Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz. III. - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-22, 12:41   #3751
Karinkaa88
Raczkowanie

GG do Karinkaa88
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

bahari Ta fryzurka bardzo mi się podoba i wydaje mi się ze pasowała by Tobie jaa zapuszczam włoski na podobną fryzurkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23.jpg (11,7 KB, 24 załadowań)
- g. 16:00
Karinkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 12:43   #3752
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz

bahari mi też się podoba ta sukieneczka jesli szkoda Ci kasy (mi by bylo szkoda kupowac 2 kiecki) to możesz iśc w tej samej. a co tam

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Karinkaa88 super fryzurka- tez nie raz na takie patrzę
Stary 2011-03-22, 12:47   #3753
Karinkaa88
Raczkowanie

GG do Karinkaa88

evoonia86 tez czesto przeglądam podobne fryzurki postabowiłam ze na swoim ślubie będę mieć długie no i ładnie pokręcone włosyy
Stary 2011-03-22, 12:53   #3754
jagodzia133
Zakorzenienie

NightButterflyVIP
jestem na diecie plaż południowych - South Beach
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 12:57   #3755
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Jak znajde cos ciekawego to oczyiwscie sie pochwale
Widze juz w kolejnym wpisie, ze slub bedziecie mieli w małopolsce. To tak jak i my. A zdradzisz gdzie?
To super, czekam z niecierpliwością, co ciekawego upolujesz

No tak, w małopolsce, ale jeszcze nic nie wiadomo gdzie i kiedy.... Chcieliśmy bardzo na zamku...myśleliśmy o tym w Niepołomicach, jest piękny i nie aż tak drogi..., tylko przeszkadza Nam nieco fakt, że w jednym czasie mogą się odbywać 2-3 wesela.... Dziewczyny niby piszą na forum, że sobie nawzajem te wesela nie wchodzą w paradę, ale jednak nie jestem przekonana jeszcze... Okazało się, że jak wybraliśmy datę 07.07 to że jest ona już zajęta na zamku w Niepołomicach, mają za to wolne terminy na sierpien i wrzesien...wiec zaczelismy sie zastanawiac nad zmiana daty...a pozniej nad zmiana samego miejsca, ale ciezko o fajny zameczek... w grę zaczęły więc też wchodzić różnego rodzaju pałace i pałacyki...Jest jeden przepiekny, zapomnialam nazwy..., ale to też niedaleko Krakowa, no, ale tam krzycza, ze minimum 30 000 zl trzeba u nich wydac, zeby wyprawiac wesele a przeciez jeszcze noclegi trzeba bedzie dla gosci gdzies skolowac.... to tez kosztuje... nie wspomne o reszcie wydatkow jak fotograf, kamerzysta, kapela, samochod....aaaaaahhhh... ..to ile by to wesele kosztowało 50 000??? Jest też zamek Korzkiew, niezbyt piękny z zewnątrz, za to superowy w środku....., ale też wychodzi bardzo drogo...więc i ten TŻ mi wybił z głowy Myślimy więc poza Niepołomicami też o pałacu w Balicach... no i o pałacu/zamku w Suchej Beskidzkiej...w maju będziemy jeżdzić i oglądać... wtedy, jak się już będzie miało miejsce na wesele, to zaczniemy myśleć nad miejscem na ślub
A Wy gdzie?

Cytat:
Napisane przez biedroneczek Pokaż wiadomość
Kurdę nie chcę Cię zniechęcać, jak uważasz. Ja się nie spotkałam jeszcze, żeby ktoś był w tej samej sukience na tych 2 okazjach. Najlepiej zapytaj kogoś ze swojego otoczenia. Może u was się tak robi, bo na forum zauwazyłam, że strasznie się różnimy w zależności od regionu. A u nas zwykle na panieński ubieramy sie w spodnie i jakiś top. Chodzi mi o to, że raczej tak zwyczajnie, codziennie. Daj znać co wymyśliłaś bo zainteresowało mnie to A nie dziwię Ci się, że chcesz ją założyc bo śliczna ta sukienka, muszę poszukać czegoś przynajmniej o fasonie podobnym.
No, ja też poszłabym w jakichś spodniach i topie, nie w takiej sukence, jak na wesele, ale też nie tak "zwyczajnie, codziennie" Spodnie nie muszą być jeansami, mogą być jakieś eleganckie, na kant, albo są teraz takie błyszczące satynowe (?) , idealne dla szczupłych dziewczyn. A top może być jakiś bardziej z pazurem, sexy, ale z klasą
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 13:06   #3756
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
kiedys oglądałam gotowe, a potem przestałam nawet nie pamiętam dlaczego uwielbiałam wiecznie prefekcyjna Bree ze swoimi minkami
Ja tak samo w sumie Ale kiedyś na pewno do nich wrócę i obejrzę do końca... Moją ulubienicą była zawsze Gabrielle i te jej cudne intrygi

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Kościół jeszcze nie wybrany, bo i sale będziemy oglądać dopiero w maju. Chcemy na pewno żeby jedno od drugiego było w miarę niedaleko. Pewne jest jedynie na 100%, że nie będzie to mój kościół, bo na śląsku kiepściutko o jakiś ładny zameczek czy pałacyk z możliwością odprawiania weselicha... Ale w małopolsce ktory to będzie kościoł??? Jeszcze nie wiadomo, być może rzeczywiście TŻa.....zobaczymy
Dziękuję Ci bardzo za wszystkie bardzo pomocne informacje Gdzie się dowiedziałaś tych spraw związanych z kurią? Jak można się np upewnić za co się powinno płacić, a za co nie????

A tak w ogóle....bo była mowa o butach już....że niby jak ślubne to białe, a jak białe to ślubne bla bla bla....A jak Wam się podoba ten nowy trend z bucikami na ślub jednak w jakimś "żywym" kolorze? Np. zielonym czy czerwonym?
Wszystko, co wiem, dowiedziałam się z... wizażu Sporo mozolnego czytania różnych wątków dało efekty mojej niezmierzonej wiedzy ślubnej Ale generalnie to chyba każdy musi się przekonać na własnej skórze, jak to wszystko działa. Z tym, że dobrze wiedzieć, jakie są możliwości

Ja białych butów na pewno nie chcę. Będą niebieskie z może drobnym zielonym akcentem, w kolorze sukienek druhen i musznika TŻta

OBOŻe, właśnie mi wizaż podkreślił słowo musznik! Żeby na ślubnym forum takie rzeczy Dodałam do słownika!!!!!

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam dylemat:
Czy mogę mieć dwóch świadków? Mam tylko brata a wiadomo że rolą świadka ze strony PM jest pomoc w trakcie wesela (poprawianie fryzury, makijażu itp.) dlatego chciałam poprosić dziewczynę brata żeby była świadkową a brat byłyby drugim świadkiem. Czy w kościele mogą stać przy mnie dwie osoby? co o tym sądzicie?
ktoś już tu dobrze napisał, w kościele nie potrzebujesz poprawiać makijażu Posadź brata za sobą, a dziewczynę brata niedaleko, w 1 czy drugiej ławce i w razie czego będzie pomocna. Możesz też uczynić Ją swoją druhną, jeśli chcesz docenić i uhonorować, ale nie musisz 2 świadków mieć nie możesz, bo świadek to ten, który składa podpis. Druhen możesz mieć ile chcieć

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
TŻ jednak chce full opcję z całym zespołem, mówi że sam za to zapłaci, więc niech płaci ile chce
Ojjj sukienka jest absolutnie cudowna, w jaskrawym koralowym kolorze, ale na zdjęciach wychodzi różowa. Ładnie mi się komponuje z ciepłą karnacją. Nigdzie w necie nie znalazłam jej zdjęcia, babka w sklepie mówiła że dopiero co ją przywieźli, jakaś nowa kolekcja. Wrzucam więc swoją skromną osobę w niej, sorki za jakość, zdjęcie robione komórką w przymierzalni:
Załącznik 3839151
TŻ mówi że jakaś dziwna teraz ta moda że sukienki taki wielki zad robią, ale Mu wytłumaczyłam że to się nazywa bombka Do tego kupiłam w Deichmanie za grosze zwykłe czarne szpilki, obcas 9,5 cm:
Załącznik 3839158Załącznik 3839159
Czarne szpileczki śliczne, dokładnie w moim guście Natomiast co do sukienki, to kolor piękny, ale bombki generalnie mi się nie podobają, więc i ta nie powaliła

Możesz iść i na jedną i na drugą imprezę w tej samej, chociaż osobiście też wolałabym się wymienić z jakąś kumpelą i np. na wieczór założyć swoje sukienki, a na wesele się nimi wymienić i odwrotnie

Cytat:
Napisane przez Karinkaa88 Pokaż wiadomość
bahari Ta fryzurka bardzo mi się podoba i wydaje mi się ze pasowała by Tobie jaa zapuszczam włoski na podobną fryzurkę
Ja bym w takiej fryzurze dostała cholery Musze mieć włosy w gorze, bo inaczej strasznie grzeją, jak się bawię

Laski, wygrałam pojedyncze wejście z osobą tow. do Pure Także któryś dzień przeznaczamy z TŻ na doskonalenie ciała na przyrządach i odpoczynek dla ducha w saunie

Co do słodyczy, to jem rzadko, ale jak się już przypnę, to np. na raz pół słoika nutelli, albo całą czekoladę, albo opakowanie ptasiego . Ale że rzadko mam te napady (raczej jestem owocoholiczką), to uważam, że jest ok

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 13:10   #3757
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Mhm...bardzo ładna Kobieca, a jednocześnie dziewczęca...jestem na TAK

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
NightButterflyVIP
jestem na diecie plaż południowych - South Beach
a co to takiego??? Ja tylko wszędzie widzę tego dunkana czy dankana, czy jak mu tam....
Stary 2011-03-22, 13:20   #3758
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Mhm...bardzo ładna Kobieca, a jednocześnie dziewczęca...jestem na TAK

a co to takiego??? Ja tylko wszędzie widzę tego dunkana czy dankana, czy jak mu tam....
ta jest o wiele zdrowsza działa podobnie i jest mniej rygorystyczna polecam poczytaj w necie ;p nawet na wizażu jest forum o tej diecie ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-22, 13:29   #3759
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Łoooo jaka Ty chudziutka jesteś!!!! Ale Ci dobrze, nie musisz się martwić o żadne siłownie czy diety
Aż taka chudziutka to ja nie jestem, tylko tyle że wysoka, górę mam szczupłą ale dół już masywniejszy, co zresztą krój bombki doskonale ukrywa.

Cytat:
Łoj ale to muszę sporo włoski zapuścić Chyba przetestuję taką fryzurę, zobaczę ile wytrzymuje i wtedy się zdecyduję.

Cytat:
No, ja też poszłabym w jakichś spodniach i topie, nie w takiej sukence, jak na wesele, ale też nie tak "zwyczajnie, codziennie" Spodnie nie muszą być jeansami, mogą być jakieś eleganckie, na kant, albo są teraz takie błyszczące satynowe (?) , idealne dla szczupłych dziewczyn. A top może być jakiś bardziej z pazurem, sexy, ale z klasą
W sumie niegłupia opcja, spodni w kant mam całą szafę bo chodzę w nich do pracy, topik elegancki też by się znalazł. Ten Wizaż to skarbnica pomysłów

Cytat:
Wydaje mi się że South Beach to jedna z lepszych diet, przede wszystkim jest zdrowa

Edytowane przez bahari
Czas edycji: 2011-03-22 o 13:31
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 13:39   #3760
Karinkaa88
Raczkowanie

GG do Karinkaa88

Cytat:
Łoj ale to muszę sporo włoski zapuścić Chyba przetestuję taką fryzurę, zobaczę ile wytrzymuje i wtedy się zdecyduję.

ale wydaje mi się,że taka fryzurka ładnie by wyglądała też na krótszych włoskach tylko ze te co są z boku tak puszczone to wiadomo będą krótsze

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

a jaa teraz nawiąże temat zwązany z makijażem

powiem Wam,że zastanawiam się nad moim makijażem gdyż mam cere tłustą no i niestety trądzik a chciałabym zeby moja twarz nie błyszczała się przy robieniu zdjęc ..
mam nadzieje,że kosmetyczna da rade zakryc moje niedoskonałości (aż tak straszny ten trądzik nie jest )wkoncu kosmetyczki mają na to jakieś sposoby
Stary 2011-03-22, 13:54   #3761
ewika19
Zadomowienie

bahari- bardzo mi się podobają sukienki tego typu, jednak ja sama źle się w takich czuję. A do tego TŻowi się takie nie podobają więc już nawet przestałam przymierzać . A buty są nie w moim stylu

gregia- czuję, że i ja się uzależnię Ale jeszcze nie wiem od jakiego serialu I o co chodzi z tymi limitami?

(kicia)- w telefonie czy na laptopie korzystasz z internetu? Bo czasami jak pisałaś, że jesteś np. na wykładzie to zastanawiało mnie jak to robisz :P

Karinkaa88- przecudowna ta fryzura!! Zakochałam się chyba jednak ja nie zapuszczę tak długich włosów mam do ramion, do tego super odrostu (rok temu farbowałam się na czarno, a teraz chcę powrócić do mojego naturalnego koloru więc co jakiś czas lekko ścinam włosy) a gdzie tam do takiej długości a do tego górę mam krótszą więc kręcenie całkowicie odpada na dzień dzisiejszy:/

Chatka- ale Ci zazdroszczę wygranej
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 14:01   #3762
(kicia)
Zakorzenienie

Mi często przed @ wyskakują krostki i też mam problem czy ew mi makijaż zasłoni. Modlę się żebym @ nie dostała bo w upalne dni okropnie przeżywam mogę 2dni w łużku leżeć

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

ewika na telefonie bo mam bardzo duży ekran. A na wykładach i tak robię zdjęcia więc mogę sobie poczytać. Prawdzić pocztę, pogadać na gg z kimś przynajmniej nie mam zaległości. Znając mnie nie chciało by mi się czytać powyżej 2stron
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 14:03   #3763
Karinkaa88
Raczkowanie

GG do Karinkaa88

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Mi często przed @ wyskakują krostki i też mam problem czy ew mi makijaż zasłoni. Modlę się żebym @ nie dostała bo w upalne dni okropnie przeżywam mogę 2dni w łużku leżeć
ja tez tak mam ze przed @ mi wyskakują i czasem długo się goją wrrr mam nadzieje ze w dniu ślubu obejdzie się bez @ hehe
Stary 2011-03-22, 14:07   #3764
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR]ewika na telefonie bo mam bardzo duży ekran. A na wykładach i tak robię zdjęcia więc mogę sobie poczytać. Prawdzić pocztę, pogadać na gg z kimś przynajmniej nie mam zaległości. Znając mnie nie chciało by mi się czytać powyżej 2stron
No super sprawa. Tez ostatnio sprawdzałam i fajnie wszystko wyglądało na tel tylko, że mnie to strasznie drogo wychodzi :/. Masz taryfę przystosowaną do serfowania po necie przez telefon?
Stary 2011-03-22, 14:09   #3765
ibyza
Wtajemniczenie

o i ja myślałam już o @ w dniu ślubu, oby nie
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 14:16   #3766
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
o i ja myślałam już o @ w dniu ślubu, oby nie
Właśnie ja dopiero niedawno zaczęłam się zastanawiać nad tym, bo dopóki brałam pixy, to w ogóle nie było problemu... Ale teraz, jak nie biorę, to się poważnie zastanawiam, bo nie wyobrażam sobie zupełnie @ na własnym ślubie... Po prostu nie ma takiej opcji. Więc zobaczę już bliżej ślubu, jak mi się będzie to w czasie rozkładało, może będzie ok. Ale rozważam też wrócenie do tabletek przed ślubem, żeby można było uregulować... Ale bardzo nie chciałabym tego robić po tym, co teraz przeżywam wraz z odstawianiem już wolałabym nigdy nie brać pigułek...

Stary 2011-03-22, 14:36   #3767
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
No super sprawa. Tez ostatnio sprawdzałam i fajnie wszystko wyglądało na tel tylko, że mnie to strasznie drogo wychodzi :/. Masz taryfę przystosowaną do serfowania po necie przez telefon?
Wykupuje co msc pakiet 125mb internetu i mi to wystarcza np na wizaż interie wp i takie tam. Można jeszcze 300mb za 12zł ale to za dużo. Ja mam ogólnie w mix plusie dojaduje za 50zł kupię ten internet darmowy numer do TŻ za 10zł, smsy bez limitu za 6zł i jest ok reszta zostaje mi. Jak bym miała abonament to bym nie korzystała

Stary 2011-03-22, 14:59   #3768
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Właśnie ja dopiero niedawno zaczęłam się zastanawiać nad tym, bo dopóki brałam pixy, to w ogóle nie było problemu... Ale teraz, jak nie biorę, to się poważnie zastanawiam, bo nie wyobrażam sobie zupełnie @ na własnym ślubie... Po prostu nie ma takiej opcji. Więc zobaczę już bliżej ślubu, jak mi się będzie to w czasie rozkładało, może będzie ok. Ale rozważam też wrócenie do tabletek przed ślubem, żeby można było uregulować... Ale bardzo nie chciałabym tego robić po tym, co teraz przeżywam wraz z odstawianiem już wolałabym nigdy nie brać pigułek...
a co się dzieje po ich odstawieniu?
Mój TŻ opowiadał mi że jego koleżanka była świadkową na weselu u kogoś tam i ta PM miała akurat okres jakimś cudem przeciekła i chodziła z czerwoną plamą. Gdy zobaczyła to ta świadkowa zasłaniała ją jak tylko mogła. Nie wiem co było dalej bo mój TŻ tak ma kawałek posłucha a reszta jest nieważna. Więc ja też się boje o @. A poza tym ja mam nieregularne od zawsze.
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-22, 15:00   #3769
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
ta jest o wiele zdrowsza działa podobnie i jest mniej rygorystyczna polecam poczytaj w necie ;p nawet na wizażu jest forum o tej diecie ;p
Cytat:
W sumie niegłupia opcja, spodni w kant mam całą szafę bo chodzę w nich do pracy, topik elegancki też by się znalazł. Ten Wizaż to skarbnica pomysłów

Wydaje mi się że South Beach to jedna z lepszych diet, przede wszystkim jest zdrowa
Hmmmm no to widzę, że rzeczywiście będę musiała looknąć na tą dietę Dzięki dziewczyny

Haha, widzisz bahari? Jak dobrze, że się przydałam
Stary 2011-03-22, 15:07   #3770
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
a co się dzieje po ich odstawieniu?
Mój TŻ opowiadał mi że jego koleżanka była świadkową na weselu u kogoś tam i ta PM miała akurat okres jakimś cudem przeciekła i chodziła z czerwoną plamą. Gdy zobaczyła to ta świadkowa zasłaniała ją jak tylko mogła. Nie wiem co było dalej bo mój TŻ tak ma kawałek posłucha a reszta jest nieważna. Więc ja też się boje o @. A poza tym ja mam nieregularne od zawsze.
Właśnie ja też mam nieregularne zawsze. Tylko pixy dawały mi regularność. A teraz to już nic nie wiadomo.

eh, wiesz, niby nic fizycznego, ale psychicznie... takie skoki nastrojów, dalej prawie brak libida, ogólne zmęczenie... Wiem, że gospodarka hormonalna potrzebuje trochę czasu, żeby się ustabilizować, minął miesiąc, a ja przez ten miesiąc zachowywałam się, jakbym ciągle miała pmsa. A ostatnie parę dni, kiedy naprawdę go mam, to już jestem momentami okropna
A normalnie przecież taki ze mnie spokojny człowiek...

Stary 2011-03-22, 15:07   #3771
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Wszystko, co wiem, dowiedziałam się z... wizażu Sporo mozolnego czytania różnych wątków dało efekty mojej niezmierzonej wiedzy ślubnej Ale generalnie to chyba każdy musi się przekonać na własnej skórze, jak to wszystko działa. Z tym, że dobrze wiedzieć, jakie są możliwości

Ja białych butów na pewno nie chcę. Będą niebieskie z może drobnym zielonym akcentem, w kolorze sukienek druhen i musznika TŻta

Ja bym w takiej fryzurze dostała cholery Musze mieć włosy w gorze, bo inaczej strasznie grzeją, jak się bawię
No tak, w sumie to dobra sugestia z tymi włosami...trzeba się jednak zastanowić jak je ułożyć, żeby jednak nie były powodem jakiegoś braku komfortu... Bo myślałam, żeby pokręcić i tak spiąć żeby rozpuszczone były tylko po jednej stronie.... Aaaa no, jest jeszcze czaaaassss

Dobrze mówisz, wizaż rzeczywiście jest ogromnie pomocny, można się dowiedzieć jakie w danej sytuacji ma się możliwości. Wtedy można dyskutować i człowiek się takim głupkiem nie czuje Ojjjj ja będę dyskutować z tym proboszczem na pewno, oooooojjj będę!!!!

A butki sobie już upatrzyłaś??? Pokazuj Ciekawa jestem niebieskich
Stary 2011-03-22, 15:09   #3772
(kicia)
Zakorzenienie

Pozostaje mieć nadzieję że przez stres opóźni się @

Stary 2011-03-22, 15:21   #3773
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Wykupuje co msc pakiet 125mb internetu i mi to wystarcza np na wizaż interie wp i takie tam. Można jeszcze 300mb za 12zł ale to za dużo. Ja mam ogólnie w mix plusie dojaduje za 50zł kupię ten internet darmowy numer do TŻ za 10zł, smsy bez limitu za 6zł i jest ok reszta zostaje mi. Jak bym miała abonament to bym nie korzystała
O! Ja też mam plusa muszę to obadać ;P. A darmowy numer to miałam, ale przez rok od podpisania umowy (a mam 1,5 roku już umowę). Teraz wykupuję "belik sms" i z wszystkimi w plusie piszę za te 8zł.
Stary 2011-03-22, 15:29   #3774
nena1984
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, od razu przepraszam za bylejakość moich dzisiejszych wypowiedzi, ale padam na klawiaturę. Muszę dokończyć dzis dwa p.ostanowienia i 8 godzin w robocie mi zbrakło...W celu relaksu otworzyłam sobie wątek...

Cytat:
To ja się tak offtopowo nieśmiało pochwalę że zakupiłam już sukienkę na wesele koleżanki i chyba obskoczę w niej też jej wieczór panieński, bo też się nadaje.

Boska!! uwielbiam asymetryczne sukienki. Moim zdaniem mozesz pozmieniać dodatki i będziesz mogła ją założyć na obie okazje. Np. na wieczór jakąś marynarkę załóż, a pewnie nikt się nawet nie zorientuje, jak przyjdziesz w niej na wesele

Cytat:
Eeeeejjj a ja nic nie wiem o tym, że aż z jułesej zamawiałaś!!!! Superowo!!! Pokazuj co to za suknia Jeśli już pokazywałaś, to soreczki, ja nie widziałam, pewnie mnie jeszcze nie było w tym wątku.... Ciekawe ile Cię to cło wyniesie.... to kiedy się spodziewasz tego listonosza??? Jak dostałaś info z cła to pewnie lada dzień będziesz ją miała

Oj to było chyba wieeeeeki temu, zdjęcie też było. Najpierw suknia miała być pudrowo różowa, potem się okazało że jednak kolor Ivory A z tym listonoszem, to może być na prawde róznie. W necie przeczytałam, że niektórzy czekają kilka dni, inni miesiąc

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
[/B]nena1984 jak juz będziesz miala kiecuszkę, to obowiązkowo fota ląduje na forum

białe michałki sa the best mogłabym jeść je tonami i przegryzać na zmiane mieszanką marcepanową

No jasne, nie ma innej opcji. A białych michałków nigdy nie próbowałam

Cytat:
Cholera właśnie zaczęłam się nad tym zastanawiać, wcześniej nawet nie pomyślałam o @ w TYM dniu. Ja też brałam piguły kilka lat i odstawiłam. No ale raczej z dwa okresy przed ślubem zacznę z powrotem je brać. Kiedy brałam to miałam cerę jak pupcia niemowlaka i mam nadzieję uzyskać taki efekt w dniu slubu za pomocą pixów. Ale zaraz po ślubie odstawiam i zaczynamy starania o maluszka jakiegoś.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 15:39   #3775
(kicia)
Zakorzenienie

Ja wykupuje ten bezlik rozmów do 5ale kupuje jeden numer do TŻ bo często dzwonię

A mój TŻ mnie zaskoczył i przyjedzie po mnie na uczelnie super

Stary 2011-03-22, 15:54   #3776
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Cholera właśnie zaczęłam się nad tym zastanawiać, wcześniej nawet nie pomyślałam o @ w TYM dniu. Ja też brałam piguły kilka lat i odstawiłam. No ale raczej z dwa okresy przed ślubem zacznę z powrotem je brać. Kiedy brałam to miałam cerę jak pupcia niemowlaka i mam nadzieję uzyskać taki efekt w dniu slubu za pomocą pixów. Ale zaraz po ślubie odstawiam i zaczynamy starania o maluszka jakiegoś.
No ja zobaczę, jak to będzie.... Bo jeśli np. 2 miechy przed ślubem wypadnie mi @ na początku miesiąca, to raczej nie będzie możliwości, żebym miała 28... bo nigdy nie mam wcześniej, jeśli już, to później, niż przewiduję. Zwykle później. Ale jeśli duże prawdopodobieństwo będzie, że mogę dostać, to chyba nie będę miała wyjścia i te 3 miechy wezmę...

Cytat:
A butki sobie już upatrzyłaś??? Pokazuj Ciekawa jestem niebieskich
Hehe, nie upatrzyłam sobie jeszcze żadnych, zresztą takich, jak ja chcę raczej nigdzie nie ma Będę robić butki taneczne, a tam sobie można dobrać kolor do fasonu i generalnie jakby stworzyć buta od podstaw... oczywiście w ograniczonym zakresie, ale to wystarczy Bo prostu chcę, żeby kolor pasował do ogólnej kolorystyki wesela i żeby wszystko fajnie się komponowało

Będę o tym myśleć pewnie pod koniec tego roku - wybiorę się do sklepu i dowiem się, jakie są możliwości

Stary 2011-03-22, 15:56   #3777
melod_y
Zakorzenienie

Fryzurka piękna. I chętnie bym sobie taką zrobiła.. Tylko że mi za nic włosy się nie zakręcą. Więc takiego efektu nie uzyskam.
na szczęście 2 miesiące przed nami ma wesele kuzyn TŻ więc fryzurę, makijaż będę testowała na ich weselu
a co!

Co do zapuszczania ja mam dluuugie włosy. Do połowy pleców. I tak mnie korci ściąć bo nie wytrzymuje z nimi. A jak pomyśle o suszeniu ich po kąpieli to mnie skręca:P
Ale podetnę teraz trochę i do wesele na pewno będę miała długie

@ miałam zawsze regularną. I już byłam szczęśliwa jak sobie przeliczałam i wiedziałam że nie wypadnie mi 1.09. Niestety ostatnio przechodziłam chorobe i przesunęła się o 4 dni... A do wesela mogę jeszcze zachorować kilka razy więc już mam stresa znowu !

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 16:01   #3778
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, od razu przepraszam za bylejakość moich dzisiejszych wypowiedzi, ale padam na klawiaturę. Muszę dokończyć dzis dwa p.ostanowienia i 8 godzin w robocie mi zbrakło...W celu relaksu otworzyłam sobie wątek...

(...)
oooo dobry pomysł mnie kiedyś ginekolog namawiała na takie tabletki ;p ale nie chciałam piguł, ale tak z 4 miesiące przed ślubem pójdę do lekarza i będę brała ;p
Lili & Gabryś

Stary 2011-03-22, 16:41   #3779
bahari
Raczkowanie

Jak już jesteśmy przy takich toaletowych tematach to ja też z okresem nie miałabym większych problemów, bo mam regularne co 28 dni od wielu lat i nie mam żadnych dolegliwości bólowych czy innych. Gorzej jak będzie trzeba zmienić tampon, bo boję się zabrudzić sukienkę. Słyszałam że Pannie Młodej w kibelku zwykle druhna trzyma spódnicę żeby się nie zabrudziła, ale w życiu bym nie zmieniła tamponu przy kimś
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 16:46   #3780
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Chciałam się z Wami przywitać dzisiaj, ale głowy nie mam do wizażu.

Miłego popołudnia

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości