|
|
#2341 | ||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXV
Nie umiałbym zrobić krzywdy kórczakó
Ale jeść już mogę Cytat:
![]() No u nas to się zdarza też niezbyt często, ale się zdarza (i nawet nie chodzi o gotowanie dwóch osobnych obiadów jednego dnia, bo na to mama czasu nie ma, ale dla nas np. placki ziemniaczane, a dla starego odgrzane flaki z zamrażarki) A już hajlajf mamy zupełny, gdy stary na kolonie wyjeżdża ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nieee, bo ja tak też czasami robię Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-03-22 o 18:53 |
||||
|
|
|
#2342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo tylko wtedy mam spaghetti na obiad ![]() A teraz zjadłam 4 placuszki z marmoladą - full rozpusta Cytat:
![]() dzie cała reszta? kolację robiom?
|
|
#2343 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
łeeeeee...a myslałam ze cos takiego nie istnieje TZ mnie w tym upewnił patrzac jak na fariata ..to moze to sie jakos fachowo nazywa? ![]() kolacjeu robieu-zapiekanka ziemniaczana z cukiniou i zapieczonym serkiem ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- o maja -zgadłaś
|
|
|
#2344 | ||
|
Zakorzenienie
|
fajnie
![]() Cytat:
szczegółów brak Cytat:
ale za karę, czy w nagrodę
|
|
|
#2345 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
gratulacje ![]() imię hmmmm, oryginalne Cytat:
byliśmy tu w zeszłe lato ![]() Cytat:
![]() kurcze, głodna jestem jak jem obiad przed pracą to jak wracam to już głodna jestem, a to za wcześnie na kolację
|
|||
|
|
|
#2346 |
|
Nindżopesz
|
Nudy
![]() Z nudów złapałam hipochondryczne zajawki ciążowe. Skąd mam wiedzieć czy wsio jest ok? Na necie jakieś nawiedzone laski z moim terminem ciągle latają do gina i na KTG - trzeba, nie trzeba? Jeszcze 3 tyg a nic mnie nie boli, nic nie cieknie i małe się rusza - to czekać, nie cudować?---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cicho, cicho
|
|
|
|
#2347 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tam nic nie śmierdzi ![]() Cytat:
![]() mnie na początku obrzydzało, a później się tylko kulałam ze śmiechu ![]() ten to i mnie zaskoczył pomysłowością ![]() jak się podoba, to zawsze możesz zasugerować TZowi ![]() czasem lepiej wcale niż np 2-3 godziny Cytat:
![]() w kubku żeby było mniej zmywania ![]() u mnie koper obowiązkowo ja tak kiedyś wynalazłam paelle - jak doszłam do perfekcji w przepisie, to znalazłam mrożonkę w markecie z moim idealnym składem ![]() Cytat:
miałam ten szampon - wysuszał i pogorszył kondycję moich włosów, nie polecam. u mnie najlepiej się sprawdza czarna rzepa z evy natury i jakiś drugi z silikonami. rzepy nie używam za każdym myciem, ale ze 2 razy w tygodniu. zatrzymała wypadanie i włosy mniej się łamią. jak odstawiłam to znowu nasiliło się wypadanie, przy dłuższych włosach to kilka w wannie wygląda jak całe pasmo... ![]() jak stosuję regularnie, to przy myciu wypada pojedynczy lub wcale ![]() w każdym razie rzepa i pokrzywa robią mi bardzo dobrze, pozostaje tylko problem z przesuszonymi końcówkami. |
||||
|
|
|
#2348 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
A Spo nie może zacząć marudzić, gdy będzie gorąco, bo od marudzenia jest Maja, i mogiemy nie wyczymać Cytat:
Za karę dla niego, a w nagrodę dla nas
|
|||
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jejku, już? Tak szybko zleciało? ![]() w torebkjach z herbapolu no zielskiem mi toto jedzie, no ![]() a że dziecięciem będąc miałąm do czynienia z różnymi zielonkami i kiszonkami dla krów i świń, to mnię picie czegoś podobnie waniającego wcale nie pociąga
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-22 o 19:33 |
|
|
|
|
#2350 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() serio to łatwy jest, burolcia tylko trzeba wcześniej ugotować/upiec (z burlolciem lepszy niż ze sokiem z burolcia) |
|
|
|
|
#2351 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. O, dzięki za recenzję. Chciałam Fitomed ale mi wcisnęli Joannę bo nie było i się zasugerowałam, że chyba niezła firma. Dopiero w domu oblukałam długaśny a podejrzany skład. Może rzepę gdzieś dorwę, chce mi się czegoś naturalnego skoro już bawię się w pokrzywy i nuszki nitopyrza. A Joannę zostawię na cotygodniowe spłukiwanie oliwy, chyba się nada. Ano, już niedługo będziesz cioteczką z Baru I na wakacje będę do Ciebie wpadać na łono natury, poopowiadam Ci wtedy o kupkach, zupkach i ulewaniu... Nie mogę się doczekać
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
ależ ja pyszną kolację wyprodukowałam
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-22 o 19:44 |
|
|
|
#2354 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
burolcio
Tata kazał mi zagrać w kumulacji to jak grzeczna córka poszłam i zagrałam, ciekawe czy wygram te 21 milionów ![]() a, i odebrałam wyniki badań, wyjszły mi bakterie, czyli nie płodność dopadła a raczej lajtowe zapalonko pecherza, chyba.. hmm, po francusku ni umiem sieu smiać ani czepotać rzęsem to może 100% baby ni jestem ![]() albo może we drugom stronę i Ty nie Gryszard tylko Gryxelda?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2355 | ||
|
BAN stały
|
Si
Cytat:
Ale bym se fciongnou chłodniczka ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
Ale coś w tym chyba jest, bo jak Maja opisywała swoją Mamę, to ja też mógłbym gotować cuda-wianki i nadskakiwać ludziom przy jedzeniu, donosić, odnosić, odgrzewać, podgrzewać, doprawiać, nakładać, nalewać, podawać, i tuczyć ich! Tuczyćtuczyćtuczyć!!! Poza tym jestem normalny |
||
|
|
|
#2356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja bedeu siedzieć z gośćmi i pić - bierę Cię
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2359 | |
|
BAN stały
|
Ale kto powiedział, że ja na cześfo usługiwał będę?
![]() Moje atawistyczne, zue id przejęło chwilową kontrolę Cytat:
![]() Nieee biiij!
|
|
|
|
|
#2360 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja doszłam
![]() Cytat:
![]() bo to nie przepis, ale całe danie sałatka ala grecka pieczone ziemniaki z cząbrem nugetsy z kurczaka pieczone beztłuszczowo w pikarniku Cytat:
![]() ad2. dobrze, że lajtowe ![]() Cytat:
|
|
|
#2361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn co? Cytat:
Cytat:
tymczasowo wypiłam czy też zjadłam szklankę zblenderowanych owoców egzotycznych dopre było, ale nadal jestem głodna ![]() Aaa, nie pochwaliłam się że buty kupiłam dziś znalazłam pierwsze i ostatnie które były na mnie dobre to wzięłam
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-03-22 o 20:15 |
|||
|
|
|
#2362 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
(żadnych innych zboczeństw )Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2363 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Wiecie coooo.....
![]() Cytat:
(para lesbijek z przychówkiem A swoją drogą, pamiętam, że w pewexie zawsze fajnie pachniało - unosił się tam taki charakterystyczny mix aromatu kawy, perfum i jakiejś bliżej niesprecyzowanej sztuczności plasticzanej, więc bardzo lubiłam do pewexu chodzić i wdychać owe wonie lepszego świata ![]() A chooj.pro.anal.pl Cytat:
Albo jeszcze druga opcja: ten z piłkarzami był na pokaz, a ten z barbiami hołubiłeś w skrytości serca Cytat:
To fakt, za piękne nie są (delikatnie rzecz ujmując), no ale po domu lansić się nie muszę, c'nie? ![]() Cytat:
Ciekawe Cytat:
Z rukolą! ![]() Cytat:
Cytat:
, jak się czyta te Twoje wypowiedzi w tonie najbardziej przekąśliwym z przekąśliwych , to ma się w związku z tym taaaaaaaaak niesamowicie orgazmiczną przyjemność , że chooj opada
|
|||||||
|
|
|
#2364 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdzie jest Winter? Ciekawe, czy załatwiła nam miejscówki
|
||
|
|
|
#2365 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
dzięks
![]() Cytat:
![]() robię rybę w sosie żadnym i na razie wyszła mi ryba w duuuuuużej ilości płynu, czy to odparuje w piecu zanim ryba się zwungli
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Wpisz tu zomzing
|
![]() ale serio to one same włażą do koszyka - o, takiego nie mam, i siup! mydły pierońskie, no |
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (jakkolwiek dwuznacznie by to zabrzmiało
|
|
#2368 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tylko chcesz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
O takie 2w1 prawie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2369 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Początkowo myślałem, że Ty też chcesz gotować i nadskakiwać, ale to by ze mną nie przeszło, bo konkurencja w kuchni podnosi mi ciśnienie ![]() Cytat:
I nie z barbiami, a z Fler Cytat:
|
|||
|
|
|
#2370 |
|
Nindżopesz
|
TŻ mnie wkufia! Wózka mam szukać za 100 zeta a najlepiej po śmietnikach, wynajduje mi jakieś firmy krzak na allegro wyglądające jak zardzewiała kosiara w kolorze pomarańczowo-seledynowym, za✂✂✂iście niebieskim albo różowym. Niech sam z takim obciachem popyla po dzielni. Ja kce stonowane kolory i klasyczne wzornictwo, wszak ze trzy lata będę się z tym czymś prowadzać ![]() I tak cud, że zgodził się na ładne białe łóżeczko za 182 skoro były sosnowe za 140 ni uja nie pasujące do kolorystyki pokoju. Ale przecież można pomalować, nie Chyba nie skojarzył, że są tańsze.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

Zauroczyli mnie strasznie 
U nas nigdy tak nie było 

az tyle kobit szuka takiej pracy w regionie to jest masakiera

co mi się wyfdaje trochę dziwne, bo od roku nie zmieniłąm swojego podejścia co do bezsensu życia, facetów, ani przez zeszłą zimę na żadne imprezy nie jeździłam, bo mi się nie chciało (i nadal nie chce, skoro jedyną imprezą w pobliżu jest dyskoteka, a te klimaty mnie nudzą już od jakiś 2-3 lat nimożebnie
), i miałąm wciąż te same problemy z rodzicami, ale widocznie to teraz tylko mi odbija