![]() |
#511 |
BAN stały
|
Dot.: Jeszcze tylko 5-10 kg! Wiosennie od 14 marca :)
Hej
![]() Ja wczoraj byłam u znajomych i zgrzeszyłam 2 piwami oraz jednym czekoladowym wafelkiem :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Raczkowanie
|
dobra dzisiaj będzie idealnie, już mam plan w głowie więc musi być dobrze
![]() na śniadanko zrobiłam sobie pyszną budyniową owsiankę ![]() miłego dietkowego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Raczkowanie
|
Loloo, możesz napisać jak je stosujesz, i jak działają? Oglądąłam oba ostatnio i się zastanawialam nad zakupem...
Dziewczyny, cy wy do ćwiczeń ubieracie jakieś specjalne pasy/spodenki? Chodzi mi konkretnie o takie z neoprenu... Kupiłam sobie kiedyś taki i zastanawiam się czy to coś daje... może zacznę go zakładać na fitness ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny musimy zmotywowac oliws.
![]() Owsianka mniam ,aż mi ślinka leci ![]() ![]() ![]() Chciałam biegac, a tu znowu jakas dziwna pogoda ![]()
![]() |
#515 |
Raczkowanie
|
dziewczyny nie tłumaczyć się pogodą!!:P ja biore za chwilę dzidzię i lecę na spacer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Zakorzenienie
|
A mnie właśnie zdrowie wykluczyło na 10 dni z odchudzania
![]() Byłam dziś u lekarza i dostałam na ten czas codziennie po dwa zastrzyki z antybiotyków, 2 areozole do nosa i jeszcze dwapreparaty w tabletkach z diklofenakiem sodowym ... Więc, bałabym się oszczędzać na dostarczanej energii ![]() Ale Wam oczywiście będę kibicować ![]()
![]() |
#517 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- miałam dzisiaj ćwiczenia z emisji głosu (oddychanie brzuchem) no i zaczęło mi burczeć w brzuchu gdy go tak wypychałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Zadomowienie
|
Duży skrót:
na wadze 70, jajecznica z 2 jaj na kiełbasce drobiowej ze szczypiorkiem i ogórkiem, na drugie śniadanie wieśniak z jabłkiem, cynamonem i otrębami, dosłownie z 10 minut biagania i 30 spacerku bo ładna wiosna na dworze, nie mam pomysłu na obiad, wieczorem jeszcze rowerek albo coś w stylu gimnastyki, na kolacje łosoś z bieluchem i ogórkiem. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#521 |
Raczkowanie
|
ja zjadłam pyszny obiadek i o 16 podwieczorek-jogurcik\kolacja: 2 kromki chleba wieloziarnistego posmarowwanego bieluchem z sałatą pomidorem i ogórkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
hey, dziewczyny tempo nowych wpisów na blogu jest imponujące. Ja właśnie robię obiadek - żółtą fasolkę szparagową z wody i dwa małe krokiety z kapustą i grzybami
![]() ![]() ![]() Przepis napiszę za chwilę, bo mi się fasolka rozgotuję!!! Aha i najważniejsze!! Debiut bezrękawnika (kamizeli) miałam tej wiosny!!!!
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
no i ja się podzielę swoim jadłospisem
![]() 6.30: 2 x razowiec, polędwica sopocka, ogórek, szczypiór, trochę ketchupu 8.30 1 pomarańcza i jeden cukierek czekoladowy 12.00 jogurt owocowy 14.30 krupnik z kaszy jaglanej z nogą kuraka 17.00 nie wiem co ![]() 20.30 makrela+twaróg+ cebula+rzodkiew |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
śniadanie: owsianka(6łyżek + kubek 1/2 wody, 1/2 mleka 0,5%)
śniadanie II: kanpka: dwie kromki grahama posmarowane serkiem wiejskim, do środka ogóras obiad: 1/3 woreczka kaszy gryczanej z sosem z pomidorów i soczewicy, do tego jajko sadzone podwieczorek: ? kolacja:?
![]() |
#526 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj poczyłam Wiosne ! chodziłam sobie po miescie w cieniutkim sweterku , aż trudno mi w to uwierzyc
![]() S-> bułeczka z szynką + troche serka wiejskiego z kukurydzą (250) O-> kawałeczek domowej pizyy (około 300/350) , nie mogłam się powstrzymac ![]() P-> batonik (150) K -> ?;< Miłego popołudnia ![]()
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
Przepis na bigos wegetariański:
Białą kapustę posiekać na drobne paseczki, marchew startować na grubych oczkach tarki; wszystko wrzucić na patelnię (teflonową) i dusić około 30 min pod przykryciem z dodatkiem łyżki oliwy z oliwek. Doprawić do smaku: pieprz, sól, dowolne zioła. Ugotować 5 kotletów sojowych a'la schabowy (2min), pokroić na kawałki i dodać do kapusty, można dodać pieczarki, paprykę czerwoną - pokrojone na kawałki. I gotowe. Do tego ogóreczki kiszone, dla mnie rewelacja. Właśnie wróciłam z 40 minutowego spaceru z pieskiem i również poczułam wiosnę ![]() ![]() ![]() O 18.30 aerobik dwie godzinki, później kolacyjka i słodkie lenistwo przed TV ![]() Czuję w sobie siłę do odchudzania ![]()
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
kochane, dziekuje za pogrubszenia i kolorki dla podkreslenia wagi, bardzo mi to pomoze w aktualizacji!!
![]() ![]() ja sie staram jak moge, dzis na sniadanko Wasa z bialym serkiem, ale moja @, ktora laskawie nie chce sie pojawic wszystko psuje ![]() kochane, czy ktos mnie moze naprowadzic na cwiczenia, o ktorych piszecie, gdzie moge znalezc ich opis? aha, jeszcze sie nie wazylam, boje sie, ze mi sie woda w organizmie zatrzymala przez ta @ :P
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() najchętniej bym poszła na spacer, ale mam duuuzo nauki...niestety ja juz po godzince fitnessu, o 20 mam kolejny ![]()
![]() |
![]() |
#530 |
Raczkowanie
|
toż to ja zmotywowana tylko leniwa
![]() moje boczki mnie mobilizują codziennie, gdy wstaje rano i znowu nie mam się w co ubrać ![]() ![]() ja niestety chora ![]() za oknem takie piękne słońce a ja w domu siedzę ![]() z jadłospisem nawet chyba dzisiaj nie najgorzej, przynajmniej w porównaniu do poprzednich dni ![]() śniadanie: owsianka budyniowa ~ 420kcal II śniadanie: grahamka z łososiem i 2 jajka na twardo ~ 400kcal III śniadanie: jabłko + 6 podpłomyków ~160kcal obiad: pita z kurczakiem i warzywami ~400kcal kolacja: serek biały~ 150kcal razem ~1500kcal liczę prawie wszystko na oko i chyba jakoś się mieszczę w normie ![]() zdecydowałam że nie będę jadła po 18 dlatego jem trzy śniadania. a teraz lecę wszamać obiaaad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#532 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się! A teraz, gdy za oknami coraz cieplej i jaśniej raczej spać nie chodzisz o 20
![]()
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
może rzeczywiście macie rację
![]() tylko jak tu się przekonać do białkowych kolacji, jak kanapki smakują najlepiej wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Raczkowanie
|
Haahaha fakt. Kanapeczki i nie tylko
![]()
![]() |
#535 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jednak ja się staram jeść do 19, bo co ja zrobię, że z domu wyniosłam, że wszystko się chlebem zagryza ![]() nawet wieśniak z czymkolwiek by nie był najlepiej smakuje z bułeczką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzięki za te info o orzechach, ja w sumie rzeczywiście wyeliminowałam tłuszcze, ale wsuwam rybki i orzechy, także raczej zatrzymanie @ mi nie grozi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 | |
Zakorzenienie
|
a ja pojechałam po całości
![]() ![]() poszłam do przyjaciółki jej mam zrobiła nam kanapki i poczęstowała ciastem ![]() Nina dziękuję za przepis, brzmi smacznie! ![]() tylko,że znowu widzę tam oliwę z oliwek której nie cierpię od jakiegoś czasu ![]() chyba wleję jakiś inny olej ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Raczkowanie
|
nooo i dzisiaj niezbyt dobrze przez cały dzień: owsianka, jabłko, kefir 0% i ok. 7-8 pierogów.
ale chociaż porządna mobilizacja jest to może będzie lepiej ![]()
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
Ja rano owsianka ,a dopiero o 18 wróciłam do domu i zjadłam 2 kotlety z ryby 1,5 ziemniaka i dużą łyżkę surówki z kiszonej kapusty.
Ale przez ten duży odstęp czasu zjadłam 1 kostkę 3bita -.-' i 3 garstki rodzynek bo mnie ciągnie do słodkiego . w tym wypadku kolacji chyba już nie będzie . Dzisiaj się tyle nachodziłam, że mam dość.Jutro też ciężki dzień :<
![]() |
#540 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o mój dzisiejszy dzień to jako mały sukces zaliczam, że przez cały dzień nie zjadłam żadnych słodyczy (co mi się rzadko zdarza) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.