Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-20, 23:03   #1441
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kupiłam taką oto tunikę, kolor 3
fajna chociaż moim zdaniem gdyby była dłuższa, jako sukienka lepiej by wyglądała

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 23:05   #1442
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

ale jestem śpiąca, ledwo patrze na oczy idę spać, dobranoc

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 23:07   #1443
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
boisz się, że może wyjść za ciemno? Czy tylko o ten odrost się martwisz? Zrób jak wolisz nic złego się nie stanie jak położysz w między czasie londe a może spokojniejsza będziesz
a to tak ciemno Ci ta 10,21 wyszła? Ja powiem szczerze, że po zmyciu miałam stracha bo włosy naprawdę ciemne mi się wydawały ale umyłam szybko fructisem przeciwłupieżowym, zostawiłam spieniony na 15min i tamto wrażenie zniknęło na szczeście Yattamance też ta majirelka jakoś ciemno wyszła jak na poziom 9.. czyżby te majirelki tak ciemno wychodziły?
Nie, za ciemno to nie, tylko że tam, gdzie były odrosty jest teraz troche rudowo, a na reszcie jest naprawdę ładny jasny blond. I nie wiem co bedzie, jak nałożę 9,22 na świeże odrosty, na te rudawe co mam teraz i na długość, bo chciałabym przeciągnąć żeby wyrównać kolor. Bo wiem, że tą 9tką przyciemnię całość, ale nie wiem czy przygasi ten rudawy odrost
Ty nie masz się co bać, u Ciebie zawsze pięknie wychodzą farby, obojętnie jakich byś nie uzyła

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 23:16   #1444
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Nie, za ciemno to nie, tylko że tam, gdzie były odrosty jest teraz troche rudowo, a na reszcie jest naprawdę ładny jasny blond. I nie wiem co bedzie, jak nałożę 9,22 na świeże odrosty, na te rudawe co mam teraz i na długość, bo chciałabym przeciągnąć żeby wyrównać kolor. Bo wiem, że tą 9tką przyciemnię całość, ale nie wiem czy przygasi ten rudawy odrost
Ty nie masz się co bać, u Ciebie zawsze pięknie wychodzą farby, obojętnie jakich byś nie uzyła
hmm na rudość to niby popiel to jak wolisz i będziesz spokojniejsza to zrób tą londą najpierw albo może jakąś inną popielatą a nie perłową farbą? żeby Ci te rudości wytrąciło
Tak przeglądałam KWC farb i dobre opinie ma Wella koleston https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ct.html&next=1 mi się ta 10/16 podoba choć na zdj z all wygląda białawo ale to te takie sztuczne palety jakby a widziałam kiedyś taką z naturalnym pionowym włoskiem i śliczny był

Dbam o siebie

Stary 2011-03-20, 23:21   #1445
ekomonika
Zakorzenienie

czekoladowa - ok, pokażę się
snow - mam takie samo zdanie, ale w lecie noszona do krótkich jeansowych szortów też będzie ładnie wyglądać Tylko miejmy nadzieję że szybko przyjdzie
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 23:26   #1446
Shadii
Wtajemniczenie

Nie nadrobiłam Was całkiem, ale niestety muszę już iść.

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
trochę się rozmazywała, tylko że ja używam bazy pod cienie i może dlatego nie ma tragedii tyle że ja ją używam tylko na wieczorne wyjścia
(...)
Cytat:
Napisane przez Niezapominajka 89 Pokaż wiadomość
Świetne zakupy Dziewczyny

Daj znać jak sie sprawuje.

(...)
Kurczę, straszna jest Taki ma kolor przepiękny, tak mi jej żal ale tak się strasznie maże... osadza w załamaniach, nie ściera się, ale rozmazuje całkowicie, mam wielkie oko pandy, dzisiaj musiałam ją po 2 h poprawiać patyczkiem kosmetycznym nasączonym płynem do demakijażu, bo inaczej się nie dało, wodą się jej nie zmyje, jest dość trwała. Szkoda, szkoda
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

mam dzisiaj okropny humor czuję się beznadziejna w każdej kwestii

maseczki ziaja kupowałam w rossmannie.
nie martw się, jutro będzie lepiej.

Dobranoc, Dziewczyny!

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-20, 23:27   #1447
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
hmm na rudość to niby popiel to jak wolisz i będziesz spokojniejsza to zrób tą londą najpierw albo może jakąś inną popielatą a nie perłową farbą? żeby Ci te rudości wytrąciło
Tak przeglądałam KWC farb i dobre opinie ma Wella koleston https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ct.html&next=1 mi się ta 10/16 podoba choć na zdj z all wygląda białawo ale to te takie sztuczne palety jakby a widziałam kiedyś taką z naturalnym pionowym włoskiem i śliczny był
czesto pisza ze blondy, ktore powinny wyjsc popielato wychodza na odrostach zolto, to u mnie na 100% tak wyjda, choc nie powiem, odcienie maja baardzo ladne
juz myslalam o artego, poj 150ml, kolor 911 lub 912.. ale z drugiej strony Bunny chyba nie polecala.. no juz sama nie wiem. Cos wymysle, mam jeszcze z 3 tygodnie czasu

Stary 2011-03-20, 23:50   #1448
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n_i_x_i_e Pokaż wiadomość
tez miałam podobna sytuacje, ale w ostatnie Halloween ,
tez bylam przebrana za kota i wyskoczyliśmy do sklepu a starsze babcie cos szemrały pod nosem.
Pewnie z zazdrości.

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
No właśnie mi też się zakolanówki baaardzo podobają, ale sama nie mam odwagi nosić. Poza tym z moimi udami to połączenie z miniówką odpada A pewnie przez wzroki ludzi na ulicy czułabym się w nich jak "panienka lekkich obyczajów"... ;/

Ja też pokłóciłam wczoraj z TŻ.... Zmarnowałam cały wieczór i nie pouczyłam się nic a nic, a czeka mnie tego tyle w tym tygodniu zaczynając od jutra Ahhh tam, szkoda gadać :/
Też zawsze mam takie wrażenie.
Mam nadzieje, że z Tż. to chwilowe.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
UWAGA UWAGA w najnowszym in style są kupony rabatowe na przyszły weekend. 20% zniżki do m.in. aldo, mango, orsay, top secret. 50% na jedną rzecz w cropiie itd itd
oo dobrze wiedzieć, bo ostatni chciałam kupić sweter w Cubusie, a za ile jest ta gazeta?

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
Co do maseczek ja ostatnio odkrylam istna rewelacje
http://www.nowekosmetyki.pl/kosmetyk...rtoscia-glinki
naprawde polecam sa swietne a cena poprostu smieszna. Moga z poczatku lekko piec ale no szybciutko mija a efekt jest powalajacy
Miałam ta maseczkę i nie byłam zachwycona. Mnie najpierw zaczęło piec koło oczu, a potem cała twarz i wolałam już jej nie używać.

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
cześc dziewczyny piękny mam dziś dzień, na długim spacerku byłam i tak mnie natchnęło dziś ;P
Kilka z Was pisało, że często nakłada olej na włosy na noc, i w zawiązku z tym mam pyt, czy tak bez niczego potem się kładziecie na poduszke? bo mnie to przeraża, trzeba byłoby za każdym razem prac :P czy macie jakiś inny sposób??
Ja zawsze daje ręcznik na poduszkę, a włosy zawijam w warkocz.

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Uff, nadrobiłam Ten kto wymyślił siedzenie w weekendy na uczelni powinien dostać anty-nobla. Taka jestem zmęczona, że masakra. Dziś byłam w galerii i robiłam research ciuchowy i kosmetykowy. Znalazłam idealną szminkę w kolorze jasno-różowym. Przymierzałam też w H&M mnóstwo ciuchów m.in boską czarną bandażową kieckę. Znalazłam także torebkę w Deichmannie za ok. 79zł.
Alesandra Tak, Insanity dużo daje. W albumie mam efekty po tygodniu ćwiczeń. Wpisz sobie w google Insanity chomikuj i powinnaś znaleść. Załączam plan treningowy
Jestem za.

