|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
kolorowych
Ciociu tulam Cytat:
ad2. no cóż, pająk też zwierz dzięki Ci Pan Bóg, nie człowiek ![]() i tym b. optymistycznym akcentem się żegnam, pięterko wzywa kolorowych all
|
|
|
#2252 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie rozumiesz ![]() siedź sam we konciku ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- jak i ja
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Nie! Jeszcze nie!
To specjalnie dla Sałaty: http://odkrywcy.pl/kat,111404,title,...wiadomosc.html No, teraz mogę ze spokonym sumieniem pójść spać... Dobranoc |
|
|
|
#2256 | |
|
BAN stały
|
A co będziesz robić o tak nieludzkiej porze?
![]() To mi wytłumacz ![]() Cytat:
Nałożę se tylko Ziaję na łapy ![]() --- Nie mogę klikać w "Odpowiedz", bo mi wywala "Błędny wątek", i muszę w "Cytuj", wtf?! A Myrrhe Ardente to na mnie cukier wanilinowy, o!
|
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
no weź się zdecyduj
![]() Cytat:
oć śliczniutki, oć ![]() nie ma spa, jest kara idę wymierzyć karę komuś innemu ![]() kolorowych all
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-22 o 02:21 |
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
w tłumaczeniu:
no-spa, carrambaaa est! kurcze, zimno mi.... najbardziej w zęby...
|
|
|
|
#2260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no fieeeem a ja o tej porze pracuję an wolniejszych obrotach PITa nie wypełnię bo będę myślała ze dobrze a potem jakaś pani z US wysle mi info że jednak nie i to korekta będzie ale herbatkę se szczelę i biseptol moja jedyna używka ostatnio no ciekawe czy juz gadam sama do się czy jeszcze nie ? ---------- Dopisano o 02:27 ---------- Poprzedni post napisano o 02:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-22 o 02:36 |
||
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
na mnie lepiej by podziałał miesiąc na oddziale zamkniętym...
Cytat:
---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 02:33 ---------- właśnie nie - od rano takie wujowe samopoczucie wczoraj zarwałam noc - jakbym zarwała piwem i knajpą to bym się dobrze czuła, a jak siedzeniem za kompem, to jakaś osłabiona jestem, oczy zapuchnięte i zimno w bluzce długi rękaw, swetrze i polarze... i te zęby... może się odwodniłam....
|
|
|
|
|
#2262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy banalne and aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aj wil olłejs lowwwwwwww juuuuuuuuuuuu u uuuuuuu uuuuuuuu i sie zgadzam - tyż sie boję pająkóf - wcale nie uciekaja przed nami skaczą właża na człowieka ---------- Dopisano o 02:44 ---------- Poprzedni post napisano o 02:41 ---------- Cytat:
Sulfa cos tam no ja tyż oczy przekrwione - a odwodnienie - no cóż tyla ile wy pijecie tych herbat czerwonych to cheba nie dziwne jesteście wypłukani żeby nie powiedziec spłukani a jutro, wrrrrrróóc, a dziś - kontrola ulekarki - zatem z czerwonymi oczami będę bardziej wiarygodna w swym osłabieniu strzałka - wyłaczam się i dobranoc all, pedet i glamour ( Gryxa cytat zeby nie było )
|
||
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poważnie - z długonogimi żyję w symbiozie - dopóki właściciel mieszkania nie zapowie się z wizytą, staram się nie wypowiadać im lokum, tylko te tłuste na krótkich nogach wynoszę na zewnątrz... ![]() za to na ćmy poluję z odkurzaczem... |
|
|
|
|
#2264 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie przyjdę! Tak będę siedział! Cytat:
![]() Cytat:
A Tequila to zuo ![]() Ale przynajmniej we właściwym barze siedzisz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Czerwona herbata jest najlepsiejsza (zaraz po kawie ofkors) Papa A! Chodzi za mną ( ) kurczak curry z ananasem
|
|||||||
|
|
|
#2265 | |||
|
Zakorzenienie
|
nic nowego
![]() Cytat:
Cytat:
i dilmah imbirowa Cytat:
![]() to ja lepiej fcale się nie będę kładła, skoro moje budziki od 5. zaczynają... ![]() może w końcu sucharowi odpiszę...
|
|||
|
|
|
#2266 |
|
Nindżopesz
|
Pierwsza!
Czy kurkuma ma termin ważności? Tzn. na opakowaniu ma ale czy NAPRAWDĘ MA? ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Ja też kce Pinie w ruchu! BTW mi się strrrasznie podoba Twoje "wygięte" wcięte w talii, u mnie idzie prosto i nigdy nie mogę seksownie wypiąć zadka, musiałabym przykucać. |
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
ja stąd od wczoraj nie wyszłam
![]() Cytat:
2 lata po terminie mnie nie zabiły... pewnie kwestia przechowywania... ![]() Dobra, mam pita w pdf, co dalej? ![]() chcę elektronicznie przesłać.... |
|
|
|
|
#2268 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
mój ulubiony font na kafeterii - nie czytać przy jedzeniu
![]() zawsze jak mi się zatęskni za mieszkaniem z chuopem, to po przeczytaniu dwóch stron przechodzi
|
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Macham do was z nad kawy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2271 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ze sałatą jakie so dobre ![]() Cytat:
W kwestii szczupłości wczoraj się spotkałam ze szwagierką, dziecię urodziła pół roku temu i kurczę jaki lachon z niej , udało jej się schuść po ciąży do niższej wagi niż przed, wygląda w deskę Może ja bym schuśćła w ten sposób
|
|
#2272 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Uźwa no, koleżanka z pokoju zachorowała i mi spsuła cały harmonogram, kciałam się od jutra urlopić i malu malu robić a tu uuuuuupa...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2273 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a niech im wypustki uschną ![]() Cytat:
![]() nic mi się nie chce ![]() nie dla mnie dla mnie sie wreszcie te najparszywiejsze miesiące skończą jak słońce będzie napierdalać 30 stopni w cieniu Cytat:
![]() Cytat:
Nawet jak było 37 stopni w cieniu, to ja na słońcu siedziałąm i było za✂✂✂iście przestawiam się na tryb "facet mi nie potrzebny" ale hormony jeszcze mi nie pozwalajou. ale to też się zbanuje buntowników albo wspomnienia, ale je też się zbanuje z czasem, co by nie wyłaziły z ciemnego kąta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale nigdy nie lubiłam, bo mi takie kupowali tylko wtedy, kiedy nie chcieli mi zimnych kupić ![]() Cytat:
Cytat:
Za moich czasów w podstawówce był szał na karteczki z notesików z łobrazkami z Króla Lwa, a potem na karteczki do segregatorów z różnymi filmami, bajkami itp ![]() Kuffa, plecy mnie po wczorajszej robocie bolą ![]() Cytat:
![]() a fuuuj
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-22 o 10:33 |
|||||||||
|
|
|
#2274 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
umarłam
|
|
|
#2275 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale mnie dziś matka wkufiła - tak, tym razem nie teściowa. Miałyśmy iśc razem na spacer, w końcu ja wylądowałam na poczcie i poszła se sama. No bo kufa, przychodzi i zaczyna litanię: - że dziecko pewnie małe i co to będzie - po co spłacamy kredyt na gwałt z debetu, lepiej mieć kasę w zanadrzu (taaa, i co miesiąc wyskakiwać z 600 zeta) - że na dziecko to będzie tyyyle wydatków - dziecko to tyyyle zmartwień - więc w ogóle po co mieć dzieci - że rodzice TŻta nie pomagają - że teść se jeździ na Kretę i do sanatorium a ona nie ma kasy - że teściowa jest sama jedna i ma całą kasę dla siebie a ona nie - że ma 20 tys w banku na lokacie a kredyt na 17 tys ale woli płacić ten kredyt niż go pokryć bo może będzie mieć jakąś operację (niby na co?? chyba na czarnowidztwo) a może coś się stanie (a może ✂✂✂✂a 60 ton komuś na łeb spadnie i co wtedy?) - że wieje No ale dobra, najgorzej mnie pod✂✂✂✂iło bo się uczepiła mojego starego metalowego łóżka z IKEI, które stoi u niej w piwnicy a chciałabym postawić w złożonej (krótszej) wersji u się na balkonie. Nie nadaje się bo: - deski stare i pękną - nie ma takiego małego materaca a kasy na materac nie ma - nawet jak znajdę materac to tam są metalowe elementy, które wejdą mi w dupę jak siądę - a dołożenie poduszek nic nie da bo nie i już - i w ogóle zmoknie - a jak położę ceratę to się zwinie ta cerata - a jak ją przyczepię to będzie brzydko - a kot wejdzie na takie łóżko, skoczy na barierkę i wypadnie - a nawet jak zainstaluję je po osiatkowaniu balkonu to... to nie wiem co, ale źle będzie - i w ogóle to łóżko nie pasuje na balkon. Myślałam, że wyjdę z siebie i opitoliłam, że może w takim razie skoczmy pod tramwaj. To foch, że nie można pogadać. Ja pierdziu, co to się z ludźmi robi. Jak tak zacznę to mnie zastrzelcie albo zbanujcie. I tylko spaceru nad jeziorkiem mi żal. |
|
|
|
|
#2276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. noooo ![]() 3. za mną też - juz od dawna - czyt od kiedy zobaczyłąm go na fixie kamis albo co - ale nie robie z fixa ino samemu Cytat:
![]() dobre - w sensie patent wchodzenia na font ![]() Redzik - czarnowidztwo matka przyjaciółką być powinna i nie może Ci teraz tak gadac - jeśli tak myśli to powinna była uprzedzić Cię przed - ja bym ja wysłała na spacer do zoo, na wybieg lwów jak trochę rozbiega stres i napiecie to pozna smak życia - nie no to czarniutki humor ale kurtka w mordę od kogo jak od kogo - chłop opcy, teściowa nie inaczej, ale od matki wymaga sie wsparcia i w ogóle takiego kopa w dupę - chyba ze to właśnie jest jej wsparcie moja przezornie coś mnie po cichu w antydzieciach wspiera -w sensie nie napiera bo nie poleca - ale wie ze overall warto mieć ale wygląda to Red - jakby wszystkie żale swoje odreagowywała - wiesz - moze ona nie ma w sobie obecnie poczucia zadowolenia, stabilności, wszystko marnosć, kruche, nic sie nie udaje, bo jej źle - i tak se to niefortunnie skumulowałą myśląc że Ci pomaga - czasem, ba czesto - ponarzekanie na głos - smęt - wyalony komuś na ramie to po prostu zrzut emocji - tylko ona nie siedzi w Barze i smęci osobie, której nei powinna była tak to odbieram - bo chyba całe życie taka nei ejst - bo jak jest to charakter juz
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-22 o 11:01 |
||
|
|
|
#2277 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
co z moją Joanną Macabrescu ![]() ciekawe co się stało, może kasy brakło? w sumie mało kto tam łaził tak poza imprezami, np. 11 marca po koncercie Blindead przespacerowałam się tam za znajomym, był piatek i było zamknięte dziwi mnie to w ogóle, klubów alternatywnych w Wwie jak na lekarstwo a świecą pustkami Cytat:
Cytat:
weteryniarz? ![]() tak, wiem, kiepski ten dżołk, ale nie mogłam sie powstrzymać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co innego jakby miały skrzydła ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#2278 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Oj racja. Zadzwonie się pogodzić, powiem żeby wypierniczyła to IKEOwskie łóżko na złom skoro to taki generator problemów. Może to będzie sposób na szczęście w życiu? Nie, żartuje, tak nie powiem. EDIT: no i nie odbiera. Byłyście świadkami, że chciałam iśc na spacer jakby teściowa krzyczała. Samej mi się nie chce. EDIT2: już wraca, czyli ze spaceru zaiste nici ![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-03-22 o 11:09 |
|
|
|
|
#2279 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
fajny bo ładny i mięciutki i wygodny tylko nogawki przykrótkie trochę
bo S kupiłam żeby się nie utopić i okazało się ze małe rozmiary som również krótkie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
no takie... hnmmm... niedyskretne ![]() Cytat:
Cytat:
jeszcze ponad tydzień do wypłaty, buty muszę kupić bo wiosna przyszła a nie mam, a na koncie resztki ![]() Cytat:
w segregatory mniej, ale z notesów to sporo tego miałam Cytat:
współczuję dzień dobry
|
|||||||
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest jeszcze tyla dnia na spacer
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

tulam 

A Myrrhe Ardente to na mnie cukier wanilinowy, o! 

Mam pastę jajczaną w lodówie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

- juz od dawna - czyt od kiedy zobaczyłąm go na fixie kamis albo co - ale nie robie z fixa ino samemu 

jeszcze ponad tydzień do wypłaty, buty muszę kupić bo wiosna przyszła a nie mam, a na koncie resztki