|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#4231 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 249
|
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.
kathy witaj
![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 276
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zamówi³am ca³y zestaw joico-w poniedzia³ek mi wy¶l±.Ju¿ siê doczekac nie mogê ![]()
![]() |
#4233 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Dot.: Chcia³abym mieæ rude w³osy
cze¶æ dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekolada pyszna ![]() ![]() Julianna ![]() No niestety profesjonalnej nie kupisz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
7.44+8.44 (1:1) + woda 6% Je¶li w³osy s± na poziomie 5 lub 6 to na pierwsze farbowanie daj wodê 9%. Wiêcej info w blogu ![]() Oceny poziomu dokonasz na podstawie palety farb profesjonalnych któr± znajdziesz w necie. ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Bardzo dobrze znam twój problem, przyczyna to prawdopodobnie woda o za mocnym stê¿eniu ![]() Koñce ja¶niutkie - koniecznie do ¶ciêcia ![]() ![]()
![]() |
#4235 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Cytat:
1) zaproponowali mi malowanie na jaki¶ ciemny kolor a potem wybieraæ kolejne ja¶niejsze kolory farb 2)malowanie na ciemny kolor, dok³adniej czekolada (ale na wzorniku strasznie by³ ciemny i nie podoba³ mi siê) albo dekoloryzacja i jaki¶ ¶redni br±z ale nie gwarantowa³a mi ¿e nie bêdzie przeb³ysków tego dziwnego koloru, na pytanie czy mo¿na na czekolade k³a¶æ coraz ja¶niejsze odcienie i w ten sposób rozja¶niaæ odpowiedzia³a ¿e to niemo¿liwe Ratunku, która mówi prawde? jak widaæ nie znam siê na tym i nie wiem do której pój¶æ i co robiæ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 6 498
|
Kathy, mam pytanie co do Expresso Vitality's, czy mo¿na stosowaæ go równolegle z silikonowymi szamponami i od¿ywkami, czy one nie wyp³ukuj± jego koloru? (oczywi¶cie po na³o¿eniu go, bo przed na³o¿eniem wiem, ¿e trzeba sylikony wymyæ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 477
|
Dziewczêta, powiedzcie mi jaki to mo¿e byæ poziom/kolor na zdjêciu w za³±czniku? Wiem, ¿e to zdjêcie siê ju¿ pojawi³o w w±tku, ale cholera nie mogê go znale¼æ a tu mnie kole¿anka napastuje bo co¶ takiego jej siê marzy, a farbê chce zamawiaæ JU¯
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() Mo¿esz spokojnie u¿ywaæ szamponów i od¿ywek z silikonami one nie wyp³ukuj±, ja te¿ u¿ywam ![]()
![]() |
#4239 |
Konto usuniête
|
Dziêkowaæ
![]() ![]() Btw, Kathy Ty mi kiedy¶ pisa³a¶ o mieszaniu rudo¶ci z podstawowymi i wybieraj±c w³a¶nie sk³adniki mojej kolejnej mieszanki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201709121022 Czas edycji: 2011-03-20 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
7/0 i 7/44 ![]() ![]() ps.w³a¶nie siedzê z olejem avocado na w³osach - ciekawe??ciekawe:confused :..i tak mam naszykowane ce-ce jak bym siê blondyn± sta³a ![]()
![]() |
#4241 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
Ju¿ zmy³am olej, nic nie wymy³ farby
![]()
#4243 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 528
|
Kurczê, szkoda, ¿e oleje wymywaj± farbê
![]() Tak Was podczytujê, a za jaki¶ czas pewnie zdecydujê siê zafarbowaæ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 093
|
Melina kupi³am 8,44+6% oxy
![]() Bede w tyg farbowa³a to foty za³±cze... Moje odrosty juz okolo 1cm ![]() ![]() Kathy witam spowrotem .. |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 134
|
Kathy witaj!
Te¿ mam w planach ten olej ![]() ![]() Kupi³am Vitalitys 8.44 i 6% utleniacz Allwaves. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() No i nie mam farby ![]() Mam pytanie jaki to bedzie odcien 8,43? to niby cos ze z³otem...? |
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
A ja wczoraj w koñcu siê prze³ama³am i u¿y³am szamponetki Joanny "P³omienny rudy". D³ugo le¿a³a, bo to zdjêcie modelki wydawa³o mi siê zbyt czerwone i ciemne, a tu proszê mi³a niespodzianka. Ju¿ po na³o¿eniu by³o widaæ, ze rudy wyjdzie jasny i intensywny i tak te¿ by³o. Byæ mo¿e nawet nastêpnym razem kupiê tylko Joannê, a Deliê póki co odstawiê.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() Za bardzo te farby tu chwalimy, mówiê Wam, dlatego tak szybko im siê koñcz± ![]() Edytowane przez 201709121022 Czas edycji: 2011-03-21 o 16:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Najgorsze to to ze w piatek jade do szkoly okolo128km i zostaje tam na tydz bo 2-3 kwietnia znow mam zjazd, wiec nie bede mia³a mozliwosci kupienia i zafarbowania dlatego tak mi na czasie zalezy a tu taki ZONK........ ![]() Jutro jade do Opola znowu i kupie Lecher-a , maja jeszcze Londe Profesj. i Majirel, ale co z tego jak w tamtych nie znam odcieni a Majirel nie maj± 8,44 bo wycofali... Edytowane przez Moni@ Czas edycji: 2011-03-21 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4250 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 125
|
mam pytanie do kathy579
w sumie skomentowalam na blogu to ,ale sobie sama odpowiedzialam co do tego gdzie zakupic to :P a powiedz mi to tylko masowac? nie nakladac? uzyæ al'a szampon? a co z odrostami? Bo chcialabym sobie zrobic ta kapiel rozjasniajaca przed nastepnym farbowaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
W³a¶nie mam wra¿enie, ¿e nawet ³adniejszy. Delia na pocz±tku jest ciemniejsza. Ale na razie wstrzymam siê z jednoznaczn± opini±, bo próbowa³am tej Joanny pierwszy raz. W ka¿dym razie jestem naprawdê mile zaskoczona. I nawet zapach ma ³adny. Jak j± nak³ada³am to rzuci³o mi siê to w... nos
![]() Moni@ wspó³czujê, ¿e tak Ci pokrzy¿owali plany. Jak ju¿ zdobêdziesz farbê i bêdziesz z niej zadowolona to koniecznie bierz zapas. Piszesz, ¿e w tym Opolu maj± Majirel, ja u¿ywam 7.44 i jestem zadowolona, ale nie chcê za bardzo namawiaæ, bo wiadomo, ¿e niczego Ci nie zagwarantujê, a z tego, co widzê, to nastawiasz siê jednak na ciut ja¶niejszy rudy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiêc mimo dobrych chêci - ten etap mojej pielêgnacji w³a¶nie dobieg³ koñca ![]() siskath A wiesz ¿e u mnie jest podobnie, szamponetka le¿y i le¿y ju¿ parê miesiêcy ![]() LadyMadalena ce-ce od¿ywka do w³osów z pigmentem, nie jest tak intensywna jak espresso - ale te¿ j± lubiê - minimalnie nadaje koloru. Daj koniecznie fotê po farbowaniu ![]() Moni@ Zamów bezpo¶rednio u producenta. Kiedy¶ z nimi mailowa³am i jest taka mo¿liwo¶æ, cenowo tak samo jak w hurtowni. Revlon chyba ma kolor 8.44. ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() |
#4255 |
Wtajemniczenie
|
siskath napisz jeszcze potem jak dlugo sie trzma bo moja saszetka tez lezy na polce od czasu "wizazowej mody" na nia
![]() kathy az trudno uwierzyc, moje wlosy po olejach sa swietne ![]() jeszcze takie pytanie Dziewczyny uzywalyscie tych modnych lakierow graffiti z isadory?? kupilam ostatnio i wyhodzi pieknie, ale po dwoch dniach zaczal sie scierac ![]() ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4257 |
Wtajemniczenie
|
kathy ja polecam nail tek njpierw extra potem II, naprawde u mnie zdzialal cuda, chociaz niestety nie od razu
![]() elmaa teraz zauwazylam, ja bym maksymalnie usunela ten kolor olejami , szamponami przeciwlupiezowmi. potem powinno chwycic srednio ciemnym brazem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego chcia³am teraz dac 8,44 a nast farbowanie juz 7,44 (b±d¼ 8,44 i 7,44 pó³ na pó³) jak radzi³a Kathy kiedys ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 142
|
Witajcie
![]() ja wlasnie jestem jakies 2 tygodine od farbowania mieszanka vitalytis 7,44+8,44+6% i musze przyznac ze kolor wyszedl cudowny i taki jak chcialam ale... ...no wlasnie jest jedno ale: poniewaz moje koncowki pamietaja jeszcze czasu blondu sa mocno wyplowiale i slabo lapia farba przez co kolor jest nierowny. Dlatego przed kolejnym farbowaniem chce przeprowadzic prepigmentacje. I tu pojawia sie gro pytan: 1)czym najlepiej zapigmentowac wlosy: art joy color, art color mousse czy moze farba zmieszana z ciepla woda? 2) czy mieszanke prepigmentujaca nakladamy na cale wlosy czy tylko na te czesci ktore slabo lapia kolor? Bardzo prosze o rozwianie tych moich watpliwosci bo chce sie cieszyc rownomiernym rudym kolorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 276
|
Witam
Jestem ju¿ po farbowaniu-kolor ostry,ale ³adny.M±¿ wo³a na mnie teraz"lisiczka" ![]() Ciekawa jestem jak siê bêdzie kolor wyp³ukiwa³(czy te¿ tak szybko). Przysz³a dzisiaj do mnie paka z joico<hura>wypróbuje przy pierwszym myciu ![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.