syoss bo jednak po syoss mam takie rudawe troche mam nadzieje ze sie teraz po tej londzie rozjasnia bo ja za krotko trzymalam tego sayossa 25 minut
Stary 2011-03-20, 15:28   #1377
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Snow mam nadzieje ze jak bede trzymala na odrostach okolo 50 minut to nie wyjda rude tak jak po syoss bo jednak po syoss mam takie rudawe troche mam nadzieje ze sie teraz po tej londzie rozjasnia bo ja za krotko trzymalam tego sayossa 25 minut
nooo to rzeczywiście za krótko
ta londa ma a przynajmniej miała jak farbowałam jakieś 2 lata temu nią wodę 9%, napisane było na buteleczce z aktywatorem także powinno być dobrze

Dbam o siebie

Stary 2011-03-20, 15:29   #1378
mirkaaa
BAN stały

Hej dziewczynki
Nie bylo mnie kilka dni bo popsul mi sie laptop, mam tyle do nadrobienia ze nie wiem czy mi niedzieli wystarczy

Co do przedziałka ja nosze na środku
Co prawda czekam teraz az mi odrosnie grzywka bo robilam maly eksperyment z grzywka ale okazało sie ze to nie dla mnie

Co do maseczek ja ostatnio odkrylam istna rewelacje
http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyk...rtoscia-glinki
naprawde polecam sa swietne a cena poprostu smieszna. Moga z poczatku lekko piec ale no szybciutko mija a efekt jest powalajacy

Cytat:
a ja dziś idę na solarium- musze zrobic sobie "bazę ' pod samoopalacz...

dziewczyny kiedyś pisałyscie o takich rybkach do twarzy z witaminiami- jakiej firmy one są i gdzie można je kupic??
o to Ci chodzilo?
Mysle ze dostepne sa w aptekach
http://esentia.pl/Gal_Dermogal_AE_p30628.htm
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 15:31   #1379
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
nooo to rzeczywiście za krótko
ta londa ma a przynajmniej miała jak farbowałam jakieś 2 lata temu nią wodę 9%, napisane było na buteleczce z aktywatorem także powinno być dobrze
dziekuje kochana moze po niedzieli juz farbne puki nie mam duzego odrostu. A trzymalam tak krotko bo myslalam ze mi nic nie lapie, dopiero jak umylam i wysuszylam to zauwazylam ze jednak mnie zlapalo
Stary 2011-03-20, 15:34   #1380
mirkaaa
BAN stały

A i odnosnie rzeczy od ktorych jestem uzalezniona to bedzie biala czekolada ktora uwielbiam i kawa
Generalnie to jeszcze alkohol ale z tym walcze
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości