Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-22, 17:14   #1621
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
jestem!
po paru dniach, miałam istny sajgon w pracy więc wieczorem padałam.

Wykupiłam rodzicom na urodziny wyjazd do SPA w maju, razem z kilkoma zabiegami. Są zachwyceni więc i ja się cieszę, bo trochę bałam się jak tata zareaguje

A wieczorem wrzucę swoje aktualne zdjęcie, bo już zrobiłam
Twoi rodzice fajnie się mają z Tobą. Też bym chciała taki prezent.
To czekam na zdjęcie.

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
sensique wczoraj chyba któraś polecała i na kwc dość dobre opinie ma, a że nie jestem obecnie przy kasie to cena też mnie urzekła
Też go mam i jestem z niego zadowolona.

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Witam

Cudowny wątek (tkwię w 1 jego części)

Czy mogę sie dołączyć?

Również marzę o tym, żeby być zadbaną kobietą
Zależy mi na:
- ładnych włosach (na stan nie narzekam, ale chce zapuścić swoje...)
- na zadbanych paznokciach (były ładne ale znowu podupadły na wyglądzie)
- na zadbanych dłoniach
- ładnej cerze
- jędrnej pupie, biuście i ogólnie na jędrnym ciele
- i chcę jeszcze umieć się malować... tak, żeby mi pasowało do rysów mojej twarzy.... i wiele wiele wiele innych rzeczy.

A moim wielkim grzechem jest to, że wcale nie balsamuję ciała
Pewnie, witaj.
Ja to jestem zakochana w Twoich włosach, jak je pierwszy raz zobaczyłam.

A ja dzisiaj kupiłam:
* fioletową w literki. ( w załączniku zdjęcie),
* róż do policzków z Miss Sporty,
* pędzel do różu,
* 2 maseczki z Daxa.

Dzisiaj dwa razy usłyszałam komplement na temat moich włosów od mamy. Raz, że są grubsze, niż kiedyś, a za drugim razem, że mam piękne włosy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1343.jpg (134,2 KB, 51 załadowań)

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 17:43   #1622
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Ja mam kulki brązujące z tej firmy i jestem zadowolona
Zastanawiam się nad tym podkładem http://allegro.pl/oriflame-przeciwzm...516308610.html
kiedys go przypadkowo zamówiłam zamiast adaptacyjnego i nie wiem, zmarszczek nie mam i nie moge nic o nim powiedzieć wiecej
Stary 2011-03-22, 17:54   #1623
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
Ja miałam problem z suchymi dłońmi bo ciągle je myję (nałóg jakiś) a zapominam o kremowaniu, choć krem mam pod ręką zawsze i w torebce noszę. Ale co ja widzę, mam gładką skórę, nie ejst sucha choć nie kremowałam dłoni ponad dwa tygodnie na pewno

Może to rzeczywiście działanie oleju lnianego
A jak stosujesz olej lniany?
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 17:58   #1624
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
A jak stosujesz olej lniany?
Kiedyś olej lniany dodawałam do mieszanki olejowej na wlosy, ale nie mam na to ostatnio czasu

A teraz, tak gdzieś od 2-3 tygodni (dokładnej daty nie pamiętam, ale to chyba był 2 marca) popijam olej
Wcześniej po 1 łyżeczce, a teraz po dwie. Przy okazji śniadania, najczęsciej zaraz przed posiłkiem
Naprawdę teraz jak macam swoją skórę to... widze różnice w tym jak było i a jak jest teraz. Teraz sobie zdałam z tego sprawę
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 18:14   #1625
Kalpana
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny. Czuję się okropnie, bo dostałam @ dzisiaj i strasznie boli mnie brzuch
Tak się zastanawiam, bo w czwartek miałam znowu iść na solarium, ale nie wiem, czy to dobry pomysł, mając okres...

