|
|
#2131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" część 2
Cytat:
Cytat:
Ja np widziałam sukienkę koronkową jak z asosa, (być moze wzorowaną jeszcze na jakieś droższej firmie ) buty ala Balmain i sukienka jak Motel Rocks, w jednej tunice nietoperzowej jak JS widziałam jakąś celebrytke wiec też pewnie orginał jakiś designerski . Ale myślę że te zdjecia które są w aukcjach to sa zdjecia tych rzeczy które są sprzedawane,a jakości są takiej jakości jak te z przeciętnych sklepów w galeriach- trafia sie lepsze i gorsze. W każdym razie takie mam wrażenia po tym co ja kupiłam (kilka rzeczy) i zdjęciach rp (setki) które widziałam na wątku JS na wizażu .Chociaż nie wątpię że w sklepach w Tokio mają rzeczy lepszej jakości (A 100$ to nie są takie wysokie ceny ! Mamy o wiele droższe sklepy w galeriach,a na allegro np bluzki Victoria's Secret po 300- 400zł )PS okropny nick
|
||
|
|
|
#2132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma takiego czegoś jak wyprzedaż nie ma zniżek posezonowych nie ma zniżek na uszkodzone/niedomalowane buty nie ma wystających nitek/niedoszytych kawałków/ Prawdziwe Louboutiny na allegro/ebay tylko z paragonem. 600zł kosztuje średniej klasy podróbka. 1000zł dobra podróbka, oryginał 3, 4 razy tyle albo i więcej. Wracając do tematu: rozwalają mnie kobiety, które kupią dobrą podróbkę prady, chanel czy właśnie louboutina za 1000zł i zapierają się, że to oryginał bo: Cytat:
Edytowane przez blackberry8 Czas edycji: 2011-03-17 o 22:09 |
||
|
|
|
#2133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a to kosztuje dodatkowe kilka tysięcy A ceny można sprawdzić w internecie -nawet z czystej ciekawości a tym bardziej jak ktoś chce sobie kupić.Kiedyś na jakimś forum kobieta sie żaliła że kupiła torebke "Prady" na all za jakieś 800 zł więc myślała że oryginalna ale okazało się ze torebka zwyczajnie śmierdzi tanim tworzywem, potem jeszcze ktoś jej pokazał zdjęcie oryginału no się okazała że wzór sie nie zgadza . Mnie bardziej rozwaliła kobieta którą widziałam kiedyś w tv - dosłownie "ofiara mody" -uważała że musi sie pokazać z torebką od najmodniejszego projektanta koniecznie z najnowszego sezonu więc z rozmysłem kupuje 'dobrą ' podróbę -chociaż ma kasę i mogłaby sobie kupić oryginał tylko nie np co 2 miesiące nowy tylko mieć kilka klasycznych - no ale bycie uczciwym nie jest takie modne jak niebieski LV :/ |
||
|
|
|
#2134 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
zobacz watki na zakupowym cale JS to hong kong, a on w japonii nie lezy ![]() prade mozna bylo kupic swojego czasu juz od 4tys zl, a nie, sorry to fendi chanel 2:55 od 12
Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2011-03-17 o 23:02 |
||
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie dajcie się nabrać, te buty za 600 czy nawet 1000zł oryginalne na pewno nie są. Nie wiem czy Louboutin ma sezonowe wyprzedaże, Manolo Blahnik ma na pewno
Polecam bloga (mam nadzieję, że mogę wrzucić adres) http://stopfake-loveoriginal.blogspo...robka-czy.html
|
|
#2136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ oczywiście, że to są oryginały, ostatnio ludzie Louboutina odkryli stary magazyn i teraz można kupić modele z rocznika 2003-2007 nawet za 5 stówek
|
|
|
|
#2139 |
|
Konto usunięte
|
ponoc jak sie ma kontakty, znajomego, ktory ma hurtownie, to mozna duzo taniej kupic rzeczy projektantow
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie... 35 ... 38
|
|
#2141 |
|
Wtajemniczenie
|
Czytałam wywiad z Louboutin (em?) i to prawda- nie robią wyprzedaży w ich sklepach FIRMOWYCH.
|
|
#2142 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy było, ale mnie rozwala noszenie krucyfiksu, różańca, krzyża jako dodatek do stylizacji
(nie w celu podkreślania swojego wyznania, zawsze widzę to u osób niewierzących-tylko po co?)
|
|
|
|
#2143 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie rozwalają trendy szafiarek, tj. czerwone rurki i kopytka.
Poza tym legginsy+tunika. Co gorsza, dobija mnie, że wiele facetów mi mówi o tym, jakie to fajne zestawienie Boże, jak dobrze, że mojemu facetowi podobają się moje ubrania.Aha no i baleriny z kokardkami. Ogólnie kokardki mi się nie podobają. I jak mogłam zapomnieć o tych wielkich okularach z sieciówek, niedobranych do kształtu twarzy plastikowych badziewiach za 20 zł. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-03-21 o 12:25 |
|
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Modele vintage są częściej droższe od nowych ![]() O naiwności, wydac 800zł za pordóbe, aż szkoda dziewczyny. |
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba lepiej że tunika niż krótka bluzka?
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Wtajemniczenie
|
O nie, mam czerwone rurki juz od dwóch lat i koturny też, wyprzedzam szafiarskie trendy?
|
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2152 |
|
Rozeznanie
|
Bo znam osobiście takie osoby i nie ukrywają się ze swoją wiarą
poza tym wkleiłam zdjęcia Madonny(pierwsza torebka jest jej) i Dody, które też nie piszą na czole w co wierzą a w co nie, tylko o tym mówią...zresztą już jedna osoba odpisała, że to moda i tyle
Edytowane przez aja23 Czas edycji: 2011-03-21 o 18:22 |
|
|
|
#2153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ciesz się i załóż bloga
|
|
|
#2154 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sukienki lub spodniczki. a jak ktos ma brzydkie nogi to tym bardziej dennie w legginsach wyglada.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienki spódniczki odsłaniają albo są długie . plączą się i podwiewają a chodziło mi o strój wygodny A zasłaniać można nie koniecznie z powodu brzydkich nóg, równie dobrze można zasłaniać żeby nie epatować ładnymi :P Poza tym można chcieć zasłonić siniaki, czy ślady po letnich spotkaniach z komarami |
|
|
|
|
#2158 |
|
Wtajemniczenie
|
ale mimo wszystko i tak jest sporo osób które w ogóle nie noszą legginsów
rzecz gustu.ale swoją drogą to może zadam pytanie na odwrót. jak nie tuniki to co w takim razie do legginsów?
|
#2159 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wierzę i noszę czasami różaniec na szyi. Zwykle pod bluzką, nie afiszuję się z tym specjalnie, ale czasem mi się wysunie na górę i też problemu nie ma. Czasami mam mały różaniec w kieszeni ![]() Po co ? Bo lubię, bo dobrze się czuję jak go mam i tyle.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

Kupiłam niedawno szpilki, ok 12cm, a wygodne jak baletki. (zazwyczaj w tak wysokich szpilkach udaje mi się wytrzymać godzinę). W tych przetańczyłam całą noc, naprawdę są fantastycznie wyprofilowane! Firma - Pepe Castell, cena - jedyne* 600zł (* w porównaniu do Louboutin). A tak przy okazji słyszałam, że Louboutiny wcale takie wygodne nie są, jakaś gwiazda kiedyś mówiła.
Ja np widziałam sukienkę koronkową jak z asosa, (być moze wzorowaną jeszcze na jakieś droższej firmie ) buty ala Balmain i sukienka jak Motel Rocks, w jednej tunice nietoperzowej jak JS widziałam jakąś celebrytke wiec też pewnie orginał jakiś designerski . Ale myślę że te zdjecia które są w aukcjach to sa zdjecia tych rzeczy które są sprzedawane,a jakości są takiej jakości jak te z przeciętnych sklepów w galeriach- trafia sie lepsze i gorsze. W każdym razie takie mam wrażenia po tym co ja kupiłam (kilka rzeczy) i zdjęciach rp (setki) które widziałam na wątku JS na wizażu .Chociaż nie wątpię że w sklepach w Tokio mają rzeczy lepszej jakości (A 100$ to nie są takie wysokie ceny ! Mamy o wiele droższe sklepy w galeriach,a na allegro np bluzki Victoria's Secret po 300- 400zł )

a to kosztuje dodatkowe kilka tysięcy A ceny można sprawdzić w internecie -nawet z czystej ciekawości a tym bardziej jak ktoś chce sobie kupić.Kiedyś na jakimś forum kobieta sie żaliła że kupiła torebke "Prady" na all za jakieś 800 zł więc myślała że oryginalna ale okazało się ze torebka zwyczajnie śmierdzi tanim tworzywem, potem jeszcze ktoś jej pokazał zdjęcie oryginału no się okazała że wzór sie nie zgadza .
przeciez to taka sama tandeta, jak rzeczy na allegro czy innych wholesale'ach. oryginalne ciuchy JS mozna dostac w japonskich sklepach, a ich ceny wahaja sie w granicach $100 +.

(nie w celu podkreślania swojego wyznania, zawsze widzę to u osób niewierzących-tylko po co?)