|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. |
|
1 | 1,61% |
| Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. |
|
2 | 3,23% |
| Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. |
|
1 | 1,61% |
| Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. |
|
0 | 0% |
| Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. |
|
0 | 0% |
| Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. |
|
0 | 0% |
| Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 |
|
19 | 30,65% |
| Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! |
|
6 | 9,68% |
| Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! |
|
1 | 1,61% |
| Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. |
|
4 | 6,45% |
| Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
28 | 45,16% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!
Cytat:
nie martw sie
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Wtajemniczenie
|
zgodnie z obietnica wrzucam fotki mieszkania po remoncie, tam gdzie w sypialni stoi fotel bedzie stac lozeczko mlodego
helena niestety zalapala sie na fotke wraz z ulubiona sciera ![]() w kolejnym poscie wrzuce dla przykladu kilka sprzed remontu, wieje groza jak je ogladam |
|
|
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
i foty przed brrrrrrrrrrr
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mieszkanko super urzadzone
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co tez wczoraj mialam dziwne skurcze ze 4 w ciagu dni, po dwa w krotkim odstepie czasu, takie jak na okres, ale trzymalo ze 3 minuty to najmniej.
|
#1806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tata zawsze nade mna czuwał wiec moze i tym razem tak bedzie...Cytat:
różnica faktycznie kolosalna łazienka przeszłą taką metamorfozę, ze szok:P powiedz mi szybko co to za kolor mebli i co to za farba na ścianie ten fiolet. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1300870222
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pyta Kropa, co przyszła na przeszpiegi.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2011-03-23 o 10:06 |
|
|
|
|
#1808 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jadę taką maszynką do włosów; co prawda nie jest idealnie na zero ale mi to odpowiada i lepszego sposobu nie znalazłam. Za to bikini woskiem ![]() Cytat:
Ja myślę że nad Tobą czuwa ![]() fajny wózek i łóżeczko
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
A przy okazji pozdrowienia i uściski dla wszystkich mam majowo-czerwcowych 2011 śle mama majowo-czerwcowa 2010.
![]() |
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Nadrobiłam Was, ale bardzo niedokładnie, wybaczcie ![]() Ddaaiissy, pokażę Ci fotki sypialni, ale może jak już kącik Hanki będzie urządzony, na razie jest w nim tylko łóżeczko z materacem i mały miś ![]() Kiaro, kociaki urocze! Widać, że kochane, rozpieszczone, najedzone i szczęśliwe )) Musicie być wspaniałą rodzinką Moria, dobrze, że jesteś stanowcza. Lepiej reklamować teraz, niż za pół roku, bo np. na spacerze się coś zrobi! Fotelik masz, więc jak coś to macie jak wrócić ze szpitala, najwyżej ze spacerem poczekacie Ale masakra z tym wózkiem, a bardziej z Dino. Jeśli będziemy zamawiać, to nie tam ![]() Grazin, no Twój TŻ chyba na swój sposób przeżywa ciążę A może On jakieś stresy przeżywa i odsypia? ![]() Widzę, że im bliżej porodu, tym więcej mamy dolegliwości. Witam w klubie. Źle mi się śpi, siusiam równo co 2 h w nocy, Haneczka się rozpycha Wczoraj cały dzień poza domem odczuwam dziś w plecach Zwiedziłam wczoraj mój szpital. Jestem zadowolona ze szpitala no i bardzo mnie podnosi na duchu ta moja prowadząca ciążę. Wszystko mi pokazała, powiedziała co i jak, mam się niczego nie obawiać. Jestem pełna dobrych myśli Idę kończyć kawę i składam ławę, przyszła dziś, a ja ze składaniem do potem nie wytrzymam, sama złożę TERAZ!
|
|
|
|
#1811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama wszystko wymyślałaś? Cytat:
Kropuś ![]() ps. Twoje dziecko będzie dokładnie rok starsze od mojego Z którego jest Twój synuś?Mary, Ty to jesteś następna po Grazin Bob Budowniczy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2011-03-23 o 10:08 |
||
|
|
|
#1812 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież to nie jest duże odchylenie od normy. Podejrzewam, że gdyby było coś nie tak, to lekarz by się tym zainteresował... Jak dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Mam nadzieję, że dotrą maksymalnie w piątek (tu powinnam tupnąć nóżką ). Ale oprócz insuliny (podejrzewam, że wprowadzono) kotek ma zaleconą dietę? Ile ma glukozy na czczo? Co do tego budyniu - nie czarujmy się, ale taki 'bezcukrowy' też ma w składzie węglowodany . Ja po kisielu 'bez cukru' cukier po 1 godz. miałam 178 mg ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawe, czy jakby ktoś podwędził fotelik to ten pan czy firma kurierska, w której pracuje, pokryliby stratę ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli znajdę... Właśnie też zobaczyłam, że oba majowe... He he ale fajnie... Ja miałam termin na 18 maja. I też synek. ![]() Urodził się 16 maja.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2011-03-23 o 10:09 |
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj musiałam mu lecieć po pączka, ale koniecznie z różą! bo miał zachciankę;P poszłam do osiedlowego sklepiku i mowie kolezance co tam sprzedaje "macie jakies pączki z różą" ona "juz nie ma" ja"kurrrde to szkoda" ona "taką masz zachciankę?" ja" nie ja tylko mój chłop ![]() poza tym hahahahha padniecie ale moj tż od trzech dni bierze ze mną witaminy ciążowe prenalen hahaha bo sie witaminy ogolne skonczyły i stwierdził że bedzie sobie te brał nic mu po tym nie bedzie?? mam nadzieje ze mu czyczki po tym nie urosną!:P mary powodzenia z lawą! dasz rade, jak ja dałam z komodą:P tylko sobie nie zrób takie kuku jak ja z szufladą
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny
![]() tak, generalnie sama wymyslalam, kuchnie zrobie jak przyjada meble. grazin chodzi o kolor naroznika? nie mam pojecia co to za kolory ![]() a sciany to dwa rozne bo to nad naroznikiem to stiuk czy cos, i jak sie to podswietlu(sa lampki nad tym, ) t sie swieci jak szklo, a reszta sciany nie wiem, chyba sliwa ze sniezki jak bede w piwnicy to lookne
|
|
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie to tak na prawdę jeszcze nie wiadomo co będzie
Raz była dziewczynka, raz chłopiec a w większości się tak ustawiał że nie było widać ![]() Cytat:
|
|
#1817 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Kropko, dzięki i witaj!
ja chyba zajrzę na Wasze poprzednie wątki, bo Wy skarbnica wiedzy! ![]() MoniaK, no i w dodatku niecierpliwy Bob Budowniczy! [tylko, że tutaj mam raptem 4 nogi do przykręcenia:P]Grazin, no Biedulek jaki! :P Widać, że przeżywa
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten siuk jest dswietny ![]() moge z wami zamieszkac??
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszko_Pe, no super chata! Urzekła mnie łazienka, a szczególnie tron, super kształt
))
|
|
|
|
#1821 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W żadnym wypadku Twój Tata nie chce Ciebie zabrać do siebie... Cytat:
![]() Wózek jaki fajny wyczesałaś! A falbanki od prześcieradełka urocze Cytat:
![]() No i widzę, że tylko ja jakaś przewrażliwiona na punkcie ochraniaczy do łóżeczka... Aga_Pe, no zmiana kolosalna! Bardzo ładne kolory ścian A największe wrażenie zrobił na mnie kanciasty sedes
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2011-03-23 o 10:20 |
|||
|
|
|
#1822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do końca jeszcze pewnie sprawdzisz z raz albo dwa? Fotki urocze. Brzuś słodki. A buzi na usg to zazdraszczam, mój tylko jajka pokazywał. Od 14go tyg. widziałam, że chłopak. Dziękuję. Cytat:
Ot taki etap w życiu. Ale miło to przerobić po swojemu, od nowa... ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zaczne wam opowiadac czesciej historie ciazy mojego tz bo on mnie czasen zadziwia haha co do reklamy CALZEDONII to wczoraj leciała jak mu robiłam kolacje i mnie woła "chodz chodz szybko" ja mu wołam ze widziałąm, przychodze po reklamie a ten... świeczki w oczach ![]() jest słodziak z niego co nie zmienia faktu ze czasami mam mu ochote nakopac w cztery litery.
|
|
#1824 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1825 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Cytat:
czasem boli, dosc czesto mnie boli wlasnie jak na @ Cytat:
![]() a ja w nocy co godzine do wc biodra bolaly tragicznie rece cierply spojenie lonowe znow sie odezwalo a dzisiaj sie czuje jak wieloryb ledwo chodze a ustac na nogach to dla mnie katorga w pasie uwaga 110 cm brzuch lkezy na kolanach jak siedze ![]() aha, a snilo mi sie, ze wygralam 60 tysiecy w totka a dzisiaj ponoc kumulacja lece wyslac pozniej Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-03-23 o 10:37 |
||
|
|
|
#1826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na każdej wizycie karzę ginowi podglądać ![]() Cytat:
|
|
#1827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
grazin wbijaj sie smialo! mieszkam 90% sama z mlodym takze towarzystwo mile widziane![]() ![]() a ten braz to hmm biala czekolada chyba no i ![]() za docenienie mojego kwadratowego kibelka!wcz zostawilam antybiotyk u rodzicow, musze sie zbierac po niego, do poazniej laseczki
|
|
|
|
|
#1828 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
A zapomniałabym ![]() Moria, Camomile dziś zaczynamy 35 tydzień ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
widzę, że dzisiaj większość w jakimś wisielczym nastroju... ja się nie wyspałam....wstałam po 9 :/ chodzę i ziewam...nie wiem za co mam się brać... najchętniej poszłabym i dospała aga_pe zakochałam sie w Twym salonie daisyy bierz zwolnionko szybciutko i odpoczywaj ![]() Grazin ![]() violisia gratuluje zakupów ![]() spice1985 gratuluje udanej wizyty ![]() Moria no widzę, że serwis gwarancyjny sprawdził się rewelacyjnie w pracy zajmowałam się między innymi reklamacjami i wiem jakie cyrki przy tym zawsze odchodzą....nie daj się i bądź stanowcza serwisy lubią z ludzi idiotów robić![]() kiara ale kotki śliczne enchantress dobrze, że tacie udało się załatwic lekarza dla Ciebie i dobrze, że masz takich pomocnych rodziców...to SKARB ![]() a mogę się spytać z czego maturkę będziesz pisała?? bo wiem, że teraz jest j.obcy, j.polski, i matma....i jakiś czwarty tez jest obowiązkowo przedmiot?? ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
no poważnie to brzmi,nie powiem GRATULUJĘ
|
|
#1830 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
fajne zakupy! Cytat:
GratulacjeCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

nie martw sie

Fotelik masz, więc jak coś to macie jak wrócić ze szpitala, najwyżej ze spacerem poczekacie
Tak więc w godzinę po otrzymaniu wózia, złożyłam drugą reklamację
Teraz zaznaczyłam, że chcę wymiany stelaża a nie naprawy, mam nadzieję, że się szybko z tym uwiną, bo dziś mija dokładnie drugi miesiąc od złożenia zamówienia na ten wózek a ja ciągle w polu. Oby przed porodem stał już cały i zdrowy w domu 

no poważnie to brzmi,nie powiem