|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Mryt, dżizys krajst, też to mam :O hahahaah
![]() ale poważnie, wszystko się zgadza prócz samobójstwa. Cytat:
![]() Skończ pipczyć od rzeczy, jestem od Ciebie 2cm wyższa i chodzę w takich 10cm i wszyscy się za mną oglądają! a co!
|
|
#4862 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4864 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie umiem się przełamać
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Umówmy się gdzieś razem i będziemy paradować, jak będziesz miała towarzyszkę tego samego wzrostu to będzie Ci raźniej. Ja już na płaskich źle się czuję. Taka.. malutka
![]() Regenerator - jaki jest Twój zakres umiejętności? ![]() Lily, piona!
|
#4866 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
![]() Mój eks siedzi właśnie na przystanku i czeka aż wyjdę aż normalnie się rozstaniemy jak na dorosłych przystało. Hmmm chciałam jeszcze jakieś 5 godzin temu, bez żadnych cyrków i w ogóle ale.. Widziałam go dzisiaj w towarzystwie jakiś chłopaczków z kapturami i wypindrzonych panienek. Akurat szłam z koleżanką i z kumplem na piwko. Nie przejełam się tak bardzo, aż do chwili gdy nie przyszedł narąbany na Pks gdy czekałam na autobus. Stanął za mną i szepnął mi do ucha " Czy byłam się ✂✂✂** ? Kumpela prawie się na niego rzuciła ale było za dużo ludzi i autobus już podjechał. Nie wiem co by się tam działo. A wiecie co jest najlepsze? Straż miejska wlepiła mu mandat na 100 zł! ![]() Nawet nie zaglądam przez okno, wyłączyłam telefon.
Edytowane przez spinka119 Czas edycji: 2011-03-21 o 20:23 |
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
Yyyyyy?
![]() ![]() co to w ogóle ma być.. Że-na-da. Mam nadzieję że po takim czymś nie chcesz się z nim spotykać..
|
#4868 |
|
Rozeznanie
|
Bejbe trzymam Cię za słowo!
![]() Reggaenator to i ja Cię "wynajmę" jak mi już cierpliwości braknie ![]() spinka119 zakończ tą żenuę jak najszybciej powodzenia
|
|
#4869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam tak samo tylko troszkę inaczej bo go nie widuję. Jestem świadoma tego że jedynym wyjściem jest nie myślenie o nim nie wspominanie, a z drugiej strony nie umiem się z tym rozstać, z tymi pięknymi dniami, jak teraz jestem w takim dole... Aniulkaa88, albo jakaś życzliwa... najgorszy ból jaki ty mu teraz zadasz to zerwanie wszelkich kontaktów... chociaż ja pewnie na Twoim miejscu dalej bym drążyła temat ;/ póki by mi wprost nie powiedział... swoją drogą po 4 latach taki numer. Loloona79 nawet nie wiesz jak cię rozumiem, też idealizuję tego drania.. |
|
|
|
|
#4870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A w życiu! Niestety będziemy się widziec na mieście, w autobusie, dwa dni w szkole.. ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Ale chyba nie mam teraz wychodzić do niego i z nim gadać? Siedzi z jakieś 2 godziny, myślałam, że pojechał ale siostra widziała go.
|
|
#4871 |
|
Rozeznanie
|
no siema siema! to znowu ja
![]() wypilam cale 1 piwo (slownie jedno) i mnie scielo jak na 152cm przystalo przelecialam pol miasta (jakkolwiek by to nie brzmialo, to bylo takie tempo, ze sobie nie wyobrazacie) z chlopakami, az nogi bola. eksio byl w szkole wraz z 10osobami, pewnie czatowal na ta piekna ruda, ale ona niestety na taka co lubi chodzic do szkoly nie wyglada, wiec obstawiam, ze sie jej nie doczekał... awwwwwww jak mi przykro.druga rzecz, ze wlasnie wrocilam z korkow i zostalam pochwalona, ze mi coraz lepiej idzie w ogole moja korepetytorka byla w takim wysmienitym humorze i sie smialysmy ze swoich bledow nawzajem, wiec bylo ok wiecie czemu wiosna jest fajna- bo to zawsze dla mnie okres jakichs zmian- czegos nowego- jakbym sie budzila ze snu zimowego. co niestety nie zmienia faktu, ze o tym przyglupie nie moge zapomniec, ale tak czy owak slonce swieci, ptaszki spiewaja, mam prawie ladna buzie juz, zaraz matura (musze nabyc sobie ciuszki pod koniec tygodnia/wcisnelam sie w spodnice, w ktora nie moglam ze wzgledu na brzuch i w ogole!!!) i no- NOWE ZYCIE ![]() a na rolki dzis nie ide bo kurcze zimno, a w dzien to nawet nie mam kiedy jezdzic i az wstyd zaraz wymaluje paznokcie jeszcze raz na niebiesko i bedzie super
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-03-21 o 20:38 |
|
|
|
#4872 |
|
Raczkowanie
|
A tak w ogóle któraś wspominała coś o budownictwie?
|
#4873 |
|
Raczkowanie
|
czy wy tez jestescie takie głupiutkie jak ja i szukacie historii w ktorych ludzie sie rozstali i po jakims czasie wrocili do siebie? ja juz chyba wszystkie mozliwe watki przejrzalam... i znowu robie sobie nadzieje....czytalam ze pary sie schodza czasem po kilku miesiacach.. i prawie zawsze jest tak ze jak odpuszcza osoba ktora zabiega to wtedy druga zaczyna tesknic, zaczyna jej czegos brakowac i odnawiany jest kontakt... wiem ze nei powinnam tego robic i zostawic to wszsytko za soba, pozbyc sie tej glupiej nadziei ktorej sie tak kurczowo trzymam, ale nie potrafie
i tak ,ten tydzien czasu bez kontaktu z mojej strony to duzy krok do przodu....a dzisiaj eks odwiedzil mnei na nk... potem pojechalam na tance do innej grupy, ale nie dam rady na nie chodzic, bo wszsytko mi sie z nim kojarzy- miejsce, muzyka,itd...oczywiscie poplakalam sie i musialam wyjsc;( a jeszcze prowadzacy pwoiedzail mi ze taka dziewczyna dowiedzaila sie ze nei ejstem jzu z eksem i prosila o jego nr bobedzie chcaila z nim tanczyc...zalamka
|
|
|
|
#4874 | |
|
Rozeznanie
|
ja!!!
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
teraz juz wiem, i jak nawet bedzie chcial sie zejsc to z prawdziwa przyjemnoscia kopne go w tylek jak on kopal mnie przez pol roku.
|
|
#4875 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zwykle tak jest że jak się odpuszcza, zajmuje układaniem swojego życia, druga strona zaczyna szukać kontaktu, ale nie zawsze tak musi być. Taka ładna, fajna dziewczyna nie może się tak katować, bierz się za siebie bo życie jest piękne, do roboty!
|
|
|
#4876 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po prostu jest mi caly czas ciezko, moze za malo czasu jeszcze uplynelo (1,5 miesiaca). na tyle jest mi ciezko ze nawet nie chcailam ostatnio jechac do wypozyczalni dvd bo tam jezdzilam tylko z nim, i mnostwo jest takich meijsc ktore mi sie z nim kojarza ...i pewnie bym juz dawno sobei ospuscila i nie zyla nadzieja gdybym nei maila takiego poczucia winy, gdybym to ja nei zakonczyla i gdyby on nie byl dla mnie taki dobry w zwiazku...kopnelabym w 4 litery i juz... ale mysle ze czas leczy rany i zawsze pozostanie zal ze sie skonczylo, ale coz...trzeba zyc dalej..
|
|
|
|
|
#4877 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Życie bywa przewrotne, ale musimy wierzyć że najlepsze dopiero przed nami!
|
|
|
#4878 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Mrytka - śliczne butki!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czy '79 to Twój rocznik?
|
|
|
#4879 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Zakładaj
Ja też się czuję duża. W tych butach pewnie będę większa od połowy chłopaków z mojej klasy, ale dlaczego mam ich nie założyć? Lubię wysokie obcasy, bo się czuję jak na wybiegu, tylko jeszcze nogi muszę przyzwyczaić do pokonywania dłuższych dystansów na obcasach Mówię Ci, że Ty też to polubisz Cytat:
Eks powinien spróbować ogarnąć jakoś tą sytuację, która jakby nie patrzeć rozpętała się przez niego. Dziękuję Tylko muszę kupić te wkładki, żeby ze mi jeden but nie spadał, poczekam aż się zrobi trochę cieplej i polecę w nich gdzieś na miasto Cytat:
Może my faktycznie powinnyśmy iść do specjalisty? ![]() Przełam się i zobaczysz jakie to fajne Zacznij od jakichś niższych na początek, a potem jakieś wysokie Ja planuję upolować jeszcze jakieś buty z obcasem 12cm ![]() Dziękuję ![]() Spinka119, o matko Aż nie wiadomo czy się śmiać z tego Twojego eksa czy nad nim płakać
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-03-21 o 21:24 |
||
|
|
|
#4880 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz Malla, ja w zasadzie to dużo rzeczy powinnam
Edytowane przez mlko92 Czas edycji: 2011-03-21 o 21:23 |
|
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
:piwko:
Cytat:
Nie wychoć nigdzie, tożto jakaś masakra
|
|
|
|
|
#4882 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Buty na wysokich obcasach są takie ładne ![]() A no i nogi i tyłek ładniej wyglądają dzięki obcasom ![]() Chyba powinnyśmy tam wrócić. Nasi eksowie mieli rację mówiąc nam o tym
|
|
#4884 |
|
Rozeznanie
|
Mrytka, gorzej, jak ktoś sobie za młodu rozwalił rzepkę i obcasy są zbyt dużym zagrożeniem dla kolana
|
#4885 |
|
Rozeznanie
|
moj nowy OW wyglada jak wokalista the offspring...
podoba wam sie?
|
#4886 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4887 |
|
Rozeznanie
|
ja to mam tyle butow na wysokim obcasie, ale mam manie kupowania i to dlatego- kupie, zaloze raz i tyle, ale po prostu kocham sie w butach, uwielbiam ogladac i kupowac, niekoniecznie nosic.
a na maturze bede taka seksi, ze exowi szczena opadnie
|
#4888 |
|
Rozeznanie
|
Jak się ma ponad 170cm, to ochota na założenie obcasów maleje
wiem,wiem marudzę![]() Wypatrzyłam na allegro http://allegro.pl/morelkowe-sandaly-38-i1511205976.html kolorek ładny ![]() ver_million mamy podobne zboczenie, też namiętnie kupuję buty, a później leżą w pudełkach nie używane
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-03-21 o 21:55 |
|
|
|
#4889 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

powodzenia

i tak ,ten tydzien czasu bez kontaktu z mojej strony to duzy krok do przodu....a dzisiaj eks odwiedzil mnei na nk... potem pojechalam na tance do innej grupy, ale nie dam rady na nie chodzic, bo wszsytko mi sie z nim kojarzy- miejsce, muzyka,itd...oczywiscie poplakalam sie i musialam wyjsc;( a jeszcze prowadzacy pwoiedzail mi ze taka dziewczyna dowiedzaila sie ze nei ejstem jzu z eksem i prosila o jego nr bobedzie chcaila z nim tanczyc...zalamka
Aż nie wiadomo czy się śmiać z tego Twojego eksa czy nad nim płakać