Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-21, 18:24   #2521
katniewojt
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
odpowiedź na moje żale apropos kolczyków beatrice

no muszę powiedzieć, że odpowiedzieli ekspresowo
no i ciekawe, co to za "symboliczny" produkt
Jutro ja zobaczę swój prezent przeprosinowy
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 18:24   #2522
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
W katalogu 1 czy 2 zamówiłam dla klientki spray na zniszczone końcówki i do tej pory nie mam! Za każdym razem opóźniona produkcja i doślą w kolejnym zamówieniu.
O! właśnie weszłam na strefę bo składałam ostatnio zamówienie na 3 termin z 4 no i w końcu dołączyli!
ewula91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 18:46   #2523
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Laseczki potrzebuję szybką odp czy lepszy jest krem intensywnie zmiękczający stopy, czy zmiękczający krem do pięt
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 18:46   #2524
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Nie wiem jak z trwałością... Kupiłam go mojej Siostrze, która nigdy nie używała takich cudaków Jest nim zachwycona Wzięłam dla niej odcień Russet i przeraziłam się jak go zobaczyła, taki był ciemny Jednak po nałożeniu na skórę ładnie się prezentuje i wcale nie jest taki ciemny Trzeba by się bardzo namachać, żeby kolor na policzku była tak ciemny jak w opakowaniu
Dzięki za opinię! Kolory w katalogu są koszmarne, jak zobaczyłam te bladziochy to pomyślałam, że prędzej cały zużyję niż przyciemnię policzki, ale na katalogowym są takie jakich się spodziewałam W takim razie zużyję mój róż i zamawiam avonowy
Z tymi żabkami to chyba do nich napiszę, bo to już jest lekka przesada tyle czekać
Stary 2011-03-21, 18:50   #2525
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Laseczki potrzebuję szybką odp czy lepszy jest krem intensywnie zmiękczający stopy, czy zmiękczający krem do pięt
Miałam oba i zdecydowanie zrobiłam zapas zmiękczającego kremu do pięt. Rewelacyjny, piętki mięciutkie, polecam
Stary 2011-03-21, 18:53   #2526
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Miałam oba i zdecydowanie zrobiłam zapas zmiękczającego kremu do pięt. Rewelacyjny, piętki mięciutkie, polecam
dziękuję zamawiam

Edit: właśnie wyczytałam na pudlu że Edzia Górniak jednak reklamuje Sorayę nie Avon Uff na szczęście Ale jakaś fajna babeczka z Polski mogłaby reklamować nasze kosmetyki

Edytowane przez dianuseeek
Czas edycji: 2011-03-21 o 19:04
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 19:08   #2527
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Potwierdzam
Również jestem zadowolona z rezultatów zmiękczającego kremu do pięt Ja smaruję tym kremem całe stopy, a pięty po nim są gładziutkie. Chociaż moja mamuśka woli właśnie zmiękczający krem do stóp

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Żel All Yours - Ja mam już kolejne opakowanie tego żelu, bo jestem nim zauroczona Wypowiadałam się już na jego temat, ale powtórzę, że zapach jest wg mnie taki kremikowy, przyjemny, delikatny. Inaczej nie potrafię go określić Po umyciu czuję jego zapach na skórze

Ja osobiście polecam, zresztą rekomendowałam go moim klientkom i też im odpowiada
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 19:11   #2528
Carolinna
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

No właśnie mam co do tego pytanie
bo żeby dostać torbę muszę zrealizować poziom1 ?
właśnie nie jest to napisane
tylko przy "*Aby otrzymać obydwa prezenty musisz najpierw spełnić warunek pierwszy , a następnie pierwszy ."
A co jeżeli ja nie realizuje 1 a tylko 2 warunek na tą TORBĘ BABIANA ?
przejdzie? Chodzi mi dokładnie o ofertę w MA z katalogu 7 mogła by któraś mi jakoś odpowiedzieć na to ?)

Edytowane przez Carolinna
Czas edycji: 2011-03-21 o 19:26 Powód: nie dodałam wszystkich potrzebnych informacji
Carolinna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 19:19   #2529
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carolinna Pokaż wiadomość
No właśnie mam co do tego pytanie
bo żeby dostać torbę muszę zrealizować poziom1 ?
właśnie nie jest to napisane
tylko przy "*Aby otrzymać obydwa prezenty musisz najpierw spełnić warunek pierwszy , a następnie pierwszy ."
A co jeżeli ja nie realizuje 1 a tylko 2 warunek na tą TORBĘ BABIANA ?
przejdzie?
Ja zrozumiałam to tak, że żeby dostać torebkę musisz spełnić najpierw pierwszy warunek (który zostanie nagrodzony tuszem) a potem drugi warunek (który nagrodzą torebką).
Stary 2011-03-21, 19:19   #2530
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
odpowiedź na moje żale apropos kolczyków beatrice

no muszę powiedzieć, że odpowiedzieli ekspresowo
no i ciekawe, co to za "symboliczny" produkt
A ile czekałaś na te kolczyki, bo ja czekam na pierścionek miał być 18, a teraz któras pisała że dopiero 4 kwietnia
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 19:30   #2531
Carolinna
Przyczajenie

Cytat:
Ja zrozumiałam to tak, że żeby dostać torebkę musisz spełnić najpierw pierwszy warunek (który zostanie nagrodzony tuszem) a potem drugi warunek (który nagrodzą torebką).
A ja właśnie rozumiem to w sensie że możesz jedna lub dwa .
No w sumie nie jest to wyjaśnione tak w 100% do końca . Kurcze
Stary 2011-03-21, 19:39   #2532
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Cześć

Rozmawiałam dzisiaj z miłą panią na infolinii, która powiedziała mi, że zamówienie z katalogu 5 będzie najwcześniej we wtorek, nawet jeśli złożę na paczkomat a w nim podobno ma być w ciągu 48h od zafakturowania, ale upierała się, że pierwsze zamówienia z katalogu 5 będą u nas we wtorek najwcześniej ;/ a mojej klientce tak zależy na Sateen a ma w weekend imprezę ;/
przeciez mozesz jeszcze z k4 zlozyc zamowienie jesli juz nawet nie na regularna to na kuriera lub paczkomat/oddzial inpost i na pewno bedziesz miec przed wekendem

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Hehe spoko,to i tak wcześniej niż ja będę mieć,bo zamówię próbki a paczucha dopieto 5 kwietnia

Ja też zobaczę jak u mnie będzie,muszę sprawdzić co za produkty są na wybranych stronach a takiej szczoteczki-klepsydry w tuszu nie lubię,raz miałam jakiejś firmy i na środku szczoteczki,tu gdzie są krótsze włoski nie łapało mi rzęs,tylko na bokach brrr...dlatego się zniechęciłam
ja mam ten zapach od resse juz pare razy o nim pisalam i jest moim zdaniem podobny do for drems nie pamietam czy bardzo bo mialam go dawno ale zaraz tak mi sie skojarzylo z forkami jest slodzki ale nie taki jak np sekret fantasy tylko cos troche pod wanilie....troche pudrowy nie wiem jak to dokladnie opisac

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
to może złóż jutro zamówienie do 11- nastej na kuriera, a paczke będziesz mieć w srodę
Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
no niestety zafaktują ją dopiero w czwartek, bo mówie już o katalogu nr 5
kolezanka miala pewnie na mysli kat4 zreszta tak jak ja wyzej napisalam

Cytat:
ja mam w domu próbki Far Away.
tez mam kod 26781
k
Stary 2011-03-21, 19:40   #2533
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
ja mam w domu próbki Far Away.
tak jest ale nadal nie ma far away dreams!
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 19:43   #2534
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carolinna Pokaż wiadomość
A ja właśnie rozumiem to w sensie że możesz jedna lub dwa .
No w sumie nie jest to wyjaśnione tak w 100% do końca . Kurcze
tak ale zeby dostac torebke to trzeba ten pierwszy tez spelnic czyli kupisz kolorowke z danych str na 150zl ale w tym beda tylko dwa tusze to nie dostaniesz torebki ale tez nie dostaniesz jej jak bedziesz miec trzy tusze ale nie bedzie kwoty 150zl czyli trzeba kupic 3tusze plus rzeczy z kolorowki na ok 100zl (gdyz za tusze juz zaplacisz ok 50zl) co razem bedzie powyzej 150zl i zdobedzie sie wtedy dwa prezenty rozumiecie??? dodatkowo dodam ze oczywiscie mozesz tylko kupic trzy tusze i odebrac jako prezent szminke i nie starac sie o torebke ale nie na odwrot nie ma programu tylko na torebke bo tusze tak czy siak trzeba kupic(przy dwoch prezentach)

Edytowane przez in bloom
Czas edycji: 2011-03-21 o 19:47
in bloom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 19:44   #2535
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatheska Pokaż wiadomość
Potwierdzam
Również jestem zadowolona z rezultatów zmiękczającego kremu do pięt Ja smaruję tym kremem całe stopy, a pięty po nim są gładziutkie. Chociaż moja mamuśka woli właśnie zmiękczający krem do stóp

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Żel All Yours - Ja mam już kolejne opakowanie tego żelu, bo jestem nim zauroczona Wypowiadałam się już na jego temat, ale powtórzę, że zapach jest wg mnie taki kremikowy, przyjemny, delikatny. Inaczej nie potrafię go określić Po umyciu czuję jego zapach na skórze

Ja osobiście polecam, zresztą rekomendowałam go moim klientkom i też im odpowiada
dla mnie all pachnie relaksujaco typowo kosmetyki to relaxu podobnie jak tajski kwiat lotosu!
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 19:44   #2536
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
tak jest ale nadal nie ma far away dreams!
nigdy jej nie bylo i juz pewnie nie bedzie
Stary 2011-03-21, 19:54   #2537
katniewojt
Zakorzenienie

Przekroczyłam 500
Jeszcze jedna klientka ogląda wirtualny katalog, bo papierowy zgubiła No i ta od focha o netto nic nie zamówiła, ale wątpię czy kiedykolwiek jeszcze u mnie zamówi
Stary 2011-03-21, 19:54   #2538
Carolinna
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
tak ale zeby dostac torebke to trzeba ten pierwszy tez spelnic czyli kupisz kolorowke z danych str na 150zl ale w tym beda tylko dwa tusze to nie dostaniesz torebki ale tez nie dostaniesz jej jak bedziesz miec trzy tusze ale nie bedzie kwoty 150zl czyli trzeba kupic 3tusze plus rzeczy z kolorowki na ok 100zl (gdyz za tusze juz zaplacisz ok 50zl) co razem bedzie powyzej 150zl i zdobedzie sie wtedy dwa prezenty rozumiecie??? dodatkowo dodam ze oczywiscie mozesz tylko kupic trzy tusze i odebrac jako prezent szminke i nie starac sie o torebke ale nie na odwrot nie ma programu tylko na torebke bo tusze tak czy siak trzeba kupic(przy dwoch prezentach)
Ehh. no to szkoda bo tak się składa że mam zamówienie na 200 zł z kolorówki ale w tym tylko 1 tusz . Jakoś wszystkie zamawiające panie jak i również ja przepadamy i odpowiadają nam wydłużające tusze osz , no to trudno :(
Stary 2011-03-21, 19:57   #2539
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro ja zobaczę swój prezent przeprosinowy
Napisz co Ci dorzucili
Mi prezent przeprosinowy pewnie przyjdzie szybciej niż pierścionek i kolczyki

Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
A ile czekałaś na te kolczyki, bo ja czekam na pierścionek miał być 18, a teraz któras pisała że dopiero 4 kwietnia
6 kwietnia dokładnie
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 20:01   #2540
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Napisz co Ci dorzucili
Mi prezent przeprosinowy pewnie przyjdzie szybciej niż pierścionek i kolczyki
Jasne, nie ma sprawy
Też rozważałam taką opcję
Stary 2011-03-21, 20:02   #2541
taka jedna
Zakorzenienie

A o jakim wy programie z tuszami i torebką mówicie? Bo nie mogę znaleźć.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 20:05   #2542
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez mooloko Pokaż wiadomość
Ja też jestem na tym punkcie "zboczona", kupuję tylko pomarańczowe, ale one są tylko w krótkich seriach. Zrobiłam więc zapas beach party, teraz robię winter magic i mam nadzieję, że pojawi się coś nowego w tym kolorze
A ja muszę mieć kilka żeli otwartych, niezależnie od koloru I zależnie od humoru, wybieram sobie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
glut naprawdę? mi jeszcze nigdy z nich glut nie wyleciał. Fakt, gęstsza zawiesina, ale ładnie leci
Glut?:hah aha:

Cytat:
Dla mnie jest tajski mus za 12,50 zł - już drugi w tym katalogu Wzięłam też przez Was krem regenerujący do rąk (w białej tubce za 10,90) Lepiej dla Was, żeby był dobry próbki Treselle, a dla Mamuśki 2 szminki anew Tea-lightful i jeszcze 2 polerki na gratisy
Zamówienia klientek: balsam do ust Hot Chocolate, mgiełka granat i mango 2szt., perłowa kuracja do paznokci, tajski mus do ciała, konturówka starry nihgt blue oraz diamentowa emerald glow
klientka w 5 zamówiła roletke LBD za 10,90zł, ale wziełam ją w 4, bo kosztuje 2 zł taniej, a jej policzę tak jak stoi w 5 Wziełam jeszcze żel Garden of Eden 500ml, bo w 5 ma tylko 10%, a ostatnio miałam zamówienia na niego... Tyle
W poprzednim katalogu zamówiłam mus do ciała TKL za 12,50 i sprzedałam klientce za 25,00

Cytat:
też mam takie postanowienie i już któryś katalog nic nie zamawiam (jedynie próbki)
jestem z siebie dumna a to dlatego, że mam w domu tyle balsamów i wszystkiego a nie potrafię tego wykończyć :/ więc teraz po kąpieli się zmuszam do smarowania wszystkim :p
ostatnio stwierdziłam, że kolejny kosmetyk kupię dopiero jak wykończę wszystkie inne kosmetyki, które mam. Ale obawiam się, że to długo potrwa i nie wytrzymam w końcu :p
Mam jasno określone zasady: zawsze jeden balsam/żel/tusz itp. muszę mieć w zapasie. I nigdy nie zamawiam kilku na zapas. Zawsze przecież będą jeszcze jakieś promocje

Cytat:
dokładnie! były kiedyś takie dłuuuuuuugie różowe gumy zawijane na takie jakieś kołki xD
Też je pamiętam! Były obrzydliwie kwaśne i kosztowały 3,20, ale i tak je wszyscy uwielbiali

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Zdecydowanie lawendowy

Ufff, nadrobiłam was wreszcie. Za szybko piszecie, a tu zadania z fizyki trzeba robić!

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 20:07   #2543
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

ostatnio w prezentach przeprosinowych to chyba dziewczyny dostawały szampony z AT w 50ml opakowaniach

a ja tez nadal nie mam biżuterii Demi- marzyłam, że już w dzisiejszej fakturze będzie, a tu nic....
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 20:08   #2544
p_misiowa
Zadomowienie

Pomóżcie dziewczynki
szukam i szukam w K4 i K5 tuszu pełnia rzęs i nijak go nie widzę
jutro ostatni dzień katalogu 4?

KOCHAM!

p_misiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 20:10   #2545
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
nigdy jej nie bylo i juz pewnie nie bedzie
to jest właśnie dziwne- że nie ma próbek obecnych zapachów, a ile w tym formularzu jest próbek zapachów kóre już nawet przez Netto przeszły

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-03-21 o 20:45
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 20:11   #2546
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
W poprzednim katalogu zamówiłam mus do ciała TKL za 12,50 i sprzedałam klientce za 25,00
W pierwszym terminie wzięłam 1 dla siebie, a teraz 1 klientka i ja jeszcze 1 "na zapas" Mam nadzieję, że ten zapasowy spotka taki sam los
Stary 2011-03-21, 20:11   #2547
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Wiolkaa93 Pokaż wiadomość
odpierwszego terminu katalogu 04, więc nie długo, ale napisałam, że specjalnie dziś skladałam zamówienie, żeby je dostać, bo była informacja, że będą już dostępne; że klientce bardzo zależało, a teraz to ja muszę świecić oczami
pewnie ten symbliczny prezent przeprosinowy jest nie wart niczego, ale chodzi o sam fakt
wqurwie się, jak wraz pierwszym z zamówieniem z 05 mi one nie przyjdą chyba specjalnie pofatyguję się do coku, a kawałek drogi mam; no a jak tam nie będzie to się zastrzelę

Cytat:
chciałam odpisać dziewczynie, któa zadała pytanie, ale widzę, że już pieknie wszystko wyjaśniłaś

Cytat:
Jasne, nie ma sprawy
Też rozważałam taką opcję
obstawiam, że u mnie też taka sytuacja będzie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
A o jakim wy programie z tuszami i torebką mówicie? Bo nie mogę znaleźć.
z am do katalogu 07

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 20:12   #2548
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ostatnio w prezentach przeprosinowych to chyba dziewczyny dostawały szampony z AT w 50ml opakowaniach

a ja tez nadal nie mam biżuterii Demi- marzyłam, że już w dzisiejszej fakturze będzie, a tu nic....
a żeby dostać taki prezent trzeba coś napisać? Bo też dość długo czekałam na spray do włosów a dziś na fakturze nie znalazłam niczego o prezencie :p
ewula91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 20:13   #2549
ksiezniczka elegantka
Raczkowanie

czesc dziewczyny nie jestem konsultantka avon ale mam mala prosbe dlatego weszlam na to forum. Interesuje mnie woda scientini-wyglada bardzo ciekawie bedzie dostepna w 6 i 7 katalogu w promocyjnej cenie 19,90. I chcialabym proscic zeby ten kto pierwszy bedzie ja mial szybciutko zglosil i pisal recenzje tak zebym po przeczytaniu zdazyla zamowic jeszcze w 7. Nie mam mozliwosci poznania zapachu bo moja konsultantka to kolezanka kolezanki jakiejs tam kolezannki itd
katlogi ogladam na youtube
ksiezniczka elegantka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-21, 20:13   #2550
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez p_misiowa Pokaż wiadomość
Pomóżcie dziewczynki
szukam i szukam w K4 i K5 tuszu pełnia rzęs i nijak go nie widzę
jutro ostatni dzień katalogu 4?
W środę ostatni.
W katalogu 4 jest na takiej dołączonej do katalogu wkładce za 12,90zł i tam się najbardziej opłaca zamówić.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości