|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Dziewczyny nie nadążam czytać tego co piszecie.
Gratuluję wszystkim Wam spadków. Oglądanie rezultatów odchudzania na zdjęciach niesamowicie mobilizuje Pandzia - gratuluję szczególnie! Niesamowita zmiana! Podpowiedzcie mi proszę czy w fazie drugiej można iść rytmem 2/2 ? Dukan nic o takim rytmie nie pisze. Czy posiłki w II fazie mogą być tylko warzywne? bez protein? Czy w każdym powinny się znaleźć proteiny? Mam straszne problemy z motoryką jelit-chyba się zatrzymały wraz z 1 dniem diety Zaraz poszukam i wypróbuję któregoś z Waszych sposobów walki z w/w problemem. |
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
witam kochaniutkie wieczorkiem
i minął pierwszy dzień pracy po urlopie, musiałam się zaaklimatyzować no roboty kochane dziewczynki nie zrobiły za wiele za mnie więc mam roboty po pachy na najblizsze dwa tygodnie a poza tym to parę osób dziś pochwaliło mnie że ślicznie wyglądam ![]() a na dokładkę zamówiłam sobie płaszczyk, który dziś przyszedł M, kremowy (ja zawsze w ciemnych kolorach) i jak pokazałam się w nim mojemu mężowi i stanęłam bokiem - to stwierdził "nasza szkapa" no i waga rano zrobiła mi miłą niespodziankę - że ładnie się zaczął i skończył mi dziś dzionek, na razie zaczęłam PW więc na wage nie staję miłego wieczorku i nocy |
|
|
|
#453 | |
|
Wtajemniczenie
|
coz zrobic na ta romantico kolacje
ech :P---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
ta Olafkowi sie wypsnelo pewnie bo on nie bardzo gada :P
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Rozkręca się chłopak
|
#455 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje, wreszcie coś ruszyło ![]() ![]() oby ta pracaCi lekką była
|
|
#456 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Właśnie wróciłam ze spacerku z pieskiem ![]() Zimno się zrobiło na dworze...brrrrr... Od jutra dni P - przestałam lubić :P Na początku jakoś szło,a teraz monotonnie na samych proteinkach ... W czwartej ważenie,zobaczymy,czy coś tam leci ![]() No,przywitałam się,a teraz biegnę do wanny Odezwę się potem,jak nie będziecie jeszcze spać
|
|
|
|
#457 | |
|
Konto usunięte
|
coś z chili, lubczykiem - ponoć podkęcają atmosferę
no i deser koniecznie czekoladowy ![]() Cytat:
![]() pisaj, pisaj - ja tu będę dłuuuugo. w książkach siedzę i co jakiś czas zerkam co się dzieje więc minimum do północy tu będę
|
|
|
|
|
#458 |
|
Wtajemniczenie
|
hehehe myslalam o malym torciku :P z 1 swieczuszka :P i ja niosaca ten tort ale tak sie usmialam ze ho ho :P
|
#459 |
|
Rozeznanie
|
hej laseczki wychudzone
jej.. jak mi się nic nie chce ![]() budyń na kolacyjkę ![]() byłam dziś na zakupach i jestem przerażona tym, co się dzieje z cenami w ogóle kochane, jak np. kupuję sobie twarożek to do ilu % ma zawierać tłuszczu ? coś mi się kręci między 3-4% ale zapomniałam jakoś dokładnie a Satino jakie kupujecie ? |
|
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
TAK CZYTAM TE POSTY I OD DAWNA NAM SIE ŚWIEŻY KIEROWCA NIE UDZIELA A MIANOWICIE EXTRAVAGANCE,PEWNIE ODEBRAŁA JUŻ PRAWKO I TARANUJE MIASTO HEHE
|
|
#461 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ba! Całymi nocami Teraz mam zamiar obejrzeć Housa,a potem za rosyjski się biorę ![]() Cytat:
Moja mama też niedawno zdawała i nie można jej było z samochodu wyciągnąć Ja się nie spieszę... Szczerze mówiąc nie widzę się jeszcze w roli kierowcy Poza tym mam traumę ,bo kiedyś tata pozwolił mi prowadzić (wiejska droga) i dla żartów powiedział,żebym wjechała na podwórko przez bramę...Uznałam,że dam radę i postanowiłam spróbować,w ostatniej chwili spanikowałam,oderwałam ręce od kierownicy,a noga nie mogła oderwać mi się od gazu... Ledwo tata złapał kierownicę,a ja przed samą szklarnią ostro zahamowałam i wszyscy wylądowaliśmy na przedniej szybie...sekundy,ale jakie to było straszne... Cytat:
![]() A Satino 0.9 % -bez bitej śmietanki jest
|
|||
|
|
|
#462 |
|
Raczkowanie
|
to ja mowie dobranoc
za oknem czerwonawo-pomaranczowy ksiezyc :/ niech juz sobie pojdzie,bo pewnie kolejna bzdetna noc przede mna ide sobie pocwiczyc jeszcze -wyprobuje te 8 min co wspominalyscie ![]() do juterka
|
#463 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a serki wiejskie, homogenizowane to do 3% (nie wiem czy tak jest książkowo :/), tu uważam bo czasem te lighty czy lekkie mają więcej ![]() Cytat:
dziś nowy odcinek
|
||
|
|
|
#464 |
|
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY CZY TEZ TAKIE DUŻE RACHUNKI ZA PRĄD PŁACICIE? ZA 2 MIESIACE PRZYSZŁO MI 525ZL,MASAKRA
|
|
#465 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szczypiorek to warzywo czy przyprawa
|
|
|
|
|
#466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobranoc A 8 min naprawdę warto,tylko trzeba się zmobilizować
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my kiedys po 460zl placilismy ale to termy mielismy i musielismy grzac wode do kapania a jak Maly byl malutkii to trzeba bylo duzo tej wody
|
|
#468 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale już nic więcej nie mówię... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A szczypiorek to przyprawa ![]() korniszon i świeża cebulka też w dni P jako przyprawa
|
|||
|
|
|
#469 |
|
Rozeznanie
|
U mnie w domku, tv od rana do wczesnego rana - tata często zasypia na sofie i do 3 sobie tam chrapie, 4 lapki + tv w sypialni u rodziców i u babci w pokoju... piekarnik, wszędzie zapalone światełka
tak sobie leci ten prąd...a tu z kolei przylazł nam 600zł rachunek - 2 miesiące... ale cóż się dziwić jak ogrzewanie na prąd, ja w zimnym siedzieć nie będę ![]() 4 lapki i 2 tv chodzą ![]() chyba sobie wiatrak postawię ![]()
|
|
|
|
#470 |
|
Wtajemniczenie
|
o i klienci jak mi gadaja
ptaszynko juz sie nie odchudzaj buhahaha
|
#471 |
|
Raczkowanie
|
U MNIE SA 3 TELEWIZORY{LCD}, DWIE PRALKI ,DWIE LODOWKI ,1 KOMPUTER{LCD} I PIEKARNIK CZASAMI UZYWAM. PIEC WĘGLOWY I WODE MAM CIEPŁA Z PIECA,KUCHENKA GAZOWA
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Anio tak wszystko szybko drożeje,juz nie mówie że nasze kuraki coraz droższe,a filety z kurczaka strasznie drogie
|
|
#472 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#473 |
|
BAN stały
|
heyy spiochy
wstajemy wstajemy ![]() miłego dzionka Wam życzę i duuzych spadków |
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie wstawać :P
Ja wcinam owsiankę i popijam kawkę i zaraz do pracy Wczoraj był ruch co mnie niezmiernie cieszy
|
#475 |
|
Rozeznanie
|
Siema z rana
![]() pochłaniam sobie chlebek z twarożkiem i kawką popijam ![]() nidługo na zajęcia muszę śmigać... oj ciężki ten tydzień - ale ? byle do juta ![]() następny będzie jeszcze bardziej zawalony mamusia moja ma obronę licencjata w środę ![]() mądra jest to sobie poradzi
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
hejka dziewczynki
i ja się witam znad owsianki i herbatki miłego dnia |
|
|
|
#477 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
U mnie w sumie taki średni bo.... kryzys małżeński się wkradł ale tak na maxa... Pół nocy płaczu, pobudka po 5 - oczy mam tak spuchnięte, że szkoda gadać i jakoś skupić się na niczym nie mogę. Przeczytałam co tam wczoraj naskrobałyście i... wyleciało mi wszystko z głowy To będzie ciężki dzień. Nawet śniadanie zjadłam na siłę.... Tyle dobrego, że po wczorajszym wzroście o 400 dziś spadek o 500 i to po PW czyli jeszcze 2,8 i zobaczę 5 z przodu choć już czuję ile to potrwa....
|
|
|
|
#478 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dzień doooobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a mamusi życz powodzenia! śniadanie zjedzone i trzeba się zbierać na uczelnięęę, nie chce mi się dziś wybitnie:P chyba moją delicję wezmę na II śniadanie a wzrost nadal się trzyma na poziomie +0,7 od wagi najmniejszej, tej w podpisie;P
Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-03-23 o 07:02 |
||
|
|
|
#479 |
|
Rozeznanie
|
Wybitnie się chyba nikomu nie chce wynurzać z łóżeczka
![]() w ogóle w moim lidlu nie mogę znaleźć mleka w puszcze odtłuszczonego niesłodzonego... i lipa z moich krówek ![]() dziewuszki, można zamówić na allegro makaron ponoć dla dukanowców, macie jakieś doświadczenia z nim ? spaghetti mi się marzy i zupka pomidorowa |
|
|
|
#480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do makaronu to ja jakoś nie ufam tym specyfikom bo nie wiadomo ile tego można zjeść i co tam jest dokładnie... Ja sobie robię pomidorówkę i dorzucam do niej mięsko z kuraka na którym się gotowała i np łyżkę otrębów owsianych - wychodzi taki pomidorowy krupnik ale nawet coś takiego mój je, gdy mu się nie chce makaronu gotować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

ech :P

klask i: sporo Ci zeszło 

A 8 min naprawdę warto,tylko trzeba się zmobilizować

To będzie ciężki dzień. Nawet śniadanie zjadłam na siłę.... Tyle dobrego, że po wczorajszym wzroście o 400 dziś spadek o 500 i to po PW czyli jeszcze 2,8 i zobaczę 5 z przodu choć już czuję ile to potrwa....