|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
![]() też mam jasną karnację , a po innych opalaczach miałam podobnie jak Ty , więc może spróbuję z tym chodziło mi o to czy do tej kwoty 250 zł za łączne zakupy anew i solutions policzą mi w tym te 19,90 (za kuferek czy oddzielnie cenę za program ) Bo trzeba bylo zamowic anew i solutions a kuferek to nie jest z Anew ![]() ![]() mam nadzieję że nie namieszałam i wiecie o co mi Kaman
|
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nadrabiam Was pomału bom chora jak nie pamiętam kiedy ostatnio, tak mnie rozłożyło. A tu 12 str a dopiero co byłam na bieżąco
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pamiętam który to był katalog, chyba 4
|
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie udało mi się nadrobić wątek od piątku
Zakochałam się w torebkach Abigail i Babette W ogóle odkąd jestem w Avonie jest zachwycona moja wiedzą zdobytą dzięki wam, i że potrafię jej tak dobrze doradzić.Jak na razie kat. 4 był u mnie najgorszym. Oprócz mnie i mamy zamówienie składała tylko jedna klientka Z 5ki muszę dopiero odebrać katalogi i je rozdać, ale już wiem, że zamawiam sobię torbę Melisse i Jennę oraz biżu Kerrię dla mnie i mojej mamy Może uda mi się jakieś perfumy sprzedać nowej klientce bo lubi kategorie orientalne, więc przyniosę jej wszystkie perfumy i próbki jakie mam. Zależało mi na prezentach z programu motywacyjnego, ale że sama nie miałam zamiaru robić zapasów za ok. 60zł to wolę kupić tusz i krem z 5ki bo mają niskie ceny ![]() Jestem zawiedziona peelingiem tajski kwiat lotosu, w ogóle nie ściera, grrr. Dosłali mi już brakujący mus do ciała tajski kwiat lotosu, a naszyjników Slip Into nadal nie ma. Będę pisała o prezent przeprosinowy dla klienta, ale taki, za który nie będę się wstydzić...
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-03-23 o 00:17 |
|
|
|
#2975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chodzi mi o to http://www.pl.avon.com/REPSuite/news_tr7.page łącznie na zakupy anew i solutions wydałam ok 220 zł i brakuje mi 30 zł (jeszcze cos z anew/ solutions z okreslonych stron) by otrzymać wszystkie prezenty a moje pytanie było czy ten zestaw za 19,90 wliczy się w tej cenie katalogowej[19,90] do tego programu motywacyjnego czy jakos podzielą tą cenę (bo nafakturze za ten zestaw mam oddzielnie cenę kuferka a oddzielnie programu lift.okolice oczu)
|
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo to w ori to nie cienie tylko zestaw do brwi... w sumie to na katalogowym to widac https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1300537026 |
|
|
|
|
#2979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no szkoda ,że nie zauważyłaś tu jest cały jego opis http://www.pl.avon.com/REPSuite/news1a.page i klikasz WIĘCEJ PREZENTÓW to dobiję te 30 zł bo u nich to różnie bywa
|
|
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo robiąc drugie zamówienie z tego katalogu przysłali mi krem, masło, tusz... ale kuferki dostałam w pierwszym zamówieniu bo zamawiałam dwa za zakup kosmetyków Anev za te 35 zł x 2, bo w sumie miałam Anev wtedy na 90 zł więc trochę niejasne to dla mnie I błyszczyka nie miałam |
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Drugi był dla konsultantek. Kup z Anew i Solutions z tam wybranych stron za 59, 120 albo 250 i wtedy odpowiednią ilość prezentów dawali, za każdy próg więcej. |
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te perfumy są nagrodą za ciężką pracę konsultantki.
|
|
#2983 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Cytat:
|
|
#2984 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie, ja też nie mam żadnego
Całe szczęście że Batycki mam już zaliczony ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Super Już nie mogę się doczekać
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2011-03-23 o 01:35 |
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy tylko mi się wydaje czy te nowe cienie ze złotej serii Golden Splendor są niemalże identyczne jak Pink Sands? Zamówiłam, bo wydawało mi się, że to inne odcienie, a jedynie najjaśniejszy jest troszkę bardziej złoty a najciemniejszy mocno czarny. Poza tym to samo!
Chciałam Wam polecić (choć pewnie doskonale znacie) krem do rąk z serii AC Silicone Glove! Jest prześwietny, cudnie pachnie i pozostawia taką ochronną warstwę na dłoniach (ale nie tłustą!) dodatkowo doskonale nawilża. A cena w kat.5 zachęca Tak zachwalacie ten samoopalacz, że chyba się skuszę. No i narzekacie na zamówienia, ja od kat.02 mam bardzo kiepsko Klientka, która zazwyczaj dawała duże zamówienia zrezygnowała. Dawno nic nie zamówiła. Może się zraziła do jakiegoś produktu i nie chce się przyznać? Nie wiem w sumie jaki jest tego powód
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2988 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Jeszcze polecam szminkę UCR Sparkling Nude,jest barzo podobna,tylko ma drobinki błyszczące,są próbki więc można na próbę zobaczyćCytat:
![]() Cytat:
ależ mamy porządne konsultantki na forum |
|||
|
|
|
#2989 |
|
Rozeznanie
|
Napisałam do ejwonu, że w związku z długim oczekiwaniem na kolczyki Beatrice, proszę o przesłanie prezentu przeprosinowego dla klientki i zobaczcie co odpisali ( ile wysiłku ich to musiało kosztować ) :
Szanowna Konsultantko, Dziękujemy, że zechciała Pani poświęcić swój czas i napisać do nas. Zapewniamy, że podejmujemy działania, aby rozwiązać problem braków. Zdajemy sobie sprawę, iż opóźnienie w dostawie produktów dla Pani Klientów mogło wywołać niemiłe wrażenie. Gwarantujemy, że po uzupełnieniu stanów w magazynie, zamówione wcześniej kosmetyki dołączymy automatycznie do Pani najbliższego zamówienia. Cena dostarczonych produktów będzie zgodna z tą, która obowiązywała w chwili ich zamawiania, oraz zostaną utrzymane wszystkie wypracowane wówczas promocje i opusty. Braki produktów niekosmetycznych są dla nas niezwykle trudne do uzupełnienia. Ze względu na nieprzystosowanie naszej fabryki do produkcji artykułów niekosmetycznych, zamawiane są one przez nas w innych fabrykach. Wtedy również niedostępność może być dłuższa, ponieważ do czasu wyprodukowania dochodzi jeszcze czas transportu. Jeszcze raz gorąco przepraszamy i zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby poprawić jakość naszych usług i zwiększyć zadowolenie naszych Konsultantek oraz Klientów. Z pozdrowieniami, XXXXX Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska |
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale o prezencie przeprosinowym nie wspomnieli
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ani w kat.6, ani w kat.7 ich nie widać ciekawe czy torebka i portfel Kristina będą dostępne w kat.8 ? bo w kat.7 nie widzę a kompletuję po raz nie wiem który moją "wish listę" zamów coś co wiesz, że sprzedasz -to co najczęściej Twoje klientki zamawiają Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-03-23 o 08:33 |
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zadomowienie
|
ja tez jestem
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
|
|
#2996 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi sie tez wliczyl
Edytowane przez in bloom Czas edycji: 2011-03-23 o 09:16 |
|
|
|
|
#2998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3000 | |
|
Raczkowanie
|
Ja też się pochwalę, że jestem w AC
A tak gdzieś na katalog 7/2011 planuję wleźć na drugi poziom ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

i wiecie o co mi Kaman 

Z 5ki muszę dopiero odebrać katalogi i je rozdać, ale już wiem, że zamawiam sobię torbę Melisse i Jennę oraz biżu Kerrię dla mnie i mojej mamy 

Te perfumy są nagrodą za ciężką pracę konsultantki.