|
|
#751 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
Cytat:
wszystkiego najlepszego z okazji imieninek. Z mama tZ widze kolorowo macie ![]() niedziela i wszystkie wywialo;/
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona Edytowane przez katarzynka013 Czas edycji: 2011-03-20 o 18:34 |
|
|
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
a w sumie złego to nic, tylko a to szkoła, to cały weekend miałam rajd po puszczy kampinoskiej, to urodziny współlokatorki, to goście, to zakupy i tak na nic czasu nie ma... nie lubię tak
rzeczywiście jakoś przy niedzielnym wieczorze cisza wszystkie się rrrrelaksują?
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle dobrze, że to "tylko" takie coś ![]() Co do pustek tutaj takich... Sądzę, że tak niestety chyba będzie przez to, że wiosna idzie i robi się coraz cieplej
|
|
#754 |
|
Raczkowanie
|
wiosna...
a u mnie jeszcze resztki po wczorajszych silnych opadach sniegu.
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona |
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama przesyłała mi zdjęcia jak tam wczoraj i przedwczoraj wysypało mocno
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wczoraj rano bylo odrobine sniegu ale na szczescie sladu juz po nim nie ma
|
#757 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na magisterkę chcę iść też na gp, ale na polibudę. Druga opcja to studia od nowa na transporcie, inżynierskie. Ale sama już nie wiem, czy mi się chce. Cytat:
A tak serio, to staram się za dużo nie podniecać i nie chwalić, bo najpierw czekamy na decyzję, czy się dostaniemy.![]() Cytat:
![]() Ależ proszę: http://tipsyzielonagora.bloog.pl/kat...010,index.html Cytat:
A jak u niego, to składamy dwa łóżka i mamy więcej miejsca. Wtedy to ja "uciekam", a on za mną i w końcu to ja śpię na ścianie...Cytat:
Cytat:
Dziękuję. Dlatego cieszę się, że mam tę pracę. Ale powiem Wam coś jeszcze: jak się zacznie pracować, to już się nie chce studiować. Bo studia poza kontaktami i "wiedzą" nie dają nam tego co praca. Tam pracujesz od-do i masz święty spokój. A dzięki zarobionym pieniądzom, masz większe możliwości by spełniać wreszcie swoje marzenia/pragnienia. Przynajmniej ja tak mam: nawet nie chce mi się myśleć o rzeczach do zrobienia na studia. Anyway, dziś mam lepszy nastrój, ale nie mam siły na pisanie. Może później, odpocznę trochę, to się zabiorę za to.Cytat:
Patrz wyżej.Cytat:
Już raz tak w życiu zrobiłam: kupiłam sexy bieliznę na pierwszy raz z facetem, z którym niedługo po tym zaczęło się coś psuć, aż w końcu zerwał ze mną... Fakt, że później ją wykorzystałam z moim M., ale nauczyłam się wtedy by nie myśleć o niedzieli... przed sobotą.I też się strasznie cieszę, że to już połowa marca, bo jeszcze tylko 3 miesiące i pożegnam moich "ukochanych" współlokatorów. Jlys no i dobrze, ja bym już nie zawierzyła "teściowej" i sama wszystko planowała. Mnie wywiało, bo miałam "wizytację", ale już jestem.
Edytowane przez miss_bennet Czas edycji: 2011-03-20 o 19:19 |
||||||||
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Siema! Wróciłam z dzisiejszego rajdu po Warszawie. Za tydzień 16 rocznica śmierci dziadka, więc dziś obskoczyłyśmy z mamą cmentarz i sklep. Kopiłyśmy mi skarpetki, mnóóóóstwo żarcia i ... kieckę na wesele siostry ciotecznej (które jest w lipcu). Spontan totalny, kosztowała kupę kasy, ale mama nie chciała odpuścić, jak mnie w niej zobaczyła
jest piękna! W gratisie od rodzicielki też koszulka nocna z Lidla ![]() Miss, piona za wiercipiętka. My nie umiemy zasypiać na łyżeczki. Łyżeczki mnie ograniczają ![]() Święte słowa o braku chęci do studiowania po znalezieniu pracy! Obserwuję u siebie dokładnie to o czym piszesz ![]() Eva rajdowała. jak prawdziwa harcerka. W błocie i deszczu. szacun. ja się rozleniwiłam ostatnio i rajdy już mnie tak nie kręcą ![]() Jlys, super, że się dogadaliście i super, że macie salę, a teściowa niech sobie w poślady wepchnie kasę na DJa najlepszego z okazji imienin Studi, łączę się w bólu. Ja wracam do małych w środę i boli mnie sama myśl o tym
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-03-20 o 19:19 |
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
extra sa. troche nie lubie jak mowi sie tipsy zelowe bo tpisy to sa te plastikowe płytki przyklejane do paznokcia ale wykonaniem to nadrabia
|
|
|
|
|
#760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz się biore za licencjat ![]() Cytat:
W każdym razie trzymam kciuki Ehh, Włochy... Może się tam spotkamy
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy to ta co kiedyś już przysyłałaś linka?A ja po obiadku u teściów - źle nie było, teść przeziębiony, to mało się odzywał a z obiadem mało zjadłam tradcyjnie i skończyłam jako ostatnia, więc teściowa co 5 minut pytała, czy mi smakuje a ja zawsze po prostu wolno jem - tak jakoś mam ![]() Przyklęku oczywiście nie było, ale...teść zapytał dlaczego nie mam pierścionka, a T złapał mega buraka ![]() Masakra, słyszałyście co się dzieje w Libii?
|
|
#762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja kocham różowy a pokażesz nam się w niej? ![]() Mnie nigdy nie kręciły i robię to tylko dlatego, że muszę... Jeszcze w kolejną sobotę od 7:30 do 19:00 i koniec
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Gaja, ładna ta kiecka
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
hehe ![]() No słyszałyśmy... ale co poradzić...
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to musisz? Chyba mnie coś ominęło
![]() Pokażę, ale nie dziś, bo nie umiem sama suwaka z tyłu zapiąć, a J. poszedł na sesję Nie różowy tylko fuksja ![]() Kamea, może rodzinka zmobilizuje TŻta do przyklęku. Dobrze, że obiad się udał Pierwsze koty za płoty ![]() Ja dziś powiedziałam mamie o obiadku zapoznawczym. Przyjęła do wiadomości, będzie. Jutro TŻ jedzie do swojej mamy po garniaka na imprę rodzinną na nd i przy okazji też powie. Czuję się jak skazaniec pod ścianą
|
|
|
|
#765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
swietna sukienka czyli spontaniczne zakupy, a jak udane
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miss wizytacja przeszłą dobrze? Co do tej pracy... Nie dziwię Ci się, bo szczerze teraz na studiach nie widać żadnej przyszłości, siedzisz jak na razie nad książkami, można powiedzieć, że marnujesz czas, bo przecież i tak nie wiesz czy pracę później dostaniesz w zawodzie czy nie
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w ogole to jak sie idzie do maniciurzystki to z dlugimi paznokciami i ona obcina czy samemu trzeba w domu?
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja, sukienka urocza - taka akurat na letnie wesele
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
i jesienne, bo we wrześniu kolejne się szykuje
dzięki
|
|
|
|
#770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiekszosc zajmuje sie tego typu sprawami, chyba ze zdecyduje sie zazelowac swoje wlasne paznokcie![]() Ja na szczescie moich paznokietkow nie musze truc tego typu zdobieniami ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- taki promienny kolor w takies sukni to lato przez caly rok swietna jest
|
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#772 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||||
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja a gdzie te sukienke nabylas jesli wolno spytac?
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżbyś była szczęśliwą posiadaczką długich, zdrowych i mocnych pazurów? farciara
moje są tragiczne, ale na fachowe pazury się jeszcze nigdy nie wybrałam. Nie lubię takich jak na tych wszystkich zdjęciach. Klasyczny french wygląda ładnie, ale przy moim stylu życia więcej szkody by to przyniosło niz pożytku. Nie podobają mi się też takie łopatowate. Mam wrażenie, że non stop by się o coś zaczepiała i pewnie bym je zeżarła zaraz w akcie frustracji ![]() Kupiłam w Galerii Handlowej na Bemowie (tam gdzie Cinema City, naprzeciwko lotniska) w For you Prestige
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-03-20 o 19:37 |
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem co sie dzieje w libii i szczerze mowiac chyba nie chce wiedziec
nie interesi mnie to zbytnio..
|
#776 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A dla nas łyżeczki to najlepsza pozycja, bo inaczej przygniatam TŻ rękę, która w dodatku mnie uwiera... Ładna sukienka! Koniecznie się nam w niej zaprezentuj w całej okazałości, jak będziesz się szykowała na wesele. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, ale jeszcze lepiej, że Ty dałaś radę i nie było źle.Dziewczyny, kurna, może już o tym gadałyśmy, ale tak między słowami. A ja zaczęłam się właśnie zastanawiać nad tym.. Co myślicie o oczepinach? Będziecie miały? Ja, jak tak sobie przemyśliwuję, to mam ochotę zorganizować "sztywniackie" przyjęcie TŻ twierdzi, że chce kamerzystę (ja nie chciałam), no ale na to mogę się jeszcze zgodzić. Natomiast oczepiny i śpiewanie o ptaszku mojego M., którego ma wpuścić, żeby se podziobał - sorry, nie przemawia to do mnie.
Edytowane przez miss_bennet Czas edycji: 2011-03-20 o 19:41 |
|||
|
|
|
#777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kasia, a ja ze swoimi paznokciami nic nie musze robic bo sa tak dlugie i w miare ksztaltne ze im to wystarczy jestem z nich dumna
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
U nas będą oczepiny, ale takie bez głupich zabaw. Chcemy zabawę z chorągiewkami, ja chętnie rzucę kwiatkiem czy czymś innym, bo welonu mieć nie będę, zobaczymy co nam wodzirej zaproponuje.
Ale nic na siłę. Jak zobaczymy, że ludzie nie są chętnie to zrezygnujemy
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Miss ale oczepiny to tylko rzucanie welonem i krawatem
nie podoba Ci sie to?ja sie musze zastanowic czy w ogole bedzie komu rzucac, bo jak sie okaze ze beda 2-3 panny to sensu nie ma
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i czy to sama robi? No i czy takie da się na naturalne paznokietki przylepić? ![]() Kemauś i co? Tż głupio się zrobiło, co? Dobrze mu taaaaak! ![]() Gajuś to ty musisz nam zdjęcie siebie w tej sukience zrobić ![]() Baby jestem całkowicie tego samego zdania jeśli chodzi o Libię! Chociaż ten Kaddafi to ma nieźle nawalone we łbie... Bo jak się czyta o tym, co zrobił to....
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

! Na jednym portalu spolecznosciowym 

Tyle dobrze, że to "tylko" takie coś 

Dziękuję. Dlatego cieszę się, że mam tę pracę. Ale powiem Wam coś jeszcze: jak się zacznie pracować, to już się nie chce studiować. Bo studia poza kontaktami i "wiedzą" nie dają nam tego co praca. Tam pracujesz od-do i masz święty spokój. A dzięki zarobionym pieniądzom, masz większe możliwości by spełniać wreszcie swoje marzenia/pragnienia. Przynajmniej ja tak mam: nawet nie chce mi się myśleć o rzeczach do zrobienia na studia.

najlepszego z okazji imienin
Ehh, Włochy...
czy to ta co kiedyś już przysyłałaś linka?