Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-22, 23:16   #1711
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dobra, ja juz nie nie pisze bo widzę, że i tak nie zostanę zrozumiana Caate gratuluję, że pracujesz tam gdzie chcesz i że miałaś taką możliwość szukania.
internet daje duza mozliwosc rozsylania CV (i to jeszcze w mojej dzielnicy), wiec jest mozliwosc, ale trzeba chciec. opiekujac sie dzieckiem, szukalam kolejnej pracy, dopiero jak znalazlam to odeszlam z poprzedniej.

widzisz, ode mnie wymagasz zrozumienia Ciebie, ale Ty mnie juz nie musisz zrozumiec. Masz swoje zdanie, ja mam swoje, przy ktorym bede sie upierac jak Ty i nikt mi tego nie zabroni. Ja nie oczekuje od Ciebie zrozumienia i poparcia, tylko uwazam, ze nikt na kasie nie zmusza Cie pracowac, ale to Twoja prywatna sprawa, kazdy odpowiada za swoje zycie i wybory. Mam nadzieje, ze kiedys znajdziesz prace nie tylko z ktorej bedziesz zadowolona ale rowniez taka, ze bedziesz pracowac do 15 i nie bedziesz musiala wieczorem robic zakupow
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 23:17   #1712
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
ooo to jak u mnie, a ja na zaocznych jestem, wspolczuje

mam znowu ta kaszke na twarzy, tylko ze ja nadal nie kupilam maseczki na twarz, bo mi nie po drodze bylo... ale moze jutro sie przejade bo nie wytrzymam... no i musze jakis podklad kupic, taki lepiej kryjacy, zeby mieszac z xperience albo lirene i tworzyc odcienie w zaleznosci od opalenizny.. ale nie wiem na co sie zdecydowac, bo ten lirene 2w1 nie zachwycil mnie, moze lepszy bedzie ten z pompka matujacy albo rimmel 25h, najwazniejsze krycie jest teraz dla mnie

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

mi sie wierzyc nie chce, ze to ta sama kobieta
raczej mi to wyglada na PS
ja jednak widze, ze najlepszy jest CS, bo caly dzien utrzymuje sie na twarzy, szkoda ze teraz jest dla mnie za ciemny. Ostatnio uzywam True Match i jestem z niego zadowolona
kolezanka dzis powiedziala, ze mam ladne, dlugie rzesy, a mi sie wydawaly ze sa byle jak wymalowane i jakies takie krotkie

a co do zdjecia, hmm podobienstwo widac, ale moze faktycznie jest chociaz troche przerobione w PS

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 23:25   #1713
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Żeby dalej nie robić of-topu to dziś będzie u mnie:
- ćwiczenia
- kąpiel + depilacja
- demkaijaż
- brevoxyl na czoło
- na resztę twarzy krem z Bielendy
- na stopy krem rozgrzewający
- na dłonie krem nawilżający
I chyba tyle

Aha!! Dziewczyny mam taki głupi problem, mam nadzieję, że mimo wszystko mi coś poradzicie... mianowicie mam na palcach u stóp takie dziwne odciski ale takie, że pumeks na nie nie działa..... wiecie co to jest i jak się tego pozbyć?

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
internet daje duza mozliwosc rozsylania CV (i to jeszcze w mojej dzielnicy), wiec jest mozliwosc, ale trzeba chciec. opiekujac sie dzieckiem, szukalam kolejnej pracy, dopiero jak znalazlam to odeszlam z poprzedniej.

widzisz, ode mnie wymagasz zrozumienia Ciebie, ale Ty mnie juz nie musisz zrozumiec. Masz swoje zdanie, ja mam swoje, przy ktorym bede sie upierac jak Ty i nikt mi tego nie zabroni. Ja nie oczekuje od Ciebie zrozumienia i poparcia, tylko uwazam, ze nikt na kasie nie zmusza Cie pracowac, ale to Twoja prywatna sprawa, kazdy odpowiada za swoje zycie i wybory. Mam nadzieje, ze kiedys znajdziesz prace nie tylko z ktorej bedziesz zadowolona ale rowniez taka, ze bedziesz pracowac do 15 i nie bedziesz musiala wieczorem robic zakupow
Ja szanuje Twoje zdanie i nie zamierzam w żaden sposób na nie wpływać. Co do zakupów wieczorem - nigdzie nie napisałam, że nie można ich robić zresztą jest wczesny wieczór, późny wieczór więc tu też jest kwestia problematyczna który wieczór masz na myśli A co do CV to nie musisz mi mówić, bo tyle co ja się nawysylałam w tamtym roku to moje

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Nie chce się kłócić, mam takie zdanie jakie mam i tyle

Dobrej nocy Laski

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 23:26   #1714
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dobranoc wszystkim, ja też lecę spać

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-22, 23:32   #1715
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ja jednak widze, ze najlepszy jest CS, bo caly dzien utrzymuje sie na twarzy, szkoda ze teraz jest dla mnie za ciemny. Ostatnio uzywam True Match i jestem z niego zadowolona
kolezanka dzis powiedziala, ze mam ladne, dlugie rzesy, a mi sie wydawaly ze sa byle jak wymalowane i jakies takie krotkie

a co do zdjecia, hmm podobienstwo widac, ale moze faktycznie jest chociaz troche przerobione w PS
tez uwazam CS za rewelacje, gdyby nie to ze robi mi grudki podskorne i to go dyskwalifikuje... dlatego wwciaz szukam dalej

E.J o takiej porze, gdzie rano nie bedziesz miala nic na sniadanie, po calym tygodniu ciezkiej pracy i wpadniesz do sklepu 15min przed zamknieciem. Ja od 3lat wysylam CV i ciagle przegladam oglaszenia w internecie i w gazecie wyborczej i wroclawskiej, wiec mi nie musisz mowic.

eot.

dobranoc
Stary 2011-03-23, 00:47   #1716
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

E.J o takiej porze, gdzie rano nie bedziesz miala nic na sniadanie, po calym tygodniu ciezkiej pracy i wpadniesz do sklepu 15min przed zamknieciem. Ja od 3lat wysylam CV i ciagle przegladam oglaszenia w internecie i w gazecie wyborczej i wroclawskiej, wiec mi nie musisz mowic.

eot.

dobranoc
Hmmm..... ja akurat należę do tego typu osób, które gdy widzą że coś im się skończy kupują to wcześniej by nie zostać z niczym, żeby nie brakło, szczególnie gdy chodzi o lodówkę i jedzenie.... i dlatego do szału nieraz doprowadza mnie mama i jej polityka
Poza tym kiedyś mieszkałam z pewnym facetem i pracowałam a mimo to jakoś radziłam sobie i lodówki pustej rano nie miałam po tyg. pracy.... akurat na śniadanie składniki były

Weszłam na chwilę bo chciałam powiedzieć jeszcze taką rzecz, że to że narzekam czasem na pracę nie oznacza, że jej nie lubię bo tak nie jest, lubię ją, mimo tego, że czasem jest nie za wesoło...

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Miałam jeszcze olejować włosy ale padam więc nic z tego nie będzie dziś.
Jeszcze raz dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:08   #1717
marta 85
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
nie daj się niech Tż wygrzeje i będzie ok
Ooo tak masaż TŻ jest niezastąpiony jeszcze @ idzie więc na pewno będzie

caate ja na razie też tylko używałam Lirene i też zamierzam wypróbować jakiś inny

Alessandra przypomniało mi się, że pytałaś o mój stan zdrowia - miałam operację kręgosłupa i mam implanty wszczepione - dlatego niektórych ćwiczeń nie mogę wykonywać

Miłego dnia

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:28   #1718
mirkaaa
BAN stały

Cytat:

Aha!! Dziewczyny mam taki głupi problem, mam nadzieję, że mimo wszystko mi coś poradzicie... mianowicie mam na palcach u stóp takie dziwne odciski ale takie, że pumeks na nie nie działa..... wiecie co to jest i jak się tego pozbyć?

Ja ze swojej strony moglabym Ci polecic:

-zakup omegi (wymoczyc porzadnie stopy i uzyc omegi)
-zakupic dobry peeling do stop z kwasami
-pojsc do kosmetyczki na pedicure (chyba ze np sama w domu masz ferzarke badz tego typu sprzety)
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 08:52   #1719
snowhitee
Zakorzenienie

Hej Wczoraj kupiłam w końcu skórkę ale dziś jeszcze przejadę się do innego CH, jak zobacze coś fajniejszego to wymienię może

Cytat:
Zapomniałam Wam opowiedzieć, co koleżanka wyczytała w sobotę w gazecie - jadowity wąż po ukąszeniu kobiety w pierś zdechł.... bo pierś była silikonowa

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

niezłe

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja złożyłam Pit z miesiąc temu i dzisiaj mi przyszedł zwrot.

Też miałam ten balsam brązujący z Garniera i byłam zadowolona. Nawet nie wiedziałam, że je zlikwidowali.
to fajnie ja specjalnie się nie spieszyłam z wysłaniem pit-u bo jak co roku robię to względnie najpóźniej bo zawsze zwroty na wakacje zostawiamy z Tż a tak jakby mi przyszedł w kwietniu to zaraz bym wydała

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 09:34   #1720
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

dziewczyny, a polecicie jakis balsam brazujacy ewentualnie samoopalacz, ale taki ktory nie robi marchewki oraz nie uczula? po Lirene balsamiie, mam kaszke na biuscie, ramionach, udach... mimo peelingu wczesniejszego. po prefekcie, tez balsamie mialam tradzik na ramionach
a nie chce isc jeszcze na solarium, wole sie smarowac
Ja miałam ładny brązik delikatny po dove summer glove (wersja do jasnej cery)
A ta kaszka to może nie uczulenie, ale od zatkania skóry parafiną?

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:

Dziewczyny powtarzam - mnie chodzi tylko o bardziej ludzkie zrozumienie odnoście kasjerek, nic więcej I żadne przytaczanie praw nie spowoduje, że zacznę rozumieć osoby które mając 14 godz. czynny sklep o 20: 50 się budzą, że nie mają jednego piwa czy nagle nie mają chleba
O 20.50 się i tak rzadko chleb kupi, bo wszędzie posprzątany.

Widocznie mają inne zajęcia po prostu niektórzy i mają czas dopiero wieczorem, albo chcą coś zjeść wieczorem i się budzą, że tego i tego nie ma (jak ja)
Ja uważam, że skoro sklep jest do 21, a ja wychodzę z niego 20.55 to nic złego nie robię

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 09:43   #1721
Kalpana
Zakorzenienie

Caate ja się raczej balsamami brązującymi nie smaruję, ale miałam dwa- pierwszy z Ziaji, który okropnie brudził i robił wszędzie smugi, a drugi taki żółty z Oriflame i z niego byłam bardzo zadowolona Miał ładny złocisty odcień To jest ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cy.html&next=1

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:00   #1722
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja miałam ładny brązik delikatny po dove summer glove (wersja do jasnej cery)
A ta kaszka to może nie uczulenie, ale od zatkania skóry parafiną?

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

O 20.50 się i tak rzadko chleb kupi, bo wszędzie posprzątany.

Widocznie mają inne zajęcia po prostu niektórzy i mają czas dopiero wieczorem, albo chcą coś zjeść wieczorem i się budzą, że tego i tego nie ma (jak ja)
Ja uważam, że skoro sklep jest do 21, a ja wychodzę z niego 20.55 to nic złego nie robię
to bardzo mozliwe, bo jestem uczulona na parafine...

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Caate ja się raczej balsamami brązującymi nie smaruję, ale miałam dwa- pierwszy z Ziaji, który okropnie brudził i robił wszędzie smugi, a drugi taki żółty z Oriflame i z niego byłam bardzo zadowolona Miał ładny złocisty odcień To jest ten:
dziekuje niestety nie mam mozliwosci zamowienia z ori
Stary 2011-03-23, 10:01   #1723
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dzień dobry
dzisiaj ostatni dzień rekolekcji sobie odpuściłam co za dużo to nie zdrowo

caate, w kwestii pracy popieram cię od początku do końca

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Kalpana tego samoopalacza nie ma już chyba w ori? Chyba że zmienili opakowanie

edit. a nie, to jest balsam brązujący, przepraszam to chyba jednak jest jeszcze w ori

Edytowane przez Czekoladowa1
Czas edycji: 2011-03-23 o 10:02
Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:02   #1724
OlaWawa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
a teraz zaparzylam sobie zielona herbatke, brzuszek mnie boli po tej grypie jeszcze... a dzisiaj moj Tz sie rozchorował zjem sobie jakis jogurt bo musze uwazac na to co jem jeszcze
Uwazalabym na jogurt i kapuste kiszona po grypie, nie tylko zołądkowej!
OlaWawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:03   #1725
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Tylko jest tego taki minus, że ludzie nie potrafią czasami zrozumieć, że się chce popracować w danym dniu i nie ma się czasu i ochoty wyjść. Bo jak ktoś siedzi na etacie od 8 do 16 to się go nie rusza, a jak ma się zmienne godziny pracy to niektórzy myślą, że się jest na każde zawołanie i potem się będzie siedzieć nad papierami do 3 w nocy
Miałam na myśli fakt, że ustalam sobie dni i godziny pracy, bo pracuję w domu. A tutaj chyba nikt nie ma mi tego za złe

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Potwierdzam Jest super ten z ori.

Hej
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:05   #1726
OlaWawa
Przyczajenie

Używała któraś z Was korektora do wyprysków lub jakis przebarwień Clinique z serii trądzikowej? Zamiast zostać na "konkrecie" rozmywa sie wokolo i od razu schnie i wygląda jakby skóra schodziła. A moze macie cos fajnego i taniego do zaproponowania w sensie korektora punktowego, nie musi być na trądzik i jeszcze jedno, słyszałam że korektor stosuje sie pod fluid a ostatnio przeczytałam, że na i wtedy puder. I czy powinien byc o ton jaśniejszy?
OlaWawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:36   #1727
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
dzień dobry
dzisiaj ostatni dzień rekolekcji sobie odpuściłam co za dużo to nie zdrowo

caate, w kwestii pracy popieram cię od początku do końca
10:00 ----------[/SIZE]

[SIZE=1]---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o

edit. a nie, to jest balsam brązujący, przepraszam to chyba jednak jest jeszcze w ori

ja sie juz nie wypowiadam, bo widze, ze jak E.J nie postawi na swoim, to nie zakonczy dyskusji, a mi sie juz nie chce rozmawiac na ten temat, skoro jest taka poukladana, to lepiej dla niej ja tam nieraz pojde i bede chodzic do sklepu, przed zamknieciem(piekarnie mam do 18), jak ojciec zje mi ostatnia kromke chleba i nie mam co sobie na sniadanie zrobic, nie bede glodna chodzic przez to, ze sklep mam pod nosem, a panie tam ciezko pracuja. tak samo, jak jesst okres grillowania i cos sie przypali lub skonczy, lub najnormalniej w swiecie czegos zabraknie, tez pojde do sklepu i nie bede patrzec na godzine, a ze nie lubie na zapas jedzenia kupowac, zeby sie marnowalo i wole wszystko swieze, to moja indywidualna sprawa, ze mam delikatesy 24h 200m od domu z czego sie bardzo ciesze

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez OlaWawa Pokaż wiadomość
Używała któraś z Was korektora do wyprysków lub jakis przebarwień Clinique z serii trądzikowej? Zamiast zostać na "konkrecie" rozmywa sie wokolo i od razu schnie i wygląda jakby skóra schodziła. A moze macie cos fajnego i taniego do zaproponowania w sensie korektora punktowego, nie musi być na trądzik i jeszcze jedno, słyszałam że korektor stosuje sie pod fluid a ostatnio przeczytałam, że na i wtedy puder. I czy powinien byc o ton jaśniejszy?
po pierwsze, trzeba nawilzac cere nawet tradzikowa, u Ciebie ta skorupka wlasnie o tym swiadczy, ze brakuje jej nawilzenia
po drugie, jezeli masz wypryski czerwone, uzywasz zielonego korektora. przebarwienia niwelujemy zoltym. osobiscie (bezowego) uzywam pod poklad, bo wg mnie jak kupisz za jasny lub za ciemny i polozysz na podklad, gdzie dajesz juz jakas baze, to oslabiasz jego wlasiwosci oraz mozesz zrobic sobie plamy na twarzy, ciemne lub za jasne, ktore podkreslala jeszcze bardziej nasz tuszowany problem. korektor powinien byc dopasowany do naszej cery.

te filmiki powinny rozwiac wszystkie Twoje watpliwosci KLIK

uzywam korektora tylko pod oczy Bell, wczesniej stosowalam Maybelline SuperStay, na drobne wypryski i spisywal sie okej, ale to byl kolor bezowy, a nie kazdemu moze odpowiadac ten kolor, wszystko zalezy od naszej tonacji cery

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-03-23 o 10:39
Stary 2011-03-23, 10:51   #1728
Elvii
Zadomowienie

Smerfetkaa, witaj

Talullah, maseczki z Avy są cudowne, ostatnio miałam karotenową i jest boska

Dzisiaj przypomniałam sobie że mam taki pas.. wibrujący który ma zbić tkankę tłuszczową :P raczej nie wierzę w takie rzeczy ale dzisiaj założyłam sobie na pupe na 15min. i czytałam sobie gazetkę a jak już mineło 15min to nałożyłam sobie antycell. balsam i teraz jest ona taka gładka

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 10:53   #1729
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Miałam na myśli fakt, że ustalam sobie dni i godziny pracy, bo pracuję w domu. A tutaj chyba nikt nie ma mi tego za złe

Ja też właśnie w większości w domu. I stąd pisałam o ludziach, którzy myślą, że po prostu wyskoczę jak oparzona, bo oni coś chcą, a praca poczeka, bo przecież mogę w nocy nie spać i to zrobić

<3 <3 <3
Stary 2011-03-23, 10:56   #1730
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja też właśnie w większości w domu. I stąd pisałam o ludziach, którzy myślą, że po prostu wyskoczę jak oparzona, bo oni coś chcą, a praca poczeka, bo przecież mogę w nocy nie spać i to zrobić
To już umiejętność zorganizowania pracy
Stary 2011-03-23, 11:04   #1731
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, czy jest czy go nie ma. Kupowałam go już dawno temu, kiedy byłam jeszcze konsultantką. Teraz baaaardzo rzadko kupuję kosmetyki katalogowe, bo tak naprawdę większość jest droższa od tych sklepowych i gorsze. Nie mówię, że wszystkie, bo są rzeczy w Avonie i Oriflame, które są bardzo fajne.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 11:05   #1732
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja sobie radzę z organizacją. Myślałam, że będzie gorzej I kiedyś było, bo wszystko na ostatnią chwilę i potem podskakiwałam czekając, aż drukarka wypluje wszystkie kartki

<3 <3 <3
Stary 2011-03-23, 11:08   #1733
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Ja sobie radzę z organizacją. Myślałam, że będzie gorzej I kiedyś było, bo wszystko na ostatnią chwilę i potem podskakiwałam czekając, aż drukarka wypluje wszystkie kartki
Mi też już idzie coraz lepiej Potrafię się świetnie zoragnizować, że do 13 jestem po pracy A nad kartkami nie skaczę, bo u mnie wystarczy mail

Miłego dnia, zmykam poćwiczyć
Stary 2011-03-23, 11:14   #1734
kobietasukcesu
zawsze mam racje

dodaja: a od której zaczynasz pracę?

<3 <3 <3
Stary 2011-03-23, 11:38   #1735
asicuha
Wtajemniczenie

Cytat:

ja sie juz nie wypowiadam, bo widze, ze jak E.J nie postawi na swoim, to nie zakonczy dyskusji, a mi sie juz nie chce rozmawiac na ten temat, skoro jest taka poukladana, to lepiej dla niej ja tam nieraz pojde i bede chodzic do sklepu, przed zamknieciem(piekarnie mam do 18), jak ojciec zje mi ostatnia kromke chleba i nie mam co sobie na sniadanie zrobic, nie bede glodna chodzic przez to, ze sklep mam pod nosem, a panie tam ciezko pracuja. tak samo, jak jesst okres grillowania i cos sie przypali lub skonczy, lub najnormalniej w swiecie czegos zabraknie, tez pojde do sklepu i nie bede patrzec na godzine, a ze nie lubie na zapas jedzenia kupowac, zeby sie marnowalo i wole wszystko swieze, to moja indywidualna sprawa, ze mam delikatesy 24h 200m od domu z czego sie bardzo ciesze

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

po pierwsze, trzeba nawilzac cere nawet tradzikowa, u Ciebie ta skorupka wlasnie o tym swiadczy, ze brakuje jej nawilzenia
po drugie, jezeli masz wypryski czerwone, uzywasz zielonego korektora. przebarwienia niwelujemy zoltym. osobiscie (bezowego) uzywam pod poklad, bo wg mnie jak kupisz za jasny lub za ciemny i polozysz na podklad, gdzie dajesz juz jakas baze, to oslabiasz jego wlasiwosci oraz mozesz zrobic sobie plamy na twarzy, ciemne lub za jasne, ktore podkreslala jeszcze bardziej nasz tuszowany problem. korektor powinien byc dopasowany do naszej cery.

te filmiki powinny rozwiac wszystkie Twoje watpliwosci KLIK

uzywam korektora tylko pod oczy Bell, wczesniej stosowalam Maybelline SuperStay, na drobne wypryski i spisywal sie okej, ale to byl kolor bezowy, a nie kazdemu moze odpowiadac ten kolor, wszystko zalezy od naszej tonacji cery
Te filmiki i mi się przydały teraz czas na zakup korektora, caate Ty piszesz że masz korektor bell taki w sztyfcie i nakładasz go pod oczy? ja myślałam nad płynnym i z tego co dowiedziałam się z filmu żółtym, tylko czy znacie jakiś w miare tanie korektory płynne?

Mani hybrydowy <3
asicuha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 11:50   #1736
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
to fajnie ja specjalnie się nie spieszyłam z wysłaniem pit-u bo jak co roku robię to względnie najpóźniej bo zawsze zwroty na wakacje zostawiamy z Tż a tak jakby mi przyszedł w kwietniu to zaraz bym wydała
Właśnie przez ten zwrot mam ochotę już dzisiaj iść na zakupy.

Ja jestem właśnie po spamowaniu. Idę dzisiaj z Tż. do kina, więc musze ładnie wyglądać.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-23, 11:53   #1737
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asicuha Pokaż wiadomość
Te filmiki i mi się przydały teraz czas na zakup korektora, caate Ty piszesz że masz korektor bell taki w sztyfcie i nakładasz go pod oczy? ja myślałam nad płynnym i z tego co dowiedziałam się z filmu żółtym, tylko czy znacie jakiś w miare tanie korektory płynne?
caate i ja mamy ten i polecamy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...mi.html&next=1

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mak.jpg (11,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak1.jpg (11,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak2.jpg (8,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak3.jpg (14,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak4.jpg (9,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg mak5.jpeg (3,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg mak6.jpeg (3,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak7.jpg (11,6 KB, 4 załadowań)

Stary 2011-03-23, 12:08   #1738
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
dodaja: a od której zaczynasz pracę?
Zwykle od 7, czasami od 6.30. A jak mam zajęcia na uczelni, to popłudniu, ale wtedy już mi tak dobrze nie idzie
Stary 2011-03-23, 12:10   #1739
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Właśnie przez ten zwrot mam ochotę już dzisiaj iść na zakupy.

Ja jestem właśnie po spamowaniu. Idę dzisiaj z Tż. do kina, więc musze ładnie wyglądać.
Ja jeszcze pitu nie wypełniłam a zwrot też by się przydał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mak1.jpg (9,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak2.jpg (11,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak3.jpg (11,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak4.jpg (9,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg mak5.jpeg (3,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak6.jpg (8,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak7.jpg (10,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak8.jpg (11,9 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak9.jpg (12,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mak 10.jpg (11,7 KB, 2 załadowań)

Stary 2011-03-23, 12:25   #1740
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej kupilam dzisiaj rurki takie cytrynowe sliczne za 10 zl w lumpie
o to zdjecia ...... bardzo ladnie na mnie leżą

kupilam tez farbe Londe 19 ta z czerwonym opakowaniem i bede dzisiaj farbowac odrost i na calosc tez troche poloze chyba jak myslicie ? nie zniszczy mi wlosow za bardzo jak potrzymam na calosci tak bym musiala pewnie z 30 minut zeby troche ta czekolade rozjasnila a na odrostach 50 minut potrzymam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0598.jpg (103,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0599.jpg (96,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0600.jpg (103,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0601.jpg (117,3 KB, 18 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości