|
|
#2071 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXV
Mnie też
Kurka,zbieram tyłek w troki i idę szukac butów,bo nawet Miciel mnie zostawiła na lodzie ale ni mom
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2072 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja sieu musiawszy przekonywać, bo ja żadnego tustego dotyku nie lubuję - wystarczał mi mój własny, brrr, naturalny, ale jak się okazało, że im lżejsza i lepiej do tustej paszczy rzekomo przystosowana pielęgnacja, tym gorzej paszcza wyglądała, to raz paszczy śmierć - powrót do mydła i wody, bo fintiflaśne mleczka i toniczki i żelusie dla skórek młodych, zanieczyszczonych, wraźliwych nie służyły, zatłuszczały, rozpulchniały i pogarszały wszystko - no i tuszcz typu żożoba stawił się - tańszy od kremisiów, wydajny i działa
|
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2074 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Teraz jest nowa seria maseczek w saszetkach-świetne są
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2075 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nosa banuję kremem nawilżającym i pudrem bo jak dam coś więcej to zaraz widać skorupę - no wiem, powinnam lepsiejsze kosmetyki kupić ale mi szkoda piniondzów na testy. |
|
|
|
|
#2076 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Otworzyłam litrowe piwko i nadrabiam
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
A znacie jakiś krem (może być i za 200 zł) pod oka, który rozjaśnia masakryczne cienie? (Już kiedyś pytałam
) Bo chyba nie wynaleziono jeszcze takiego i co zrobić jak się wyda 200 zł a tu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Nindżopesz
|
A jak się go stosuje? Znaczy jako co?
|
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
jakie dzisiaj lajt tematy w barze
miło się czyta
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to pielęgnacyjnie ja tyż tak mam że juz uzywam nie do tłustej - ino normalnie nawilzam, i lepiej sie ryjek zachowuje - przeca moim fejwrytem był Bourjois 10HSE lub Healty Mix lub Healthy Skin Neutrogeny - syćko nawilżające - ino te mazianie a tu, w prochach - pac pac i bling blig Gryxie - som już jakie ofiary Blue Sugar na Kaszubach? |
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
używałam, ale za suchy
w dodatku mam wrażliwą skórę na reszcie paszczy i się wyszusza łatwo. A tera uzywam serii de cery wrażliwej i jezd cacy ![]() Cytat:
![]() W sumie to nie wiem - nawet nie zwracam na nochala dużej uwagi, czy się świeci czy nie ![]()
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze mam trochę problem z włochami, bo mam mieszane
I też już się tyle natestowałam szytkiego i jeszcze nie znalazłam dobrego szamponu, nadal szukam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2084 |
|
Nindżopesz
|
Dobra, skoro dziś Dziewczyny Radzą
to jaki wybrać krem całodobowy do cery mieszanej ale bez ekstremów typu suche skórki i spływający makijaż? Mógłby porządnie nawilżać, mieć filtr i jeszcze może rozjaśniać... I tani być... Ale nie musi być to krem, ino coś napaszczowego.
|
|
|
|
#2085 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2086 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2087 | |||
|
never say no to panda
|
Cytat:
a najbardziej żałuję BU i mazideł jedynie puder bambusowy ładnie matuje, ale używany codziennie robi mi z ryja suchara ![]() 2. o, to to to! właśnie testuję sobie polecany na KWC Rosmanowy BabyDream do ryjka i ciała - tłuściutki i idealny (tylko smierdzi niemożebnie... ale nie zapycha)Cytat:
![]() nie da rady - klasyk mię zapycha soft jeszcze nie próbowałam, bo mam awersję do tradycyjnego (chociaż tradycyjny stosuję przy farbowaniu łba do przesmarowania częściowego: czoła, szyi i uszu, co bym nie skończyła z czarną skórą Cytat:
*edit - czy to normalne, że hydrolaty różany i aloesowy robią mi z mordy karjobraz powulkaniczny? jakieś drobne wypryski, skóra nieładna, szorstka, a przede wszystkim nierówny koloryt.... ale za to różany na włosy jest git
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-21 o 20:50 |
|||
|
|
|
#2088 |
|
grozi wypollizowaniem
|
do kogo należy sie udać po poradę w sprawie kręgosłupa szyjnego
bo mój miły ort poestwił mi wstene diagnozy i powiedzial zebym juz do niego nie przychodziła , polecił mi 2 lekarzy, ale tak czytam ze jeden to jakis najlepszy spec od kregosłupa,neurochirurg i prywatnie sie czeka pół roku...a drugi to jakis ordynator i wofle tez wypas........ja chce normalnego lekarza który sie mna zajmie a nie takiego wypierdzianego w kosmos co to niewaidamo jak sie odezwac....ale w sumie nie wiem do jakiego specjalisty sie chodzi z kregosłupem
|
|
#2089 |
|
Nindżopesz
|
Próbowałam kilku ale nie bardzo to matowiło więc mi się odechciało eksperymentów i pudruję.
|
|
|
|
#2090 |
|
Wpisz tu zomzing
|
o, właśnie
|
|
|
|
#2091 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej doswiadczeni sa lekarze kliniczni.
|
|
#2094 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mhmmm ale serio? czy od razu do jakiegos rehabilitanta.....nie wiem ✂✂✂✂a..całe zycie byłam zdrowa (oprócz okresów kiedy byłam chora )
|
|
#2095 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ja go używam jako kremisia - czasem na dzień niewychodzący, a na noc zamiennie z budysiem veseńczym
|
|
|
|
#2096 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jojoba jak rozumiem robi za krem? EDIT: co do jojoby doczytawszy.
|
|
|
|
|
#2097 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2098 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ni, zamiast kremisia, na noc, albo na niewychodzący dzień, albo na po maseczce oczyszczającej;
pod prochi by się pewnie nadał tyż, ale albo un albo filtr, no to wolę filtr jednak
|
|
|
|
#2099 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Znam, lubieu, używam i mam spory zapas
Nie zaobserwowałam też, żeby mi się jakoś zauważalnie warzył Ale ja mam swój sprawdzony finisher, który to każdy podkład fajnie utrwala Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sodomia i gomoria! Bezczelność i gańba! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2100 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a objawy mam róznorakie nieprzyjemne-pisałam juz kiedys ( bóle głowy, karku,i przestrzeni miedzylopatkowej, oczodołów, mrowienie potylicy, boł lewego barku,łokcia, nadgarstka, drętwienie twarzy po lewej stronie, ręki, piersi, nawet kurna połowy nosa i podbródka....i ostatnio (od kilku miesiecy) czuję ucisk w lewym uchu.... oprócz tego boli mnie kosc guziczna..ale to hyba osobna sprawa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

ale ni mom

) Bo chyba nie wynaleziono jeszcze takiego i co zrobić jak się wyda 200 zł a tu 

a tu, w prochach - pac pac i bling blig 

(tylko smierdzi niemożebnie... ale nie zapycha)