wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9! - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-20, 18:32   #751
katarzynka013
Raczkowanie

Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
"teściowa''powiedzial a ze jej prezentem jest to ze tz nie musi placic jej czynszu i daje mu zbierac na slub bez komenatarza..;p. zobaczymy co wymysli, ja powiedzialam i tż ze dj nie musimy miec mozna muzyke puscic i tyle.Z tego co rozmawialismy to tak 2-3 dania , deser itd tort wiadomo ,myslelismy ok 5 godzin, jutro pogadamy z ta wlascicielka co i jak , ale menu to ustala sie dokladnie 2 tyg przed impreza i podaje im ile dokladnie osób
Nie mam zadnych zdjec nie robilam :P
a co do tżta..to poznalismy sie w internecie ! Na jednym portalu spolecznosciowym nie bede go reklamowac :d Rozmawialismy ze soba raz na gg i po 3 dniach spotkalismy sie ( okazalo sie ze mieszkamy na tym samym osiedlu - nie znalismy sie bo ja dpiero co sie przeprowadzilam do tego miasta).A teraz lece do tżta bo dziś nie chwaląc się sa moje imieny i stawiam jakies winko czy coś

wszystkiego najlepszego z okazji imieninek. Z mama tZ widze kolorowo macie

niedziela i wszystkie wywialo;/

01.01.2011 - zaręczona

Edytowane przez katarzynka013
Czas edycji: 2011-03-20 o 18:34
katarzynka013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 18:48   #752
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
Evvcia a co tam się dzieje?
a w sumie złego to nic, tylko a to szkoła, to cały weekend miałam rajd po puszczy kampinoskiej, to urodziny współlokatorki, to goście, to zakupy i tak na nic czasu nie ma... nie lubię tak a w dodatku zaprzepaściłam moją dietę i słodyczy przez ten tydzień to się najadłam jak nigdy, tonami normalnie :kwasy: ale od jutra koniec i zamierzam kupić karnet na basen

rzeczywiście jakoś przy niedzielnym wieczorze cisza wszystkie się rrrrelaksują?

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 18:51   #753
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
a w sumie złego to nic, tylko a to szkoła, to cały weekend miałam rajd po puszczy kampinoskiej, to urodziny współlokatorki, to goście, to zakupy i tak na nic czasu nie ma... nie lubię tak a w dodatku zaprzepaściłam moją dietę i słodyczy przez ten tydzień to się najadłam jak nigdy, tonami normalnie :kwasy: ale od jutra koniec i zamierzam kupić karnet na basen

Aj, już się bałam, że coś złego się dzieje Tyle dobrze, że to "tylko" takie coś Bo już się przestraszyłam To ty basen, a My z Tż bieganie
Co do pustek tutaj takich... Sądzę, że tak niestety chyba będzie przez to, że wiosna idzie i robi się coraz cieplej

Od 24.08.2005 z Nim...

94 - 93 - 92 - 91 - 90 - 89 - 88 - 87 - 86 cm

BeautifulShe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 18:53   #754
katarzynka013
Raczkowanie

wiosna...
a u mnie jeszcze resztki po wczorajszych silnych opadach sniegu.

01.01.2011 - zaręczona
Stary 2011-03-20, 18:57   #755
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka013 Pokaż wiadomość
wiosna...
a u mnie jeszcze resztki po wczorajszych silnych opadach sniegu.
A, no tak Mama przesyłała mi zdjęcia jak tam wczoraj i przedwczoraj wysypało mocno

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-03-20, 19:04   #756
kasia.diet
Zakorzenienie

u mnie wczoraj rano bylo odrobine sniegu ale na szczescie sladu juz po nim nie ma
Stary 2011-03-20, 19:10   #757
miss_bennet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez netali Pokaż wiadomość
Miss niezle z tym skasowaniem weźmiesz się za to jutro z nową werwą, nie martw się a jakie masz pomysły na uzupełniające? chcesz zostać u siebie na uczelni?
Taaak... Szkoda, że dziś - po wizycie mamusi - nie mam już siły na pisanie. Miałam taki plan, ale muszę odpocząć. Może później się wezmę.
Na magisterkę chcę iść też na gp, ale na polibudę. Druga opcja to studia od nowa na transporcie, inżynierskie. Ale sama już nie wiem, czy mi się chce.

