|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Cytat:
![]() Zależalo mi najbardziej na Amarige , ale dostane próbke od innej wizazanki to sobie przetestuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3933 |
Zakorzenienie
|
Nowa dokładka:
Próbki: - V Valentino (f) ok. 1,8 ml - Lacoste Touch of Sun (f) 2 ml - PanAme J. Patou 1,7 ml (f) - Smok edp 0,9 ml (r) - Promesse Cacharel ok. 1 ml (r) - Gucci Rush 1,4 ml (f) - Valentino V Ete 2 ml (f) - Gloria Vanderbilt Love for Love ok. 1,5 ml (r) - Moschino Glamour Toujours 1,5 ml (f) - Moschino Glamour 0,5 ml (f) - Ralph Lauren Rocks 1 ml (f) - Beyond Paradise Estee Lauder ok. 1,7 ml (r) - Acqua di Parma Iris Nobile 1 ml (r) - Oilily Muse 2 ml - Alahine Teo Cabanel 1,5 ml (f) minus 3 malutkie testy nadgarstkowe Odlewki: - Agent Provocateur 2-2,5 ml atomizer - Vanille Noire YR 2 ml samplerek - Balmya edp do 10 ml - Sephora Waniliowanilia 5 ml minus 2 psiki - Winter Delice 3,5 ml atomek - Very Valentino 2 ml samplerek - Kenzo Amour 5 ml atomek
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2011-03-19 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Raczkowanie
|
Rozpaczliwie oddam:
Habanitę - ok. 9/10ml Prada - Infusion D'Iris - 4ml Aqua Allegoria - Anisia Bella 2,5ml She Wood Crystal Creek Wood - 2,5ml (bez 2 psików) Demeter New Zealand 12/15ml - miniatura Iceberg Fragrance - 10ml mam jeszcze dużo próbek ok 1 - 2ml - można pytać to przekopię szufladę A szukam sobie spokojnie chociaż odrobinki: LouLou -cacharel Gaiac NU - YSL Estee Lauder - Youth Dew |
![]() ![]() |
![]() |
#3935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
Wymienie 50 ml YSL-Elle (no może 49 ml) 2 razy użyty, w oryginalnym opakowaniu, kupiony w grudniu, najlepiej na YSL-Cinema
![]() Posiadam również D&G Light Blue, zostało ok 5 ml również w oryginalnym dużym opakowaniu, ale tak jak w przypadku DKNY wole wysłać zdjęcie ze stanem zużycia ![]() A przygarne hmm... różne perfumy ![]() Ale napewno Heat - Beyonce ![]() (najlepiej piszcie na PW)
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2011-03-20 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Zakorzenienie
|
Oddam:
D & G The One – ok. 1,2 ml Flower Kenzo – nowa kartonik 1,5 ml Valentino Absolu edp – nowa kartonik 2ml Chanel N°5 – nowa kartonik 2ml Tutti Kiwi - ok. 2 ml Banana Republic Alabaster –ok. 1.2 ml Chopard Madness – ok. 0, 8 ml Bvlgari blv Notte – ok. 0,5 ml Chopard Infiniment edp – ok. 0,7 ml YSL Cinema d’Ete – ok. 1,8 ml Prada Infusion D’Iris edp – ok. 0,5 ml Rose Muskissime - ok. 1 ml Givenchy Amarige - ok. 0,5 ml Amor Amor Tentation – ok. 0,2 ml Black Cashmere – ok. 0,2 ml Armani Code – ok. 0,5 ml Van Cleef & Arples – First Love – ok. 0,2 ml Belle en Rykiel – ok. 0,7 ml Hypnotic Poison – ok. 1,8 ml JHAG Calamity Jane – ok. 0,9 ml Lancome Connexion – ok. 0,8 ml Parfum d’Empire Wazamba edp – ok. 1,5 ml Annayake Miyako – ok. 2 ml Czarna mamba Tango – ok. 0,9 ml Czarna Mamba Freestyle – ok. 1,3 ml Van Cleef & Arpels – Automne – ok. 3 ml Aqua Allegoria Cherry Blossom - ok. 4,5 ml Nina Ricci L'Air Du Temps - ok. 4ml Versace Bright Crystal – ok. 2, 5 ml Jacomo # 2 – ok. 2,3 ml Kingdom edp – ok. 1,5 ml Serge Lutens – Sa Majeste la Rose – ok. 2 ml Serge Lutens Santal de Mysore – ok. 2, 3 ml Serge Lutens Miel de Bois – ok. 1 ml Kenzo Time for Peace – ok. 2 ml Serendipity 3 Serendipitous – ok. 0,6 ml Stella Sheer 08 – ok. 0,7 ml Rose Muskissime – ok. 1 ml Chopard Infiniment edp – ok. 0,7 ml P. Rabanne Ultraviolet – ok. 0,8 ml Banana Republic Rosewood - ok. 2,5 ml Mogę zrobić próbkę/ malutką odlewkę – Feerie edp, Lolity Midnight, Casmiru
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3938 |
Rozeznanie
|
rozpaczliwie szukają właścicieli flakony:
Annayake Miyako 45/50 ml Bandit EDP47/50 szukam w zamian flaszek: Marescialla Santa Maria Novella Black Tourmaline Daim Blond Zagorsk ew. innych kadzideł/paczuli
#3939 |
Zadomowienie
|
Do oddania mam
Dior Pure Poison - 5ml Gucci PH - 8 ml Les Notes Gourmandes - Do re - 16,5 ml Britney Spears - Fantasy - 7 ml Armani Diamonds - 4 ml Dior - Tendre Poison - 2,5 ml S.Lutens - Feminite du Bois - 1,5 ml Durbano - Cristal de Roche - 1,5 ml Sisley - Soir de lune - 2,5 ml Balmain - Balmya edp - 1,5 ml - próbka firmowa Norma Kamali - Incense -2,5 ml Satellite - Padparadscha - 2,5 ml O.Durbano - Cristal de Roche - 1,5 ml Etro - Messe de Minuit - 2,5 ml Reminescence - Noir - 2,5 ml miniaturka Lanvin Eclat D'arpege Heley Cardinal - 2 ml Dior- Addict - 2,5 ml L'artisan - Dzing! - 2,5 ml V&R - Flowerbomb - 2,5 ml Mugler- Angel La Rose - do 5 ml La perla - J'aime - 1,5ml - probka firmowa V&R - Flowerbomb - 1ml - próbka firmowa Versace Crystal Noir - edt - 1,5 ml CK- Euphoria Agent Provocateur- edp - 1,5ml Dior- Hypnotic Poison - 1 ml YSL - Nu - 1 ml Bvlgari, BLV Notte - 7 ml Hermes - Elixir des Merveilles - 5ml Mogę zrobić odlewki : 1. La Perla - J'aime 3. YSL - NU 4. Chanel Coco Mademoiselle edp 5. Dior - Docle Vita 6.Lolita Lempicka Midnight 7. L Lolita Lempicka 8. Sephora Capriciouse 9. Mont Blanc - Femme Inviduelle 10.Hermes- Apres La Mousson do 10 ml 11. Emanuel Ungaro -Apparition 12. Paco Rabane - Lady Milion 13. Thierry Mugler Miroir des envies edp 14. Sephora - paczulowanilia 15. Este Lauder - Sensuous 16. Theorema Esprit d'ete 17. YSL - Elle 18. Les Noytes gourmandes - Sol La 19. Sephora - czekoladowanilia 20. EL - Sensuous Zależy mi na większej wymiance - czyli minimum łącznie chociaż 10 ml -łacznie lub pojedyńczo ![]() - proszę pisać na PW ![]()
![]() |
#3940 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Prada Amber I ogródek Monsunowy Pasuje? Edytowane przez mamulka555 Czas edycji: 2011-03-20 o 16:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
Szukam:
LLL Lempicka Midnight Escale a Portofino Midnight Poison Elle edp Parisienne edp Love Chloe Ricci Ricci In White J.del Pozo Stella In Two Peony Eau des Merveilles Elixir des Merveilles Oddam: Paris Pont des Amours 8ml Alkemi Laboratorio Olfattivo 4/10ml Amarige Mariage 6/10ml Tea for Two 2/5ml Poison 2ml Sensuous 2ml Agent Provocateur edp 0,5ml Pure Poison 2ml Perles 2ml Mogę zrobić próbki/ odlewki: For Her edp Escale a Pondichery Lempicka edp Ogródek Nilowy Idole Armani Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-20 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
