|
|
#2101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
I chyba już nigdy nie będzie jaśniej ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2102 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poranna pielęgnacja według Maji (w dniu pracowym): - wstać - ubrać się i do biurka doczłapać - zapalić lampkę i spróbować odnaleźć swoją paszczę w lusterku - nałożyć na palce ciapkę podkładu, rozetrzeć, wklepać cienką warstwą w paszczę - pociapać cienko pudrem Max 5 minut (a jak nie ideu do pracy, to nie nakładam żadnych kosmetyków, tylko jakowyś krem nawilżający na dzień i wsio )Wieczorna pielęgnacja: mleczko, tonik, krem Spać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-21 o 21:00 |
|
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Sałato, a cóż to za utrwalacz?
|
|
|
|
#2105 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
więc to taka pielęgnacja na zasadzie różu z buraka i pudru z mąki no ale na mnie zadziaławszy
|
|
|
|
|
#2106 |
|
grozi wypollizowaniem
|
moj poranny makijaz-krem i bambus+tusz i krecha
, wieczorem jest bardziej skomplikowanie-mleczko,hydrolat, vesenkowe mazidło
|
|
#2107 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Sorki,ale przy bólach nosa odpadłam ale współczuję
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2108 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o TA ktos pytał o rozjaśniający krem pod oczy . Nie ma kremu , kóry likwidije sińce, bo to kwestia związana z naczyniami , ale ładnie rozświetla i otycznie zmniejsza te cienie krem Shiseido bodajże Future Solution.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-21 o 21:57 |
|
|
|
|
#2111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2112 |
|
Nindżopesz
|
Achaaa, to już chyba ostatnie pytanie bo o skrobii kiedyś czytałam: lepsza jest jako puder od bambusowego?
|
|
|
|
#2113 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale migrena chyba nie trwa miesiąc non stop.....a jaki lekarz to stwierdził?
|
|
#2114 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2115 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2116 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
U mnie ostatnio tak: podkład, korektor pod oczy, puder/bronzer, cienie, kredka lub eyeliner, tusz i koniecznie brwi do ciemnych włosów muszę robić codziennie ![]() Oczywiście czasem wychodzę z domu bez niczego, ale wolę ludzi nie straszyć. Wstyd się przyznać, ale nigdy nie używałam minerałów Tracę coś? Wchodzilam na te wątki ale spektrum tematu mnie przeraża. Od czego zacząć, jeśli zacząć??
|
|
#2117 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
szartujesz? u mnie 5 minut to by zajęło samo poranne doczłapanie do łazienki i powrót do pokoju
Cytat:
![]() Byleby wyglondać do roboty jako-tako i woooj z resztą jak mi wyskoczyły syfy albo wory pod oczami, to pies je ryćkał
|
|
#2119 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
O, o prochach i mazidłach mowa
To ja nie do końca w temacie, próbowałam się kiedyś zagłębić i mnie napaszczowce nie wciongły ![]() Za to dopadła mnie klontfa, wchodzę bez żadnych złych przeczuć na sklepuś netowy celem zanabycia odkurzaczyka, i co? I produkt niedostępny
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw miałam krótkie napady tych dolegliwości raz na pół roku, później coraz częściej, aż do momentu kiedy trwało to po 2 tyg nonstop a i miałam jeszcze światłowstręt
|
|
|
#2121 |
|
Wpisz tu zomzing
|
od rozpoznania mniej więcej barwy swojej skóry, pędzla i próbek, marka próbek obojętna - dużo ludzi zaczynało od everyday minerals, ale zwykle coś innego okazywało się lepsze, w tej chwili chyba najłatwiej dostępne jest polskie pixie, na allegro i wymiankach krążą też próbki różnych prochów
|
|
|
|
#2122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ten: klik
|
||
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
to wejdź w ceneo wpierw - wiecej sklepusiów wyskoczyc powinno - pamiętam że podobał Ci sie czarny jakis serż Clarissa czy co to było Zelmerowe - jak kupowałam babci to było pełno tego
|
|
|
|
#2124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) To jest, moim skromnym zdaniem, podstawa Cytat:
|
||
|
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też z YR?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale głowa mnie nie boli prawie nigdy
|
|
|
|
|
#2127 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
następny dowód na tezę Mai, tę o trafianiu na swój kosmetyk. |
|
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
no bo tak jezd
przeca zdarzało my się testować próbki drogaśnych cudów na patyku z sephory itp. i niektóre cacy, a niektórych gniotów bym nawet za darmochę nie wzięła ![]() Bendeu się zbierac spać
|
#2129 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
i jak już się zdecydowałam klikać to znikł
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2130 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
cała reszta ją przerasta ![]() ja tez mam czasem swiatłowstręt-jak juz jest ma maksa....ale potem juz nie mam...ort stwierdził ze jak wszystko mi sie robi po jednej stronie ciala to najpewniej kregosłup szyjny..... w sumie moze sie załgam do neurologa....pewnie z pół roku czekania
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

I chyba już nigdy nie będzie jaśniej 

Jojoba jak rozumiem robi za krem? EDIT: co do jojoby doczytawszy.

ale głowa mnie nie boli prawie nigdy