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 18:18   #1626
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry Oj piękny dzisiaj dzionek był tak wiosennie i mogłam załozyć swoje niebieskie buciki

angelinmyheart
bardzo ładna apaszka ja też dziś sobie kupiłam nową w kwiatuszki

Cytat:
Loluska tez mam zielone oko w brązowe ciapki ;D a myślałam, że jestem wyjątkowa ;D
o kurde :P to jest nas w takim razie dwie ale ponoć takie ciapki znaczą o jakiejś chorobie, kiedyś czytałam w gazecie... i tutaj czekm na opinie Talullah

marta 85
gratulacje

Elvii
oo to będziemy po wypłacie pierwszej pić

xhankax
czekam na foto
OlaWawa, Smerfetkaa
witajcie Smerfetkaa jakie włosy

No i spadam bo Tż się ze mnie nabija :P Głupol jeden

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 18:24   #1627
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Witam po kilkudniowej przerwie
U mnie też dziś piękna pogoda
Ja ostatnio brzuszki robiłam oraz 8 minut abs i chyba przesadziłam z tymi brzuszkami bo aż siniaki miałam na brzuchu i cały brzusio opuchnięty. Dałam sobie spokój kilka dni i teraz jest już ok
Udało mi się ostatnio kupić tak zachwalaną przez Was maskę LORYS, wybrałam z bambusem i keratyną czy jakoś tak. Super pachnie, włosy są miękkie, takie milusie, chociaż na te zniszczone końcówki już chyba nic nie pomoże. A coś ostatnio wkurzają mnie moje włosy, miałam jasne i farbowałam odrosty raz na 2 m-ce, a teraz po 3 tyg mam juz taki sprany kolor w przyszłym tygodniu będe farbować. Mam nadzieję, że będzie tak jak mówiłyście, że po 3-4 farbowaniach kolor będzie juz ladny i nie będzie się tak wypłukiwał. Mam takie pytanie, przepraszam, że tutaj pytam, ale czy możecie polecić jakiś szampon do włosów farbowanych, bądź typowo rudych taki na zasadzie płukanki? Bo do blondu używałam fioletowego szmponu i tak się zastanawiałam czy do rudych też są tego typu szamponyKupiłam sobie z Welli do farbowanych ale raczej nie jestem zadowolona, poza tym pierwszy raz w życiu miałam łupież właśnie po tym szamponie

OlaWawa witaj
jak miałam rude to nie stosowałam żadnych specjalnych szamponów, zwykly do zniszczonych lub farbowanych włosów....

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
jestem!
po paru dniach, miałam istny sajgon w pracy więc wieczorem padałam.

Wykupiłam rodzicom na urodziny wyjazd do SPA w maju, razem z kilkoma zabiegami. Są zachwyceni więc i ja się cieszę, bo trochę bałam się jak tata zareaguje

A wieczorem wrzucę swoje aktualne zdjęcie, bo już zrobiłam
rewelacyjny prezent i czekam na foto

Cytat:
Witam

Cudowny wątek (tkwię w 1 jego części)

Czy mogę sie dołączyć?

Również marzę o tym, żeby być zadbaną kobietą
Zależy mi na:
- ładnych włosach (na stan nie narzekam, ale chce zapuścić swoje...)
- na zadbanych paznokciach (były ładne ale znowu podupadły na wyglądzie)
- na zadbanych dłoniach
- ładnej cerze
- jędrnej pupie, biuście i ogólnie na jędrnym ciele
- i chcę jeszcze umieć się malować... tak, żeby mi pasowało do rysów mojej twarzy.... i wiele wiele wiele innych rzeczy.

A moim wielkim grzechem jest to, że wcale nie balsamuję ciała
witamy

masz przecudowne, idealne włosy.....

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Czuję się okropnie, bo dostałam @ dzisiaj i strasznie boli mnie brzuch
Tak się zastanawiam, bo w czwartek miałam znowu iść na solarium, ale nie wiem, czy to dobry pomysł, mając okres...
lepiej poczekaj do końca okresu....

jestem mega zła, miałam mieć wczoraj wpisaną ocenę do systemu , babka napisała mi maila że ocena jest już w dziekanacie, dziś tam byłam i okazało się że nie ma nadal.... nie wiem co mam robić z tym, nosi mnie normalnie...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 18:29   #1628
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny
Kurcze co sie wykurowalam z tej jelitowki to mnie cos oskrzelowego dopadlo, kaszle i kaszle jakbym miala pluca wypluc

Kalpana - duzo zdrowie dla dziadka

Marlienkaa2 - duzo zdrowia dla babci

Tillavanilla - mama nadzieje ze z synkiem lepiej

No i witam wszystkie nowe dziewczyny

W ogole jaki wypadek byl u nas wczoraj, ciezarowka zmiazdzyla 2 samochody osobowe doslownie w harmonijke. Niestety ze skutkiem smiertelnym
Az strach jezdzic ta droga a to niestety moja dosc czesta trasa. To nie pierwszy wypadek tam.

Moje spa jest dosc okrojone ale za to moje autko mialo super SPA w swietnej myjni, bylo pucowane przez milego pana 1,5 godziny wewnatrz i zewnatrz

W ogole goraco chcialabym Wam polecic maseczki Avy, ja przetestowalam z pomidora, karotenowa i greipfrutowa i jestem zachwycona, moj nr 1

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
W moim przypadku to nie wybór ale przymus bo ja muszę pracować nie mogę siedzieć w domu i nic nie robić
To Twoj wybor. Nikt nie mowi ze masz siedziec w domu i nic nie robic ale to gdzie pracujesz to nie przymus, chyba Cie tam nie zaciagneli sila i nie kazali pracowac?
Kazdy kowalem wlasnego losu i jezeli Ci sie nie podoba praca w sklepie to poszukaj innej.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
zgadzam sie z Tobą... ja np. co wakacje pracuję jako barmanka/kelnerka i mimo że w tygodniu godziny otwarcia knajpy były okreslone ( tylko w weekendy było do ostatniego klienta ), mimo to nigdy nikogo nie wyganiałam/ nie byłam niemiła bo ktoś siedział dłużej- taka praca i trzeba sie z tym pogodzić...
aaaa... przypomniałam sobie- jak to robisz tym bazowym? te przedłuzanie płytki ?? możesz wytłumaczyć- bo też bym tak chciała...

E.J. - a Tobie nie płacą jak zostajesz po zamknięciu?? bo to trochę nie fair jest- przeciez wiadomo że po zamknięciu bardzo często się zostaje żeby wszystko ogarnąć... moje znajome ktore pracuja w odzieżowych sklepach mają za to normalnie płacone....

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

zgadzam się... ale nie bede pisała tu o moherowych paniach bo sie zdenerwuję tylko
Mi tez nie placa za nadgodziny a zdarza mi sie zostac Czasami trzeba, wiadomo

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jasne, spokojnie bym to wszystko zrozumiala, gdyby na drzwiach bylo napisane godziny otwarcia, a ekspedientka podeszla do mnie i powiedziala 'przepraszam, za 15min zamykamy sklep, prosze sie pospieszyc' z usmiechcem lub bez, bo wiadomo zmeczona i juz. a nie ona podchodzi i rzuca mi taki tekst, ze ja dopiero po chwili zczailam, aaa moze sklep zamykaja troche kultury nikomu by nie zaszkodzilo, a wtedy ja bym poszanowala czas pracy tej pani.
i nie czuje sie wyzsza, bo sama pracowalam w podobny sposob i wiem jak to jest i wiem doskonale, ze zadna praca nie hanbi tymbardziej, ze tam kasjerki zarabiaja 10zl/h, bo sama pracowala w sp tylko, ze tym blizej siebie i wiem jak to funkcjonuje.
mowisz, ze gdyby ludzie sie rozumieli to byloby lepiej, jasne ale o kulturze tez trzeba pamietac, bo bez niej daleko sie nie zajdzie i zawsze taki czlowiek bedzie mial pod gorke.

tyle z mojej strony
Zgadzam sie z Toba w 100% Jak mnie irytuja takie paniusie kiedy jest jeszcze 20 minut do zamkniecia sklepu a one juz kraza jak te sepy nad padlina kiedy beda mogly zamknac.

Ja tego nie rozumiem, moim zdaniem bardzo dobrze chyba loluska napisala (przepraszam jezeli sie myle) - niech zmienia godziny otwarcia sklepu, skroca np o te 30 minut. Wtedy beda miec czas na posprzatanie i wszyscy beda zadowoleni. Bo jezeli sklep jest do 21 to ja mam prawo wejsc do niego o 20.50 i cos kupic.

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
haha fajnie to napisalas ja mialam, takie wrazenie wczoraj jak wchodzilam do lekarza juz ostatnia po czasie.....
Dziwisz sie skoro bylas po czasie? Lekarz tez czlowiek i chce wyjsc z pracy o danej godzinie i miec swoje zycie prywatne, moze tez sie spieszy do dziecka?

Cytat:
Loluska tez mam zielone oko w brązowe ciapki ;D a myślałam, że jestem wyjątkowa ;D
Duzo osob ma rozne ciekawe ciapki na oczach, nie jest to jakas wyjatkowosc

Loluska patrz jak trafilam
Ale naprawde duzo osob ma takie ciapeczki na teczowce, super to widac pod mikroskopem dopiero, na zywo u niektorych osob w ogole

Wiadomo ciapka ciapce nie jest rowna i ostatnio byl pan z takim ciapkiem ktory sie okazal czerniakiem (pan z tym chodzil 20 lat tak swoja droga, myslal ze tak po prostu ma, znamie na oczku).

Wiec zeby ocenic co jest w porzadku a co nie trzeba obejrzec

Edytowane przez Talullah
Czas edycji: 2011-03-22 o 18:34
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 18:35   #1629
Kalpana
Zakorzenienie

Co do oczu, to ja mam taki dziwny kolor- coś między niebieskim, zielonym i szarym, ale nie umiem tego dokładnie określić i w prawym oku mam dwie brązowe plamy Zawsze jak ktoś to zauważy, to się dziwi i pyta "czemu mam takie dziwne oko"

K

Sz
Stary 2011-03-22, 18:46   #1630
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

OlaWawa, Smerfetkaa cześć

marta 85- gratulacje

haniu czekamy na zdjęcie

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 18:46   #1631
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć dziewczyny

Cały czas Was czytam i dbam o siebie najlepiej jak potrafię Teraz mam okres, także trochę mniej, ale jutro mam wolne to będę spamować i duuużo ćwiczyć

Jak pracowałam jako barmanka to irytowało mnie strasznie, kiedy ktoś kupował piwo 3 minuty przed północą, a ja potem siedziałam z nim aż wypije i odda kufel. Czasami szef mnie zawoził, a oni siedzieli i mieli kufle zostawić na stoliku na zewnątrz. Najgorzej było wtedy jak kolejnego dnia miałam na rano, a wróciłam w środku nocy Ale przeżyłam Teraz to ja sobie sama ustalam dni i godziny pracy i jest super
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 18:52   #1632
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
hej ja tez dostalam okres my zawsze dostajemy tak samo i tez sie zastanawiam nad solarium moja kolezanka nie chodzi jak ma okres bo mowi ze ma skrzepy pozniej jakies...

smerfetka
witaj
Stary 2011-03-22, 18:53   #1633
asicuha
Wtajemniczenie

Talullah mieszkasz w bydgoszczy? na toruńskim był wczoraj wypadek, podobny jak opisałaś, a ja też w bydgoszczy mieszkam
a co do ciapek na oku to u mnie chyba nie znaczą nic groźnego, często chodzę do okulisty, to chyba by mi coś powiedział, co? mam nadzieje

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 18:54   #1634
Smerfetkaa
Zakorzenienie

dziękuję

Cytat:
hej ja tez dostalam okres my zawsze dostajemy tak samo i tez sie zastanawiam nad solarium moja kolezanka nie chodzi jak ma okres bo mowi ze ma skrzepy pozniej jakies...

smerfetka
witaj
No albo może do krwotoku niby dojść. Myślę że na 4-5 dzień nie ma jakiegoś problemu, ale w pierwszych dniach jednak lepiej nie ryzykować
Stary 2011-03-22, 18:56   #1635
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Dzień dobry Oj piękny dzisiaj dzionek był tak wiosennie i mogłam załozyć swoje niebieskie buciki

angelinmyheart
bardzo ładna apaszka ja też dziś sobie kupiłam nową w kwiatuszki

o kurde :P to jest nas w takim razie dwie ale ponoć takie ciapki znaczą o jakiejś chorobie, kiedyś czytałam w gazecie... i tutaj czekm na opinie Talullah

marta 85
gratulacje

Elvii
oo to będziemy po wypłacie pierwszej pić

xhankax
czekam na foto
OlaWawa, Smerfetkaa
witajcie Smerfetkaa jakie włosy

No i spadam bo Tż się ze mnie nabija :P Głupol jeden

Dziękuję

Robię dzisiaj SPA twarzy

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 18:57   #1636
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

ja bym nigdy nie poszła na solarium podczas okresu, nie ważne który dzień, dla mnie to niekomfortowe i niehigieniczne fuj

Stary 2011-03-22, 18:58   #1637
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
Talullah mieszkasz w bydgoszczy? na toruńskim był wczoraj wypadek, podobny jak opisałaś, a ja też w bydgoszczy mieszkam
a co do ciapek na oku to u mnie chyba nie znaczą nic groźnego, często chodzę do okulisty, to chyba by mi coś powiedział, co? mam nadzieje
Dokladnie Pewnie ze by powiedzial gdyby bylo cos nie tak
A co do tej trasy to swego czasu czesto kursowalam z biziela na bartodzieje, na szczescie coraz rzadziej, nie lubie tej drogi bo czesto sie tam spotyka rozpedzone tiry. Powinni im zablokowac przejazd przez miasto w godzinach od 6 do 22 jak w innych wiekszych miastach.
Stary 2011-03-22, 18:59   #1638
ekomonika
Zakorzenienie

OlaWawa Smerfetkaa hej
Ja już was nadrobiłam Kurczę wciągnęłam się w książkę. Paulo Coelho Weronika postanawia umrzeć . Ciekawa, nawet bardzo Książka jest o tym, że jest pewna dziewczyna, która postanawia umrzeć [ ] i bierze tabletki. Ratują ją, jest w ekskluzywnym szpitalu psychiatrycznym, ale okazało się że te tabletki nieodwracalnie uszkodziły komorę serca która obumarła. No a dalej nie opowiadam, książka warta przeczytania
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:00   #1639
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
OlaWawa, Smerfetkaa cześć

marta 85- gratulacje

haniu czekamy na zdjęcie
Dziękuję

Dalej oglądam kosmetyki i to wypatrzyłam http://allegro.pl/matujacy-puder-roz...511540566.html

Stary 2011-03-22, 19:03   #1640
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

w ramach spamowania, idę męczyć depilatorem moje nogi

Stary 2011-03-22, 19:04   #1641
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Dziękuję

Dalej oglądam kosmetyki i to wypatrzyłam http://allegro.pl/matujacy-puder-roz...511540566.html
Właśnie mi się przypomniało, że muszę sobie kupić jakiś bronzer, taki w miarę jasny, coś a'la cappuccino, bo mam coraz bledsze lico i ten, który mam teraz wydaje mi się już za ciemny i za ciepły...
Stary 2011-03-22, 19:06   #1642
asicuha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Dokladnie Pewnie ze by powiedzial gdyby bylo cos nie tak
A co do tej trasy to swego czasu czesto kursowalam z biziela na bartodzieje, na szczescie coraz rzadziej, nie lubie tej drogi bo czesto sie tam spotyka rozpedzone tiry. Powinni im zablokowac przejazd przez miasto w godzinach od 6 do 22 jak w innych wiekszych miastach.
ja w zupełnie innych rejonach mieszkam - błonie, ale zdarza mi się do tesco jechać i mogliby zrobić ograniczenia dla tirów!

Czekoladowa, też dziś użyłam depilatora! :P

Mani hybrydowy <3
Stary 2011-03-22, 19:09   #1643
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
ja w zupełnie innych rejonach mieszkam - błonie, ale zdarza mi się do tesco jechać i mogliby zrobić ograniczenia dla tirów!

Czekoladowa, też dziś użyłam depilatora! :P
Na bloniu/bloniach? nigdy nie wiem jest bardzo sympatyczna przychodnia rodzinna, tak jakby naprzeciwko posterunku policji
Stary 2011-03-22, 19:12   #1644
asicuha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Na bloniu/bloniach? nigdy nie wiem jest bardzo sympatyczna przychodnia rodzinna, tak jakby naprzeciwko posterunku policji
ja tu mieszkam za względu na studia, więc aż tak się nie orientuje ale chyba mówi się błoniu, po mału zaczynam doceniać duże miasto. Kiedyś w każdy weekend jeździłam do rodzinnego domu, a teraz to zupełnie inaczej!

Mani hybrydowy <3
Stary 2011-03-22, 19:16   #1645
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
ja tu mieszkam za względu na studia, więc aż tak się nie orientuje ale chyba mówi się błoniu, po mału zaczynam doceniać duże miasto. Kiedyś w każdy weekend jeździłam do rodzinnego domu, a teraz to zupełnie inaczej!
No wlasnie ja tez sie nie orientuje bo tez przyjechalam na studia i tak mi sie zostalo
Stary 2011-03-22, 19:33   #1646
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Teraz to ja sobie sama ustalam dni i godziny pracy i jest super
Tylko jest tego taki minus, że ludzie nie potrafią czasami zrozumieć, że się chce popracować w danym dniu i nie ma się czasu i ochoty wyjść. Bo jak ktoś siedzi na etacie od 8 do 16 to się go nie rusza, a jak ma się zmienne godziny pracy to niektórzy myślą, że się jest na każde zawołanie i potem się będzie siedzieć nad papierami do 3 w nocy

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:34   #1647
asicuha
Wtajemniczenie

ja już niedługo się wyprowadzam do przyszłego męża, więc w bydgoszczy będę okazjonalnie albo i na zjazdach w wekendy, bo magisterkę robię zaocznie

Cytat:
Kiedyś olej lniany dodawałam do mieszanki olejowej na wlosy, ale nie mam na to ostatnio czasu

A teraz, tak gdzieś od 2-3 tygodni (dokładnej daty nie pamiętam, ale to chyba był 2 marca) popijam olej
Wcześniej po 1 łyżeczce, a teraz po dwie. Przy okazji śniadania, najczęsciej zaraz przed posiłkiem
Naprawdę teraz jak macam swoją skórę to... widze różnice w tym jak było i a jak jest teraz. Teraz sobie zdałam z tego sprawę
a co to za olej lniany? i na jakiej zasadzie się to stosuje?

Mani hybrydowy <3
Stary 2011-03-22, 19:40   #1648
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Też zauważyłam, że mamy okres tak samo Razem zawsze raźniej

K

Sz
Stary 2011-03-22, 19:50   #1649
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
ja bym nigdy nie poszła na solarium podczas okresu, nie ważne który dzień, dla mnie to niekomfortowe i niehigieniczne fuj
dokladnie, tez mam takie zdanie

witam nowe dziewczyny

marta85 gratuluuje
tillavanilla tak, wiem ze primark ma gorsza jakosc, ale mi chodzi o jakies buty, bo z tego co pamietam taniutkie maja czy torebki,szaliki jakies bokserki, limitowanki z sukienek, tez czasami mozna cos trafic, jak ogladam na wizazu watek o primarku, to zakochac sie mozna z RI, wiem ze sa drozsze rzeczy, ale to dobra firma i do dzisiaj zaluje ze nie kupilam jak bylam w Londynie czapki i portfela, ktory byl przepiekny! a w PL nigdy ta seria sie nie pojawila
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-22 o 19:51
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 19:54   #1650
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dokladnie, tez mam takie zdanie

witam nowe dziewczyny

marta85 gratuluuje
tillavanilla tak, wiem ze primark ma gorsza jakosc, ale mi chodzi o jakies buty, bo z tego co pamietam taniutkie maja czy torebki,szaliki jakies bokserki, limitowanki z sukienek, tez czasami mozna cos trafic, jak ogladam na wizazu watek o primarku, to zakochac sie mozna z RI, wiem ze sa drozsze rzeczy, ale to dobra firma i do dzisiaj zaluje ze nie kupilam jak bylam w Londynie czapki i portfela, ktory byl przepiekny! a w PL nigdy ta seria sie nie pojawila
Dziękuję

Nie robię dziś spa bo coś źle się czuję

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości