![]() |
#2461 | |
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Muszę się Wam pochwalić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
juz bylam raz u dermatologa i co dala mi kartke zebym ja sama sobie powiedziala co mi jest wiec wiecej nie mam zamiaru isc, bo jak wiem to lecze a jak niewiem to co mam zrobic, dla mnie sooba wogole nie kompetentna-brak slow!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście to? Nie ma to jak "zarabiać" na reklamówkach
http://allegro.pl/avon-reklamowki-oxybiodegradowalne-nowe-2x5-szt-i1521046767.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pisałyście ostatnio, że dobry jest tusz pełnia rzęs? Chyba jeszcze złożę dziś zamówienie z k4 , a tusz mam na wykończeniu
![]() Uda mi się też zdobyć wszystkie gratisy za Anew i Solutions ![]() Wydawało mi się, że mało jest tych programów motywacyjnych a tu ciągle coś ![]() ![]() Chyba Dokia ostatnio pisała, że używa maseczki PS z MM punktowo na syfki? Wczoraj jak TŻowi powiedziałam to mi maseczkę zawędził ![]()
#2466 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzeba było mu nie mówić ![]() Moje gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
hihi przyszła paczucha
![]() I powiem wam że na bank biore szminkę uwodzicielkę kolory red kiss i nude perfection ![]() ![]() ![]() Cienie do powiek 24 k golden splendour - bajeczne ![]()
#2468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
imagine swietny malo zrobilam zapasow, szkoda ze go wycofali tak samo z Aloha boski zapach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() będą światła ale tylko produktów, które są już w ofercie, nowości nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tyle mam znowu kolorówki ze głowa mała ![]() kredki diamentowe są śliczne szczególnie sugar plum ![]() ![]() Powiem wam że jestem lekko rozczarowana torebkę abigail ![]() za to magdalenka fajna ![]() czekam na julie :P
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-21 o 13:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko nie bij, jeśli akurat Tobie się nie spodobają ![]() Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2011-03-21 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Muszę przystopować z zakupami... Dziś wydałam 180 zł na "pomoce naukowe"
![]() Beznadziejny ten Coral Bikini ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyszły mi jeszcze dzisiaj cienie smokey eyes - też niczego sobie ![]() ojoj jutro przyjdą moje dwa nowe zapaszki secret fantasy oraz jet femme holiday ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-21 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Zaraz mnie coś trafi
![]() ![]() ![]() Szanowna Konsultantko, W odpowiedzi na e-mail informujemy, że pierścionków Beatrice rozmiar 8 nadal nie mamy. Produkt będzie dostępny 06.04.2011. Z pozdrowieniami, |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tusz pełnię rzęs używa moja teściowa, bo on ma podobno drobniutką szczoteczkę a że ona ma już wiadomo krótkie rzęsy w jej wieku to jej pasuje. Ja go nie miałam, ale dzięki tej ofercie oczywiście też zamówiłam, więc w tym tygodniu będe go mieć ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() na zapach butów takich jest jak na razie w przypadku mojego korytarza domowego, jeden sposób- natrzeć je od środka porządnie przeciętą cytryną i na wkładkę wycisnąć sok z cytryny ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() a u mnie dziś na fakturze brak balsamu do ciała z Naturals -truskawka i guawa- podobno doślą w jakimś późniejszym zamówieniu |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Rozeznanie
|
ja właśnie zaczęłam używać serum rozjaśniającego w tym celu, ale na efekt będzie trzeba pewnie trochę poczekać, rzadko coś mi wyskoczy na twarzy, ale za to ślad po tym utrzymuje się bardzo długo, dlatego próbuję porozjaśniac te ślady serum, zobaczymy... jest faktycznie tłuste, ale używam dosłownie kropelkę na całą twarz i jest ok
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny. Ja właściwie dopiero zaczynam przygodę z avon, bo to dzisiaj maja mi przysłać numer personalny. Mam jednak pytanie dot pakowania zamówień, o ile się orientuje to wszystko przychodzi w jakiejś paczce, tylko nie wiem do czego zapakować kosmetyki dla klientek. Można zamówić jakieś avonowskie torebki??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiecie może czy w COK bardzo przestrzegają tych upoważnień, które trzeba zanieść aby ktoś z rodziny mógł robić zamówienie na moje konto ? Wysłałabym tż z jakimś upoważnieniem, bo jutro jedzie do Wrocławia ale nie wiem czy mu sprzedadzą na moje konto ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | ||||||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Witaj w klubie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-03-21 o 15:29 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może potem uda mi się te tusze sprzedać, a jak nie to na prezenty bądą ![]() ![]() a może zrobię promocję na te tusze? dodam coś gratis przy zakupie ![]() ![]()
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomyliły mi sie zamówienia . wybacz ![]() ale jet femme holiday - jutro na bankowo ci opisze ![]() ![]() przyszła mi dzisiaj kulka jet femme i nie wiem czy zapach jest dosc podobny do wody , ale zapach kulki okropny ![]()
![]() |
#2490 |
Raczkowanie
|
witam
jestem nowa na forum a konsultantką jestem jakieś pół roku,ostatnio znajoma próbuje mnie zwerbować na lidera sprzedaży. Mogłybyście mi powiedzieć dokładnie na czym to w rzeczywistości polega i jakie mam z tego korzyści oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.