Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-23, 00:04   #2971
karinka124
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez cinusiowa;25902812[B
]opłaca się, bo np. sam kuferek jest rewelacyjny. Mam go i jestem bardzo zadowolona. Jest estetyczny i pojemny

[/B]
Ja miałam bardzo, bardzo złe doświadczenia z samoopalaczami i przestałam kupować i testować. Ale jak tu przeczytałam, że do jasnej karnacji to stwierdziłam, że zaryzykuję i opłaciło się. A wierz mi że karnację mam bardzo, bardzo jasną i po zwykłych samoopalaczach jestem żółta lub pomarańczowa i w plamach bo nie umiem ich dobrze wsmarować. Ten z avonu do jasnej karnacji łatwo się rozprowadza, nie jest bardzo gęsty i dlatego Szybciutko się wchłania więc na odzieży nie powinien zostawiać przebarwień
Po spełnieniu warunków, czyli tego zamówienia z anew na konkretną kwotę chyba 35 zł, możesz do zamówienia dopisać kod na zestaw kuferek+to coś pod oczy ale za ten zestaw płacisz dodatkowo 19,90
właśnie najbardziej zależy mi by dostać kuferek za spełnienie programu motywacyjnego za zakupy anew i solutions za 250 zł

też mam jasną karnację , a po innych opalaczach miałam podobnie jak Ty , więc może spróbuję z tym

chodziło mi o to czy do tej kwoty 250 zł za łączne zakupy anew i solutions policzą mi w tym te 19,90 (za kuferek czy oddzielnie cenę za program ) Bo trzeba bylo zamowic anew i solutions a kuferek to nie jest z Anew

mam nadzieję że nie namieszałam i wiecie o co mi Kaman
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 00:05   #2972
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
dżizzz... ale bezczelna niech zamówi 2 x 250 jak wie jakie warunki trzeba spełnić.

tak.
ooo i to nie byłby wcale taki głupi pomysł
nadrabiam Was pomału bom chora jak nie pamiętam kiedy ostatnio, tak mnie rozłożyło. A tu 12 str a dopiero co byłam na bieżąco

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 00:08   #2973
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
właśnie najbardziej zależy mi by dostać kuferek za spełnienie programu motywacyjnego za zakupy anew i solutions za 250 zł

też mam jasną karnację , a po innych opalaczach miałam podobnie jak Ty , więc może spróbuję z tym

chodziło mi o to czy do tej kwoty 250 zł za łączne zakupy anew i solutions policzą mi w tym te 19,90 (za kuferek czy oddzielnie cenę za program ) Bo trzeba bylo zamowic anew i solutions a kuferek to nie jest z Anew

mam nadzieję że nie namieszałam i wiecie o co mi Kaman
To może ja namieszałam. Już nie wiem w takim razie o jaki program chodzi, gdzieś mi chyba umknął. Ja zamawiałam kuferek z liftingiem po zakupie kosmetyków Anev na kwotę chyba 35 lub 39 zł o ile się nie mylę. Na pewno nie była to kwota 250 zł Nie pamiętam który to był katalog, chyba 4
Stary 2011-03-23, 00:10   #2974
Meitsa
Zakorzenienie

Wreszcie udało mi się nadrobić wątek od piątku Zakochałam się w torebkach Abigail i Babette Dziękuję dziewczyny za opinie, dobrze mi doradziłyście Z Lindsey jestem mniej zadowolona, ale wzięłam ją na własne ryzyko i jakieś zastosowanie dla niej znajdę. Przynajmniej dzięki temu moja mama wzięła właśnie ją i Abigail W ogóle odkąd jestem w Avonie jest zachwycona moja wiedzą zdobytą dzięki wam, i że potrafię jej tak dobrze doradzić.
Jak na razie kat. 4 był u mnie najgorszym. Oprócz mnie i mamy zamówienie składała tylko jedna klientka Z 5ki muszę dopiero odebrać katalogi i je rozdać, ale już wiem, że zamawiam sobię torbę Melisse i Jennę oraz biżu Kerrię dla mnie i mojej mamy Może uda mi się jakieś perfumy sprzedać nowej klientce bo lubi kategorie orientalne, więc przyniosę jej wszystkie perfumy i próbki jakie mam.
Zależało mi na prezentach z programu motywacyjnego, ale że sama nie miałam zamiaru robić zapasów za ok. 60zł to wolę kupić tusz i krem z 5ki bo mają niskie ceny
Jestem zawiedziona peelingiem tajski kwiat lotosu, w ogóle nie ściera, grrr.
Dosłali mi już brakujący mus do ciała tajski kwiat lotosu, a naszyjników Slip Into nadal nie ma. Będę pisała o prezent przeprosinowy dla klienta, ale taki, za który nie będę się wstydzić...

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające

Edytowane przez Meitsa
Czas edycji: 2011-03-23 o 00:17
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 00:16   #2975
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
To może ja namieszałam. Już nie wiem w takim razie o jaki program chodzi, gdzieś mi chyba umknął. Ja zamawiałam kuferek z liftingiem po zakupie kosmetyków Anev na kwotę chyba 35 lub 39 zł o ile się nie mylę. Na pewno nie była to kwota 250 zł Nie pamiętam który to był katalog, chyba 4

chodzi mi o to http://www.pl.avon.com/REPSuite/news_tr7.page
łącznie na zakupy anew i solutions wydałam ok 220 zł i brakuje mi 30 zł (jeszcze cos z anew/ solutions z okreslonych stron) by otrzymać wszystkie prezenty

a moje pytanie było czy ten zestaw za 19,90 wliczy się w tej cenie katalogowej[19,90] do tego programu motywacyjnego czy jakos podzielą tą cenę (bo nafakturze za ten zestaw mam oddzielnie cenę kuferka a oddzielnie programu lift.okolice oczu)
Stary 2011-03-23, 00:18   #2976
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
zobaczcie na str 6-7 żywa kopia cieni avon
http://pl.oriflame.com/products/cata...wer-next.jhtml
chyba padnę! wiecie co, dopiero jak zobaczyłam te cienie na str tego ori to załapałam, że pacynka do tych cieni jest ukryta na dole w tym opakowaniu! a ja cały czas używałam do tych cieni pacynek z innych paletek klnąc w duchu, ze poskąpili nawet tego

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Stary 2011-03-23, 00:30   #2977
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
łącznie na zakupy anew i solutions wydałam ok 220 zł i brakuje mi 30 zł (jeszcze cos z anew/ solutions z okreslonych stron) by otrzymać wszystkie prezenty
Ołłł, to ja nie widziałam tego programu, gdzieś mi to umknęło A skoro zależy Tobie głównie na kuferku, to i tak się opłaca dobijać, bo pozostałe rzeczy jak sprzedasz nawet 10 zł za sztukę, to Ci się zwróci, a |Ty zostaniesz z kuferkiem
Stary 2011-03-23, 00:30   #2978
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
chyba padnę! wiecie co, dopiero jak zobaczyłam te cienie na str tego ori to załapałam, że pacynka do tych cieni jest ukryta na dole w tym opakowaniu! a ja cały czas używałam do tych cieni pacynek z innych paletek klnąc w duchu, ze poskąpili nawet tego
u nas jest pacynka ukryta do cieni?

bo to w ori to nie cienie tylko zestaw do brwi...

w sumie to na katalogowym to widac https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1300537026