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
Miss, a co to za wolontariat we Włoszech?? Mówiłaś nam już cos o tym?? Bo ja nic nie pamiętam tell me more about it
Tak, pisałam kilka razy o tym, ale nie pogrubiałam, może dlatego nie zauważyłaś. A tak serio, to staram się za dużo nie podniecać i nie chwalić, bo najpierw czekamy na decyzję, czy się dostaniemy.

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
O ja, o ja! fajowe! masz przepis?

Miss, mozesz podac linka do tej dziewczyny co paznokcie robi?
Aluś, nie mam przepisu, bo to zdjęcie z kwejka, ale pewnie zrobię zwykłe pierniczki w kształcie serduszek, poodcinam im końcówki i przyozdobię specjalnymi, kolorowymi pisakami/lukrem.

Ależ proszę:
http://tipsyzielonagora.bloog.pl/kat...010,index.html

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Pączek, rzadko zasypiamy, bo ja jestem wiercipiętek to raz, a dwa - muszę mieć duuuużo przestrzeni dla siebie na łóżku, żeby zasnąć (żeby móc się bez problemu walać po wyrze ).
Też jestem wiercipiętek. Ale my się zazwyczaj przytulamy na łyżeczki. Jak śpimy u mnie to spycham TŻ pod ścianę. A jak u niego, to składamy dwa łóżka i mamy więcej miejsca. Wtedy to ja "uciekam", a on za mną i w końcu to ja śpię na ścianie...

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Miss ladna sukienka ,a ty zgrabniutka i wysoka to bedziesz bosko w niej wygladac
Dziękować.

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość
Miss nie smutasiaj się Kochana Pieniążki są niestety straszną przeszkodą do wszystkiego, co chcielibyśmy sobie zrealizować itp. Ale nie możesz się poddawać, bo to najgorsza rzecz jaką możesz zrobić! Walcz, walcz i jeszcze raz walcz! Wpychaj się gdzie możesz, łap się czego możesz Szukaj doświadczenia i jakiś dodatkowych zarobków Rób co tylko możesz zrobić, a nawet staraj się więcej Licencjatem się nie przejmuj, może akurat dzisiaj albo jutro będziesz miała taką wenę, że trzaśniesz 10 strona na raz? Też ciężko coś tam bazgrolić jak się ma gorszy humor Dlatego nie poddawaj się tylko walcz Kochana Wierzę w Ciebie
Dziękuję. Dlatego cieszę się, że mam tę pracę. Ale powiem Wam coś jeszcze: jak się zacznie pracować, to już się nie chce studiować. Bo studia poza kontaktami i "wiedzą" nie dają nam tego co praca. Tam pracujesz od-do i masz święty spokój. A dzięki zarobionym pieniądzom, masz większe możliwości by spełniać wreszcie swoje marzenia/pragnienia. Przynajmniej ja tak mam: nawet nie chce mi się myśleć o rzeczach do zrobienia na studia. Wolę planować co kupię, gdy dostanę wypłatę, albo na co zacznę zbierać. Anyway, dziś mam lepszy nastrój, ale nie mam siły na pisanie. Może później, odpocznę trochę, to się zabiorę za to.

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Niom dopiero 3 rok to jest... nie dość że mi się to studiowanie już nie podoba to mam świadomość że dopiero po studiach ruszymy coś konkretnie z tż...
Patrz wyżej.

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Bjuti kochana piona za poglądy też się pocieszam że jakoś to zleci w sumie pamiętam niedawno październik a już"połowa" drugiego semestru więc czas leci jakoś No ale czasem mam taki nastrój że czuję że nie chcę już czekać... dziś też tak mam nie wiem czy to kwestia paskudnej pogody czy koszmarnych projektów w sumie to ja już sobie oszczędzam jak mi jakaś kasa wpadnie to zbieram niekoniecznie jest to na wesele ale że tak na przyszłość samochód, mieszkanie zawsze coś... już troszkę się uzbierało ale mój tż to nie myśli chyba tak przyszłościowo niestety... wiem że nie ma zbyt takiej luźnej kasy ale wiem też że jak coś dostanie już to zawsze coś sobie za to kupuje na co ma ochotę a to nowe słuchawki a to konsola a to coś tam... w sumie ma prawo nie ma obowiązku zbierać kasy... ale chyba byłoby mi to łatwiej znieść jakby było widać że on też już myśli o przyszłości i planuje coś a tak to mam wrażenie że nie bardzo...
Ale powiem Ci, że ja też póki co mam zamiar w siebie zainwestować. Zarobione pieniądze przeznaczyć na konkretne cele, ale związane ze mną. Odkładać będę (np. na samochód właśnie), ale dopóki nie zobaczę, że TZ chociażby myśli o pierścionku, to po co mam zbierać na wesele? Już raz tak w życiu zrobiłam: kupiłam sexy bieliznę na pierwszy raz z facetem, z którym niedługo po tym zaczęło się coś psuć, aż w końcu zerwał ze mną... Fakt, że później ją wykorzystałam z moim M., ale nauczyłam się wtedy by nie myśleć o niedzieli... przed sobotą.
I też się strasznie cieszę, że to już połowa marca, bo jeszcze tylko 3 miesiące i pożegnam moich "ukochanych" współlokatorów.

Jlys no i dobrze, ja bym już nie zawierzyła "teściowej" i sama wszystko planowała.

Mnie wywiało, bo miałam "wizytację", ale już jestem.

Edytowane przez miss_bennet
Czas edycji: 2011-03-20 o 19:19
miss_bennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 19:17   #758
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Siema! Wróciłam z dzisiejszego rajdu po Warszawie. Za tydzień 16 rocznica śmierci dziadka, więc dziś obskoczyłyśmy z mamą cmentarz i sklep. Kopiłyśmy mi skarpetki, mnóóóóstwo żarcia i ... kieckę na wesele siostry ciotecznej (które jest w lipcu). Spontan totalny, kosztowała kupę kasy, ale mama nie chciała odpuścić, jak mnie w niej zobaczyła jest piękna! W gratisie od rodzicielki też koszulka nocna z Lidla

Miss, piona za wiercipiętka. My nie umiemy zasypiać na łyżeczki. Łyżeczki mnie ograniczają

Święte słowa o braku chęci do studiowania po znalezieniu pracy! Obserwuję u siebie dokładnie to o czym piszesz W ogóle to masz piękny plan inwestowania w siebie. Oby więcej takich

Eva rajdowała. jak prawdziwa harcerka. W błocie i deszczu. szacun. ja się rozleniwiłam ostatnio i rajdy już mnie tak nie kręcą

Jlys, super, że się dogadaliście i super, że macie salę, a teściowa niech sobie w poślady wepchnie kasę na DJa najlepszego z okazji imienin

Studi, łączę się w bólu. Ja wracam do małych w środę i boli mnie sama myśl o tym tak dobrze było się polenić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (49,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (46,7 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-03-20 o 19:19
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 19:19   #759
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss_bennet Pokaż wiadomość
no ładniutkie extra sa. troche nie lubie jak mowi sie tipsy zelowe bo tpisy to sa te plastikowe płytki przyklejane do paznokcia ale wykonaniem to nadrabia
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 19:19   #760
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
a ja siedziałam w pracy, podczytywałam, ale nie miałam nic ciekawego do powiedzenia, więc siedziałam cicho a teraz się biore za licencjat

Cytat:
Tak, pisałam kilka razy o tym, ale nie pogrubiałam, może dlatego nie zauważyłaś. A tak serio, to staram się za dużo nie podniecać i nie chwalić, bo najpierw czekamy na decyzję, czy się dostaniemy.
musiałaś napisać o tym akurat wtedy, kiedy mnie nie było i potem tego nie nadrobiłam W każdym razie trzymam kciuki Ehh, Włochy... Może się tam spotkamy

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 19:20   #761
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wiec dzis rano pojechalam z tżtem i moja mama ogladac ta salke i powiem wam ze jstem bardzo zadowolona , mysle ze wesele byloby tam ciezko zrobic na 50 osob. facet pokazywal nam zdjęcia jak tam stroją itd i bardzo nam sie podobalo.Co do daty to nie mial terminarza bo zona zabrala (maja 2 sale jedna u nas druga w innym miescie i zona zajmuje sie naszym miastem :p) i jutro mamy iść i wplacic zaliczke no i ta date uzgodnić. Tż rozmawial z matka i mu powiedziala ze zaplaci nam za dj...w mam to , jeszcze sto razy sie rozmysli..no ale zobaczymy ciekawe..
Poka poka salkę czy to ta co kiedyś już przysyłałaś linka?

A ja po obiadku u teściów - źle nie było, teść przeziębiony, to mało się odzywał a z obiadem mało zjadłam tradcyjnie i skończyłam jako ostatnia, więc teściowa co 5 minut pytała, czy mi smakuje a ja zawsze po prostu wolno jem - tak jakoś mam
Przyklęku oczywiście nie było, ale...teść zapytał dlaczego nie mam pierścionka, a T złapał mega buraka

Masakra, słyszałyście co się dzieje w Libii?
Stary 2011-03-20, 19:20   #762
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Siema! Wróciłam z dzisiejszego rajdu po Warszawie. Za tydzień 16 rocznica śmierci dziadka, więc dziś obskoczyłyśmy z mamą cmentarz i sklep. Kopiłyśmy mi skarpetki, mnóóóóstwo żarcia i ... kieckę na wesele siostry ciotecznej (które jest w lipcu). Spontan totalny, kosztowała kupę kasy, ale mama nie chciała odpuścić, jak mnie w niej zobaczyła jest piękna! W gratisie od rodzicielki też koszulka nocna z Lidla

Eva rajdowała. jak prawdziwa harcerka. W błocie i deszczu. szacun. ja się rozleniwiłam ostatnio i rajdy już mnie tak nie kręcą
Świetny kolor tej sukienki! ja kocham różowy a pokażesz nam się w niej?
Mnie nigdy nie kręciły i robię to tylko dlatego, że muszę... Jeszcze w kolejną sobotę od 7:30 do 19:00 i koniec

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 19:23   #763
Mutny
Zakorzenienie

Gaja, ładna ta kiecka

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Przyklęku oczywiście nie było, ale...teść zapytał dlaczego nie mam pierścionka, a T złapał mega buraka

hahah, i dobrze mu tak hehe

No słyszałyśmy... ale co poradzić...

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 19:23   #764
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Jak to musisz? Chyba mnie coś ominęło

Pokażę, ale nie dziś, bo nie umiem sama suwaka z tyłu zapiąć, a J. poszedł na sesję Nie różowy tylko fuksja

Kamea, może rodzinka zmobilizuje TŻta do przyklęku. Dobrze, że obiad się udał Pierwsze koty za płoty

Ja dziś powiedziałam mamie o obiadku zapoznawczym. Przyjęła do wiadomości, będzie. Jutro TŻ jedzie do swojej mamy po garniaka na imprę rodzinną na nd i przy okazji też powie. Czuję się jak skazaniec pod ścianą
Stary 2011-03-20, 19:24   #765
katarzynka013
Raczkowanie

Cytat:

Miss, piona za wiercipiętka. My nie umiemy zasypiać na łyżeczki. Łyżeczki mnie ograniczają

Święte słowa o braku chęci do studiowania po znalezieniu pracy! Obserwuję u siebie dokładnie to o czym piszesz W ogóle to masz piękny plan inwestowania w siebie. Oby więcej takich

Jlys, super, że się dogadaliście i super, że macie salę, a teściowa niech sobie w poślady wepchnie kasę na DJa najlepszego z okazji imienin

Studi, łączę się w bólu. Ja wracam do małych w środę i boli mnie sama myśl o tym tak dobrze było się polenić

swietna sukienka czyli spontaniczne zakupy, a jak udane

01.01.2011 - zaręczona

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-20, 19:24   #766
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
u mnie wczoraj rano bylo odrobine sniegu ale na szczescie sladu juz po nim nie ma
I oby to było ostatni raz przed wakacjami

Miss wizytacja przeszłą dobrze? Co do tej pracy... Nie dziwię Ci się, bo szczerze teraz na studiach nie widać żadnej przyszłości, siedzisz jak na razie nad książkami, można powiedzieć, że marnujesz czas, bo przecież i tak nie wiesz czy pracę później dostaniesz w zawodzie czy nie Koszmar

Od 24.08.2005 z Nim...

Stary 2011-03-20, 19:25   #767
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
jakies nie za ladne te paznokcie, duzo jest nierownych albo jakichs niedorobionych

a w ogole to jak sie idzie do maniciurzystki to z dlugimi paznokciami i ona obcina czy samemu trzeba w domu?
Stary 2011-03-20, 19:25   #768
_kamea_
Zakorzenienie

Gaja, sukienka urocza - taka akurat na letnie wesele
Stary 2011-03-20, 19:30   #769
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

i jesienne, bo we wrześniu kolejne się szykuje dzięki
Stary 2011-03-20, 19:33   #770
katarzynka013
Raczkowanie

Cytat:
jakies nie za ladne te paznokcie, duzo jest nierownych albo jakichs niedorobionych

a w ogole to jak sie idzie do maniciurzystki to z dlugimi paznokciami i ona obcina czy samemu trzeba w domu?
powinna sama wiekszosc zajmuje sie tego typu sprawami, chyba ze zdecyduje sie zazelowac swoje wlasne paznokcie

Ja na szczescie moich paznokietkow nie musze truc tego typu zdobieniami

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
i jesienne, bo we wrześniu kolejne się szykuje dzięki
taki promienny kolor w takies sukni to lato przez caly rok swietna jest

01.01.2011 - zaręczona
Stary 2011-03-20, 19:33   #771
kasia.diet
Zakorzenienie

Cytat:
powinna sama wiekszosc zajmuje sie tego typu sprawami, chyba ze zdecyduje sie zazelowac swoje wlasne paznokcie

Ja na szczescie moich paznokietkow nie musze truc tego typu zdobieniami
ja tez nie marnuje czasu i pieniedzy na maniciury jakies, jedyne co to moze przed wlasnym slubem sie wybiore
Stary 2011-03-20, 19:34   #772
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkiego najlepszego z okazji imieninek. Z mama tZ widze kolorowo macie

niedziela i wszystkie wywialo;/
mnie nie wywiało, tylko dalej przesilenie wiosenne mnie męczy albo w ciąży jestem i ciągle śpię

Cytat:
Poka poka salkę czy to ta co kiedyś już przysyłałaś linka?

dla mnie masakra tylko dlatego, że to powtórka z Iraku. usa chcą się dorwać do ropy pod pretekstem "interwencji humanitarnej", a ich polityka kierowana takimi interesami doprowadza mnie do szału.

Cytat:
Świetny kolor tej sukienki! ja kocham różowy a pokażesz nam się w niej?
Mnie nigdy nie kręciły i robię to tylko dlatego, że muszę... Jeszcze w kolejną sobotę od 7:30 do 19:00 i koniec
a to dlaczego musisz?

Cytat:

obcina jeśli się poprosi

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 19:34   #773
kasia.diet
Zakorzenienie

Gaja a gdzie te sukienke nabylas jesli wolno spytac?
Stary 2011-03-20, 19:35   #774
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Czyżbyś była szczęśliwą posiadaczką długich, zdrowych i mocnych pazurów? farciara moje są tragiczne, ale na fachowe pazury się jeszcze nigdy nie wybrałam. Nie lubię takich jak na tych wszystkich zdjęciach. Klasyczny french wygląda ładnie, ale przy moim stylu życia więcej szkody by to przyniosło niz pożytku. Nie podobają mi się też takie łopatowate. Mam wrażenie, że non stop by się o coś zaczepiała i pewnie bym je zeżarła zaraz w akcie frustracji

Kupiłam w Galerii Handlowej na Bemowie (tam gdzie Cinema City, naprzeciwko lotniska) w For you Prestige

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-03-20 o 19:37
Stary 2011-03-20, 19:36   #775
kasia.diet
Zakorzenienie

a ja nie wiem co sie dzieje w libii i szczerze mowiac chyba nie chce wiedziec nie interesi mnie to zbytnio..
Stary 2011-03-20, 19:36   #776
miss_bennet
Rozeznanie

Cytat:

Oby tylko udało mi się ten plan zrealizować, to będę super szczęśliwa.
A dla nas łyżeczki to najlepsza pozycja, bo inaczej przygniatam TŻ rękę, która w dodatku mnie uwiera...

Ładna sukienka! Koniecznie się nam w niej zaprezentuj w całej okazałości, jak będziesz się szykowała na wesele.

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
musiałaś napisać o tym akurat wtedy, kiedy mnie nie było i potem tego nie nadrobiłam W każdym razie trzymam kciuki Ehh, Włochy... Może się tam spotkamy
A to zależy, bo ja jadę na południe, ale nie do jakiegoś kurortu. Ale i tak mam nadzieję, że będzie super.

Cytat:
A ja po obiadku u teściów - źle nie było, teść przeziębiony, to mało się odzywał a z obiadem mało zjadłam tradcyjnie i skończyłam jako ostatnia, więc teściowa co 5 minut pytała, czy mi smakuje a ja zawsze po prostu wolno jem - tak jakoś mam
Dobrze mu tak, ale jeszcze lepiej, że Ty dałaś radę i nie było źle.

Dziewczyny, kurna, może już o tym gadałyśmy, ale tak między słowami. A ja zaczęłam się właśnie zastanawiać nad tym.. Co myślicie o oczepinach? Będziecie miały? Ja, jak tak sobie przemyśliwuję, to mam ochotę zorganizować "sztywniackie" przyjęcie, a nie tandetne, kiczowate, zlatujące wiochą wesele, które wszyscy znają i "kochają". TŻ twierdzi, że chce kamerzystę (ja nie chciałam), no ale na to mogę się jeszcze zgodzić. Natomiast oczepiny i śpiewanie o ptaszku mojego M., którego ma wpuścić, żeby se podziobał - sorry, nie przemawia to do mnie. Mówię temu: kategoryczne NIE!

Edytowane przez miss_bennet
Czas edycji: 2011-03-20 o 19:41
miss_bennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 19:37   #777
katarzynka013
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
mnie nie wywiało, tylko dalej przesilenie wiosenne mnie męczy albo w ciąży jestem i ciągle śpię
jeja to drugie podejrzennie jakos bardziej uzasadnione?

Kasia, a ja ze swoimi paznokciami nic nie musze robic bo sa tak dlugie i w miare ksztaltne ze im to wystarczy jestem z nich dumna

01.01.2011 - zaręczona

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-20, 19:39   #778
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

U nas będą oczepiny, ale takie bez głupich zabaw. Chcemy zabawę z chorągiewkami, ja chętnie rzucę kwiatkiem czy czymś innym, bo welonu mieć nie będę, zobaczymy co nam wodzirej zaproponuje.

Ale nic na siłę. Jak zobaczymy, że ludzie nie są chętnie to zrezygnujemy
Stary 2011-03-20, 19:39   #779
kasia.diet
Zakorzenienie

Miss ale oczepiny to tylko rzucanie welonem i krawatem nie podoba Ci sie to?
ja sie musze zastanowic czy w ogole bedzie komu rzucac, bo jak sie okaze ze beda 2-3 panny to sensu nie ma
Stary 2011-03-20, 19:41   #780
BeautifulShe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
no ładniutkie extra sa. troche nie lubie jak mowi sie tipsy zelowe bo tpisy to sa te plastikowe płytki przyklejane do paznokcia ale wykonaniem to nadrabia
A powiesz mi z czego są te kwiatuszki, które ona tam przykleja? No i czy to sama robi? No i czy takie da się na naturalne paznokietki przylepić?

Kemauś i co? Tż głupio się zrobiło, co? Dobrze mu taaaaak!

Gajuś to ty musisz nam zdjęcie siebie w tej sukience zrobić

Baby jestem całkowicie tego samego zdania jeśli chodzi o Libię! Chociaż ten Kaddafi to ma nieźle nawalone we łbie... Bo jak się czyta o tym, co zrobił to....

Od 24.08.2005 z Nim...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości