|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Hej,
Składałam zamówienie telefonicznie u konsultanta.. tylko nie spytał mnie o numer personalny ani adres dostawy nic.. ? teraz do mnie doszło, że jedynie prosił o numery produktów.. mam znów dzwonić podać numer ? bo zgłupiałam
|
|
#3002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3003 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
A co do Perceive Dew, zamówiłam sobie próbki, żeby się "przyjrzeć" zapachowi i dalej utrzymuję, ze jest w nim nuta z Sunny Skies. I nie jest on bardzo trwały. (mowa o skórze, nie o ubraniach )
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-03-23 o 09:32 |
||
|
|
|
#3004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nic zobaczymy co to będzie
|
|
#3005 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Racja, numer personalny został już zweryfikowany automatycznie. Dziwne tylko, że nie zapytał o adres dostawy, przecież mógł się zmienić.
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Zamiast rozsyłać na priv lepiej zamiescic tutaj...myślę że więcej zainteresowanych się znajdzie...to taka moja mała sugestia...
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Liderka mi odpisała odnośnie tego "prawa" do korzystania z logo avonu... otóż odpisała mi to :
WITAM NASZE KONSULTANTKI MOGĄ TYLKO SAMĄ NAZWĘ AVON I NIC WIĘCEJ, MOŻNA PISAĆ DO FIRMY PROŚBĘ O ZGODĘ., ALE NIE OBIECUJĘ ,ŻE WYRAŻĄ ZGODĘ. POZDRAWIAM. Czyli tak jak myślałam...
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3009 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
. Pisz jeszcze raz.
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Dziewczyny też tu nie raz dzwoniły z jedną rzeczą ponownie... Nie wiem, co szkodzi zaryzykować?
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- zaraz składam zamówienie z k5, nie czekam na ios, bo jutro i w piątek nie ma u mnie prądu od 9 do 16, nie wiem jak wytrzymam tyle czasu bez naszego forum |
|
|
|
|
#3013 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, czy możecie powiedzieć coś na temat korektora zmarszczek wokół oczy (jest teraz w netto)? nie mogę znaleźć opinii w necie a moja mama jest nim zainteresowana
|
#3014 |
|
szeryfcio
|
nie zrażaj się
Już była wczoraj o nim opinia - na nie.
|
#3015 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=sheryl; Już była wczoraj o nim opinia - na nie.[/QUOTE]
aha, to przepraszam, nie zauważyłam
|
#3016 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem i już mi tylko odrobinkę brakuje do następnego poziomu. Cytat:
Cytat:
Pytanie do liderek: Czy pakiet do mianowania konsultantek ten za 3,00 zł może zamowic konsultantka czy tylko lider? Czy są jakieś ograniczenia?
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2011-03-23 o 11:24 |
||
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3018 |
|
Rozeznanie
|
witam. Dziewczyny mam pytanie, w ofercie demo jest woda toaletowa Love To The Fullest i tam pisze,że cena w kat 5 to 80zł. Nie widzę tej wody w 5 ... Kiedy będzie ona dostępna w katalogu?
Co do dawania gratisów, też mam zamiar dokładać jakieś próbki lub coś większego przy większym zamówieniu,ale chcę to dopisywać w książce zamówień,żeby klientki nie miały wątpliwości,że to nie była pomyłka
|
|
|
|
#3019 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie ma problemu, zamieszczę tu - pomyślałam sobie tylko, że może to trochę zasmiecić wątek i utrudnić przeszukiwanie wątku, ale oki ![]() zapachy * PATRICK DEMPSEY UNSCRIPTED * PATRICK DEMPSEY 2 * PATRICK DEMPSEY LEGACY * URBAN EDGE * HERVE LEGER HOMME * TRUE FORCE * CHRISTIAN LACROIX ABSYNTHE * BLACK SUEDE LEATHER * BOND GIRL 007 * IN BLOOM * OUTSPOKEN BY FERGIE * PUR BLANCA * FAR AWAY * PERCEIVE anew *REJUVENATE - kr. na dzień, pod oczy, na noc i kuracja * PLATINUM - serum * ULTIMATE - serum, k. na noc, na dzień * CLINICAL - serum derma -full, thermafirm, serum, kr.modelujący owal twarzy solutions (podwójna próbka) - pomarańczowy, czerwony, niebieski, fioletowy SSS signature silk podkłady * W PŁYNIE "IDEALNY KOLOR' - natural beige, medium beige * ROZŚ.-ANTYSTRESOWY - ivory, nude, almond, cream, warmest beige * IDEALNIE TRWAŁY PODKŁAD - natural beige, nude, shell ANEW PODKŁAD P/ZMARSZCZKOWY - natural beige, shell i były jeszcze jakieś próbeczki próbek, ale tego już sobie nie odnotowałam. Ten zestaw mi się bardziej podoba od ubiegłorocznego, w tamtym było wiele próbek wycofanych już zapachów, a ten jest na bieżąco i nawet nowości się trafiły |
||||
|
|
|
#3020 | |
|
Wtajemniczenie
|
szczesliwa19
Dzięki , jak tylu osobom taka informacja jest przydatna to nie zaśmiecasz, spoko. ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
|
|
#3021 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3023 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
właśnie u mnie za każdym razem zamawiają co innego raczej nie kupują z Anew i solutions ciągle tych samych rzeczy próbują nowe
|
||
|
|
|
#3024 |
|
Raczkowanie
|
mam problem;/ pomyliłam się i wpłaciłam o 3,19zł za mało na avon, ale już wczoraj dopłaciłam, niestety jeszcze nie zaksięgowali mojego przelewu. Dziś jest ostatni termin składania zamówień z K4 myslicie że jak złoże zamówienie dziś i mi go wstrzymają a jutro otrzymają te 3,19zł na konto to jak zadzwonie to wznowią mi zamówienie normalnie czy z racji tej że minął termin K4 już tego nie zrobią?
|
|
|
|
#3025 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podobno zamówienia z zaległą płatnością do 20,00 zł puszczają. Ale piszę to co inne dziewczyny pisały, bo sama nie miałam tego typu problemów. a jeśli masz dzwonić to lepiej dzwoń dzisiaj i wyjaśnij wcześniej, bo jutro może być za późno.
|
|
#3027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3028 |
|
Wtajemniczenie
|
KOLEJNA WIADOMOSC O MATOWYCH LAKIERACH: Niedostępność matowych lakierów do paznokci z Katalogu 05/2011 Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie, Informujemy, że Nowość z Katalogu 05/2011- Matowe lakiery do paznokci nie będą dostępne w sprzedaży. Prosimy ich nie zamawiać. |
|
|
|
#3029 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, którą szminkę bardziej polecacie Potęga koloru - never so nude czy Uwodzicielskie nawilżenie nude perfection?
|
|
|
|
#3030 |
|
Rozeznanie
|
Zamawiałam w kat.4 charmy z oferty urodzinowej - perełkę i gwiazdkę a przysłali mi perełkę i perfumki
. Na fakturze mam perełkę i coś takiego Charm President Club Piszą w AM ,że charmy urodzinowe dostępne tylko w danym katalogu to znaczy, że gwiazdki juz nie będzie można zamówić. Chyba sie pomylili i wrzucili mi do paczki co innego . Jak myślicie dzwonic do nich z pretensjami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

)

. Na fakturze mam perełkę i coś takiego Charm President Club