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 00:37   #2979
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Ołłł, to ja nie widziałam tego programu, gdzieś mi to umknęło A skoro zależy Tobie głównie na kuferku, to i tak się opłaca dobijać, bo pozostałe rzeczy jak sprzedasz nawet 10 zł za sztukę, to Ci się zwróci, a |Ty zostaniesz z kuferkiem

no szkoda ,że nie zauważyłaś no ale z tego co pamiętam dostałaś właśnie krem do stóp z kwasami AHA właśnie za ten program? tu jest cały jego opis http://www.pl.avon.com/REPSuite/news1a.page i klikasz WIĘCEJ PREZENTÓW

to dobiję te 30 zł tylko myślę co by tu zakupić, co klientki kupią później bo u nich to różnie bywa
Stary 2011-03-23, 00:41   #2980
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
no szkoda ,że nie zauważyłaś no ale z tego co pamiętam dostałaś właśnie krem do stóp z kwasami AHA właśnie za ten program? tu jest cały jego opis http://www.pl.avon.com/REPSuite/news1a.page i klikasz WIĘCEJ PREZENTÓW

to dobiję te 30 zł tylko myślę co by tu zakupić, co klientki kupią później bo u nich to różnie bywa
Hmm teraz tak kombinuję, że ja o tym programie nie wiedziałam i chyba nieświadomie go spełniłam Bo robiąc drugie zamówienie z tego katalogu przysłali mi krem, masło, tusz... ale kuferki dostałam w pierwszym zamówieniu bo zamawiałam dwa za zakup kosmetyków Anev za te 35 zł x 2, bo w sumie miałam Anev wtedy na 90 zł więc trochę niejasne to dla mnie I błyszczyka nie miałam
Stary 2011-03-23, 00:44   #2981
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Hmm teraz tak kombinuję, że ja o tym programie nie wiedziałam i chyba nieświadomie go spełniłam Bo robiąc drugie zamówienie z tego katalogu przysłali mi krem, masło, tusz... ale kuferki dostałam w pierwszym zamówieniu bo zamawiałam dwa za zakup kosmetyków Anev za te 35 zł x 2, bo w sumie miałam Anev wtedy na 90 zł więc trochę niejasne to dla mnie I błyszczyka nie miałam
Były 2 programy. Jeden dla klientek: kup za 35 zł z Anew i masz kuferek plus kremik za 19.90.
Drugi był dla konsultantek. Kup z Anew i Solutions z tam wybranych stron za 59, 120 albo 250 i wtedy odpowiednią ilość prezentów dawali, za każdy próg więcej.

Stary 2011-03-23, 01:15   #2982
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Ale mnie zatrzepało ze złości.

Pisałam kiedyś,że mam klientkę ,która kochała zapach TTA Gold. Wzięła teraz inne wody, ale ciągle wraca wspomnieniami do tamtej wody. Powiedziałam jej,że tej wody już nie ma i próbek tez nie.Widocznie nie do końca mi uwierzyła, bo poszła do krakowskiego COK-u i spytała czy woda Gold jest tam dostępna. A tam przemiła Pani udzieliła jej odpowiedzi,że owszem jest dostępna i do tego konsultantka może jej tą wodę sprzedać za 5,90, bo teraz jest na to taki program dla konsultantek. No i mam telefon ,że ta woda jest dostępna i ona za 5,90 ją chce. Słuchajcie, ręce mi opadły.
po pierwsze nie chodziło o wodę Rare Gold tylko Gold ,ale w COK_u im "wsio rawno" jak mówią nasi sąsiedzi zza wschodniej granicy, a po drugie po co takie informacje wyciekają do klientów.

Co mam teraz z nią zrobić, ona nie wie komu wierzyć. W głowie jej się nie mieści,że tam mogli udzielić jej złej informacji.
Powiedz jej że jak chce kupić perfumy za 5,90 to niech sama zapisze się do avonu Te perfumy są nagrodą za ciężką pracę konsultantki.
Stary 2011-03-23, 01:22   #2983
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
u nas jest pacynka ukryta do cieni?

bo to w ori to nie cienie tylko zestaw do brwi...

w sumie to na katalogowym to widac https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1300537026
ale te zdjęcie na katalogowym jakoś mi umknęło, ja je zamawiałam w demo te cienie, już doczytałam, że to z ori to nie cienie ale jak zobaczyłam na tej fotce z tego linku te opakowanie to coś mnie tknęło, że być może ta pacynka której rzekomo nie było- jest ukryta w pudełku tylko trza wysunąć! poleciałam szybko do swojej paletki, patrzę-no i oto jest!

---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

Cytat:

a moje pytanie było czy ten zestaw za 19,90 wliczy się w tej cenie katalogowej[19,90] do tego programu motywacyjnego czy jakos podzielą tą cenę (bo nafakturze za ten zestaw mam oddzielnie cenę kuferka a oddzielnie programu lift.okolice oczu)
ten kuferek i krem pod oczy za 19,90 wlicza się jako całość do tego programu

Stary 2011-03-23, 01:33   #2984
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:

dziękuję teraz myślę co zamówić jeszcze "na zapas" możę coś polecacie z Solutions z katalogu 4 z tych określonych stron?
Stary 2011-03-23, 01:42   #2985
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Mnie to nie śmieszy
Spokojnie, ja też nie mam żadnego Na razie wysłałam tylko swoje zamówienie...mam nadzieję że jakimś cudem załapię sie na ten rare goldzik Całe szczęście że Batycki mam już zaliczony

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Niebawem będzie w jakimś netto Uwielbiałam ten żel
Super Już nie mogę się doczekać

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2011-03-23 o 01:35
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 02:42   #2986
Dagusiac
Zakorzenienie

Dziewczyny czy tylko mi się wydaje czy te nowe cienie ze złotej serii Golden Splendor są niemalże identyczne jak Pink Sands? Zamówiłam, bo wydawało mi się, że to inne odcienie, a jedynie najjaśniejszy jest troszkę bardziej złoty a najciemniejszy mocno czarny. Poza tym to samo!
Chciałam Wam polecić (choć pewnie doskonale znacie) krem do rąk z serii AC Silicone Glove! Jest prześwietny, cudnie pachnie i pozostawia taką ochronną warstwę na dłoniach (ale nie tłustą!) dodatkowo doskonale nawilża. A cena w kat.5 zachęca
Tak zachwalacie ten samoopalacz, że chyba się skuszę.
No i narzekacie na zamówienia, ja od kat.02 mam bardzo kiepsko Klientka, która zazwyczaj dawała duże zamówienia zrezygnowała. Dawno nic nie zamówiła. Może się zraziła do jakiegoś produktu i nie chce się przyznać? Nie wiem w sumie jaki jest tego powód
Stary 2011-03-23, 06:28   #2987
alytjow
Zakorzenienie

GG do alytjow

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
Ja jestem
Ja też jestem w Avon Clubie i to na drugim poziomie
alytjow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 06:44   #2988
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Do mojej listy z k.7 dorzuciłam szminkę Uwodzicielskie Nawilżenia Nude Perfection, bo bardzo spodobał mi się jej opis w linku, który Hexanna wstawiła na wątku katalogowym. Przeszukałam jeszcze wątek, aby sprawdzić, czy ktoś miał ją na fotkach na ustach i znalazłam zdjęcie Sarunieczki - cudowna jest ta szminka - taka bardzo naturalna (przynajmniej ja tak widzę) Kilka dni temu Fakty w TVN prowadziła Anita Werner i ona miała pięknie pomalowane usta - nie dość, że ma dość pełne, to miała taki naturalny kolor pomadki, bardzo podobny do tego Nude Perfection Które z naszych szminek mają jeszcze taki fajny naturalny kolor?
Nude Perfection to super kolor na codzień,prawda? ja jestem fanką naturalnych kolorów szminek,zwracam uwagę głównie na te w których nazwie jest Nude lub Beige Jeszcze polecam szminkę UCR Sparkling Nude,jest barzo podobna,tylko ma drobinki błyszczące,są próbki więc można na próbę zobaczyć

Cytat:
Napisane przez Meitsa Pokaż wiadomość
Wreszcie udało mi się nadrobić wątek od piątku Zakochałam się w torebkach Abigail i Babette
Ja do tego stopnia polubiłam torbę Babette,że korci mnie wziąść drugi kolor też

Cytat:
Urocza jesteś

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
ależ mamy porządne konsultantki na forum
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 07:27   #2989
wrrxd
Rozeznanie

Napisałam do ejwonu, że w związku z długim oczekiwaniem na kolczyki Beatrice, proszę o przesłanie prezentu przeprosinowego dla klientki i zobaczcie co odpisali ( ile wysiłku ich to musiało kosztować ) :
Szanowna Konsultantko,

Dziękujemy, że zechciała Pani poświęcić swój czas i napisać do nas.
Zapewniamy, że podejmujemy działania, aby rozwiązać problem braków. Zdajemy
sobie sprawę, iż opóźnienie w dostawie produktów dla Pani Klientów mogło
wywołać niemiłe wrażenie. Gwarantujemy, że po uzupełnieniu stanów w magazynie,
zamówione wcześniej kosmetyki dołączymy automatycznie do Pani najbliższego
zamówienia. Cena dostarczonych produktów będzie zgodna z tą, która
obowiązywała w chwili ich zamawiania, oraz zostaną utrzymane wszystkie
wypracowane wówczas promocje i opusty.

Braki produktów niekosmetycznych są dla nas niezwykle trudne do uzupełnienia.
Ze względu na nieprzystosowanie naszej fabryki do produkcji artykułów
niekosmetycznych, zamawiane są one przez nas w innych fabrykach. Wtedy również
niedostępność może być dłuższa, ponieważ do czasu wyprodukowania dochodzi
jeszcze czas transportu.

Jeszcze raz gorąco przepraszamy i zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań,
aby poprawić jakość naszych usług i zwiększyć zadowolenie naszych Konsultantek
oraz Klientów.

Z pozdrowieniami,
XXXXX
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 07:52   #2990
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
Napisałam do ejwonu, że w związku z długim oczekiwaniem na kolczyki Beatrice, proszę o przesłanie prezentu przeprosinowego dla klientki i zobaczcie co odpisali ( ile wysiłku ich to musiało kosztować ) :
Szanowna Konsultantko,

Dziękujemy, że zechciała Pani poświęcić swój czas i napisać do nas.
Zapewniamy, że podejmujemy działania, aby rozwiązać problem braków. Zdajemy
sobie sprawę, iż opóźnienie w dostawie produktów dla Pani Klientów mogło
wywołać niemiłe wrażenie. Gwarantujemy, że po uzupełnieniu stanów w magazynie,
zamówione wcześniej kosmetyki dołączymy automatycznie do Pani najbliższego
zamówienia. Cena dostarczonych produktów będzie zgodna z tą, która
obowiązywała w chwili ich zamawiania, oraz zostaną utrzymane wszystkie
wypracowane wówczas promocje i opusty.

Braki produktów niekosmetycznych są dla nas niezwykle trudne do uzupełnienia.
Ze względu na nieprzystosowanie naszej fabryki do produkcji artykułów
niekosmetycznych, zamawiane są one przez nas w innych fabrykach. Wtedy również
niedostępność może być dłuższa, ponieważ do czasu wyprodukowania dochodzi
jeszcze czas transportu.

Jeszcze raz gorąco przepraszamy i zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań,
aby poprawić jakość naszych usług i zwiększyć zadowolenie naszych Konsultantek
oraz Klientów.

Z pozdrowieniami,
XXXXX
Obsługa Internetu
Avon Cosmetics Polska
a osoba odpisująca nie ma przypadkiem inicjałów AB? bo ona zawsze tak "wyczerpująco" odpowiada

ale o prezencie przeprosinowym nie wspomnieli

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:30   #2991
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
a wiecie moze czy te pozlacane charmy to tylko limitowana edycja czy jeszcze pozniej sie pojawia w innych katalogach? w 6 nie widze chyba, ze slabo szukam...

ani w kat.6, ani w kat.7 ich nie widać

ciekawe czy torebka i portfel Kristina będą dostępne w kat.8 ? bo w kat.7 nie widzę a kompletuję po raz nie wiem który moją "wish listę"

Cytat:

tylko co by tu jeszcze zamówić z tych stron hmm zrobiłam zapas pianek zielonych z Solutions i myślę , co jeszcze zamówić

dziękuję teraz myślę co zamówić jeszcze "na zapas" możę coś polecacie z Solutions z katalogu 4 z tych określonych stron?
zamów coś co wiesz, że sprzedasz -to co najczęściej Twoje klientki zamawiają

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-03-23 o 08:33
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:43   #2992
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
zamów coś co wiesz, że sprzedasz -to co najczęściej Twoje klientki zamawiają
ja też, jak mam ciekway program motywacyjny, to aby go wpełnić biorę to co na pewno zejdzie wśród klientek
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:48   #2993
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alytjow Pokaż wiadomość
a dostałaś już zestaw próbek?? bo zastanawiam się jaki będzie w tym roku skład, oby było więcej nowości niż w zeszłorocznej edycji
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:48   #2994
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Cytat:

Cena kuferka z programem liftingującym wlicza się do tego motywacyjnego. Bynajmniej mnie się wliczyło
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 09:04   #2995
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycja11 Pokaż wiadomość
Kurcze może też tak zadziałam

Jest może któraś z was w Avon Club??
ja tez jestem

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
ale te zdjęcie na katalogowym jakoś mi umknęło, ja je zamawiałam w demo te cienie, już doczytałam, że to z ori to nie cienie ale jak zobaczyłam na tej fotce z tego linku te opakowanie to coś mnie tknęło, że być może ta pacynka której rzekomo nie było- jest ukryta w pudełku tylko trza wysunąć! poleciałam szybko do swojej paletki, patrzę-no i oto jest!

---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

ale mi poprawilas chumor z rana ja bym nawet nie pomyslala ze ktos moze nie zauwazyc tej otwieranej szufladki
Stary 2011-03-23, 09:05   #2996
szczesliwa19
Raczkowanie

GG do szczesliwa19

Cytat:
a dostałaś już zestaw próbek?? bo zastanawiam się jaki będzie w tym roku skład, oby było więcej nowości niż w zeszłorocznej edycji
Ja już dostałam, jest zdecydowanie ciekawszy niż w ubiegłym roku. Prześlę Ci PW
szczesliwa19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 09:12   #2997
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
a to byl jakis okreslony sklad???? bo ja mialam wrazenie ze jak ktos mi to pakowal to po prostu podsunal karton i reka ile siegnal probek takim jakby ''zamachem'' tyle bylo wrzuconych mialam mnostwo takich samych tzn mialam z 10 pakietow(czyli 10razy po 5szt probki) for away 10 in bloom 10 patryk d. 5 bondow 5 essence i tylko na szt to z 10szt szminki i 5szt podkladu i 5 szt kremow bylam troche zawiedziona tym zestawem myslalam ze oni tam naprawde sie postaraja i daja np z kazdego produktu po 2szt probek wkoncu byla to nagroda i takie cos byloby zadowalajace wiadomo ze nigdy sie wszystkich nie kupi a tak bym miala

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
Cena kuferka z programem liftingującym wlicza się do tego motywacyjnego. Bynajmniej mnie się wliczyło
mi sie tez wliczyl

Edytowane przez in bloom
Czas edycji: 2011-03-23 o 09:16
in bloom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 09:14   #2998
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
zresztą tak jak patrzę w k4 to na zdjęciu w naszym katalogu też jest pokazana ta szufladka wysunięta

Stary 2011-03-23, 09:15   #2999
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa19 Pokaż wiadomość
a mozesz mi tez wyslac???? jak napisalam wyzej ja dostalam przypadkowe ale jesli jest jakis okreslony sklad to w tym roku bede sie go ''domagac'' a ja swoj dostane mysle gdzies tak za dwa kat bo jeszcze mi pare zl do tego drugiego poziomu brakuje
Stary 2011-03-23, 09:18   #3000
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

Ja też się pochwalę, że jestem w AC A tak gdzieś na katalog 7/2011 planuję wleźć na drugi poziom

Cytat:
Napisane przez szczesliwa19 Pokaż wiadomość
a czy ja też mogłabym prosić?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości