Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. 1 1,61%
Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. 2 3,23%
Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. 1 1,61%
Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. 0 0%
Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. 0 0%
Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. 0 0%
Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 19 30,65%
Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! 6 9,68%
Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! 1 1,61%
Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. 4 6,45%
Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 28 45,16%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-21, 16:16   #1381
atiz
Rozeznanie

Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
ja też się jeszcze nie spakowałam, na razie zbieram wszystkie rzeczy mi potrzebne, dzisiaj przyszedł stanik do karmienia, potrzebne mi są jeszcze majty, klapki, woda, mini żel pod prysznic, pasta do zębów, no i nie wiem co jeszcze aaaa matal jeszcze jakiś grzebyk albo szczotka do włosów
a jak kupilas stanik na obecny rozmiar, myslisz ze juz nie urosna ?

POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png

atiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 16:17   #1382
matallewar
Zakorzenienie

zosiaaa Fakt, szczotkę zawsze mam w torebce, więc nigdy nie pamiętam, żeby ją przepakować, bo to takie oczywiste, że JĄ MAM .
No i nie wiem właśnie - brać moją torebkę, którą normalnie noszę?? Ona nie jest taka typowo damska - tylko na długim ramiączku, dosyć pakowna. Wygodna. I tak zawsze mam ją ze sobą i dziwnie mi bez niej będzie...

A wtedy - telefon, ładowarka, szczotka do włosów dokumenty i badania będą automatycznie zabrane.

A tż pewnie przygotuję paczkę do wrzucenia do plecaka

No i mam taki plan, że spakuję w drugą torbę: więcej podkładów poporodowych, wkładek laktacyjnych i wody i jeśli miałoby mi zabraknąć, to tż przywiezie.

A ciuszki dla małego na wyjście przygotuję też wcześniej i tż zabierze, jak będziemy wypisywani.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 16:18   #1383
spice1985
Zadomowienie

Dziewczyny, podajcie proszę linki aukcji koszuli do karmienia które kupowałyście

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 16:25   #1384
Lolka1212
Zadomowienie

A ja chciałam tylko podziw i szcaunek co do organizacji Matall wyrazić Wszystko tak dokładnie masz ogranięte Plan A i juz plan B, co ma TŻ przywieźć.. naprawdę super
Mi się ciągle wydaje, że na wszytsko mam czas.. !! ehh
Stary 2011-03-21, 16:27   #1385
zosiaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość
a jak kupilas stanik na obecny rozmiar, myslisz ze juz nie urosna ?
tak kupiłam obecny, mi poszedł biust już baaaardzo dużo, tak więc mam taką cichą nadzieję że już mi nie pójdzie, od jakiś dwóch miesięcy jego przyrost się zatrzymał , na szczęście bo jak by tak dalej szedł to brakło by skali, stanik mam zamiar zakładać jeszcze teraz bo w tej chwili mam jeden który jest dobry tak więc nawet gdyby na moje nieszczęście coś jeszcze urosło to go i tak teraz wykorzystam

matal ja myślę że z tą torebką to bardzo dobry pomysł, skoro i tak zawsze nosisz ją przy sobie to pewnie jak pojedziesz rodzić to też ją weźmiesz

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 16:28   #1386
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
A ja chciałam tylko podziw i szcaunek co do organizacji Matall wyrazić Wszystko tak dokładnie masz ogranięte Plan A i juz plan B, co ma TŻ przywieźć.. naprawdę super
Mi się ciągle wydaje, że na wszytsko mam czas.. !! ehh
Mi się tak samo wydaje Lolka, nie przejmuj się O torbie to jeszcze nawet nie pomyślałam, tylko dziś zadałam pyt o koszule do karmienia Ale podobno w szpitalu u mnie wszystko dają, więc może dlatego nie mam takiego ciśnienia.
Dziwie się że w niektórych szpitalach nie dają np. podkładów poporodowych. Myślałam że to standard.

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 16:29   #1387
atiz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, podajcie proszę linki aukcji koszuli do karmienia które kupowałyście
ja dokupilam ta
http://allegro.pl/sale-alles-sweet-k...488224786.html
a druga kupilam kiedys w sklepie

Stary 2011-03-21, 16:34   #1388
enchantresss
Rozeznanie

Dzień dobry brzuchaaatki Melduję się po weekendzie, trzy dni mnie z Wami nie było, więc nadrabiania mam mnóstwo.. Podczytywałam w wolnych chwilach, ale teraz i tak przeglądam od nowa, żeby wiedzieć co komu napisać i takie tam..
Mój weekend minął mi bez rewelacji, nic ciekawego się nie działo.. TŻ miał pierwszy mecz w rundzie wiosennej i wygrali 5:2 Walczą w tym sezonie o drugą ligę i jak awansują to niezła premia się szykuje
Od 1 czerwca będzie wolna ta kawalerka, którą mamy zamiar wynajmować... I nie wiem właśnie jak to zrobimy żeby zdążyć się tam przenieść przed porodem.. Chyba, że zostaniemy u mnie .. Czas pokaże. Ale ja bym chciała już
Dziś dowiedziałam się też, że maturę ustną z polskiego mam dopiero 20maja .. a prosiłam wychowawczynię żeby mi 'załatwiła' jak najwcześniej... to będzie już 38 tc, mam nadzieję, że zdążę przed porodem .. Co tam jeszcze .. A , kupiłam sobie komplecik do szpitala: koszula+szlafroczek cieniutki bawałniany w kolorze szarym.. Dla Gabrysi doszły nowe półśpiochy i czapeczka z pepco ..Niestety jak zwykle nie mam czym zrobić zdjęć
Na dziś nauki mnóstwo, wypracowanie na polski, zadania na matmę i zadania z ang .. także zabieram się powoli do roboty, ale w międzyczasie zostawiam wizaż włączony, więc czasem coś tam skrobnę

Dziewczonka, trzymam kciuki, żeby wszystko się pomyślnie skończyło i żeby dzidzi została w brzuszku jak nadłużej ! Dobrze, że w porę zgłosiłaś się do szpitala, tam się Tobą zaopiekują jak trzeba

matall
, duży już Edzik, ale to dobrze super, że z nereczkami już okej. Moja mała też nadal pośladkowo raczej.. I też mam nadzieję, że fiknie przed porodem, bo mimo, że okropnie boję się bólu porodowego to wiem, że to dla małej lepsze rozwiązanie.. CC to w końcu poważna operacja .. Zazwyczaj dłużej się 'dochodzi do siebie' niż po SN i dla maleństwa to też jakiś szok jest na pewno, takie nagłe wyrwanie z brzuszka Także trzymam kciuki za Edzika i jego obrót i za wszystkie maleństwa, które uparcie siedzą dupkami na dole

Grazin, gratuluję udanej wizytki. Cieszę się, że wszystko w porządku! bierz ten magnez i NIE FORSUJ SIĘ Weredka, to samo Ciebie się tyczy

kasia1316, dobrze, że jutro będziesz już miała założony ten pessar. Nieważne, że wygląda przerażająco ważne, że dzięki temu dzidzia bezpiecznie siedzi w brzuszku i szyjka się nie skróci już! (a raczej nie powinna) Będzie dobrze . A brzuszek masz śliczny

atiz, gratuluję dużego dzidziolka

andziot, śliczny, zgrabniutki brzuszek

bzyczka, nie dołuj Nas, że chodzisz w dżinsach sprzed ciąży mi tu prawie wszystkie już się nie mieścimy od dawna, albo nawet od bardzo dawna bardzo malutkoo przytyłaś!

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 16:38   #1389
Ollliwka
Zakorzenienie

ja też nie mam torby spakowanej, swoją drogą to ja nie mam co pakować jeszcze muszę kupić koszule do karmienia, stanik, klapki pod prysznic i pewnie jakiś szlafrok

No właśnie jakie macie szlafroki do szpitala? z bawełny? może kupowała któraś na all
Ja mam taki grubaśny szlafrok i raczej na teraz to się nie nadaje
Stary 2011-03-21, 16:41   #1390
enchantresss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
j
No właśnie jakie macie szlafroki do szpitala? z bawełny? może kupowała któraś na all

no ja właśnie dziś kupiłam cieniutki bawełniany bo mój gruby domowy zająłby pół torby i na początku czerwca bym się w nim ugotowała

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-03-21, 16:43   #1391
atiz
Rozeznanie

Cytat:
ja też nie mam torby spakowanej, swoją drogą to ja nie mam co pakować jeszcze muszę kupić koszule do karmienia, stanik, klapki pod prysznic i pewnie jakiś szlafrok

ja tez mam gruby szlafrok, wiec biore bluze rozpinana

Stary 2011-03-21, 16:43   #1392
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Mi się tak samo wydaje Lolka, nie przejmuj się O torbie to jeszcze nawet nie pomyślałam, tylko dziś zadałam pyt o koszule do karmienia Ale podobno w szpitalu u mnie wszystko dają, więc może dlatego nie mam takiego ciśnienia.
Dziwie się że w niektórych szpitalach nie dają np. podkładów poporodowych. Myślałam że to standard.
Spice u mnie właśnie jest to samo.. wszytsko ponoć dają.. aż mi się wierzyć nie chciało, jak to usłyszałam, bo wiem ile rzeczy dziewczyny z forum biorą.. Musze dopytać się jeszcze raz!
A w ogóle u mnie w spzitalu dziwny zwyczaj, bo nie chodzi się w piżamach i szlafrokach, tylko dresach.. może i fajnie, ale jakos tak nietypowo. Koszulę do karmienia tak, czy tak biore i do tego planuję getry za kolano.. dres odpada w czerwcu chyba
Stary 2011-03-21, 16:55   #1393
principessina
Zakorzenienie

Hej Brzuchatki! Wlasnie wrocilismy z wizyty, przepraszam, ze wpierw bede sie zalic, a pozniej Was nadrabiac, ale jest to silniejsze ode mnie, bo sie b.zmartwilam, mianowicie moj synek ma sporu brzuszek, a za krotka kosc udowa jak na ten tydzien ciazy
Jak dlugie kosci udowe maja/mialy Wasze dzidziusie w 32-33 tygodniu ciazy? moj synek ma tylko 5.9, a powinno byc ok. 65 to byloby w normie...co to moze oznaczac doktor kazal sie nie martwic i przyjsc za 3 tyg jednak ja juz sie na zapas martwie
Stary 2011-03-21, 16:57   #1394
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

tak przeglądam allegro z tymi szlafrokami i takie cieniutkie bawełniane można za niewielkie pieniądze już kupić... muszę się przejść po sklepach, bo może gdzieś są i koszty przesyłki by odpadły....a taki cieniutki szlafroczek zawsze się przyda mam w domu tylko taki grubaśny co całą torbę by zajął, więc odpada w przedbiegach
Stary 2011-03-21, 16:58   #1395
enchantresss
Rozeznanie

princi Nie martw się, Twój synuś ma jeszcze czas żeby nadrobić, a te wszystkie pomiary to tylko takie orientacyjne, nie przejmuj się ! Za 3 tygodnie na wizycie już wszystko na pewno będzie cacy
Ja niestety nie mam pojęcia jak z wymiarami mojej małej, bo dawno nie miałam usg..

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-03-21, 16:58   #1396
matallewar
Zakorzenienie

Do mnie po prostu dziś dotarło, że Edzik może być 2 tyg. wcześniejszy niż wynika z OM... Bo tak wynika z wielkości i powiem Wam, że to BARDZO PRAWDOPODOBNE, jak powspominam połowę sierpnia
A jeżeli tak, to teraz kończę 34 tc...
Więc teoretycznie za 2-3 tygodnie mogę rodzić

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 16:59   #1397
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Hej Brzuchatki! Wlasnie wrocilismy z wizyty, przepraszam, ze wpierw bede sie zalic, a pozniej Was nadrabiac, ale jest to silniejsze ode mnie, bo sie b.zmartwilam, mianowicie moj synek ma sporu brzuszek, a za krotka kosc udowa jak na ten tydzien ciazy
Jak dlugie kosci udowe maja/mialy Wasze dzidziusie w 32-33 tygodniu ciazy? moj synek ma tylko 5.9, a powinno byc ok. 65 to byloby w normie...co to moze oznaczac doktor kazal sie nie martwic i przyjsc za 3 tyg jednak ja juz sie na zapas martwie
oj bidulko, nie martw się...jak pan doktor kazał się nie martwić znaczy, że nie jest tak źle wszystko będzie w porządku
Stary 2011-03-21, 17:02   #1398
enchantresss
Rozeznanie

matall, no to szykuj się Chociaż w sumie Ty to już chyba prawie gotowa na przyjście Edzika na świat, torba spakowana, rzeczy dla małego są.. nic tylko na porodówkę biec
Ja to mam wrażenie, że moja Gabi późniejsza niż z OM.. ale niby wg usg się wszystko zgadzało, więc się trzymam terminu OM

Gabrysia

04.06.2011
<3

Stary 2011-03-21, 17:09   #1399
Camomile
Zadomowienie

Doczytalam, obejrzalam brzuszkowe zdjecia, wszystkie sliczne, no i fajne te porownania

24kasia86, kurcze, bardzo mozliwe ze jednak masz termin na poczatek kwietnia?... Ten jednodniowy okres wydaje mi sie troche podejrzany. Ale bylby numer...

Cytat:
Napisane przez atiz Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny skończone
Jeszcze tylko trzeba wymyć okno i zamontować roletę.

Jestem dumna !!!
Szafki i łóżeczko też sama malowałam. Ahhhh...... Pięknie.......

I kot numer 2 od razu chciał się przedstawić, Nr 1 gdzieś uciekła.
Atiz, gratuluje pieknego pokoiku

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
lolcia mam 19 czapek:P tylko tych w mikro rozmiarach reszta jak pisałam lezy w siatce w drugim pokoju bo by mi w komodzie zawadzała
ale myślę ze takiemu maluszkowi trzeba zawsze czapeczki zakładac zeby go nie zawiało.
Fajna czapeczkowa kolekcja

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
wadomosc od dorkibl

"hej.mialam dzis usg.szyja zatrzymana mam dyspense na jedzenie przy stoiku, nie w lozku.olo wazy 1300g.Pozdrowienia od ciężarówy z Radomia"
Dobrze, ze jest poprawa u Dorki

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
obróciła się?!!!!!!!! w 34tc?!!!!!!!! o cholera.... może mój też się obróci?! chociaż już się nastawiłam na cc.
Moniqac, moja niunia tez na razie lezy posladkowo (tzn. ja mam wrazenie, ze ona zmienia pozycje co i rusz, ale moge sie mylic), ale lekarz nastawila mnie, ze czekamy do 36 tyg. z decyzja o ewentualnej cesarce.
Takze bardzo mozliwe, ze do ciebie dolacze

W srode mam wizyte u poloznej, wiec sie dowiem jak obecnie jest ulozona mala...

Cytat:
Nie mam pojecia, niestety.
Ostatnie usg mialam robione 2 miesiace temu... (i juz sie nie zapowiada na kolejne)
Mam jednak nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze! Nie martw sie na zapas

Camomile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 17:09   #1400
Lolka1212
Zadomowienie

Cytat:
Princi kochana nie zamartwiaj się na zapas!

Ja Cię doskonale rozumiem, bo ja jestem taka jak Ty, też martwię sie i przeżywam i dopiero z czasem nerwy puszczają i staram się sytuacje "na spokojnie" przyjmować! Ale wtedy już, nic nie wydaje się takie straszne!

Odszukałam zdjęcie kości udowej, które ginek robił mi tydzień temu na wizycie.. u mnie wtedy był 29 tydzień i kość mojego syneczka mierzyła wtedy 5,36..
Stary 2011-03-21, 17:16   #1401
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

http://demotywatory.pl/2868873/To-sie-nazywa
patrzcie na to

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość

24kasia86, kurcze, bardzo mozliwe ze jednak masz termin na poczatek kwietnia?... Ten jednodniowy okres wydaje mi sie troche podejrzany. Ale bylby numer...

no ja tez sobie dzisiaj o Kasi myślałam, że może być jednak wcześniej...
Stary 2011-03-21, 17:16   #1402
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

matall widze ze twoj gin wkońcu miał wene na nornalne odstepy wizyt a nie co 6 tyg brawoo dla Edzika ,ślicznie rośnie mamusi
antropia ja tez chciałam sobie kupic taki bawełniany siwy szlafroczek,ale nie było na mnie rozmiarów, jak to pani pow w sklepie to sa młodziezwe kaplety i zostało mi zakupic taki babciny jaszcze go nie kupiłam,ale nie mam wyjscia ,bo w domu mam tylko taki futrzany grubaśny
Stary 2011-03-21, 17:20   #1403
eweska
Moderatoreska

Ja się wyuczylam z synkiem z polaka ma jutro sprawdzian, zaraz będziemy się uczyć zwierząt po francusku oczywiście do szkoły bo pani jutro będzie pytac.
Porozwieszałam pranie, nastawiłam następne, kolejna sterta do prasowania, może sie zabiorę jeszcza za to dzisiaj.
Na trening postanowiliśmy że nie idziemy nie dość że nauka to ja nie dałabym juz rady się ruszyć, a na trening idę około 40minut na nogach wiec kawałek.
Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Spice u mnie właśnie jest to samo.. wszytsko ponoć dają.. aż mi się wierzyć nie chciało, jak to usłyszałam, bo wiem ile rzeczy dziewczyny z forum biorą.. Musze dopytać się jeszcze raz!
A w ogóle u mnie w spzitalu dziwny zwyczaj, bo nie chodzi się w piżamach i szlafrokach, tylko dresach.. może i fajnie, ale jakos tak nietypowo. Koszulę do karmienia tak, czy tak biore i do tego planuję getry za kolano.. dres odpada w czerwcu chyba
Wiesz co u mnie też większość w dresach, ale to przeważnie laski z patologii, a po porodzie to wiekszość w koszulach bo tak wygodniej nawet jak jest obchód, wtedy koszula do góry i pokazujesz co tam masz.

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
tak przeglądam allegro z tymi szlafrokami i takie cieniutkie bawełniane można za niewielkie pieniądze już kupić... muszę się przejść po sklepach, bo może gdzieś są i koszty przesyłki by odpadły....a taki cieniutki szlafroczek zawsze się przyda mam w domu tylko taki grubaśny co całą torbę by zajął, więc odpada w przedbiegach
Ja dziś kupiłam koszulę i szlafrok za 38zł nie miałam wcale szlafroku, a grubego nie chciałam, więc kupiłam taki bawełniany, a koszulę na ramiączkach bo do szpitala mam już dwie więc do karmienia nie chciałam więcej, a taka normalna mi sie przyda
Z tego co wiem u mnie w szpitalu do porodu to koszule dają, a ja będę jeszcze miała cc więc nie wiem w czym się do cc idzie, chyba też dają jakiś ich kitel

co do torby to nie mam spakowanej i nie wiem kiedy będę pakować :P

Edytowane przez eweska
Czas edycji: 2011-03-21 o 17:22
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 17:22   #1404
moniqac
Zadomowienie

jak obiecałam tak wrzucam - goły wielki brzucholek . 34tc na tle białej firanki i 29tc dla porównania na tle ściany .

a teraz musze kompa oddac TZ bo pracuje .

bede potem .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_01051.jpg (20,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 29tc.jpg (24,0 KB, 28 załadowań)

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 17:25   #1405
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość

Ja dziś kupiłam koszulę i szlafrok za 38zł nie miałam wcale szlafroku, a grubego nie chciałam, więc kupiłam taki bawełniany, a koszulę na ramiączkach bo do szpitala mam już dwie więc do karmienia nie chciałam więcej, a taka normalna mi sie przyda
Z tego co wiem u mnie w szpitalu do porodu to koszule dają, a ja będę jeszcze miała cc więc nie wiem w czym się do cc idzie, chyba też dają jakiś ich kitel

:P
ja właśnie też oglądałam zestawy z koszulą, ale taka na ramiączkach...nie typową do karmienia bo tez do karmienia mam już dwie
Stary 2011-03-21, 17:26   #1406
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
własnie mama przyniosła mi materiał z którego mogę uszyc ze dwa komplety pościeli dla dzidzi na zmianę
ładniutki jest
szczęściara a mi ma babulinka uszyć pościel dla niuni tylko wlasnie sa jakies wymagania co do poscieli? bo ja zmowiłam tą z Zyrafka ale nawet nie wiem z czego jest

Cytat:
uff znalazła się w robocie zostawił.

24kasia86 chętnie bym się przeszła do tego Madurowicza, ale sama nie wiem czy jest sens zawsze może być tak, że jak pojadę już rodzić to miejsc nie będzie często się tak zdarza. Moja koleżanka z innego wątku jechała tam na cc i odesłali ją do Matki Polki z powodu braku miejsc.
matallewar czytałam Twoją listę do szpitala ze dwa razy i stanik przeoczyłam a faktycznie potrzebny będzie co kilka głów to nie jedna
ale mi by bylo smutno gdyby nie bylo miejsc bo mam pare kroczkow, a do Matki Polki prawie cala Łódź do przejechania
jak chcesz mozemy sie spotkać i razem iść-zawsze bedzie razniej

enchantresss fajnie sie czyta twoje posty a jeszcze fajnie z ta swiadomoscia ze masz 18lat
czemu moje siostry nie sa podobne?
oż kurcze ale masz pracy domowej, juz zapomnialam jak to jest...a chetnie bym wrocila do czasu szkoly sredniej
maturka w 38tc? zaczeniesz rodzic to ci wszystko zaliczą
ja pisałam egzamin panstwowy na technika Bhp w 26tc i zdałam- dzidzia pomagała Tylko sie nie stresuj kochana.

Cytat:
dziewczyny maja racje, jeszcze wszystko synuś nadrobi

ja nie mialam usg od 29tc i tez mysle jak wymiary ale sie nie martwie, przeciez musi byc dobrze! pamietaj jezeli lekarz nie panikuje- tym bardziej ty nie powinnas. Wiem, ze latwo sie mowi, jednak kiedys kobiety w ogole nie mialy robione usg a dzieci rodzily- piekne i zdrowe.

za synusia!
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 17:27   #1407
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
jak obiecałam tak wrzucam - goły wielki brzucholek . 34tc na tle białej firanki i 29tc dla porównania na tle ściany .

a teraz musze kompa oddac TZ bo pracuje .

bede potem .

jaki duży i ładny
Stary 2011-03-21, 17:28   #1408
monika21121984
Rozeznanie

GG do monika21121984

moniqac sliczne to mieszkanko synusia, i coraz wieksze , rośnie chłopak,rośnie.
Stary 2011-03-21, 17:28   #1409
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Gratuluje kobitki udanych wizyt
Dorka odpoczywa i jej ten odpoczynek słuzy i bardzo dobrze
Piękne brzuszki dziewczyny

Ja po rannym maratonie nie mam siły, zrobiłam obiadek, nastawiłam pranie i znowu siadłam na tyłku, a jeszcze trzeba odkurzacz wyciągnąć i pojeździć na nim trochę.
Eweska przepraszam ale wyobraziłam sobie taką ciężarówkę jeżdżącą (dosłownie) na odkurzaczu. Nie mogę

Cytat:
urosept brałam w wakacje i na mnie nie działa nic
póki co to mam lekkie pieczenie więc poczekam, zrobiłam sobie herbatkę żurawinową

Ale mnie tata załatwił...dostałam w pt na receptę luteinę od ginki, dałam dzisiaj tacie żeby mi kupił przy okazji jak będzie w aptece a on mi receptę zgubił no i co teraz? chodzę do gin. prywatnie i mam na kwiecień wizytę. Póki co mam lutkę, którą kupiłam 2 miesiące temu i mi zostało 14 tabletek - czyli na tydzień. W aptece mi nie dadzą bez recepty przecież
Może idź do rodzinnego, powinien Ci przepisać, lub podskocz do przychodni gdzie przyjmjue Twój gin, powiedz pani w recepcji o co chodzi. Powinni Ci przepisać

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 17:28   #1410
MoniaK
Zakorzenienie

Wpadam tylko na chwilę pogratulować pięknych brzuszków Andziot, Kasi, Bzyczce i Monice

Agnieszka_pe, mam nadzieję że z synkiem już lepiej biedny mały

Princi, nie zamartwiaj się Ja to w ogóle nie znam żadnych wymiarów, bo gin mi nie mówi Jak mierzy to mówi, że wszystko ok więc chyba mu wierzę...
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości