|
|
#931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
Nie-e zgapiara, bo od wczoraj wiedziałam, że zrobię
Z sosem meksykańskim, na ostrrrro
|
#932 |
|
Raczkowanie
|
Zmykam jeść
|
#933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- smacznego ![]() a ja uciekam zalatwiac pare spraw i do jubilera ![]() milego dnia
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona Edytowane przez katarzynka013 Czas edycji: 2011-03-21 o 13:55 |
|
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Jlys ta pierwsza jest świetna
) "8 kobiet" Tutaj trochę kiepsko ją ogólnie widać http://4.bp.blogspot.com/_N8tDnI-aN6...HuitFemmes.jpg albo http://www.cyfraplus.pl/misc/base/ga...kobiet_001.jpg (czerwona) ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
Smacznego ![]() Katarzynka daj znać czy naprawił
|
|
#935 |
|
Zadomowienie
|
Bjuti przynajmniej nie będzie krępacji w buziakach jak oboje zjecie
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Tu jest problem
Kiedyś (daaawno, daaawno temu, jak byłam głupim szczylem) skoczyłam do morza (polskiego Swoją głupotę przypłaciłam przywalając twarzą w ten piach na dnie Od tej pory mam tak niesamowicie czuły węch, że... Nawet pół malutkiego ząbka czosnku daje mi tak po receptorach, że ja dziękuję Dlatego całowania chyba nie będzie Jak coś to buzi-buzi ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Idę zrobić sobie jakieś śniadanko drugie, bo Tż wraca dopiero o 18 i wtedy będzie obiadek
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
Kolejna piona Bjuti!
Też mam trochę krzywą przegrodę (i przez to minimalnie niesymetryczny nos, ale jest to nie do zauważenia przez innych) Ale mam tak naturalnie i nie wiem czy przez to czuję lepiej czy gorzej Podobno mogłabym np lekarzowi podkolorowac, że mam problemy z oddychaniem czy coś i miałabym operację plastyczną na NFZ Aleeeeee, olac ![]() Uu, ja już zajadam
|
#938 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Dziś tata obudził mnie o 9 ze wujek zaraz przyjedzie 30min później już był i pojechaliśmy z Nim na zakupy-ale nic nie kupiłam zjedliśmy i jestem na trochę![]() a za oknem słoneczko i ciepełko Gaja wyślij-co Ci szkodzi zawsze coś będziesz już miała, potem może Cię na jakiś staż wezmą czy coś i wsio![]() Truskaweczka super Jlys cieszę się że idziecie wpłacić zaliczkę a skoro tyle ważnych rzeczy "9" sie wydarzyło to 9 jak najbardziej a ta 2 sukienka mi sie bardzo podoba
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłyście mi ochoty na nugettsy
osz wy niedobre
|
#940 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm no w sumie zjadłabym też
ale smażą się schabowe z serem
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Studi
Jak jest ochota to znaczy, że organizm potrzebuje i nie ma co się wzbraniać
|
#942 |
|
Wtajemniczenie
|
ide do Tż):" będę wieczorkiem
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiedzialam, bo mam kolezanke Klaudie ![]() O jaaa, we Wroclawiu ten ślub co filmik pokazalyscie ![]() Siemanko! Wrocilam i przezylam seminarium zredagowalysmy na nowo III rozdzial
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomniało mi się że na wizażu jest chyba cały wątek właśnie o takich sukienkach nie ślubnych do ślubu możesz sobie go przejrzeć może coś cię zainspiruje
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ograniczyć pieczywo, makarony itp Dlatego gdzieś wyczytałam, że można wziąć jogurcik naturalny, dać do niego różnych przypraw, czosnku, ziół, soli, pieprzu i zanurzyć kurczaczka w takim "czymś" ( ) na dwie godzinki przed obiadem A potem obtoczyć kurczaka w bułce tartej no i na 15 minut do piekarnika w 200* ![]() Ostatnio też zrobiłam kurczaka w musztardzie ![]() Jak człowiek rezygnuje z takich "podstawowych" rzeczy to nagle się zauważa mnóstwo różnych dziwnych rzeczy, które można zrobić ![]() I gratuluję tego III rozdziału mądralko nasza ![]() Anannke fakt Gdzieś taki wątek był
|
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prostują przegrodę nosową, co niekoniecznie musi oznaczać, że wygląda się po tym lepiej. moja matka miała taką operację i ma po tym takiego kartofla ![]() Cytat:
taka biała z czarnym paskiem. mam bardzo podobną, tylko że na dodatek ma fuksjowe kwiatki na dole.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do filmu to hmmm, wg mnie bedzie sie podobal ludziom wlasnie z liceum, ja jestem za dorosla na takie badziewia:P Cytat:
|
||
|
|
|
#948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że w wakacje byłam u laryngologa i przepisał mi jakieś zastrzyki które "coś tam miały zrobić". Zrobiły. Straciłam całkowicie węch na praktycznie 2 miesiące Cytat:
![]() A ta sala to właśnie tak Liceum Emo liceum I tyle ![]() Jako sosik to też My robimy z tym sosikiem jeszcze tak: kroimy pomidora w plasterki takie trochę grubsze. Na takiego plasterka dajemy łyżkę stołową takiego sosiku i na to starty żółty ser
Od 24.08.2005 z Nim... ![]() Edytowane przez BeautifulShe Czas edycji: 2011-03-21 o 16:33 |
||
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się, że nie ja jedna mam takie zdanie o sali samobójców
dla mnie to nawet takie gimnazjum. a większość moich znajomych w tym te "superinteligentne" dziunie z roku zachwyca się, jaki to cudowny film...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://galeria-paznokci.blogspot.com...ne-stroke.html to sie da zrobic na naturalnych , te kwiatki sa namalowane p prostu farbka . wszystkie inne odstajace kwiatki nie da sie na naturlanych zrobic, tzn da sie ale odpadna bo to akryl wiec juz paznokcie musza byc przygotowane inaczej---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To na niego nie pójdę A w życiu ![]() Cytat:
Co do węchu to niestety :/ Dwa miesiące strachu, że nie wróci :/ Wrócił na szczęście
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te paznokcie to takimi specjalnymi pedzelkami sa malowane, ja nie potrafie ale widzialam jak to sie robi
|
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że ja chyba coś mam nie tak z głową, bo smak odczuwałam duuużo, duuużo, duuuużo słabiej I walczę z przyzwyczajeniem do mocnego solenia/przyprawiania itd, które mi zostało do tej pory ![]() Takie pędzelki to widziałam nawet gdzieś ![]() Idę dokończyć obiadek Kochane
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj
hej dziewczyny!! miala ambitny plan Was nadrobic, ale... no dobra, nie mowie, ze tego nie zrobie, ale moze pozniej narazie mam sporo do ogarniecia w domu male wiosenne porzadki![]() bylam dzis w UP, no i na szczescie wszystko sie wyjasnilo. mialyscie racje: musialabym zwracac koszty stazu, jesli przerwalabym go w trakcie, ale te "koszty" nie sa konkretnie sprecyzowane... mala luka no ale na szczescie powiedzialam babce co i jak, ze juz mam na wakacje zalatwiona prace, a w miedzyczasie musze zrobic praktyki. no i babka zadnych problemow nie robila i powioedziala tylko zebym sie na ten czas wyrejestrowala, a mi to jak najbardziej pasuje, bo ubezpieczenie i tak i tak mam przy mamie i w papierach nie mam namieszane, wiec calyczas mam szanse na staz![]() no a wczoraj wrocilam ze Szczecina, styrana niesamowicie... ale w sobote wybralam sie na zakupki, o kosztach nie wspominam;D ale ogolnie z zakupow jestem zadowolona ![]() lece sprzatac, a pozniej postaram sie Was ponadrabiac chyba, ze mi napiszecie, ze nie dzialo sie nic ciekawego buziaki;*
|
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak farbki akrylowe . boooo tak po pierwsze latwo sie nimi maluje po drugie mozna taki malunek ta farbka przykryc akrylem badz zelem i sie nie zmyje. lakieru sie nie zalewa ani zelem ani akrylem..chociaz tesciowa byla u takiej "specjalistki"...masa kra
|
|
|
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kopnijcie mnie w zad! Oglądam kiecki zamiast pisać magisterkę!
oto efekty. Wszystkie długie mi się podobają, a wszystkie krótkie wynalazłam dla Jlys ![]() Posłałam w końcu CV do tego przedszkola ![]() Santom, dobrze, że nie przepadnie Ci szansa na staż ![]() Bez węchu się żyć nie da! Biedna Bjuti ![]() Kiecki dla Jlys: http://allegro.pl/cudowna-suknia-slu...516772947.html http://allegro.pl/suknia-slubna-krot...517095700.html http://allegro.pl/sliczna-suknia-slu...519083648.html http://allegro.pl/sliczna-suknia-slu...500312409.html
|
|
|
|
#957 |
|
Zadomowienie
|
Ehh, kilka dni temu postanowiłam sobie, że od dzisiaj będę się lekko i zdrowo odżywiac, a jak zobaczyłam Milkę Caramel
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to co Ty robisz to sie smazy czy piecze? a w ogole to czemu olej chcesz wywalic z jadlospisu? ![]() zupke zrobilam, ciastka upieklam (bardzo dobre wyszly
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie odbija na starosc i mysle sobie czy moze nie zaczac kolejnych studiow .... a konkretniej prawo..glupia jestem hihi
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() U mnie daleko do zaręczyn a też oglądam ślubne kiecki ;p taka słabość, również zamiast pisać pracę ;p Gaja z Twoich widzi mi się najbardziej pierwsza ale zastanawiam się również czy bym nie chciała w takiej krótkiej wystąpić na własnym ślubie Jakoś nie wyobrażam sobie zakryć nóżek całkowicie ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
jeśli chcesz studiować to idź, co Ci szkodzi
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

A w jakim sosie robisz? 

ale to też w sumie nie warunek konieczny