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
kalpana zycze zdrowka i mam nadzieje ze bedzie ok

a ja wybieram sie jutro do lekarza....znowu wymiotujemoja corcia juz prawie zdrowa a ja dzisiaj wyprubuje ta cole odgazowana na mdlosci moze pomoze na noc..
Współczuje.
Zdrowiej.

Cytat:
wlasnie tak myslalam, a nie jest zbyt mocny? bo jednak ta 10,21 loreala nie dla mnie fakt, mam w zapasie 9,22, ale korci mnie coś innego no nie wiem sama...

ja wlasnie bylam na spacerku nad morzem, fajna pogoda bo nie wiało, pełno muszli na brzegu super
Ale Ci zazdroszczę.

Cytat:
dobra dziewczyny, przestaję smęcić, po prostu mam jakiś kryzys włosowy...
Ja ostatnio też mam kryzys, bo co w końcu moje włosy zaczęły rosnąć to zobaczyłam, że końcówki są szorstkie i się łamią, rozdwajają.

Cytat:
Dziewczyny, kupiłam taką oto tunikę, kolor 3
Śliczna.

Dzisiaj po uczelni biegnę na pociąg, żeby zdążyć, a okazało się, że znowu polikwidowali i bym musiała czekać prawie godzinę, a w Katowicach głównych drugą godzinę. Pobiegłam na busa, ale kierowca nie miał biletów i jechałam na gapę, a w Katowicach i tak musiałam czekać.
Jak ja żałuje, że nie mam auta.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 00:05   #1449
tillavanilla
Raczkowanie

Hej
nadrobilam juz wszystkie zaleglosci,ale jetstem tak zmeczona,ze oczy mi sie same zamykaja Jeszcze tylko nakremuje twarz,nabalsamuje cialo i wskakuje do lozka Dobranoc,slodkich snow...

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 00:18   #1450
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja też idę spać, dobranoc.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-03-21, 07:09   #1451
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dzień dobry
od dziś zaczynają mi się rekolekcje, więc kilka dni luzu

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 07:18   #1452
91moniaa161
Zadomowienie

Dzień Dobry
Ja tylko na chwilkę, zaraz muszę uciekac... nadrobiłam Was troszkę buhahot ale super!! spacer nad morzem....mmm ale Ci zazdroszczę

Dzisiaj pierwszy dzień wiosny! A więc życzę Wam słonecznej, cieplutkiej pogody i miłego dnia! Może jeszcze dzisiaj wpadnę do Was troszkę ponadrabiac

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 07:37   #1453
asicuha
Wtajemniczenie

witam
za Waszymi radami położyłam ręcznik na poduszke nie było żadnych problemów, więc dziękuje za fajny sposób, zawsze się zastanawiałam jakby to zrobic ;P
Udanego 1szego dnia wiosny

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 08:04   #1454
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

ekonomika sliczna ta tunika, fajna by byla jako sukienka ale podoba mi sie

buahhot wloski masz sliczne i napewno wyjdzie Ci dobrze na jakakolwiek farbe sie zdecydujesz ja to dopiero mam miks na glowie jeszcze bede 3 mac kciuki za Twoje farbowanie a sprobuj syossem, ja trzymalam za krotko wiec wyszly mi rudawe na odrosatch ale jak dluzej potrzymasz to powinno byc ok.

a ja dzisiaj jade po poludniu do lekarza jak Tzt przyjedzie z pracy bo juz mam dosyc tego chorupska moze wejde do lupmku jak zdaze

U mnie bardzo ladna pogoda sie robi! Pierwszy Dzien Wiosny
Stary 2011-03-21, 08:22   #1455
snowhitee
Zakorzenienie

Witam się z Wami w pierwszy dzień wiosny ale pięęękna pogoda u mnie

Cytat:
czesto pisza ze blondy, ktore powinny wyjsc popielato wychodza na odrostach zolto, to u mnie na 100% tak wyjda, choc nie powiem, odcienie maja baardzo ladne
juz myslalam o artego, poj 150ml, kolor 911 lub 912.. ale z drugiej strony Bunny chyba nie polecala.. no juz sama nie wiem. Cos wymysle, mam jeszcze z 3 tygodnie czasu
ale do kolorów tych z 900 trzeba używać wody 12% bo to seria ultra blondów a chyba aż tyle Ci nie potrzeba

Dbam o siebie

Stary 2011-03-21, 08:26   #1456
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Dziendobry Snow chyba reszta spi jeszcze ja sie biore za pranie, jutro wezme sie za sprzatanie domku i za siebie bo dzisiaj jeszcze nie mam sily przez ta grype................
Stary 2011-03-21, 09:35   #1457
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Witam się z Wami w pierwszy dzień wiosny ale pięęękna pogoda u mnie

ale do kolorów tych z 900 trzeba używać wody 12% bo to seria ultra blondów a chyba aż tyle Ci nie potrzeba
i tu jest ten minus...
tak jak mówiłam, mam jeszcze trochę czasu do następnego farbowania

tymczasem idę się ogarnąć i jadę do biblioteki

Stary 2011-03-21, 09:49   #1458
Kitka:)
CABIN CREW

dzień dobry

niedawno wstałam i musze jechać zaraz na uczenię, bo kobita mi oceny do systemu nie wpisała z jednego przedmiotu i w dziekanacie mnie ścigają

w ogóle to byłam na tym solarium i jestem czerwona jak rak chociaż twarz mi już ładnie przybrązowiło

wczoraj po raz pierwszy użyłam odżywki do paznokci miss sporty, zobaczymy jak się będzie sprawowała...

miłego dnia

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 10:25   #1459
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dzien dobry
jakie piekne dzisiaj sloneczko swieci

nie znam sie na blondach ale tak czysto teoretycznie sie wtrace, moze cos pomoge
Cytat:
mialam koleston, teraz jest nowsze opakowanie, ale jak to sie wzera we wlosy... trzeba przemyslec wybor, bo pozniej pigment ciezko wybic. w kolestonie 6 to czerwien, czyli bez sensu po przecinku 1- popiel, 6-czerwien, to wg mnie bankowo wyjdzie rude...

Cytat:
z artego wygladaja bardzo ladnie, duzo osob je ma (ja znam z brazow) i sobie chwali, nie wiem jak z blondami to wyglada, ale wiem ze TZta mama farbowala dlugo u fryzjera Artego i bylo pieknie, miala sliczny blond, wlasnie taki chlodny fajnie wygladaja 911 bo to poglebiona popiel, natomiast 912 moze byc lepszy bo to popiel i fiolet, a fiolet wybija zoltko, tylko ze Ty widzisz rudo, ale moze by cos schlodzil? Artego ma specjalna wersje popielatych odcieni, moze tam cos znajdziesz dla siebie (to jest osobna karta)
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 10:28   #1460
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate dziekuje, mówisz że TŻta mama miała blond artego? Ja palete widzę tylko taką http://www.artego.pl/pliki_do_pobrania.asp?id=19
fajna farba bo jest duza, ma 150ml no ale na kwc blondy nie maja zbyt dobrej opinii, kolezanka za to bardzo chwalila sobie braz z tej firmy

Stary 2011-03-21, 10:37   #1461
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dzień dobry

niedawno wstałam i musze jechać zaraz na uczenię, bo kobita mi oceny do systemu nie wpisała z jednego przedmiotu i w dziekanacie mnie ścigają

w ogóle to byłam na tym solarium i jestem czerwona jak rak chociaż twarz mi już ładnie przybrązowiło

wczoraj po raz pierwszy użyłam odżywki do paznokci miss sporty, zobaczymy jak się będzie sprawowała...

miłego dnia
tez mysle nad solarium, ale mi tak szkoda skory i kasy

z odzywek ja jestem zadowolona, skonczylam ta przyspieszjaaca wzrost, ale chyba ja kupie, bo wydaje mi sie ze szybciej rosly teraz mam ta wzmacniajaca i rowniez jestem zadowolona, fajnie utwardza ale jak bede w SP to kupie z Rimmela bo jest -20% i to sie oplaca, bo tam odzywka kosztuje 15-18zl (zalezy jaki sklep) a zachwalane sa dobrze na KWC

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
caate dziekuje, mówisz że TŻta mama miała blond artego? Ja palete widzę tylko taką http://www.artego.pl/pliki_do_pobrania.asp?id=19
fajna farba bo jest duza, ma 150ml no ale na kwc blondy nie maja zbyt dobrej opinii, kolezanka za to bardzo chwalila sobie braz z tej firmy
tak miala blondy, jak poznawalam TZta to miala przepiekne wlosy takie grube i dluuugie widzialam w lazience u nich ta farbe wiec domyslam sie ze nia farbowala bo nie zawsze chdozila do fryzjera, bo ona zawsze samych drogich wybierala po 200-400zl, a nie zawsze miala kase, a jej wlosy co miiesoac rosna 3cm, wiec farbowala co 2tyg. pozniej na rudy sie przefarbowala i tez artego, ona bardzo lubila te farby, jak z nia pozniej o rudym rozmawialam to chwalila je teraz uwielbia joico, ale ma czarne wlosy

to nie jest ta paleta, ja bylam w hurtowni fryzjerskiej i osobno mialam palete 'popiele-popiele' czy jakos tak, pani dala mi 2 palety, ta na stronie artego i tak z samymi popielami i mowi, ze to nowosc jest ( to bylo jakos we wrzesniu 2010r jak pytalam o artego)

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-21 o 10:38
Stary 2011-03-21, 10:47   #1462
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie z tego co kojarzę to Bunny pisała, że blondy mają nie bardzo ale brązy piękne

Dbam o siebie

Stary 2011-03-21, 11:11   #1463
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
no właśnie z tego co kojarzę to Bunny pisała, że blondy mają nie bardzo ale brązy piękne
dlatego ja bym sie chetnie skusila na jakis braz, ale z tego co wiem, to piekne sa tylko czekoladki a nie popielate ale moze zaryzykuje, chociaz ma jedna wade, ze to farba, a ja wole kremy koloryzujace...

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

dziewczyny, przyszla torebka, jeeest pieeekna, ma taka gruba skorke no ahhh
Stary 2011-03-21, 11:14   #1464
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Udanego pierwszego dnia wiosny.

Ostatnio szukałam odżywki do paznokci z Rimmela w Rossmannie, ale nie było.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-03-21, 11:51   #1465
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dlatego ja bym sie chetnie skusila na jakis braz, ale z tego co wiem, to piekne sa tylko czekoladki a nie popielate ale moze zaryzykuje, chociaz ma jedna wade, ze to farba, a ja wole kremy koloryzujace...

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

dziewczyny, przyszla torebka, jeeest pieeekna, ma taka gruba skorke no ahhh
pokaz

wlasnie siedze w bibliotece

Stary 2011-03-21, 12:06   #1466
caate
Zakorzenienie

GG do caate

to jest ta: klik

na zywo zero polysku, nie widac tak tej skorki, bo jest mega czarna, nooo mi bardzo sie podoba, jestem przeszczesliwa, idealnie lezy bo wzielam ta z dluzszym uchem i mozna nosic na ramieniu

edit:
zapomnialam pochwalic sie bucikami jakie sobie sprawilam ostatnio na wiosne
klik kolor czarny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC19692.jpg (89,9 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19693.jpg (114,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19698.jpg (100,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19699.jpg (54,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC19704.jpg (87,1 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-21 o 12:17
Stary 2011-03-21, 12:15   #1467
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry wczoraj byłam u Tż i dopiero dziś wróciłam
Mam nadzieję że u Was taka sama pogoda jak u mnie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Hej Wreszcie mam czas dla siebie!
Świetne zakupy dziewczyny! Gdzie kupujecie maseczki w saszetkach z ziaji? Ja u siebie nigdzie nie widziałam. W ogóle zaniedbałam się z maseczkami po tym jak się rozczarowałam dermiką, która mnie podrażniła ale na szczeście kupiłam sobie z bielendy z awokado i jestem zachwycona efektem, zupełnie inna buźka i innaczej na takiej dobrze nawilżonej makijaż wygląda. Będę też musiała poszukać innego kremu do twarzy bo ziaja oliwkowa mnie chyba zapycha.
Ja też ostatnio zrobiłam kosmetyczne zakupy:
tusz do rzęs essence MA różowy
puder sypki My secret
pędzel do pudru essence
jedwab CHI
pędzelek do cieni H&M
i wspomniana maseczka z bielendy

to tyle z moich zakpów, życzę udanej niedzieli
Super zakupy ja maseczki ziaji kupiłam w rossmannie
Cytat:
Aha , i wiecie co, mam plan Jadę do tej Bułgarii, jak wszystko dobrze pójdzie [ czyt. średnia 5.0 ] to mi dadzą 150 euro. Wykorzystam niezbędne minimum, i jak wrócę to kupię sobie sukienkę z Asosa !
Wow trzymam kcuki żeby się udało
Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
bardzo mi się podobają te buty z nowej oferty deichmanna te, które modelka ma na nodze
Fajne szukam podobnych na lato
Cytat:
dobra dziewczyny, przestaję smęcić, po prostu mam jakiś kryzys włosowy...
Też mam kryzys nie mogę patrzeć na swoje włosy

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
to jest ta: klik

na zywo zero polysku, nie widac tak tej skorki, bo jest mega czarna, nooo mi bardzo sie podoba, jestem przeszczesliwa, idealnie lezy bo wzielam ta z dluzszym uchem i mozna nosic na ramieniu
Fajna
Stary 2011-03-21, 12:18   #1468
buahhot
Marcelover ♥♥♥

caate wygląda na porządną, poza tym jest bardzo ładna podoba mi się

Stary 2011-03-21, 12:22   #1469
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

caate ladna torebka

a ja sie wzielam za sprzatanie jak zwykle, zamiast zajac sie soba bo tez wygladam jak upior
Stary 2011-03-21, 12:37   #1470
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
caate ladna torebka

a ja sie wzielam za sprzatanie jak zwykle, zamiast zajac sie soba bo tez wygladam jak upior
dziekuje ja tez zaraz autko ide umyc, zmaiast zadbac o siebie

Cytat:
caate wygląda na porządną, poza tym jest bardzo ładna podoba mi się
dzieki nie dalo sie tak uchwycic, ale jest gruba, ma taki grube uszy, w zadnej torebce takich nie mialam jestem zszokowana jakoscia, w dotyku jest jak prawdziwa skorka, cieze sie ogromnie ze sie nie blyszcyz, bo tego sie obawialam, mam nadzieje, ze posluzy mi troche upchalam jak ksiazkami, bo ma zagniecenia od paczki, tak ja zmiazdyli jak zapakowali, ze nie wiem kiedy ja wyprostuje, dobrze ze od tylu to zrobili
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wczoraj byłam u Tż i dopiero dziś wróciłam
Mam nadzieję że u Was taka sama pogoda jak u mnie

Super zakupy ja maseczki ziaji kupiłam w rossmannie

Wow trzymam kcuki żeby się udało

Fajne szukam podobnych na lato

Też mam kryzys nie mogę patrzeć na swoje włosy

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Fajna
dziekuje

dzisiaj zadbam o wlosy, bo tez patrzec znowu na nie nie moge... ale najpier poskacze na skakance, pokrece hh, umyje autko

ale mam rewelacyjny humor, ahhh ta wiosna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości