Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-20, 18:39   #2821
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

wierszyk autortswa marty, ja podalam tylko zamysl
karty byly osobne
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 18:40   #2822
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 18:42   #2823
martucha84
Zakorzenienie

tu lizaczek tu nalewka.. ojjj rozpusta na forum

kliwia super że osobne, a ich syn z tym dobrym wyborem wymiata hahahaha
Stary 2011-03-20, 18:46   #2824
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A proszę bardzo mam kilka butelek własnej roboty
Tylko ostrzegam, że piecze w przełyk, bo to na bimberku

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-03-20 o 18:49
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 18:50   #2825
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 18:57   #2826
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Proszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obrazek-64733.jpg (16,2 KB, 9 załadowań)
Stary 2011-03-20, 19:01   #2827
ktosia86
Zakorzenienie

Martucha, jakie talenty jeszcze ukrywasz?
Stary 2011-03-20, 19:05   #2828
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta z chęcią bym ten wierszyk zobaczyła.

Objadłam się ... przy kolacji na spontanie naszła nas myśl spotkania się z przyjaciółmi więc się zbieram i jedziemy z mężem (to ci ciążowi, więc wiecie co będzie potem )

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 19:12   #2829
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Proszę
to i ja chce mimo że alko nie lubie...

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Martucha, jakie talenty jeszcze ukrywasz?
śpiewam, tańczę, recytuje, parskam, sapie i w dal pluje...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Marta z chęcią bym ten wierszyk zobaczyła.
to do kliwi, bo to na jej zlecenie ja tylko na koniec postawię znak - Ÿ R w kółeczku

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-03-20 o 19:33
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 19:18   #2830
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

śpiewam, tańczę, recytuje, parskam, sapie i w dal pluje...

to do kliwi, bo to na jej zlecenie ja tylko na koniec postawię znak - Ÿ
Myślałam, że może napiszesz "śpiewam, tańczę, recytuję, krawaty wiążę i przerywam ciążę"
Stary 2011-03-20, 19:31   #2831
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ma może któraś z Was telefon na kartę w orange?
ja mam
Cytat:
Treść usunięta

Cytat:
Treść usunięta
słodyczeeeeee jadłabym bez opamiętania i ani śni się mojemu organizmowi, żeby przytyć nie mogę z nim dojść do ładu
Dziś zjadłam 5 bananów z czego 2 rano, w kiślu się znalazły i jeszcze gratis zrobiłam w mikrofali z bitą śmietaną i posypką czekoladową

kliwia- cieszę się, że chrzestni już wybrani A robicie wszystko w domu? Na ile osób planujecie chrzciny??
Cytat:
Agatek kurcze to strasznie długo się nie widzieliście z mężem.A on jakoś planuje powrót do kraju???
A z tym jeżdzeniem do Poznania to raczej codziennie nas to czeka,bo tu gdzie mieszkamy to wioska,nic tu oprócz lasu nie ma Niedaleko są małe miasteczka,ale tam raczej na zatrudnienie bym nie liczyła Więc codziennie trzeba będzie jeździć.Tutaj połowa mieszkańców codziennie jeździ i mówia ,że spoko...Zobaczymy jak to w ogóle wyjdzie z pracą.Póki co Tż ma ofertę pracy do której będzie śmigał w jedną strone ponad 40 km od czegoś trzeba zacząć.
Nie przeraża mnie jeżdzenie tylko to ,że nie będzie nas na to stać,bo w Irlandii codziennie się dojeżdzało ,więc człowiek się przyzwyczaił
Aaa no to autko macie na gaz, tak?
Kurczę no to sporo codziennie pokonywać tyle km... a nie wolałabys autobus/pociąg ? To już byłoby taniej... Jakbym miała blisko autobus to pewnie i do tej pory bym nim jeździła... A ja mieszkam daleko, bo 1,5 km i idę 20 min na niego, o zakupach nie wspomnę cieszę się, że mam auto, bo nie muszę się prosić teściowej żeby wyszła i pomogła mi tachać to wszystko
Pocieszę Cię... Mój A. teraz dojeżdża w de też koło 30 albo i nawet więcej i tankuje co dwa dni za 10 euro, także na paliwo wydają tam koło 600 zł... to jest masakra... ale może uda się im teraz załatwić blisko pracy mieszkanko...
On nie planuje wrócić, raczej ja do niego pojadę i na to liczę, z dwojga złego wolę być tam z nim, niż tu się kisić i codziennie się martwić czy wejdzie komornik czy nie. Chciałabym jechać do niego, i tak umowę mam do 30 kwietnia...
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ktosiu
nie moge się dogadać z M. w sumie niby wszytsko jest w porządku, ale czegoś mi brakuje. Jakiejś inicjatywy z jego strony. Sama nie wiem. Mam wrażenie, ze ciąża, dziecko już się mu znudziła, zobojętniała.
Hej! Nie możesz tak myśleć... zapytaj się wprost to na pewno wszystko powie, co mu leży na sercu... ja czasami mojemu zadaję pytanie czy on chce dziecka czy nie, bo nic nawet o tym nie wspomina, czy się dalej leczę czy co, czy jestem już zdrowa czy co i też mnie to martwiło... Może dociera do niego, że Wasze życie zmieni się o 360 stopni, hm?

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 20:02   #2832
india83
Zakorzenienie

:
Cytat:
indiuś łączę się w bólu z tym sprzątaniem tydzień temu wyszorowałam wszystkie listwy przypodłogowe ,wczoraj zauważyłam że wyglądają tak jak przed czysczeniem skąd to się bierze
Wiesz co ja chętnie bym sobie pomieszkała w mieście,ale coś za coś ,w mieście musielbyśmy się zadowolić 40 metrami w bloku a tu w tym mieszkanku jest taka przestrzeń,że szok
Ok postaram się wkleić jakieś fotki szybciej ,dziś mamy gości wiec może jutro.
W ogóle dziewczyny proszę o dużo kciuków ,wszystko odnośnie pracy powinno się wyjaśnić w nadchodzącym tygodniu

cena benzyny szok w ciągu 2 tygodni o 20 gr w górę...mam nadzieję,że już bardziej nie zdrożeje...

no ja tez po kilka razy sprzatam te same miejsca oszalec mozna

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Powoli rozpoczynamy przygotowania do budowy mamy juz projekt przylacza wody, koles ma nam niedlugo podpiac prad..., w przyszla sobote ma przyjsc geodeta wytyczyc nam domek na dzialce i mozna kopac aaaa i zakupilam tablice informacyjna o budowie zeby nie bylo ze sie nie wlaczam w przygotowania :P
szkoda, ze plan z dpłączeniem męża nie wyszedł, ale tak jak napoisałas moglas przynajmniej wypoczac . teraz sie kuruj.
Fajnie, że z budowa koljeny krok do przodu, ale rzeczywiscie przemyslcie jeszcze kwestie kotłowni, aby pozniej sie nie męczyc przez całe życie.
Układ i powierzchnie pomieszczen macie bardzo podobne do nas

[kliwia fajnie, że akcja chrzestni udana
tez jestem ciekawa tego wierszyka
a co do lampy to ja tez z checia taka bym przygarneła, wiec jak cos znajdziesz to sie pochwal

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
N
A okolicę jak opisujesz, to musi być naprawdę piękna Ja kiedyś też miałam ciszę i spokój... ale jak zamknęli autostradę i jeżdżą moją ulicą co chwile tiry to jest masakra Pracy w swoim miasteczku nie znajdziesz jakiejś?
Czekam na zdjęcia

Nie?? w realu jestem znana
Fajnie, że niedługo się wprowadzacie!
A jak z mężem, wszystko ok?
:
Agatek ługa ta rozłąka z męzem...oby takich jak najmniej. A Ty chcesz do niego jechac? jesli tak trzymam kciuki aby sie udało
u mnie z mężem OK, jakby tak zostało to bedzie super

dzis ciag dalszy skrecania mebli, jeszcze tylko kredens w salonie zotsał jak fajnie na to wszystko patrzec.

dzis posustawialam meble w sypialni. mam juz skrecone szafki ncne i komode, wiem, ze mi odradzałyscie kupno z innego kompletu ale ja ze względu na cene siuę uparłam. no i tak teraz mam wszystko z "innej parafii" jak dla mnie wygląda to ok, a co wy myslicie o tym zestawieniu (łożko VOX, szafki +komoda BRW, a szafa na zamówienie)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0313.jpg (38,5 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0315.jpg (29,4 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0319.jpg (37,6 KB, 49 załadowań)
Stary 2011-03-20, 20:31   #2833
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:

katunia
dlaczego nie jezdzisz? faktycznie autko się marnuje.Powiem Ci ,że ja też mam spore opory przed jazdą ...W irlandii śmigałam wszędzie sama,a tutaj raz się przejechałam z Tż do miasta i jak wysiadłam z auta to spocona z nerwów byłam...Muszę się przestawić nie ma bata...
atomufko nie jezdzilam bo nie bylo w tygodniu czasu i okazji, nie chce na razie z Tomusiem jezdzic, wole go nie narazac na nauke jazdy mamy
ale dzis nadrobilam-mama poszla z malym na specer a ja z tata zrobilam jakies 40km:0

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Nie ma tego złego teraz masz czyściutko! Cię babcia zmobilizowała
no tak tu masz calkowita racje zawsze jakis plus
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 20:49   #2834
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
No ,ale zmiana pracy może wiązać się z lepszymi zarobkami i co za tym idzie można wziąć kredyt.Wiadomo,że mało kto zarabia tyle żeby kupić sobie ot tak dom

Cytat:
atomufka co jak co ja wam zazdroszczę Malty, tam jest tam bosko i jeszcze to zoo.... pięknie.. ehs... mogę zamieszkać u ciebie skoro i u ciebie za oknem takie widoki...

kliwia powiem nieskromnie - czytając takiiiiiiii wierszyk nie mogła się nie zgodzić hahahahah a tak na prawdę to wiedziałam super a daliście im osobne zaproszenia czy połączyliście w jeden?

SAMBA to żeś się wynudziła... super że ruszacie z domem

Rosette ja mogę być marzanną jak trzeba

ania84 cieszę się a bloga Kasi T. poszukam
he a ja malty jakoś nie lubię,teraz mam bliżej choćby do Kórnika no i tu wkoło same lasy sesese teraz trzeba skręcić rowery i śmigać gdzie ta wiosna

Cytat:
Treść usunięta
Cytat:
dziękuję zaspokoiłaś moją potrzebę ssania

a bierz
heheh co za zboki Was
Cytat:
ja mam

słodyczeeeeee jadłabym bez opamiętania i ani śni się mojemu organizmowi, żeby przytyć nie mogę z nim dojść do ładu
Dziś zjadłam 5 bananów z czego 2 rano, w kiślu się znalazły i jeszcze gratis zrobiłam w mikrofali z bitą śmietaną i posypką czekoladową

kliwia- cieszę się, że chrzestni już wybrani A robicie wszystko w domu? Na ile osób planujecie chrzciny??

Aaa no to autko macie na gaz, tak?
Kurczę no to sporo codziennie pokonywać tyle km... a nie wolałabys autobus/pociąg ? To już byłoby taniej... Jakbym miała blisko autobus to pewnie i do tej pory bym nim jeździła... A ja mieszkam daleko, bo 1,5 km i idę 20 min na niego, o zakupach nie wspomnę cieszę się, że mam auto, bo nie muszę się prosić teściowej żeby wyszła i pomogła mi tachać to wszystko
Pocieszę Cię... Mój A. teraz dojeżdża w de też koło 30 albo i nawet więcej i tankuje co dwa dni za 10 euro, także na paliwo wydają tam koło 600 zł... to jest masakra... ale może uda się im teraz załatwić blisko pracy mieszkanko...
On nie planuje wrócić, raczej ja do niego pojadę i na to liczę, z dwojga złego wolę być tam z nim, niż tu się kisić i codziennie się martwić czy wejdzie komornik czy nie. Chciałabym jechać do niego, i tak umowę mam do 30 kwietnia...

Hej! Nie możesz tak myśleć... zapytaj się wprost to na pewno wszystko powie, co mu leży na sercu... ja czasami mojemu zadaję pytanie czy on chce dziecka czy nie, bo nic nawet o tym nie wspomina, czy się dalej leczę czy co, czy jestem już zdrowa czy co i też mnie to martwiło... Może dociera do niego, że Wasze życie zmieni się o 360 stopni, hm?
autka nie mamy na gaz,bo to fiat punto jest ,więc raczej nie ma sensu przerabiać. Wiesz na razie to ja nawet nie mam pracy,jak będę mieć to się zacznę martwić o dojazdy.Mamy tutaj pod nosem busa i pks ,ale jak jest auto to raczej nie ma sensu jeździć autobusem ,bo przejazd w jedną stronę 7.50 kosztuje,a tyle paliwa nie spalępuncik na szczęście ekonomiczny jest
A to znaczy ,że szykuje się wyjazd do Niemiec..to dobrze,bo takie małżeństwo na odległość to faktycznie kiepsko.3mam kciuki
a propos wydatków na paliwo w Niemczech to takie 150 euro na paliwo na pewno nie jest takim odczuwalnym wyadtkiem jak w Polsce ...

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 21:07   #2835
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
A bierz
To byś mogła polubić, choć jak mówiłam słodziuteńskie ale gardziołek leczy w razie przeziębienia

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
tez jestem ciekawa tego wierszyka
dzis posustawialam meble w sypialni. mam juz skrecone szafki ncne i komode, wiem, ze mi odradzałyscie kupno z innego kompletu ale ja ze względu na cene siuę uparłam. no i tak teraz mam wszystko z "innej parafii" jak dla mnie wygląda to ok, a co wy myslicie o tym zestawieniu (łożko VOX, szafki +komoda BRW, a szafa na zamówienie)
i ja, i ja
Moim skromnym zdaniem sypialnia się ładnie prezentuje, a meble wyglądają jakby były w jednej kolekcji tak trzymać
No i kiedy ta wyprowadzka?? i parapetówaaa

Atomufko
dokładnie... a my pomimo, że praca nie jest daleko i pracuje na tę chwilę tylko mąż to wydajemy ok 500zł na paliwo tylko, ze u nas dochodzą też koszty dojazdu do szkoły.
Stary 2011-03-20, 21:16   #2836
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
autka nie mamy na gaz,bo to fiat punto jest ,więc raczej nie ma sensu przerabiać. Wiesz na razie to ja nawet nie mam pracy,jak będę mieć to się zacznę martwić o dojazdy.Mamy tutaj pod nosem busa i pks ,ale jak jest auto to raczej nie ma sensu jeździć autobusem ,bo przejazd w jedną stronę 7.50 kosztuje,a tyle paliwa nie spalępuncik na szczęście ekonomiczny jest
A to znaczy ,że szykuje się wyjazd do Niemiec..to dobrze,bo takie małżeństwo na odległość to faktycznie kiepsko.3mam kciuki
a propos wydatków na paliwo w Niemczech to takie 150 euro na paliwo na pewno nie jest takim odczuwalnym wyadtkiem jak w Polsce ...
to czemu ja przeczytałam, że masz na gaz... ? nie wiem, dam sobie rękę uciąć, że tak pisałaś
Ja myślałam o busie, ale żeby sobie wykupić miesięczny, to chyba byłoby taniej, hm? Ja płaciłam na miesiąc 75 zł, ale miałam znacznie mniej do miasta...
No szykuje się, szykuje, nie mogę się doczekać, tak szczerze... chcę się nim nacieszyć, normalnie porozmawiać, bo oprócz urlopów to się widujemy tylko 2 dni i koniec chcę do niego, może w końcu 'zaskoczę'
Cytat:
:
Agatek ługa ta rozłąka z męzem...oby takich jak najmniej. A Ty chcesz do niego jechac? jesli tak trzymam kciuki aby sie udało
u mnie z mężem OK, jakby tak zostało to bedzie super

dzis ciag dalszy skrecania mebli, jeszcze tylko kredens w salonie zotsał jak fajnie na to wszystko patrzec.

No długa, ale jakby wtedy przyjechał, to by nie miał za co wrócić... a tak to dostali normalną umowę, za normalne pieniądze, więc tym bardziej on chce tam być... Chcę do niego jechać, ale wolę sama się nie zwalniać, bo tak to pójdę sobie na kuroniówkę, a do niego wyjadę... Tak mi się marzy, żeby być przy nim...

Ładny, skromny pokoik, bardzo mi się podoba Masz więcej miejsca, niż ja u siebie hihi Podobają mi się takie duże szafy, pewnie dużo się tam zmieści

Stary 2011-03-20, 21:16   #2837
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Myślałam, że może napiszesz "śpiewam, tańczę, recytuję, krawaty wiążę i przerywam ciążę"
nie tak hardcorowo nie ma ale... ostrze noże i nożyczki... hahaha

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Ktosiu
nie moge się dogadać z M. w sumie niby wszytsko jest w porządku, ale czegoś mi brakuje. Jakiejś inicjatywy z jego strony. Sama nie wiem. Mam wrażenie, ze ciąża, dziecko już się mu znudziła, zobojętniała.
ejj no nie mówi tak na bank nie... pewnie jest zmęczony.. albo jak to typowy facet nie mówi bo nie czuje potrzeby...
przytulam...

Cytat:
:
wszystko z innej parafii? dla mnie jest bardzo podobnie i mi się podoba....
i zazdroszcze po stokroć mocniej niż ostatnio

Cytat:
he a ja malty jakoś nie lubię,teraz mam bliżej choćby do Kórnika no i tu wkoło same lasy sesese teraz trzeba skręcić rowery i śmigać gdzie ta wiosna

heheh co za zboki Was
ja lubie- nie samo jezioro bo tam tłumy ale okolice jest super spokojnie no i to zoo.. nie taki zwykłe typowe a teki w lesie no urzekło mnie totalnie, na bank w wakacje zabierzemy tam Pata zoo ukryte w lesie miażdży !!
zboki... czasem

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-03-20 o 21:18
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 22:07   #2838
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

ejj no nie mówi tak na bank nie... pewnie jest zmęczony.. albo jak to typowy facet nie mówi bo nie czuje potrzeby...
przytulam...

wszystko z innej parafii? dla mnie jest bardzo podobnie i mi się podoba....
i zazdroszcze po stokroć mocniej niż ostatnio

ja lubie- nie samo jezioro bo tam tłumy ale okolice jest super spokojnie no i to zoo.. nie taki zwykłe typowe a teki w lesie no urzekło mnie totalnie, na bank w wakacje zabierzemy tam Pata zoo ukryte w lesie miażdży !!
zboki... czasem
Zoo piękne jest to prawda w dzieciństwie często tam bywałam

Cytat:
to czemu ja przeczytałam, że masz na gaz... ? nie wiem, dam sobie rękę uciąć, że tak pisałaś
Ja myślałam o busie, ale żeby sobie wykupić miesięczny, to chyba byłoby taniej, hm? Ja płaciłam na miesiąc 75 zł, ale miałam znacznie mniej do miasta...
No szykuje się, szykuje, nie mogę się doczekać, tak szczerze... chcę się nim nacieszyć, normalnie porozmawiać, bo oprócz urlopów to się widujemy tylko 2 dni i koniec chcę do niego, może w końcu 'zaskoczę'

No długa, ale jakby wtedy przyjechał, to by nie miał za co wrócić... a tak to dostali normalną umowę, za normalne pieniądze, więc tym bardziej on chce tam być... Chcę do niego jechać, ale wolę sama się nie zwalniać, bo tak to pójdę sobie na kuroniówkę, a do niego wyjadę... Tak mi się marzy, żeby być przy nim...

Ładny, skromny pokoik, bardzo mi się podoba Masz więcej miejsca, niż ja u siebie hihi Podobają mi się takie duże szafy, pewnie dużo się tam zmieści
Nie na pewno nie napisałam ,bo nie mamy takiego auta Bilet miesięczny to koszt ok 300 zł więc też nieciekawie,no ale jakoś damy radę.

szafa

Stary 2011-03-20, 22:27   #2839
aniaaa84
Zadomowienie

India super się prezentuje sypialnia co to macie za kolor ścian?
Stary 2011-03-20, 23:13   #2840
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Nie na pewno nie napisałam ,bo nie mamy takiego auta Bilet miesięczny to koszt ok 300 zł więc też nieciekawie,no ale jakoś damy radę.
300 zł? to może faktycznie lepiej auto

Stary 2011-03-21, 05:22   #2841
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
U mnie też zumba w modzie - co kto chodzi na fitness to zumba. Myślę że pilates nie jest złą alternatywą, bo pomaga rozciągnąć mięśnie, nie jest może tak spektakularne jak zumba ale przynosi efekty w postaci elastycznego ciała.
Żabcia - bóle pewnie odczuwasz z przeforsowania, dlatego też ja bym Ci poleciła ten pilates 1x tydzień właśnie jako odskocznię od forsownego treningu.
Tak pilates jest na miescie .. ale mi sie nie podoba za bardzo bede chodzila na zumbe 3x w tyg poniedzialek sroda i czwartek i moze piatek piles albo joga .. jak mi sie bedzie chcialo

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
wow! To będzie niezły wyczyn! A dlaczego chcesz prostować?
Ja nie chce prostowac tylko kolezenki mnie namawiaja ...
Bo wiem ze to strasznie niszczy wlosy... no i stanelo na tym ze nie wyprostowalam bo znajoma zapomniala wziasc z domu ochronnego balsamu do wlosow w czasie prostowania i nie dalam jej prostowac nie chce ich calkiem zniszczyc

Cytat:
Treść usunięta
dziekuje slicznie

a prostych wloskow wkoncu nie bylo

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Żabcia, jak tam wypad w góry?
Wypad w gory uwazam za bardzo udany
fajne towarzystwo milo spedzony czas
ale strasznie zmeczona jestem bo chodzilismy spac o 5 rano a o 9 nam juz dzieciaki pobudke robily dobrze ze jutro wolne bedzie okazja sie wyspac wkoncuuuu

Cytat:
:

fajnie sie wszystko prezentuje

to jak kiedy przeprowadzka?

gucia - wszystkiego najlepszego dla Meza

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 08:13   #2842
martucha84
Zakorzenienie

atomufka bo zoo miażdży serio mogłabym w nim łazić i łazić super jest pomyślane, pierwszy raz się z takim rozwiązaniem spotkałam... bomba

cześć witam w ten przepięknie słoneczny wiosenny dzień
Stary 2011-03-21, 08:21   #2843
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

(...)

Ciężką noc miałam
Po południu zaczęło boleć mnie kolano (moja stara przypadłość, już tyle czasu był spokój ), wieczorem już się skręcałam z bólu. Przez mój niepokój Malutka była tak zdenerwowana, że miałam wrażenie, że skóra mi eksploduje z rozciągnięcia. Na szczęście mężuś zajął się nami obiema, mnie robił zimne okłady na kolano, a potem ugłaskał Marcelkę no i udało nam się zasnąć. W nocy za to obudził mnie atak kaszlu Jak nie urok to sraczka po prostu
Stary 2011-03-21, 08:26   #2844
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
atomufka bo zoo miażdży serio mogłabym w nim łazić i łazić super jest pomyślane, pierwszy raz się z takim rozwiązaniem spotkałam... bomba

cześć witam w ten przepięknie słoneczny wiosenny dzień

Dzień dobry
Wczoraj wysłałam kilka Cv ciekawe czy ktoś oddzwoni

ktosia nie zazdroszczkę ,przytulam

Zaraz jedziemy z Tż do urzędu pracy .... ciekawe co nas tam czeka...wrrr

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-03-21 o 08:27
Stary 2011-03-21, 08:32   #2845
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej
Zamówiliśmy w sobotę obrączki. Robimy z powierzonego złota. Bo za komplet obrączek takich zwykłych , półokrągłych trzeba dać teraz ok. 2 tys. Za tydzień odbieramy
Idę dziś na odkamienianie zębów trochę się boję

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 08:42   #2846
kliwia
Zakorzenienie

martucha pewnie ze wklej mozesz w klubie zeby Ci nikt obcy nie ukradl hahah

pamietacie jak wam mowilam ze w tym mieszkaniu wyczuwam duchy? no to dzis bylo przegiecie. moj pies - slepy w polowie i gluchy w 3/4, po 23 wyszedl z sypialni i zaczal szczekac!!
Zu sie na szczescie nie wybudzila, pies dostal zrype od meza , a ja na karmieniu nocnym nie moglam usnac - bo zawsze biore zu do cyca i drzemie sobie. A teraz nasluchiwalam czy po wykladzinie duch nie sunie.
Bo juz mialam sytuacje z duchem takiej pani - spadla wtedy teczka z naszym aktem malzenstwa z regalu, gdzie lezala plasko na nim!
pozniej ten porabanynomofon co kilka razy dzownil o tej samej godzinie zawsze.
Kilka razy obudzilo mnie wolanie po imieniu - to akurat da sie wyjasnic ale raz dwukrotnie mnie wolal glos.
No i suwanie po wykladzinie w sypialni - takie wiece jakby ktos reka przejezdzal to taki dzwiek jest. no to ja tak kilka razy slyszalam w nocy

masakra.

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Agatek - chrzciny w lokalu [bo nie chce mi sie tego szykowac w domu] na cale 8 osob plus 3 dzieci

agatka super

atomufka pewnie sie spotkasz z super uprzejmoscia i kompetencja zycze cierpliwosci
Stary 2011-03-21, 08:49   #2847
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

Dzień dobry
Wczoraj wysłałam kilka Cv ciekawe czy ktoś oddzwoni

ktosia nie zazdroszczkę ,przytulam

Zaraz jedziemy z Tż do urzędu pracy .... ciekawe co nas tam czeka...wrrr

Powodzenia w UP. Jedno co was czeka na pewno to kolejka

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hej
Zamówiliśmy w sobotę obrączki. Robimy z powierzonego złota. Bo za komplet obrączek takich zwykłych , półokrągłych trzeba dać teraz ok. 2 tys. Za tydzień odbieramy
Idę dziś na odkamienianie zębów trochę się boję
Super! My też mamy obrączki wykonywane przez złotnika, zapłaciliśmy grosze, a jesteśmy bardzo zadowoleni

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

pamietacie jak wam mowilam ze w tym mieszkaniu wyczuwam duchy? no to dzis bylo przegiecie. moj pies - slepy w polowie i gluchy w 3/4, po 23 wyszedl z sypialni i zaczal szczekac!!
Zu sie na szczescie nie wybudzila, pies dostal zrype od meza , a ja na karmieniu nocnym nie moglam usnac - bo zawsze biore zu do cyca i drzemie sobie. A teraz nasluchiwalam czy po wykladzinie duch nie sunie.
Bo juz mialam sytuacje z duchem takiej pani - spadla wtedy teczka z naszym aktem malzenstwa z regalu, gdzie lezala plasko na nim!
Kilka razy obudzilo mnie wolanie po imieniu - to akurat da sie wyjasnic ale raz dwukrotnie mnie wolal glos.
No i suwanie po wykladzinie w sypialni - takie wiece jakby ktos reka przejezdzal to taki dzwiek jest. no to ja tak kilka razy slyszalam w nocy

masakra.

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Agatek - chrzciny w lokalu [bo nie chce mi sie tego szykowac w domu] na cale 8 osob plus 3 dzieci

agatka super

atomufka pewnie sie spotkasz z super uprzejmoscia i kompetencja zycze cierpliwosci
Nieźle
Stary 2011-03-21, 08:50   #2848
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

masakra.

agatka super

o dzisas aż mi ciary przeszły po plecach Ja akurat wierzę w takie rzeczy,bo przeżyłam coś podobnego.A w tym mieszkaniu ktoś umarł?

A propos urzędu pracy to niestety muszę być na to gotowa...

szafa

Stary 2011-03-21, 08:52   #2849
kliwia
Zakorzenienie

atomufka tak umarla tz babcia.

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

a dzis ide sie spotkac na sapcer z mamuska poznana w necie
Stary 2011-03-21, 08:53   #2850
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Marta buuu u mnie znowu słonka nie ma

Kliwia nie strasz duchami. aaa i prześlesz wierszyk??

India sypialnia bomba

Atomufka trzymam kciuki za UP. Nigdy nie lubiłam tam chodzić.

Wczoraj z mężem byłam u tych znajomych. Kupili wózek dla dziecka. Mąz jak się dowiedział, to od razu chciał zobaczyć, więc poszliśmy na górę do pokoju małej. A ten wariat jak go zobaczył, to od razu złapał i zaczął prowadzić , z koleżanką to aż ze śmiechu usiadłyśmy. A potem się wczuł i zaczął zmieniać te części (kolebka, spacerówka, nosidełko). To jeszcze nic zaczął się bawić karuzelą co jest w łóżeczko, potem wanienkę oglądał a na koniec kreacje małej z szafy wyciągał razem z kolegą i się zachwycali. ledwo go wyciagnęłam do domu

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości