|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
|
|
|
|
#512 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#513 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i świetnie wyglądasz jużCytat:
ja mam w swoim najlepszego przyjaciela, kłócimy się często, ale o pierdoły, i zwykle max 10 min ze sobą nie rozmawiamy:P i tak strasznie za nim tęsknię, jak go nie ma, że to aż nienormalne po 3 latach związku, haha![]() Cytat:
![]() wcinam moją delicję i do tego kawa
|
|
|
#514 |
|
Rozeznanie
|
popolka
teraz juz chyba III faza??
w drodze do idealnej wagi z Dukanem po raz pierwszy.... 89.3kg .....78,4kg.............. .........> 65kg do dzisiaj P The best way to loose weight is to close your mouth...or.....WATCH your food - just watch it, DON'T EAT it ! |
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
hello
wiecie jak mi brakuje ważenia? jak mogłam to się nie ważyłam a teraz z tęsknotą patrzę na wagę ![]() Justyna jeśli chodzi o prąd to nie pamiętam ale doskonale pamiętam rachunek za gaz 2200 zł za 4 miechy Dziewczyny gdzie Wy kupujecie mleko odtłuszczone w proszku ![]() szukam i szukam i nigdzie nie ma ![]() Popolka WOW Nadia ja uważam, że to normalne co do tej niewidzialności, ja też się czasami tak czuję ale ja jestem z Wami krótko to raz a dwa to poprostu jest nas tutaj bardzo dużo i często jest tak, że trudno każdej coś odpisać
|
#516 |
|
Rozeznanie
|
No i sie doczekałam...zwlekałam z wizyta u dentysty a teraz umieram od godziny boli mnie tak zab ze nie umiem wytrzymac!
A za 2h musze isc do pracy - to jakas masakra jest! Wzielam jakies prochy ale narazie czekam na ich dzialanie ![]() ![]() ![]()
|
|
#517 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej Kochane moje dukaneczki!
Nie było mnie tu dzień czy dwa i baaardzo się za Wami wszystkimi stęskniłam ![]() Kochane, jestem szczęśliwa, bo wczoraj pokochałam moją patelnię z Ikei za całe 7zł! Usmażyłam na niej placek dukanowski + hamburgerki! Wszystko wyszło pyszne! Nie dodałam ani krztyny oleju, nic mi nie przywierało i pięknie się zrumieniło! Dziś planuję placuszki z kalafiora z mięskiem mielonym ![]() A teraz mam dla Was dwa pytania. Mój mąż jak wiecie był ze mną na diecie, a raczej na "półdukanie" jak napisała ostatnio jedna z Was Schudł 9 kilo.Wczoraj oświadczył, że nie może już bez pieczywa, mięso mu obrzydło (a ryb nie nawidzi) i kończy z dietą. Nie chce jednak iść na IIIfazę. Tłumaczę mu, że to faza najważniejsza i inaczej będzie efekt jo-jo. Czy mógł zastosować jakieś alternatywne rozwiązanie?? Poradźcie coś ![]() Druga rzecz, to to, że ostatnio na plecach zrobiły mu się dziwne plamki. Takie małe skupisko, które się nieco powiększyło. Są to jakby krostki, wyraźnie twardawe, ale nie widać tam żadnej ropnej wydzieliny. Mówi, że swędzą go jak je dotyka. Myszki moje, czy to może być jakaś reakcja alergiczna na białko?? Czy może mieć to w ogóle związek z dukanem?? Proszę Was o pomoc. ![]() PS. Pwieczorkiem prześledzę wszystkie zaległe posty i będę chwalić Wasze spadeczki Buziaczki!
|
#518 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
lasencja! nie dziwie sie ze TŻ mówi zeby III faza...Cytat:
Cytat:
![]() nakrzyczałam dla porządku to teraz |
|||
|
|
|
#519 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niech robi półIIIfazę np. więćej uczt. a reszta tak jak normalna III faza, tam już jest mało wyrzeczeń.a chrostki mogą być skazą białkową, ale lepiej spytać kogoś kto lepiej się zna na temacie:P
|
|
|
#520 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze ze zdarzylam przed bolem zjesc jeszcze obiadek hehe Zrobilam kuraka a'la gyros a do tego sosik czosnkowy mmm pyszne bylo, nawet moja mala sie zachywycala i wrypala dosyc sporo![]() a do pracy zrobilam sobie jaja na twardo wezme tez serek homo z pieprzem ziolowym i moze ze 2 ogorki korniszone ale nie wiem czy dam rade zjesc cokolowiek. W kazdym badz razie jakby jednak sie dalo to bede zabezpieczona heheaa jutro znowu warzywka :PKurcze Kochane ubolewam ze nie moge spedzac z Wami juz tyle czasu jak kiedys, w ogole na nic nie mam czasu no ale cos za cos ...Dzisiaj sie juz z Wami zegnam bo za 1 h wychodze do pracy...i wroce pewnie kolo 00.00 ;/ Pozdrawiam i Zycze milego dnia - muaaaaa cmokasy
Edytowane przez Nadiia24 Czas edycji: 2011-03-23 o 12:52 |
|
|
|
|
#521 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zastępują troszkę... ![]() Cytat:
I jaka figurka...MRRrrr Cytat:
![]() A co do krostek,to moze skaza białkowa? Lepiej pokazać to lekarzowi. |
|||
|
|
|
#522 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() podbudowałyście moją samoocenę na III przechodzę w święta wymyśliłam sobie że pierwszą ucztę zjem w Wielkanoc
|
|
|
|
|
#523 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Śliczną figurkę już wypracowałaś!!! Zamierzasz już na III przejść czy ciągniesz jeszcze II?
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
No pierwszy dzień nikogo nie miałam w salonie
![]() Wczoraj natomiast trafił mi się manicure z malowaniem- okazało się że babeczka też dukanka 15kg schudla![]() Później miałam henne brwi i rzęs, później uzupełnienie bardzo wymagającej pani, później znów henna z regulacją... niby nic ale ruch był jakis Natomiast dziś znów się wynudziłam bo miałam tylko 1 klientkę na henne czyli zarobiłam jakieś 5 zł A i wczoraj dostałam nawet napiwek, łącznie 10 zł ![]() O rety ty chudzinko!
|
#525 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś wreszcie dotarły do mnie rolki, będę śmigać wieczorkami, bo moja kondycja chyba prawie nie istnieje ![]() Jak ładniutko dziś za okienkiem, ale fakt takie "śpiące" dni to i mnie łąpią a co do tych bezsennych nocy to myślałam, że to tylko ja tak mam, ale ciesze się że nie jestem sama w tym temacie, myślicie, że to przez te pełnie księżyca??? Od paru dni dłuuuugo rzucam się z boku na bok i spać nie mogę, a w dzień całkowite wyczerpanie...
|
|
#526 |
|
Rozeznanie
|
popolka, wyglądasz obłędnie!!!!
![]() ![]() klask i:Dziewczyny, dziękuję Wam za tyle słów wsparcia, oczywiście nie dopuszczę do zaprzepaszczenia tego co osiągnęłam, oj co to to nie Czuję się okropnie, ale z drugiej strony mam nadzieję, że moje chcice na wszystko co niedukanowe się skończą i znów będę bez problemu Dukać ![]() Waga u mnie spada, ale bardzo powoli... skończyły się czasy rewelacyjnych spadków... I Nadia i Pandzia mnie przegoniły niesamowicie... macie wyniki do pozazdroszczenia!!! No, ale trudno... i ja jakoś powoli dojdę do "normalniejszej" wagi ![]() Póki co... mało mam czasu ostatnio na forum, dużo się dzieje u mnie, ale pamiętam o Was i jak mam chwilkę to nadrabiam zaległości
|
#527 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#528 |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie ja mam do zrzucenia dużo bo ok 35 kg
![]() Od wczoraj kolejny raz zaczelam od bialkowej diety do tego Term Line Forte i CLA MAX (to juz sprawdzone - na cellulit dziala swietnie)... 3majcie kciuki... |
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowy salon póki co brakuje mu dobrej reklamy, narazie pracujemy nad szyldem bo poprzednia firma olała sprawę ... Salon jest dość schowany w bocznych uliczkach co nie ułatwia nam wlace sprawy ale liczę że jeszcze będzie wielki ruch jak dawniej
|
|
#530 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak zawsze mnie natchnęłaś, Tchnionko Cytat:
Jeśli mu to nie zacznie schodzić, wyślę go do lekarza.... Dziewczynki, same wiecie co znaczy, gdy chłopu coś dolega! Łazi i pyta wszystkich co to może być! ZATRZYMAĆ ZIEMIĘ!!! ![]() Cytat:
Agus, mnie też dopadło chyba wiosenne zmęczenie. Mam podobne objawy jak Ty Nie mogę się do niczego zmobilizować....Ściskam Cię mocniutko, towarzyszko niedoli AAAA!!!! Zapomniałam napisać, że dziś u mnie spadeczek, więc w sumie już -5,3kg ![]() Idę na 60kg w tym tygodniu, a potem mam nadzieję, pojawi się już 5 z przodu!!! ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
Początek 13.02.2011 66,1 kg ![]() ![]() II faza od 18.02.2011...... 05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!! 05.07.2011 początek III fazy 120dni III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg Edytowane przez dominic_sz Czas edycji: 2011-03-23 o 14:02 |
||||
|
|
|
#531 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja niestety odnoszę takie samo wrażenie
|
|
#532 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Patii może po zamieszczajcie ogłoszenia w internecie to sekunda jest a może coś ruszy albo jakaś niby promocje albo takie grupowe zakupy
|
||
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz podpisałyśmy umowę z groupon'em więc liczymy że będą tłumy ![]() Co jak co ale będziemy ciut stratne bo grupon sobie bierze 70% dla siebie! Skandal... no ale liczymy że osoby które do nas trafią zostaną na dłużej, więc Wrocławianki przeglądać grupona proszę!
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie tak się robi po jajkach i po mleku
|
|
|
|
|
#535 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#536 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny moje 2 pytania zaginęły w tłumie Waszych postów.
Ponawiam - czy można iść na fazie II cyklem 2/2 ? Czy któraś taki stosuje? Czy na fazie II posiłkiem mogą być np. same warzywa? bez protein. Czy w każdym posiłku powinny być proteiny? Proszę o podpowiedź dla początkującej. Z góry dziękuję! |
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
O ile mnie pamięć nie myli to będzie manicur plus zabieg odzywczy dla dłoni. Ceny nie pamiętam albo chyba koło 20 zł normalnie manicure u nas 35zł plus zabieg na dłonie 25zł więc sądze że się opłaca
|
#538 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() i co do PW warzywa muszą byc z miesem jako danie główne chyba ze przekąska mała np ogóreczek to moze byc sam
|
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dni warzywne musza być z mięsem/rybami bo to jest przecież podstawą tej diety... W dni Pw jemy warzyw do oporu, aby na maxa odciążyć przeciążone nerki i wątrobe ale mięso/ryby mają towarzyszyć przy każdym posiłku
|
|
#540 |
|
Rozeznanie
|
Jej kochane, piszecie w takim tempie, że ciężko Was ogarnąć
![]() jakoś nie mam ochoty na obiad, wypiłam szklankę wody z lodem... i chyba się położę na godzinkę.... kupa roboty na jutro na biofizykę mnie czeka która da przepis na leniwe ? ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

ale wiem że jak zrywałam z chłopakiem po roku, dwóch, uzasadniając że nie ma 'motylków' jak przy zakochaniu to właśnie to słyszałam: "nie myśl że tak będzie wiecznie, po kilkunastu, kilkudziesięciu latach już nie jest się w sobie zakochanym tak jak na początku". ale w takim razie musi być z was świetna para
ja mam w swoim najlepszego przyjaciela, kłócimy się często, ale o pierdoły, i zwykle max 10 min ze sobą nie rozmawiamy:P i tak strasznie za nim tęsknię, jak go nie ma, że to aż nienormalne po 3 latach związku, haha
2200 zł za 4 miechy 
szukam i szukam i nigdzie nie ma

cmokasy