Zakorzenienie
|
9/10ml Lolity EDP - atomek
2,5ml Lolity Fleur Defendue - sampler ok. 1ml (nie umiem oceniać) Maobussin histoire d'eau - fiolka ok. 7/10ml Van Cleef & Arpels -Printemps - atomek 5ml ciemnej czekoladki - atomek mogę zrobić też odlewkę Versace Woman do 10ml ( nie mam atomków) 2ml Dior Poison - fiolka Habanita ok. 4ml - atomek Najbardziej: Lancome Hypnose EDT ( może być na spróbowanie EDP) Szukam na próbę Miss Dior Cherie , Flowerbomb i Flowerbomb Extreme, Acqua Di Gioia, Moschino Happy Fizz, Funny! , Cinema, Parisienne , Be Delicious Fresh Blossom, Baby Doll, Marry Me - tak do 5ml Edytowane przez iv3 Czas edycji: 2011-03-21 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3946 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Lista: mogę zrobić sampla bo mam odlewkę/flaszkę: Midnight Poison Alien EDP Prada Infusion D'Iris ( nawet 2 sample) Hugo Boss Deep Red Gucci II Eau de Iceberg Femme J. del Pozo Halloween Crystal Noir EDT Kenzo Amour Kenzo Flower by Kenzo Aquolina Pink Sugar (też 2 sample) Escada Moon Sparkle (też 2 sample) Demeter Aways Focused (tu mogę oddać całą odlwkę ok.4,5ml) YR Malina Chopard Casmir próbki: Tea for Two L'Artisan 0,6ml Feerie Van Cleef & Arpels 1,8ml Allure Sensuelle 0,5ml Valentino Ete 1,7ml Chanel No.5 1,7ml Chopard Wish (te wizażowe próbki miały 1,5ml?) ok.1ml Kenzo L'eau 0,4ml Jennifer Lopez Deseo ok.1ml L'eau de Sonia Rykiel ok.0,8ml Donna Karan Be Delicious Night ok. 1ml? Puma Free Flowing 1,2ml Puma I'm going 1ml I jak? ![]() znalazłam jakąś końcówkę firmowej próbki niewiadomego pochodzenia Elle YSL EDP też, ale malutko na 4-5 psiknięć ![]() Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2011-03-20 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
Konto usunięte
|
ok, tylko czy mogłoby być w 2 sampach te 5 ml Midnight Poison? Feerie to firmowa próbka, a Allure w samplu
![]() ![]() Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2011-03-20 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3950 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3951 |
Zadomowienie
|
Kod:
męskie o: oryginalne o+o: oryginalne z opakowaniem r: robione puste – mogę dać jako gratis ++: możliwa odlewka
Najchętniej na jakieś Lutkowe/l'Artisanowe odlewki, ale generalnie interesuje mnie wszystko, czego nie znam ![]() W miarę możliwości proszę o info na pw. Edytowane przez canela Czas edycji: 2011-03-21 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Zakorzenienie
|
oddam:
Poeme Lancome EDP - 29/30 ml, kartonik, - szczegóły w linku z podpisu; Currara Taboo - połowa z 50 ml, flakon, Słoń Kenzo - jakieś 6-7/30, flakon, ponadto odlewki, próbki - wszystkie w atomizerach; Feu de Bois Diptyque - jakieś 3,5 ml, Jacomo Art Collection No 2 - ok. 18/50, odlewka w atomizerze, żółta Les Belles - ok 4 ml, atomizer, Messe de Minuit L'artisan - ok. 1,5 ml, Vanille Aoud Micallef - ok.1,5 ml, Angel EDP - ok. 5 ml, Alien EDP - ok. 7-8 ml, Matthew Williamson Incense - 1,5 ml, Biagotti Mistero di Roma - 2 ml (próbka bez atomizera) Versace Crystal Noir EDT - 1,5 ml ((próbka bez atomizera); szukam następujących - od paru ml do całych flaszek : Escale a Pondichery Hermes Voyage Feminite du Bois Diesel Green Feminine Fissore Cashmere for men Molecules 01 avonowe Absynthy, zarówno damski jak męski oraz innych nie wymienionych, szczególnie drzewnych, ziolowych, czarownicowych ![]() przygarnę tylko większe ilości w oryginalnych flakonach: Burberry London w kratkę, Kashmina Touch - i inne, jak mi się spodobają ![]() o odpowiedz proszę w moich wątkach z podpisu lub na pw ![]() Edytowane przez dixi Czas edycji: 2011-03-21 o 12:56 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
szukam miodziku YR
W zamian mam wiele zapachów.Mogę odlać limitowanego Agenta ze złotymi drobinkami ![]()
#3955 |
Zakorzenienie
|
Poszukuje
Ralph Lauren Notorious Honore des Pres Vamp a NY Molecule 01 Hugo Boss Boss Intense zapachy Serge Lutens Oferuje w zamian *Gianfranco Ferre Gieffeffe - 10 ml ubytek - 2 testowe psiknięcia *Bond No. 9 New Haarlem -2 ml w szklanej fiolce ubytek- tylko powąchałam *Chopard Wish Pink Diamond - 15 ml w 22ml atomku ubytek - 4 psiknięcia *Mauboussin - 5 ml w 10ml atomku ubytek jedno testowe psikniecie *ROBERTO VERINO MELLOW - 10 ml ubytek 3 psiknięcia * small bent sexy turtlenecke 2x 4 ml w szklanej fiolce ubytek- tylko powąchałam * small bent the bi polar express 2x 4ml w szklanych fiolkach ubytek-tylko powąchałam * 10 ml escentric 02 ubytek tylko powąchałam * Serge Lutens Chene ok 7 ml w 10 ml atomku * Demeter Always happy 5 ml * Heeley Vereine probka w atomku z ALzD ubytek psik testowy * Majda Bekkali Songe PF 2,5ml tylko powąchane * ruban orange 5 ml i 10 ml ubytek psik testowy * Les Parfums de Rosine Praline 5 ml ubytek 2 psikniecia * Van Cleef & Arpels -Printemps 5 ml * Lalique Amethyst 10 ml * PRO FVMVM ROMA Soavissima próbka z missala ubytek 2 psiki testowe
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2011-03-22 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Zakorzenienie
|
Klatko chciałabym Heeleya i sampla Chene - znajdziesz coś u mnie za to?
Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2011-03-21 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Zakorzenienie
|
a gdzie znajde twoj pefumiarski stan posiadania
![]()
#3958 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Zakorzenienie
|
kriss_de_valnor ile masz molecule 01?
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- jeszcze w nozdrza mi wpadlo dzongkha l'artisan wiecej juz nie mam sily przegladac jutro rano jeszcze zoabcze co tam masz i sie ewentualnie odezwe. Podobno w dzongkha jest herbata z mlekiem wyczuwalny jest ten zapach chodzi mi szczegolnie o mleko?
START 1.05.2013 91....................... .......................91 65....................... .......................60 86....................... .......................90 Edytowane przez KlatkaNaPtaszka Czas edycji: 2011-03-21 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.