|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
bahari Ta fryzurka bardzo mi się podoba
i wydaje mi się ze pasowała by Tobie jaa zapuszczam włoski na podobną fryzurkę
05.06.2010 - ![]() 04.08.2012 - g. 16:00
|
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
bahari mi też się podoba ta sukieneczka
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Karinkaa88 super fryzurka- tez nie raz na takie patrzę |
|
|
|
#3753 |
|
Raczkowanie
|
evoonia86 tez czesto przeglądam podobne fryzurki
![]()
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
NightButterflyVIP
jestem na diecie plaż południowych - South Beach
|
#3755 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No tak, w małopolsce, ale jeszcze nic nie wiadomo gdzie i kiedy.... Chcieliśmy bardzo na zamku Dziewczyny niby piszą na forum, że sobie nawzajem te wesela nie wchodzą w paradę, ale jednak nie jestem przekonana jeszcze... Okazało się, że jak wybraliśmy datę 07.07 to że jest ona już zajęta na zamku w Niepołomicach, mają za to wolne terminy na sierpien i wrzesien...wiec zaczelismy sie zastanawiac nad zmiana daty...a pozniej nad zmiana samego miejsca, ale ciezko o fajny zameczek... w grę zaczęły więc też wchodzić różnego rodzaju pałace i pałacyki...Jest jeden przepiekny, zapomnialam nazwy..., ale to też niedaleko Krakowa, no, ale tam krzycza, ze minimum 30 000 zl trzeba u nich wydac, zeby wyprawiac wesele Jest też zamek Korzkiew, niezbyt piękny z zewnątrz, za to superowy w środku....., ale też wychodzi bardzo drogo...więc i ten TŻ mi wybił z głowy Myślimy więc poza Niepołomicami też o pałacu w Balicach... no i o pałacu/zamku w Suchej Beskidzkiej...w maju będziemy jeżdzić i oglądać... wtedy, jak się już będzie miało miejsce na wesele, to zaczniemy myśleć nad miejscem na ślub A Wy gdzie? ![]() Cytat:
Spodnie nie muszą być jeansami, mogą być jakieś eleganckie, na kant, albo są teraz takie błyszczące satynowe (?) , idealne dla szczupłych dziewczyn. A top może być jakiś bardziej z pazurem, sexy, ale z klasą
|
||
|
|
|
#3756 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale kiedyś na pewno do nich wrócę i obejrzę do końca... Moją ulubienicą była zawsze Gabrielle i te jej cudne intrygi ![]() Cytat:
Sporo mozolnego czytania różnych wątków dało efekty mojej niezmierzonej wiedzy ślubnej Ale generalnie to chyba każdy musi się przekonać na własnej skórze, jak to wszystko działa. Z tym, że dobrze wiedzieć, jakie są możliwości ![]() Ja białych butów na pewno nie chcę. Będą niebieskie z może drobnym zielonym akcentem, w kolorze sukienek druhen i musznika TŻta ![]() OBOŻe, właśnie mi wizaż podkreślił słowo musznik! Żeby na ślubnym forum takie rzeczy Dodałam do słownika!!!!! ![]() Cytat:
2 świadków mieć nie możesz, bo świadek to ten, który składa podpis. Druhen możesz mieć ile chcieć ![]() Cytat:
Natomiast co do sukienki, to kolor piękny, ale bombki generalnie mi się nie podobają, więc i ta nie powaliła ![]() Możesz iść i na jedną i na drugą imprezę w tej samej, chociaż osobiście też wolałabym się wymienić z jakąś kumpelą i np. na wieczór założyć swoje sukienki, a na wesele się nimi wymienić i odwrotnie ![]() Cytat:
Musze mieć włosy w gorze, bo inaczej strasznie grzeją, jak się bawię ![]() Laski, wygrałam pojedyncze wejście z osobą tow. do Pure Także któryś dzień przeznaczamy z TŻ na doskonalenie ciała na przyrządach i odpoczynek dla ducha w saunie ![]() Co do słodyczy, to jem rzadko, ale jak się już przypnę, to np. na raz pół słoika nutelli, albo całą czekoladę, albo opakowanie ptasiego . Ale że rzadko mam te napady (raczej jestem owocoholiczką), to uważam, że jest ok
|
|
#3757 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kobieca, a jednocześnie dziewczęca...jestem na TAK![]() Cytat:
a co to takiego??? Ja tylko wszędzie widzę tego dunkana czy dankana, czy jak mu tam.... |
||
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczytaj w necie ;p nawet na wizażu jest forum o tej diecie ;p
|
|
#3759 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, górę mam szczupłą ale dół już masywniejszy, co zresztą krój bombki doskonale ukrywa.Cytat:
Chyba przetestuję taką fryzurę, zobaczę ile wytrzymuje i wtedy się zdecyduję.Cytat:
Cytat:
Edytowane przez bahari Czas edycji: 2011-03-22 o 13:31 |
||||
|
|
|
#3760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale wydaje mi się,że taka fryzurka ładnie by wyglądała też na krótszych włoskach ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- a jaa teraz nawiąże temat zwązany z makijażem powiem Wam,że zastanawiam się nad moim makijażem gdyż mam cere tłustą no i niestety trądzik a chciałabym zeby moja twarz nie błyszczała się przy robieniu zdjęc ..mam nadzieje,że kosmetyczna da rade zakryc moje niedoskonałości (aż tak straszny ten trądzik nie jest )wkoncu kosmetyczki mają na to jakieś sposoby
|
|
|
|
|
#3761 |
|
Zadomowienie
|
bahari- bardzo mi się podobają sukienki tego typu, jednak ja sama źle się w takich czuję. A do tego TŻowi się takie nie podobają więc już nawet przestałam przymierzać
. A buty są nie w moim stylu gregia- czuję, że i ja się uzależnię Ale jeszcze nie wiem od jakiego serialu I o co chodzi z tymi limitami?(kicia)- w telefonie czy na laptopie korzystasz z internetu? Bo czasami jak pisałaś, że jesteś np. na wykładzie to zastanawiało mnie jak to robisz :PKarinkaa88- przecudowna ta fryzura!! Zakochałam się chyba mam do ramion, do tego super odrostu (rok temu farbowałam się na czarno, a teraz chcę powrócić do mojego naturalnego koloru więc co jakiś czas lekko ścinam włosy) a gdzie tam do takiej długości a do tego górę mam krótszą więc kręcenie całkowicie odpada na dzień dzisiejszy:/ Chatka- ale Ci zazdroszczę wygranej
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
Mi często przed @ wyskakują krostki i też mam problem czy ew mi makijaż zasłoni. Modlę się żebym @ nie dostała bo w upalne dni okropnie przeżywam mogę 2dni w łużku leżeć
---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- ewika na telefonie bo mam bardzo duży ekran. A na wykładach i tak robię zdjęcia więc mogę sobie poczytać. Prawdzić pocztę, pogadać na gg z kimś przynajmniej nie mam zaległości. Znając mnie nie chciało by mi się czytać powyżej 2stron
|
#3763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3764 |
|
Zadomowienie
|
No super sprawa. Tez ostatnio sprawdzałam i fajnie wszystko wyglądało na tel tylko, że mnie to strasznie drogo wychodzi :/. Masz taryfę przystosowaną do serfowania po necie przez telefon?
|
|
#3765 |
|
Wtajemniczenie
|
o i ja myślałam już o @ w dniu ślubu, oby nie
|
|
|
|
#3766 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie ja dopiero niedawno zaczęłam się zastanawiać nad tym, bo dopóki brałam pixy, to w ogóle nie było problemu... Ale teraz, jak nie biorę, to się poważnie zastanawiam, bo nie wyobrażam sobie zupełnie @ na własnym ślubie... Po prostu nie ma takiej opcji. Więc zobaczę już bliżej ślubu, jak mi się będzie to w czasie rozkładało, może będzie ok. Ale rozważam też wrócenie do tabletek przed ślubem, żeby można było uregulować... Ale bardzo nie chciałabym tego robić po tym, co teraz przeżywam wraz z odstawianiem już wolałabym nigdy nie brać pigułek...
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reszta zostaje mi. Jak bym miała abonament to bym nie korzystała
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ opowiadał mi że jego koleżanka była świadkową na weselu u kogoś tam i ta PM miała akurat okres jakimś cudem przeciekła i chodziła z czerwoną plamą. Gdy zobaczyła to ta świadkowa zasłaniała ją jak tylko mogła. Nie wiem co było dalej bo mój TŻ tak ma kawałek posłucha a reszta jest nieważna. Więc ja też się boje o @. A poza tym ja mam nieregularne od zawsze.
|
|
#3769 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Haha, widzisz bahari? Jak dobrze, że się przydałam |
||
|
|
|
#3770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
eh, wiesz, niby nic fizycznego, ale psychicznie... takie skoki nastrojów, dalej prawie brak libida, ogólne zmęczenie... Wiem, że gospodarka hormonalna potrzebuje trochę czasu, żeby się ustabilizować, minął miesiąc, a ja przez ten miesiąc zachowywałam się, jakbym ciągle miała pmsa. A ostatnie parę dni, kiedy naprawdę go mam, to już jestem momentami okropna ![]() A normalnie przecież taki ze mnie spokojny człowiek...
|
|
#3771 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobrze mówisz, wizaż rzeczywiście jest ogromnie pomocny, można się dowiedzieć jakie w danej sytuacji ma się możliwości. Wtedy można dyskutować i człowiek się takim głupkiem nie czuje Ojjjj ja będę dyskutować z tym proboszczem na pewno, oooooojjj będę!!!! ![]() A butki sobie już upatrzyłaś??? Pokazuj Ciekawa jestem niebieskich![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Pozostaje mieć nadzieję że przez stres opóźni się @
|
#3773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
muszę to obadać ;P. A darmowy numer to miałam, ale przez rok od podpisania umowy (a mam 1,5 roku już umowę). Teraz wykupuję "belik sms" i z wszystkimi w plusie piszę za te 8zł.
|
|
|
#3774 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, od razu przepraszam za bylejakość moich dzisiejszych wypowiedzi, ale padam na klawiaturę. Muszę dokończyć dzis dwa p.ostanowienia i 8 godzin w robocie mi zbrakło...W celu relaksu otworzyłam sobie wątek...
Cytat:
Boska!! uwielbiam asymetryczne sukienki. Moim zdaniem mozesz pozmieniać dodatki i będziesz mogła ją założyć na obie okazje. Np. na wieczór jakąś marynarkę załóż, a pewnie nikt się nawet nie zorientuje, jak przyjdziesz w niej na wesele Cytat:
Oj to było chyba wieeeeeki temu, zdjęcie też było. Najpierw suknia miała być pudrowo różowa, potem się okazało że jednak kolor Ivory A z tym listonoszem, to może być na prawde róznie. W necie przeczytałam, że niektórzy czekają kilka dni, inni miesiąc Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wykupuje ten bezlik rozmów do 5ale kupuje jeden numer do TŻ bo często dzwonię
A mój TŻ mnie zaskoczył i przyjedzie po mnie na uczelnie super
|
#3776 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Będę robić butki taneczne, a tam sobie można dobrać kolor do fasonu i generalnie jakby stworzyć buta od podstaw... oczywiście w ograniczonym zakresie, ale to wystarczy Bo prostu chcę, żeby kolor pasował do ogólnej kolorystyki wesela i żeby wszystko fajnie się komponowało ![]() Będę o tym myśleć pewnie pod koniec tego roku - wybiorę się do sklepu i dowiem się, jakie są możliwości
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Fryzurka piękna. I chętnie bym sobie taką zrobiła.. Tylko że mi za nic włosy się nie zakręcą. Więc takiego efektu nie uzyskam.
na szczęście 2 miesiące przed nami ma wesele kuzyn TŻ więc fryzurę, makijaż będę testowała na ich weselu ![]() a co! ![]() Co do zapuszczania ja mam dluuugie włosy. Do połowy pleców. I tak mnie korci ściąć bo nie wytrzymuje z nimi. A jak pomyśle o suszeniu ich po kąpieli to mnie skręca:P Ale podetnę teraz trochę i do wesele na pewno będę miała długie ![]() @ miałam zawsze regularną. I już byłam szczęśliwa jak sobie przeliczałam i wiedziałam że nie wypadnie mi 1.09. Niestety ostatnio przechodziłam chorobe i przesunęła się o 4 dni... A do wesela mogę jeszcze zachorować kilka razy więc już mam stresa znowu !
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie kiedyś ginekolog namawiała na takie tabletki ;p ale nie chciałam piguł, ale tak z 4 miesiące przed ślubem pójdę do lekarza i będę brała ;p
|
|
#3779 |
|
Raczkowanie
|
Jak już jesteśmy przy takich toaletowych tematach
to ja też z okresem nie miałabym większych problemów, bo mam regularne co 28 dni od wielu lat i nie mam żadnych dolegliwości bólowych czy innych. Gorzej jak będzie trzeba zmienić tampon, bo boję się zabrudzić sukienkę. Słyszałam że Pannie Młodej w kibelku zwykle druhna trzyma spódnicę żeby się nie zabrudziła, ale w życiu bym nie zmieniła tamponu przy kimś
|
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się z Wami przywitać dzisiaj, ale głowy nie mam do wizażu.
Miłego popołudnia
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.

i wydaje mi się ze pasowała by Tobie
jaa zapuszczam włoski na podobną fryzurkę

18.08.2010 - zaręczyny
Dziewczyny niby piszą na forum, że sobie nawzajem te wesela nie wchodzą w paradę, ale jednak nie jestem przekonana jeszcze...
Okazało się, że jak wybraliśmy datę 07.07 to że jest ona już zajęta na zamku w Niepołomicach, mają za to wolne terminy na sierpien i wrzesien...wiec zaczelismy sie zastanawiac nad zmiana daty...a pozniej nad zmiana samego miejsca, ale ciezko o fajny zameczek... w grę zaczęły więc też wchodzić różnego rodzaju pałace i pałacyki...Jest jeden przepiekny, zapomnialam nazwy..., ale to też niedaleko Krakowa, no, ale tam krzycza, ze minimum 30 000 zl trzeba u nich wydac, zeby wyprawiac wesele
Jest też zamek Korzkiew, niezbyt piękny z zewnątrz, za to superowy w środku....., ale też wychodzi bardzo drogo...więc i ten TŻ mi wybił z głowy

Superowo!!! Pokazuj co to za suknia
i przegryzać na zmiane mieszanką marcepanową 
to ja też z okresem nie miałabym większych problemów, bo mam regularne co 28 dni od wielu lat i nie mam żadnych dolegliwości bólowych czy innych. Gorzej jak będzie trzeba zmienić tampon, bo boję się zabrudzić sukienkę. Słyszałam że Pannie Młodej w kibelku zwykle druhna trzyma spódnicę żeby się nie zabrudziła, ale w życiu bym nie zmieniła tamponu przy kimś