|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
ok, nogi już gładziutkie, jeszcze tylko jutro poprawię i będą dobrze przygotowane do samoopalacza
![]() asicuha a jaki masz depilator?
|
#1652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Ty jaki masz?
|
|
#1653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sobie kupiłam w gimnazjum, więc mój staruszek ma już 6 lat
|
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
Dobry Wieczór
Nareszcie Was nadrobiłam! A dość trochę tego miałam, staram się Was podczytywac regularnie ale dużo piszecie! Dbam o siebie ile mogę U mnie dzisiaj już była piękna wiosenna pogoda. Widziałam, że pisałyście coś sklepach i godzinach otwarcia..ja w 100% zgadzam się z caate bo jeżeli sklep jest czynny do 21 to ja nawet o 20.50 mam prawo wejśc do tego sklepu chocby po drobnostkę. Jeżeli ktoś zatrudnia się do pracy w klepie to na pewno zostaje wczesniej informowany o tym, że po zamknieciu musi zrobic kasę itp.OlaWawa czesc ![]() Smerfetka witaj Trzymajcie się dziewczyny postaram się odwiedzic Ws jutro popołudniu bo wreszcie będę miała czas dla siebie ![]() Aha caate paznkocie świetne i wzorek też, moim zdaniem cyrkonie pasują i ładnie nadają blask paznokciom ![]() Miłego wieczoru
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do tej pracy na kasie to Talullah, Loluska, Buahhot i Snow juz powiedzialy reszte, z ktora tez sie zgadzam tez mysle nad zakupem depilatora, nigdy nie mialam, wiec chccialabym cos kupic co bedzie sluzylo mi na lata tak do 200zl, ale jestem zielona w tym
|
|
#1656 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
pięęękne masz włosy Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
tzn raz tylko przejechałam po fragmencie łydki i myślałam, że się pos**am ![]() to nie dla mnie
|
|
#1657 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie przejmój się każdy czasem ma zły dzień Cytat:
Cytat:
Ja bym nie ryzykowała solariumZaraz zabieram się za siebie
|
||||||
|
|
|
#1658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taki:
http://img13.allegroimg.pl/photos/or.../37/1399333787 Kupiłam go dla mamy w sklepie zielarskim, bo mamie lekarz kazał na obniżenie cholesterolu stosować. A mama mi go trochę dała. To jest nierafinowany olej. I jest dość wszechstronny w stosowaniu, moja mama miesza go z chudym serem i jogurtem naturalnym a ja piję 2 łyżki na dzień. Tu znalazłam sporo info o nim: http://skarbnicawiedzy.blox.pl/2009/...ASCIWOSCI.html Cytat:
![]() A po depilacji coś stosujecie na podrażneinia? Mi pomaga sudocrem ![]() Cytat:
|
|
#1659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Witaj ![]() Cytat:
![]() Ja też sobie kupiłam apaszkę dzisiaj, w kolorach tęczy
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Nie, to nie jest mój naturalny kolor. Swoje mam - mysi blond, bardziej ciemny niż jasny ale tak szczerze to już za dorbze go nie pamiętam ![]() Farbuję od ok 5 lat... Od 2 listopada nie farbowałam. Staram się tego nie robić, chciałabym zapuścić swoje ale bardzo wolno mi rosną. Odrost ma moze ok 3-4cm A wiele dla nich robię, piję drożdże, pije skrzypokrzywę, wcieram wcierki (po nich mam baby hair ![]() EDIT: zmierzyłam odrost na grzywce, ma jednak prawie 5cm ![]() Jakieś małe te cm na tej miarce, nie wierzę jej Ale to i tak mało
Edytowane przez Smerfetkaa Czas edycji: 2011-03-22 o 20:24 |
|
|
|
#1661 |
|
Wtajemniczenie
|
caate też jestem zielona w tym, nie znam się na nich, a kupiłam ten depilator bo był najtańszy, na lepszy nie było mnie stać przy moim kieszonkowym w gimnazjum
teraz z chęcią bym sobie kupiła lepszy, najbardziej zależy mi na dokładności i żeby chwytał jak najkrótsze włoski, to chyba jest najważniejsze
|
#1662 | |||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
eco_linea_maseczka-f0378274.jpg a oto jej skład: Składniki: gliceryna roślinna, oliwa z oliwki europejskiej*, skwalan roślinny, ekstrakt z prawoślazu lekarskiego*, ekstrakt z imbiru*, ekstrakt z rumianku,* ekstrakt z zielonej herbaty,* emulgatory i emolienty z oliwy z oliwki europejskiej*, wosk z kwiatów mimozy, organiczna woda lawendowa*, czysta witamina E*, naturalne olejki eteryczne: lemongrasowy i lawendowy, naturalny zagęstnik ze skrobi kukurydzianej*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych z certyfikatem Ecocert Talullah, myslisz że skład jest dobry? Maseczka jest dosyc droga, bo około 33zl za 30ml ale moze warto ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzis rozpoczynam przygotowanie do wiosny i lata, w zwiazku z tym kupiłam dziś ten peeling- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...la.html&next=1 chcialam kupić ten co Caate polecała ostatnio, ale w oczy rzuciła mi się zielona tubka i wtedy przypomnialam sobie ze czytalam o tym peelingu na wizazu, ma swietne opinie |
|||||
|
|
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko chciałam zacząć chodzić raz w tyg. po 5 min. żeby mnie potem słońce łapało, bo chcę na ślub mieć ładną opaleniznę, bo jestem straaaaasznie blada, no ale ten tydzień sobie odpuszczę i zacznę znów od przyszłego....
|
|
|
|
|
#1664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz dziękuję
Cytat:
![]() Snowhitee farbowałam ostatnio Joanną naturalny blond... ale nie ma sie co tym sugerowac bo kolor wyszedł zupełnie inny niż miał... wyszły siwe... ![]() A to co widac na zdjeciu to już kolor który sie zmył. Farby nie trzymają sie na moich włosach długo bo były rozjaśniane... nawet w październiku sobie lekko rozjaśniłam. Rany co ja z tymi włosami nie robiłam ![]() A teraz jak sobie szamponetką pokoloruję to z odrostów znacznie wolniej mi schodzi, z reszty szybko i dziwnie to moze wyglądać.. zwłaszcza jak odrost będzie większy
|
|
#1666 |
|
Wtajemniczenie
|
Smerfetkaa no po postu cudowne włosy
|
#1667 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tego prezentu dla rodziców, to oboje mają w tym miesiącu 50-tkę i szykuje się większa rodzinna impreza.
Pomyślałam, że poproszę najbliższych abyśmy się zrzucili na jeden porządny prezent. No i tak wyszło, bo sama nie dałabym rady tego im zapłacić. Do tego napisałam kartkę z imionami wszystkich, którzy się dorzucili, tacie kupiłam dobrą wódkę, a mamie krem z Dermiki +50 No i taka historia ![]() A zdjęcie brzucha już jest , tylko ta jakość jakaś dziwna, ale ja nie umiem fajnie zmniejszać rozmiarów.
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wpadłam tylko zobaczyć jak Wam idzie pisanie ![]() tęsknię za wizażem, ale niestety spędzam poza domem 11-12 godz, więc nie mam czasu.... pozdrawiam ![]() |
|
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1670 |
|
Wtajemniczenie
|
Haniu ślicznie Ci z tym brzuszkiem
|
#1671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
twierdzac, ze tansze nie sa takie dokladne, wiec sama musze poszukac w necie![]() Cytat:
Smerfetka, ja Cie pamietam z wlosowego chyba sposoby przyspieszania porostu orientujesz sie moze czy olej lniany tloczony na zimno tez nadaje sie do picia? bo ja taki stosuje do wlosow, a samym olejowaniem to ja do czerwca nie zuzyje litrowej butli, wiec chetnie bym pila, bo bede musiala wyrzucic, a szkoda
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie zresztą napisałam to w albumie
|
|
|
|
#1673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam sobie zrobić wolne od wizażu, wziąć sie za pisanie prac mgr... no ale wiecie... uzależnienie ![]() Teraz włosy zaplatam w warkocz i nie olejuję z braku czasu, więc już takie piękne nie są choc nie narzekam. Na tych zdjęciach były podprostowane końcówki, zawsze tak robię do podcinania co ok 2-3 miesiace![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() Też kojarzę nick, ale chyba zmieniłaś avka, bo zazwyczaj to po avkach kojarzę ![]() No tłoczony na zimno jak najbardziej. Mój jest tłoczony na zimno, a do tego nieoczyszczony...:brzydal : i taki podobno najlepszy
|
|
#1674 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje
Cytat:
![]() Ale dziala i nie narzekam na niego w ogole i dopoki bedzie dzialal to nie planuje zakupu nowego. Zreszta uzywam i tak tylko na lydki. Kiedys sobie zrobie depilacje laserowa Cytat:
![]() W ogole slyszalam o kosmetykach Avy wiele dobrego, chociaz chyba sa malo znane ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Genialne, też bym takie chciała!
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
A te kosmetyki z Avy to gdzie można kupić? Sklep zielarski??
![]() Ja też marzę o lepszej depilacji. Myślałam o laserowej ale podobno ta metoda lepsza dla brunetek. Więc mi pozostałaby chyba depilacja elektrolizą... o ile byłoby mnie stac na którąś z tych tak w ogóle
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tez tak uwazam
![]() Cytat:
taak, zmienilam avka, kiedys mialam koty![]() too dzieki za info, jutro zaczne aaa i wlasnie, Ty pijesz od razu 2lyzki przed sniadaniem? czy dzielisz np. przed sniadaniem i obiadem?
|
|
#1678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka jest właśnie po depilacji laserowej bikini. Wygląda to super! i zero problemu na długi czas. Ale nie słyszałam, że to metoda lepsza dla brunetek. A dlaczego? Dziękuję dziewczynki za te miłe słowa
|
|
|
#1679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratulacje!
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

ja sobie kupiłam w gimnazjum, więc mój staruszek ma już 6 lat 

my zawsze dostajemy tak samo
moja kolezanka nie chodzi jak ma okres bo mowi ze ma skrzepy pozniej jakies...

tzn raz tylko przejechałam po fragmencie łydki i myślałam, że się pos**am
)

fuj