|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Slip Into masakra - ten perfum w ogóle nie ma trwałości , psiknełam sobie nim dłoń , po 10 minutach już nic nie czułam
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
nie , jak mi sie nie podoba odsprzedaje i nie ma problemu .
|
#2794 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Czyli Jet Femme Holiday są cytrusowe...hmm...to pewnie coś w stylu Perceive Dew,czyli niezupełnie mój typ ![]() Mnie to się marzy pachnieć takim zapaszkiem jak ma płyn do kąpieli Brzoskwinia-Wanilia i w sumie Far Away Dreams są troszkę podobne![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli 40zł za próbki ... a niech ma jak chce |
|
|
|
|
#2796 |
|
Raczkowanie
|
a mogłybyście mi napisać coś więcej o byciu Liderem Sprzedaży? Czy są jakieś zobowiązania których trzeba się musowo trzymać?
ja swoim klientką dorzucam często jakieś próbki ale jeszcze nie miałam sytuacji, aby ktoś coś ode mnie "żądał" na szczęście, a wy ciągle dorzucacie jakieś próbeczki czy tylko przy dużych zamówieniach? Edytowane przez angie_910108 Czas edycji: 2011-03-22 o 16:35 |
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
płaci , ale mnie to osobiście w✂✂✂✂ia . robią wszystko aby iść po minimalnych kosztach .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
aha, ja to nie biorę tak, dlatego takie zdziwienie tu walnęłam ale już wsio rozumiem
ja natomiast nie odsprzedaję tych z kodu 79012 tylko używam jako testery - krążą po moich znajomych i zakładach pracy - wracają mniejsze o jakieś 20% i potem sama zużywam jak mi się jakiś podoba, albo daję mamie czy teściowej, lub córce ostatnio
|
|
|
|
#2799 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwielbiałam ten żelCytat:
W kosmetyczce zresztą też... Tylko błyszczyki są w chłodnych różach.Mam zamówienie na K5 na ok. 250zł. W K6 chcę na serio wziąć się za interes i zamawiam 5 katalogów, a nie jak do tej pory, że zawsze jechałam na jednym Aż wstyd się przyznać
|
|
#2800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- ja obchodzę się z pakietem z AC |
|
|
|
|
#2802 |
|
Raczkowanie
|
aaa rozumiem
chciałam dowiedzieć się czegoś więcej od doświadczonych Liderów
|
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- a ty nie masz swojej doświadczonej liderki czy liderki nadrzędnej ?
|
|
#2804 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Ziarnko Piasku dziękuję za fotkę cienia Amber wpiszę go tymczasowo na listę,a w weekend będzie "czas głębokich przemyśleń"
|
|
|
|
|
#2805 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny kosmetyków z DEMO nie można zwracać?
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- moim ulubionem zapachem jak dotąd jest Ungaro Fever, ma naprawdę głębię , taką zniewalającą ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- nie wiem, nigdy nie zwracałam, ale chyba można, bo nie ma informacji nigdzie że nie można |
|
|
|
|
#2809 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2811 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie AvonClub to rzecz nieosiągalna jak narazie. Aczkolwiek popracuję nad tym
Można, tak jak i z katalogu. Tylko netto nie wolno zwracać, aczkolwiek wydaje mi się, że któraś dziewczyna robiła zwrot z netto kiedyś i jej przyjęli
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
nom, ale trzeba być bardzo zorganizowanym, aby nic nie zapomnieć.. ja raz na zakupy wybrałam się z inną torebką, bo mi pasowała.. nie zapomniałam portfela ale dokumentów auta już tak
i nie wiem, bo przecież nie jechałam z transparentem na dachu z napisem "zapomniałam dokumentów" ale policja to wiedziała chyba i był ZONK a ja w stresie tłumaczyłam się, że zostawiłam w innej torebce- zapewne uwierzyli bo tylko pouczyli a zgodność nazwiska właściciela sprawdzili w bazie z dowodem i prawkiem jazdy więc może nie tylko mi to się zdarza |
|
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
musze się pochwalić, że ostatnio postanowiłam zaryzykować i zrobiłam kilka ulotek, które rozdałam np. zostawiłam w ośrodku zdrowia i kilka potencjalnych klientek już się ze mną skontaktowało, zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie by było jakoś tak dziwnie
|
|
|
|
|
#2816 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
gdzie jeszcze zostawiłaś?
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2818 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio myślałam, że może mogłabym zostawić w bibliotece szkolnej?
|
#2819 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś nie wyobrażam sobie dać klientce mini szampon z tekstem, że dostaje to za długie oczekiwania ![]() Zresztą szampon wg mnie źle wygląda, bo klientka może sobie pomyśleć, że co "dała mi szampon, żebym częściej włosy myła? " ![]() Cytat:
Inna ostatnio zamówiła za 35 zł a teraz za 200 Większość przynosi mi zamówienia od kilku osób i wtedy są większe sumy A jak 1 osoba przyniesie mi takie zamówienie od kilku osób to zawsze dorzucam jej gratis Cytat:
![]() Bo jeżeli wie, że będziesz miała tą wodę za 4,90 to czy wie za ile musisz zamówić, żeby ją dostać. A skoro chce ją kupić ode Ciebie za te 4,90 to niech złoży zamówienie za 500 zł w ciągu dwóch katalogów A to czy masz dużo czy nie to powiedziałabym jej, że nie powinno ją obchodzić. Nie tłumaczyłabym się, że to będzie tester czy dasz komuś w prezencie Mam nadzieję, że moje klientki nie czytają tego forum, choć wiem, że 1 z pewnością ma konto na wizażu ale czy znalazła te temat? Dobrze, że moje klientki rozumieją, że w końcu prowadzę to, żeby zarobić a nie w celach charytatywnych ![]() Cytat:
![]() A właśnie jak pod koniec tygodnia wchodzi nowy katalog to jak pójdę do COK i będą kolczyki i pierścionek ( o co się modlę ) to oni będą mogli mi je sprzedać normalnie za cenę, która była w katalogu 4? Bo teraz w katalogu 5 nie widzę tej biżuterii Czy gdzieś ją schowali, że nie dostrzegam jej
|
||||
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Treselle wydaje mi się wyjątkowe i nic podobnego nie widzę na rynku, natomiast do Herve Leger i owszem.
Są cytrusowe, orzeźwiające i niesłodkie, w sam raz na lato. Mnie się bardzo spodobały. 
i w sumie Far Away Dreams są troszkę podobne
Chciałabym zrobić sobie zapas tego zapachu ale nie ma go w żadnym katalogu 

i nie wiem, bo przecież nie jechałam z transparentem na dachu z napisem "zapomniałam dokumentów" ale policja to wiedziała chyba i był ZONK a ja w stresie tłumaczyłam się, że zostawiłam w innej torebce- zapewne uwierzyli bo tylko pouczyli a zgodność nazwiska właściciela sprawdzili w bazie z dowodem i prawkiem jazdy 

. Ja jej na to, że oczywiscie, i że JA skorzystam z tej oferty, ale czułam sie taka zarzenowana, normalnie mi koparka opadła. Do tej pory czuje niesmak....