|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
i normalnie podziwiala ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co do tamtego watku to zaczelam przegladac,ale nie chce sie denerwowac ;] jak mozna byc na zdrowej diecie 800kalorii :P dobra dziewoje ide lulu...dobrze,ze do konca pelni coraz mniej czasu bo juz krecka dostaje...chyba cos z wilkolaka mam w sobie bo spac nie moge i rano sie czuje jak po jakims bieganiu i polowaniu dobranoc
|
|
#362 |
|
Konto usunięte
|
już się przyzwyczajam że zwykle opuszczam forum jako jedna z ostatnich...
też już niedługo idę spać - ciekawe jak mi się uda to spanie :/ ale nie z powodu pełni... dziś mam smutny wieczór - dowiedziałam się o samobójczej śmierci znajomego co prawda nie bardzo bliskiego ale mimo to jest smutek, żal i milion myśli: dlaczego? czemu ja/ktoś w porę nic nie zrobił? czemu nikt nic nie zauważył? dobranoc! |
|
|
|
#363 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesli ktos targnal na swoje zycie to nie sadze zeby dawal komus cos do zrozumienia , ze sie cos dzieje
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
witam chudzinki
dziś piękny dzionek, piękny spadeczek po pięciu P, więc pełna motywacja do życia i powrotu do pracy po dwóch tyg urlopu. miłego dnia wszystkim dukankom pojawię się wieczorem idę robić się na bóstwo, by trochę powalać ludzi dziś o dziś jestem pierwsza
|
|
|
|
#365 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
miłego dniau mnie wzrost znów;P moja waga w ciągu 3 dni PW miała takie szaleństwa...po P było 67,5 -> 68,0 -> 67,8 -> 68,3 :P masakra ale na P spadnie, a P już w czwartek:P a nawet poćwiczyłam wczoraj! 8min abs (ale nie to jutubowe:P) i 30 min orbitreka![]() właśnie zjadłam śniadanie i powoli trzebaby się zbierać na uczelnię... na szczęście jedne zajęcia, bo coś tam mi poprzepadało
|
|
|
#366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
muszę tylko znaleźć chwilę czasu i popróbować.A powiedzcie mi proszę jak to jest z II fazą, bo w książce jest napisane,że można stosować system 5/5 lub 1/1. Czy to jedyne opcje? Czy nie można by np 3/3? Bo boję się,że 5 nie wytrzymam,a na 1nce podobno słabsze efekty są
|
|
|
|
|
#367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja bym tak nie mogła, wolę nagotować i narobić zakupów na kilka dni, więc jestem na 5/5. jeśli chodzi o 3/3 to oczywiście, że można, większość osób jest tu chyba na takim trybie i są zadowolone
|
|
|
#368 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pogoda za okienkiem, aż zaprasza żeby wyjść na świeże powietrze Ja na uczelkę zaraz biegnę, dziś ciężki dzień... do 20.00 masakra jakaś!!! Ja jestem 3/3 i jestem baaaaaaaaardzo zadowolona. Wcześniej byłam 1/1 i było to dla mnie troszkę frustrujące, ale teraz to niebo ![]() Miłego dnia Piękne!
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Witam sie milutko w ten piekny poranek Wlasnie wszamalam owsianke i pije kawke a pozniej zaplanowalam 8 km treningu
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
w koncu znalazłam kolejną czesc watku
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
|
#372 |
|
Rozeznanie
|
również się witam w nowej części!
u mnie już tydzień odwyku nutelkowego i jakoś się już odzwyczajam. zaczęłam robić lody i piec to mam jakieś substytuty. Najlepsze jest to, że patrzyłam jak to od 20 marca nie ma żadnych postów w temacie, a dopiero potem zobaczyłam, że nowy wątek jest...
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#374 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ta dziewoja z pracy hmmm?? generalnie ma dziwne podejscie do tej diety i do kazdej innej pewnie tez. Jest osoba otyla i to od dawna i ma na swoim koniec setki innych diet i mam wrazenie ze kazda kojarzy sie jej z masa wyrzeczen i z jakimis dziwnymi zasadami, malo jesc itd... Ja jak biore sniadanie do pracy to mam cala reklamówkę, nie zawsze wszystko zjadam ale mam gdyby mi sie zachciało, serek na slodo, serek + ziola, kurczak, jakas sałatka, jaja, szyneczka, jak mam warzywa to oczywiscie salatki itd itd oczywiscie nie zawsze ale najczesciej mam dosyc pokazny zestaw ![]() a Ona ostatnio na sniadaniu czyli przerwie 30 min na 8 h wyciagneła jeden jogurt mały naturalny i stwierdzila ze jej to wystarczy ale wkurza mnie to bo przeciez nie tedy droga! teraz je malo a pozniej zacznie jesc wiecej i wszystko zacznie wracac, przeciez ta dieta jest naprawde za✂✂✂ista i daje fajne mozliwosci...nie trzeba sie glodzic! No wiesz o co mi chodzi...??! Cytat:
szkoda... a co do fajeczek to popalam tylko w pracy...takze nie mam problemow zeby np majac wolne 2-3 dni nie palic wcale ![]() i zawsze tak mialam...nigdy sie az tak na maxa nie uzaleznilam... Cytat:
Jaka zmiana, jaka Ty piekna jestes... Naprawde super superr superrr...szkoda ze ja nie mam takich fotek dla porownania nawet sama dla siebie...ehhh ![]() Cytat:
jestem po drugim dniu P a waga ciagle taka sama... ![]() coz szkoda ale nie poddam sie i jade dalej do przodu hehe... Cytat:
naprawde polecam...1/1 poleca sam Dukan i na kazdym z systemow efety sa takie same, a jaki sobie wybierzesz to juz kwestia tego ktory jest dla ciebie wygodniejszy... ![]() Witam wszystkie lachony! u mnie waga niestety stoi, jak pisalam wczesniej... jestem po drugim dniu P a cyferki ciagle niezmienne..coz poczekamy, podukamy i zobaczymy! Niedawno wstalam, dzisiaj moja myszka pyszka dala mi pospac chwilke dluzej bo do 8...a polozylam sie o 00.00...masakra bylam wypompowana na maxa! hehe zaraz zabieram sie za sprzatanie i jakis obiadek...dla moich domowych lasuchów ![]() chyba zrobie nalesniki i zabiore sobie do pracy z serem, dzisiaj mam ochote na slodkosci... ![]() a dla moich lasuchow tez chyba zrobie nalesniczki albo placki ziemniaczane
|
|
|
#375 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() ja jestem na trybie 1/1 i raczej nie narzekam az tak bardzo na brak spadkow, gotuje sobie normalnie, zakupy tez robie na jakis czas-nie mam checi latac codziennie do sklepow jak mi czegos wiecej zostanie (zazwyczaj mi wychodza conajmniej 2 porcje) to zamrazam i bede miec na pozniej ![]() kazda sobie chwali inny system ![]() wlasnie wiesniaka zjadlam i wedlinke, nic mi sie dzis nie chce gotowac :/ mama ukatrupie wczorajsza watrobka nie byla na parze tylko na smalcu...myslalam,ze padne i poza tym mam wzrost od niedzieli i nie chce schodzic (dzis nie wytrzymalam i z ciekawosci na wage wlazlam:| i po co mi to bylo milego dzionka dziewuszki, musze popoludniu isc do kauflanda po zakupy bo pingwiny lataja po mojej szufladce ![]() milego dzionka dziewoje
|
#376 |
|
BAN stały
|
![]() nie udzielałam sie ostatnio bo ciagle w pracy na szczęście dzis jade do tego durnego obi podziękować za współprace i mam rozmowę w Lidlu dziś
|
|
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ja już po owsiance I nie weszłam na wagę, jest małe osiągnięcie ![]() Gocha, pewnie dlatego tak bardzo Ci smakowała Ja zawsze robię wywiad, jak coś mi przygotują dopiero poźniej moge jesc... raz sie zdarzyło, że tata taki uradowany ryby smazyl, specjalnie dla mnie wyjął obtaczał w mące i smażył na smalcu zaweidziony był bardzo jak odmówiłam ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- A właśnie miałam Was zapytać.. Od jakiegoś czasu chodzi za mną jakiś napój energetyczny, mam takiego smaka na niego, że aż nie mogę... tutaj moje pytanie, pisałyście coś o napojach light ? Jakie to i gdzie je można dostać ?
|
#378 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
red bull light napewno jest, ja osobiście pije mixxed up light z lidla (1,49 zł )wróciłam z zajęc nr 1, taka ładna pogoda, że na następne o 13 pojadę rowerkiem idę dokończyć moje delicje, bo wczoraj o 22 dopiero galaretka mi się ścięła i zalałam :P więc dziś jeszcze polewa nuttelkowa i będę jeść
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
ja równiez jestem na 1/1 i sobie ten system bardzo cenię
wczesniej bylam na 5/5 ale niestety ciezko mi bylo wytrzymac 5 dni bez warzyw, a pozniej ciezko bylo mi si eprzestawić na warzywa, wiec system ten kiepskow ygladał ostatnio jestem na 1/1 i jest to strzał w dziesiątkę szkoda tylko, ze moja waga ze mna nie chce współgrać ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
może się skuszę na nią jakoś w przyszłym tygodniu dzisiaj mam w planach zrobić tartę na słodko bo mam przepis idealny na spód ciasta ciekawe czy wyjdzie również w wersji na słodko
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ** dodałam zdjęcia
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-03-22 o 10:21 |
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wygląda smacznie podziel się
|
|
|
|
|
#382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
następnym razem będzie lepiej![]() przyjedź do Wrocławia, to trochę dostaniesz
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro glutowate jest ![]() aa wiesz, ze mielismy sie do wrocka wybrac w ten weekend, ale nam sie pozmieniało i pojedziemy jakos w kwietniu
|
|
|
|
|
#384 |
|
Szara Eminencja
|
Hej
U mnie waga stoi Ale dziś ładna pogoda |
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie zrobiłam sobie jogurt z zaprawą malinową i wezmę do pracy, do tego placki otrębowe- cynamonowe dziś mnie coś na słodkie wzięło. Na obiad mam mielone więc zjem przez pracą. Zapomniałam się dziś zważyć
|
|
#387 |
|
Wtajemniczenie
|
wpadnij na kawę
![]() a ja kazałam TŻtowi zrobić zdjęcia mojego brzucha w spodniach, ktore mimo gumki były ciasnawe przed dietą i w udach dość obcisłe... a teraz, same zobaczcie ![]() nie patrzcie na moje rozstępy, to nie tyle od przytycia, co polekowe...
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
laseczka
|
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Tchnienie-wiatru dziękuje za zaproszenie, kiedyś skorzystam napewno!
Rety ale różnica! Takie zdjęcia najbardziej motywują do działania Wrocławianki co z naszym dukanowym spotkaniem ?
|
#390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
az dziwne,ze te spodnie kiedys byly obcisle :Plubie takie efekty ![]() cos mnie spiaczka lapie :P a pogoda swietna za oknem
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

i normalnie podziwiala 

co prawda nie bardzo bliskiego ale mimo to jest smutek, żal i milion myśli: dlaczego? czemu ja/ktoś w porę nic nie zrobił? czemu nikt nic nie zauważył?
jesli ktos targnal na swoje zycie to nie sadze zeby dawal komus cos do zrozumienia , ze sie cos dzieje

... 60!!

dopiero poźniej moge jesc... raz sie zdarzyło, że tata taki uradowany ryby smazyl, specjalnie dla mnie wyjął
podziel się