|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
wierszyk autortswa marty, ja podalam tylko zamysl
![]() karty byly osobne
|
|
|
|
#2822 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Treść usunięta
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
tu lizaczek tu nalewka.. ojjj rozpusta na forum
![]() kliwia super że osobne, a ich syn z tym dobrym wyborem wymiata hahahaha ![]() ![]()
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
A proszę bardzo mam kilka butelek
własnej roboty ![]() ![]() ![]() Tylko ostrzegam, że piecze w przełyk, bo to na bimberku ![]() ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2011-03-20 o 18:49 |
|
|
|
#2825 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha, jakie talenty jeszcze ukrywasz?
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Marta z chęcią bym ten wierszyk zobaczyła.
Objadłam się ... przy kolacji na spontanie naszła nas myśl spotkania się z przyjaciółmi więc się zbieram i jedziemy z mężem (to ci ciążowi, więc wiecie co będzie potem )
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja chce mimo że alko nie lubie...
śpiewam, tańczę, recytuje, parskam, sapie i w dal pluje... to do kliwi, bo to na jej zlecenie ja tylko na koniec postawię znak - R w kółeczku
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-03-20 o 19:33 |
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja mam
![]() słodyczeeeeee jadłabym bez opamiętania i ani śni się mojemu organizmowi, żeby przytyć nie mogę z nim dojść do ładu ![]() Dziś zjadłam 5 bananów z czego 2 rano, w kiślu się znalazły i jeszcze gratis zrobiłam w mikrofali z bitą śmietaną i posypką czekoladową kliwia- cieszę się, że chrzestni już wybrani ![]() Cytat:
Kurczę no to sporo codziennie pokonywać tyle km... a nie wolałabys autobus/pociąg ? To już byłoby taniej... Jakbym miała blisko autobus to pewnie i do tej pory bym nim jeździła... A ja mieszkam daleko, bo 1,5 km i idę 20 min na niego, o zakupach nie wspomnę Pocieszę Cię... Mój A. teraz dojeżdża w de też koło 30 albo i nawet więcej i tankuje co dwa dni za 10 euro, także na paliwo wydają tam koło 600 zł... to jest masakra... ale może uda się im teraz załatwić blisko pracy mieszkanko... ![]() On nie planuje wrócić, raczej ja do niego pojadę i na to liczę, z dwojga złego wolę być tam z nim, niż tu się kisić i codziennie się martwić czy wejdzie komornik czy nie. Chciałabym jechać do niego, i tak umowę mam do 30 kwietnia... Cytat:
|
|
#2832 | |||
|
Zakorzenienie
|
:
Cytat:
![]() no ja tez po kilka razy sprzatam te same miejsca Cytat:
Fajnie, że z budowa koljeny krok do przodu, ale rzeczywiscie przemyslcie jeszcze kwestie kotłowni, aby pozniej sie nie męczyc przez całe życie. Układ i powierzchnie pomieszczen macie bardzo podobne do nas ![]() [kliwia fajnie, że akcja chrzestni udana ![]() tez jestem ciekawa tego wierszyka ![]() a co do lampy to ja tez z checia taka bym przygarneła, wiec jak cos znajdziesz to sie pochwal Cytat:
u mnie z mężem OK, jakby tak zostało to bedzie super dzis ciag dalszy skrecania mebli, jeszcze tylko kredens w salonie zotsał dzis posustawialam meble w sypialni. mam juz skrecone szafki ncne i komode, wiem, ze mi odradzałyscie kupno z innego kompletu ale ja ze względu na cene siuę uparłam. no i tak teraz mam wszystko z "innej parafii" jak dla mnie wygląda to ok, a co wy myslicie o tym zestawieniu (łożko VOX, szafki +komoda BRW, a szafa na zamówienie)
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dzis nadrobilam-mama poszla z malym na specer a ja z tata zrobilam jakies 40km:0 no tak tu masz calkowita racje zawsze jakis plus
|
|
|
|
|
#2834 | ||
|
Zakorzenienie
|
No ,ale zmiana pracy może wiązać się z lepszymi zarobkami i co za tym idzie można wziąć kredyt.Wiadomo,że mało kto zarabia tyle żeby kupić sobie ot tak dom
![]() Cytat:
![]() heheh co za zboki Was ![]() Cytat:
puncik na szczęście ekonomiczny jest ![]() A to znaczy ,że szykuje się wyjazd do Niemiec..to dobrze,bo takie małżeństwo na odległość to faktycznie kiepsko.3mam kciuki a propos wydatków na paliwo w Niemczech to takie 150 euro na paliwo na pewno nie jest takim odczuwalnym wyadtkiem jak w Polsce ... |
||
|
|
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
A bierz
![]() ![]() To byś mogła polubić, choć jak mówiłam słodziuteńskie ale gardziołek leczy w razie przeziębienia ![]() Cytat:
![]() Moim skromnym zdaniem sypialnia się ładnie prezentuje, a meble wyglądają jakby były w jednej kolekcji ![]() tak trzymać ![]() No i kiedy ta wyprowadzka?? ![]() ![]() i parapetówaaa ![]() Atomufko dokładnie... a my pomimo, że praca nie jest daleko i pracuje na tę chwilę tylko mąż to wydajemy ok 500zł na paliwo tylko, ze u nas dochodzą też koszty dojazdu do szkoły.
|
|
|
|
|
#2836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myślałam o busie, ale żeby sobie wykupić miesięczny, to chyba byłoby taniej, hm? Ja płaciłam na miesiąc 75 zł, ale miałam znacznie mniej do miasta... ![]() No szykuje się, szykuje, nie mogę się doczekać, tak szczerze... chcę się nim nacieszyć, normalnie porozmawiać, bo oprócz urlopów to się widujemy tylko 2 dni i koniec chcę do niego, może w końcu 'zaskoczę' ![]() Cytat:
![]() Ładny, skromny pokoik, bardzo mi się podoba Masz więcej miejsca, niż ja u siebie hihi Podobają mi się takie duże szafy, pewnie dużo się tam zmieści
|
|
#2837 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przytulam... Cytat:
![]() i zazdroszcze po stokroć mocniej niż ostatnio ![]() Cytat:
zboki... czasem
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-03-20 o 21:18 |
||||
|
|
|
#2838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dzieciństwie często tam bywałam![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2839 |
|
Zadomowienie
|
India super się prezentuje sypialnia
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie chce prostowac Bo wiem ze to strasznie niszczy wlosy... no i stanelo na tym ze nie wyprostowalam bo znajoma zapomniala wziasc z domu ochronnego balsamu do wlosow w czasie prostowania i nie dalam jej prostowac nie chce ich calkiem zniszczyc ![]() dziekuje slicznie a prostych wloskow wkoncu nie bylo ![]() Wypad w gory uwazam za bardzo udany ![]() fajne towarzystwo milo spedzony czas ale strasznie zmeczona jestem bo chodzilismy spac o 5 rano a o 9 nam juz dzieciaki pobudke robily dobrze ze jutro wolne bedzie okazja sie wyspac wkoncuuuu ![]() Cytat:
to jak kiedy przeprowadzka? ![]() gucia - wszystkiego najlepszego dla Meza
|
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka bo zoo miażdży
serio mogłabym w nim łazić i łazić super jest pomyślane, pierwszy raz się z takim rozwiązaniem spotkałam... bomba ![]() cześć witam w ten przepięknie słoneczny wiosenny dzień
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciężką noc miałam ![]() Po południu zaczęło boleć mnie kolano (moja stara przypadłość, już tyle czasu był spokój ), wieczorem już się skręcałam z bólu. Przez mój niepokój Malutka była tak zdenerwowana, że miałam wrażenie, że skóra mi eksploduje z rozciągnięcia. Na szczęście mężuś zajął się nami obiema, mnie robił zimne okłady na kolano, a potem ugłaskał Marcelkę no i udało nam się zasnąć. W nocy za to obudził mnie atak kaszlu
|
|
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry Wczoraj wysłałam kilka Cv ciekawe czy ktoś oddzwoni ![]() ktosia nie zazdroszczkę ,przytulam Zaraz jedziemy z Tż do urzędu pracy .... ciekawe co nas tam czeka...wrrr Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-03-21 o 08:27 |
|
|
|
|
#2845 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Zamówiliśmy w sobotę obrączki. Robimy z powierzonego złota. Bo za komplet obrączek takich zwykłych , półokrągłych trzeba dać teraz ok. 2 tys. Za tydzień odbieramy ![]() Idę dziś na odkamienianie zębów trochę się boję
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
martucha pewnie ze wklej
mozesz w klubie zeby Ci nikt obcy nie ukradl hahah ![]() pamietacie jak wam mowilam ze w tym mieszkaniu wyczuwam duchy? no to dzis bylo przegiecie. moj pies - slepy w polowie i gluchy w 3/4, po 23 wyszedl z sypialni i zaczal szczekac!! Zu sie na szczescie nie wybudzila, pies dostal zrype od meza , a ja na karmieniu nocnym nie moglam usnac - bo zawsze biore zu do cyca i drzemie sobie. A teraz nasluchiwalam czy po wykladzinie duch nie sunie. Bo juz mialam sytuacje z duchem takiej pani - spadla wtedy teczka z naszym aktem malzenstwa z regalu, gdzie lezala plasko na nim! pozniej ten porabanynomofon co kilka razy dzownil o tej samej godzinie zawsze. Kilka razy obudzilo mnie wolanie po imieniu - to akurat da sie wyjasnic ale raz dwukrotnie mnie wolal glos.No i suwanie po wykladzinie w sypialni - takie wiece jakby ktos reka przejezdzal to taki dzwiek jest. no to ja tak kilka razy slyszalam w nocy masakra. ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Agatek - chrzciny w lokalu [bo nie chce mi sie tego szykowac w domu] na cale 8 osob plus 3 dzieci ![]() agatka super ![]() atomufka pewnie sie spotkasz z super uprzejmoscia i kompetencja zycze cierpliwosci
|
|
|
|
#2847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia w UP. Jedno co was czeka na pewno to kolejka ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja akurat wierzę w takie rzeczy,bo przeżyłam coś podobnego.A w tym mieszkaniu ktoś umarł?A propos urzędu pracy to niestety muszę być na to gotowa... |
|
|
|
|
#2849 |
|
Zakorzenienie
|
atomufka tak umarla tz babcia.
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- a dzis ide sie spotkac na sapcer z mamuska poznana w necie
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Marta buuu u mnie znowu słonka nie ma ![]() Kliwia nie strasz duchami. aaa i prześlesz wierszyk?? ![]() India sypialnia bomba ![]() Atomufka trzymam kciuki za UP. Nigdy nie lubiłam tam chodzić. Wczoraj z mężem byłam u tych znajomych. Kupili wózek dla dziecka. Mąz jak się dowiedział, to od razu chciał zobaczyć, więc poszliśmy na górę do pokoju małej. A ten wariat jak go zobaczył, to od razu złapał i zaczął prowadzić , z koleżanką to aż ze śmiechu usiadłyśmy. A potem się wczuł i zaczął zmieniać te części (kolebka, spacerówka, nosidełko). To jeszcze nic zaczął się bawić karuzelą co jest w łóżeczko, potem wanienkę oglądał a na koniec kreacje małej z szafy wyciągał razem z kolegą i się zachwycali. ledwo go wyciagnęłam do domu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

własnej roboty

jadłabym bez opamiętania
i ani śni się mojemu organizmowi, żeby przytyć
nie mogę z nim dojść do ładu
a nie wolałabys autobus/pociąg ? To już byłoby taniej... Jakbym miała blisko autobus to pewnie i do tej pory bym nim jeździła... A ja mieszkam daleko, bo 1,5 km i idę 20 min na niego, o zakupach nie wspomnę

tylko, ze u nas dochodzą też koszty dojazdu do szkoły.
chcę do niego, może w końcu 'zaskoczę'
Masz więcej miejsca, niż ja u siebie hihi