|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
Cytat:
|
|
#872 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Niedawno weszłam do domu dalej mnie dusi... wczoraj położyłam sie do łózka przed 1,usnęłam przed 5 a o 6 pobudka... Rano na uczelni, o 16 z Tż w kinie i potem podjechaliśmy na herbatkę do mojej babci Muszę się pochwalić że na koniec już z jednego przedmiotu mam 5Film kapitalny ![]() idę nadrabiać, a trochę naskrobane
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, biedna Kinia
ale nie można całymi dniami w domu siedzieć, bo się człek roztyje i przyrośnie do fotela. No i wasze spotkania nie mogą polegać na spełnianiu jego zachcianek. Może zaproponuj mu, że raz będziecie siedzieć i gnić, a kolejnym pójdziecie na spacer. A nuż mu się spodoba? ![]() Brawo Pączek za 5 ![]() Mykam spać. Dobranoc
|
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też uciekam dziołszki
|
|
#876 |
|
Wtajemniczenie
|
Alunia smutna piona
![]() co do koleżanki trudno-niech do kogoś idzie i zrobi-ja nie lubię robić niczego za kogoś Kasia wydaje mi sie, że nie grozi żadnymi konsekwencjami, ale duzo Ci pobierają... Gaja a no chyba że tak): uNas jest tak ze jak jest okazja do spania to zasypiamy jakoś wtuleni w siebie, za to po kilku godz Tż zaczyna się wiercić i zmieniamy pozycje i tak do rana co ok.40min taka wiercipięta te "oczy Julii" właśnie fajnie sie zapowiadają, ale nie wiem czy aż na tyle zeby do kina na to isć na 100% pójdę z Tż w maju na "Szybcy i wściekli 5", a w lipcu na "Transformers 3" na 2 mój Tż sie popłakał nie wiedziałam, ze on sie tak wzruszyć potrafi![]() kiecka na serio śliczna dzieki![]() Bjuti bo moim rodzicom to byśmy sie mieli dorzucać symbolicznie-po 300/400zł, wiec resztę by się odkładało, wiadomo kupić coś itd, spora sumka by wyszła+kasa ze sprzedaży działki i na mieszkanko by było, i na wesele ale kwestia tego co zdecyduje Tż..teraz tylko luźno pogadaliśmy, coś bardziej zaczniemy poważnie jak znajdę w końcu pracę![]() a maliny mi właśnie dziś babcia poleciła, kupiłam sok i piję ![]() Jlys no to super ze Wam sie sala spodobała Evcia ja tez nigdy takiego życia w biegu nie lubiłam... Miss ja szczerze to sobie wesela bez oczepin nie wyobrażam oczywiście wszelkie zabawy będziemy przed ustalać z zespołem bo żadnych przepełnionych seksem to ja nie chcęłaaa znam to ![]() Baby ojj nie przejmuj się..przecież nie będziesz udawać smutnej i pogrążonej w żałobie w takiej sytuacji...dobranoc tym co poszły/idą spać
|
#877 |
|
Konto usunięte
|
Witam.
Nie miałam kiedy do Was zajrzeć w weekend. W piątek jak pojechałam do D. tak mnie przywiózł do domu w sobotę wieczorem, a wcześniej jeszcze na pizze wpadliśmy.W piątek impreza to troszkę wypiliśmy, D. się rozluźnił i było mega rrrrr.... W sobotę dość leniwy dzień, wspólne gotowanie i takie tam.Dzisiaj D. przyjechał dużo wcześniej niż się spodziewałam. Byliśmy na cmentarzu u moich dziadków, później, zjedliśmy popcorn, obejrzeliśmy film i wybraliśmy się na spacer w poszukiwaniu rozków, bo D. miał wielką ochotę. W żadnym sklepie nie bylo, dopiero jak wracaliśmy to w przedostatnim do wyboru znaleźliśmy. Potem komedie jeszcze obejrzeliśmy i tak zleciało. ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Dziś już nie nadrobię co u Was, bo padam. Oczywiście pracy prawie nie ruszyłam...
|
|
|
|
#878 |
|
Wtajemniczenie
|
Isabelle ooo to ładnie było widzę
fajnie że Wam się udał weekend
|
#879 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a co do tego ze nie dzialaja po jakims czasie, skora sie nie przyzwyczaja tylko po prostu ma tych skladnikow za duzo i juz nie przyjmuje wiecej i dlatego jest ten efekt przyzwyczajenia ![]() bylam na tej Sali samobojcow i powiem wam ze jakos mi sie nie bardzo podobal ten film, taki sobie |
||||
|
|
|
#880 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#881 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylvi yhym, ale bardzo kiszkowaty czy dało się obejrzeć?
Isabelle dobranoc ![]() ide na "kiedy dzwoni nieznajomy"
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#883 |
|
Zadomowienie
|
ja nadrobiłam Was a teraz idę spać
![]() te cytowane przyśpiewki są straszne! nie wiedziałam, że są aż tak okropne do tej pory miałam inną definicję przyśpiewek, tzn. jak goście za stołami śpiewali piosenki typu 'szła dzieweczka do laseczka' albo 'biały miś' i 'na prawo na lewo, w górę i w dół'... co jest dość głupawe, ale całkiem zabawne jak się w tym uczestniczy i integruje gości poza tym przecież ludzie na weselu muszą się jakoś bawić natomiast zboczone zabawy widziałam, typu właśnie przeciąganie ugotowanego jajka przez spodnie uczestnika, albo jakieś rozbieranki... ![]() na te przyśpiewki o 'niepiejącym koguciku' nigdy się nie zgodzę na moim weselu/przyjęciu tak czy siak, oczepiny planuję, do tego ze dwa NIEZBOCZONE konkursy np. taniec na jednej nodze w parach i inne jeszcze można ogólnie dla zabawy zorganizować wężyk 'lambady', albo 'jedzie pociąg z daleka' i wsio bo coś się dzieje, ale bez seksualnych podtekstów ![]() ide Dziewczyny do jutra, papa
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana!
To ja sie wylamie i powiem, ze mi sie przyspiewki podobaja ale niekoniecznie na samych oczepinach, ale normalnie w trakcie wesela w maju u kuzynki beda przyspiewki ja sie ciesze, przynajmniej sie ludzie bawia, ale to tez zalezy od regionu oczywiscie. Bo w takim Opocznie to mi kuzynka mowila, ze nie ma wesela bez przyspiewek ![]() Budzilam sie w nocy co chwile Miss piona, tez mam dzisiaj seminarium! I mam i nie mam bo chyba sie tak z babka umowilismy, ze jak ktos bedzie cos chcial to napisze do niej i ona wtedy przyjdzie, a teraz nie wiem czy bedzie
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry, z pracy piszę-chce do domu do łóżka
![]() Bjuti jesteś szcupłą dzieczyną z czego ty tam chcesz się odchudzać w biodrach? ![]() Jestem po urodzinach chrzesnika i powiem więcej jakoś przeżyłam rodzinny zlot
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! WIOSNA!
Studi, a padło krępujące pytanie?I jeśli tak, jak sobie poradziłaś z odpowiedzią ![]() Przyśpiewki fe. Ale się wyspałam! mrrr I znalazłam ofertę prywatnego przedszkola, które szuka praktykanta na płatne praktyki. Po pozytywnym zakończeniu praktyk możliwość podjęcia pracy. Taką mam ochotę wysłać CV...że chyba wyślę chociaż zanim się dorobię uprawnień do pracy w przedszkolu to miną jeszcze dobre 2-3 lata (najpierw mgr z polonu w tym roku, potem lic z pedagogiki w 2012, a potem półtora roku podyplomówki z ped przedszkolnej, wczesnoszkolnej)
|
|
|
|
#887 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gaję trzeba oddać na dokarmienie! Cytat:
![]() Cytat:
kawkę proponuję! Z dodatkiem gorącej czekolady chętna? ![]() A ja urodziny chrześniaka mam 17 maja - roczek! I już nie wiem co mam mu kupić... Zero pomysłów ![]() Ja niestety dołączam do grona niewyspanych nawet jakoś wiosna nie tchnęła we mnie życia... Na uczelnię nie idę, bo mi się nie chce... I o.
|
|
#888 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
![]() Życzę udanego pierwszego dnia wiosny. |
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
obyło się bez kłopotliwych pytań
![]() Evvciana roczek to może pieluchy, albo jakąś butelkę na picie, ew ciszek-tych nigdy za wiele
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosna
poza tym dzień wagarowicza - ja ostatni dzień na zwolnieniu
|
#891 |
|
Raczkowanie
|
witam Was
![]() rano "pobieglam " do apteki kupilam co polecilyscie ![]() teraz nadal wypoczywam. ale noga juz lepiej, tylko nie moge tych butow wlozyc no;/;/ Wiosna na calego pogoda piekna![]() Wy juz o roczku chrzesniakow, mnie w swieta chrzest czeka
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona |
|
|
|
#892 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Wreszcie was nadrobiłam a było tego trochę ![]() U mnie za oknem też piękna pogoda, słoneczko świeci Wczoraj też byłam na małej imprezie urodzinowej mojej chrześnicy ![]() Jutro wybieram się do mojej przyszłej pracy żeby powiedzieli mi co dokładnie będę tam robić i kiedy mogę zacząć
|
#893 |
|
Raczkowanie
|
Truskaweczka a co to ma byc za praca? kiedy zaczynasz?
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona |
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś napisała po chińsku to tyle samo bym zrozumiała ![]() A Sala samobójców kiepska? Słyszałam, że to jest zrobione jakby...pod polską, tnącą się młodzież Isabelle to fajny weekendzik Ruda to widzisz, co do tych "milusich" przyśpiewek, to mamy to samo zdanie ![]() Studuś ja się tam nie chcę odchudzać Ogólnie to podobam się sobie Plus oczywiście ujędrnić tyłek, co też spowoduje ubycie paru cm w najszerszej części mojego ciała Ale ogólnemu głodzeniu się mówię stanowcze nie A jak spęd rodzinny przeżyłaś? ![]() Gajuś wysyłaj! Co Ci szkodzi? Najwyżej dostaniesz się na płatne praktyki i będą może pamiętać o Tobie za te dwa-trzy latka Evvcia ty leniuchu uczelniany Co do prezentu - tak jak kiedyś już pisałam - strasznie dużo ludzi kupuje dzieciakowi na takie okazje ubrania, zabawki, kubeczki itd Mnie każdy powtarzał, że później dziecko miało za dużo dupereli, a nikt o najważniejszym nie pomyślał - pieluchach Które idą w ekspresowym tempie Albo możesz się skusić na jakąś płytę z bajkami dla takich małych dzieciaczków Znaczy bajki czytane ![]() Katarzynka chrzestną będziesz? ![]() Ja sobie robię dzisiaj mega spa i oczywiście szukam fajnego przepisu na łoooobiadek
|
|
#895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w swieta chrzest a na obiadek ja dzis planuje ryz z sosem slodko kwasnym i kawalkami kurczaczka
|
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To gratuluję zostania...hmm...mamusią ![]() Ja planuję nuggetsy z kurczaka zanurzone wcześniej w sobie jogurtowo-czosnkowym Zobaczymy jak wyjdzie
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() o to obiadek zapowiada sie ciekawie
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Jak już wiecie dziś ide z tżtem wplacic zaliczke ale chyba zdecydujemy się na ta date z 9tka (czyli 9.06.2012)bo jak pisalam w 9 dni miesiaca wydarzylo sie baardzo duzo rzeczy w naszym związku .Ale to się okaze jak tam pojdziemy dzis , bo moze trzeba bedzie jeszcze inna date wziąć , niewiadomo jak mają porezerwowane , niby facet mowil ze chyba wtedy wolne...chyba :P.W ogole wczoraj po obejrzeniu salki pojechalismy z moja mama na zakupy i kupilismy nowa pralke zmywarke odkurzacz i mikrofalkowke , teraz nic tylko prac sprzatac i gotowac na nowych sprzetach Ala tak jestem Klaudia :P
|
|
#900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
taj nam pozniej znać czy data z "dziewiatka" byla wolne Ważne ze juz "cos " macie pewnego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

dalej mnie dusi...
wczoraj położyłam sie do łózka przed 1,usnęłam przed 5 a o 6 pobudka...
Rano na uczelni, o 16 z Tż w kinie i potem podjechaliśmy na herbatkę do mojej babci

ale nie można całymi dniami w domu siedzieć, bo się człek roztyje i przyrośnie do fotela. No i wasze spotkania nie mogą polegać na spełnianiu jego zachcianek. Może zaproponuj mu, że raz będziecie siedzieć i gnić, a kolejnym pójdziecie na spacer. A nuż mu się spodoba? 
nie wiedziałam, ze on sie tak wzruszyć potrafi
oczywiście wszelkie zabawy będziemy przed ustalać z zespołem bo żadnych przepełnionych seksem to ja nie chcę

od czasu jak zauwazylam u siebie siwe wlosy to na zmarszczki nie patrze

do tej pory miałam inną definicję przyśpiewek, tzn. jak goście za stołami śpiewali piosenki typu 'szła dzieweczka do laseczka' albo 'biały miś' i 'na prawo na lewo, w górę i w dół'... co jest dość głupawe, ale całkiem zabawne jak się w tym uczestniczy i integruje gości