|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Cytat:
![]() Jak na włosy kładłam też mi to śmierdziao ![]() Ja wypijam dwie łyżki jedna po drugiej (bo pewnie potem bym zapomniala )Drożdże też raczej pije z rana przy śniadaniu, bo potem mogłabym zapomnieć ![]() To dziwne ale zawsze o tabl i kaps zapominam a o piciu drożdży, oleju i skrzypokrzywy nie
|
|
#1682 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
(nie wiedziałam o ktory kosmetyk pytasz )Cytat:
A skoro skład jest taki fajny, to może mogłaby wypróbować ![]() tutaj jeszcze są wymienione inne kosmetyki z tej serii Eco http://ava-laboratorium.pl/seria_eco...eco-linea.html Cytat:
|
|||
|
|
|
#1683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
Mówiłyście, że w czasie okresu nie powinno się opalać w solarium, a ja nawet nie wiedziałam o tym wszystkim, chodziłam od czasu do czasu jak bolał mnie brzuch żeby sie wygrzać....nieświadoma niczego.
|
|
|
|
#1685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to bede tez pic 2 za jednym zamachem, bo wlasnie mam tak z merz spezial, ze jak dziele na rano i weczor, to zazwyczaj tej wieczorem nie biore, bo zapominam. drozdze pije moja mama, jaaaak to smieeerdzi ![]() ![]() jak pomieszam lniany z babydream, to wtedy pachnie mi babydream, a uwielbiam ten zapach Cytat:
pytalam o peeling ale i wiadomosc o maseczke nie zaszkodzi ![]() Cytat:
i rowniez, nie chcialabym sie klasc po pani ktora przede mna byla i miala okres...nawet w regulaminie solarium, przynajmniej ja w kazdym co bylam, albo jak bylam pierwszy raz to i pani mnie o tym poinformowala no i to samo wisialo na scianie, jak nalezy korzystac z solarium, a kiedy to jest zabronione i jak byk bylo napisane, ze ' nie nalezy korzystac z solarium w czasie menstruacji, poparzenia, czesciej niz 24h' itp, tak samo nie mozna korzystac z solarium kiedy pije sie drozdze, pokrzywe, skrzyp wkleje regulamin, najlepiej bedzie ![]() PRZECIWWSKAZANIA DO OPALANIA W SOLARIUM -nadciśnienie i zaburzenia krążenia -bardzo jasna karnacja -bielactwo skóry -kobieta w ciąży oraz podczas okresu nie może korzystać z solarium -alergia na promienie UV -schorzenia tarczycy -nie zagojone tatuaże -skłonności do przebarwień skóry i duża ilość znamion -trądzik różowaty oraz skłonność do rozszerzonych naczynek krwionośnych -przebyta niedawno operacja, okres rekonwalescencji -choroby serca, nerek, tarczycy, epilepsja i inne poważne choroby przewlekłe -nie powinny korzystać z solarium osoby przyjmujące niektóre preparaty hormonalne,sulfonamidy, antybiotyki, leki nasercowe -w czasie opalania należy zrezygnować z kuracji ziołowych, zwłaszcza, jeżeli zawierają wyciąg z dziurawca -w żadnym wypadku nie należy się perfumować, lub używać dezodorantu -nie mogą korzystać z solarium, przynajmniej przez miesiąc osoby, które przeszły złuszczanie kwasami owocowymi, a zwłaszcza eksfoliację stężonym kwasem glikolowym. -nie należy też przebywać w solarium bezpośrednio po zabiegu oczyszczania skóry, elektrolizie lub zamykaniu naczynek ponieważ skóra twarzy, szyi i dekoltu starzeje się szybciej niż całego ciała, lepiej podczas seansu ograniczyć czas działania lamp na te okolice wyłączając wbudowany w solarium ekran -do opalaniu w solarium należy stosować specjalne kosmetyki stosowanie leków foto-uczulających
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Boziu, przy tż nie ma szansy na wizaż :P siedzi, czyta i się nabija
![]() ja już po bardzo okrojonym SPA ale jutro pewnie @ mi się skończy więc wszystko pójdzie w ruch haniu zapomniałam wcześniej napisać, świetny pomysł na prezent Talullah ciapki mam odkąd pamiętam, a do okulisty swego czasu chodziłam :P więc też myślę że by mi coś powiedział. Swoją drogą, to muszę pomyśleć nad wizytą kontrolną bo przydałyby mi się jakieś okularki do kompa i czytania ![]() ekomonika oglądałam film, i podobał mi się więc ksiązki czytać nie będę, bo wiem że byłaby lepsza od ekranizacji i wtedy filmik straciłby u mnie Ja ostatnio czaję się na 11 minut również tego autora, ale ciągle nie ma... marta 85 czemu się źle czujesz? co się dzieje?
|
|
#1687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1688 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wypatrzyłam super kosmetyki na allegro ale na razie kasy brak, niedługo urodziny to może coś wpadnie ![]() Dobranoc
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam że to do mnie było, bo Blondyneczka do mnie kierowała te słowa o solarium
![]() Haniu wyglądasz prześlicznie
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie daj się niech Tż wygrzeje i będzie ok
|
|
|
#1691 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
też marzy mi się laserowa depilacja... Cytat:
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko po latach... za duzo w mediach o tym trabili, ja tam wolalabym poczekac te pare dni i miec spokojne sumienie![]() dziewczyny, a polecicie jakis balsam brazujacy ewentualnie samoopalacz, ale taki ktory nie robi marchewki oraz nie uczula? po Lirene balsamiie, mam kaszke na biuscie, ramionach, udach... mimo peelingu wczesniejszego. po prefekcie, tez balsamie mialam tradzik na ramionach ![]() a nie chce isc jeszcze na solarium, wole sie smarowac
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka u mnie to samo i to już nawet jak o czymkolwiek gadamy, i mam inne zdanie niż on, to się nabija że pewnie z wizaża to wiem :P no ale tak to już z naszymi facetami, oni nic nie rozumieją :P a my przecież też dla nich chcemy się "dokształcać" żeby pięknie wyglądać
caate ja używałam tylko z ziaji i nawet spoko, ale nie mam porównania więc ciężko cokolwiek doradzić... tez jestem biała ;/
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2011-03-22 o 22:17 |
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jednak weszłam na chwilę, żeby jutro mieć mniej czytania ![]() Rano jadę do urzędu skarbowego, potem poczta i zakupy, a po południu spotkanie z Tż no i będę musiała sprawdzić w pracy czy zamknęłam szafkę w szatni
|
|
#1695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze garniera był świetny ale już ich nie ma niestety ![]() Cytat:
ja dziś pocztą wysłałam
|
|
#1696 |
|
Wtajemniczenie
|
idę spać, dobranoc
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
dobranoc
|
#1698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blondyneczko super, że jesteś zdrowa Cytat:
Smerfetkaa cześć Cytat:
![]() Cytat:
Tak, najwyższy czas ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Dziewczyny powtarzam - mnie chodzi tylko o bardziej ludzkie zrozumienie odnoście kasjerek, nic więcej I żadne przytaczanie praw nie spowoduje, że zacznę rozumieć osoby które mając 14 godz. czynny sklep o 20: 50 się budzą, że nie mają jednego piwa czy nagle nie mają chleba
|
|
|
#1699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz zobacze na kwc ![]() pity wysylam przez neta ![]() niestety ziaja daje mi pomaranczowy efekt Lolusko
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego nie potrafię doradzić bo miałam tylko ten brązujący...
|
|
|
#1701 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Tak, podobno ten Garnier byl dobry
musze położyć sobie jakąś maseczkę na buzie, bo mam dzis taka zmeczona twarz, po tylu godzinach na uczelni... od 9-18
|
|
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę spać
Dobranoc
|
|
#1703 | |
|
Zakorzenienie
|
A co okresu i basenów - też nie chodzę bo wg mnie to jakieś takie niehigieniczne i mało komfortowe
![]() Zapomniałam Wam opowiedzieć, co koleżanka wyczytała w sobotę w gazecie - jadowity wąż po ukąszeniu kobiety w pierś zdechł.... bo pierś była silikonowa ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Ja złożyłam Pit z miesiąc temu i dzisiaj mi przyszedł zwrot.
![]() Też miałam ten balsam brązujący z Garniera i byłam zadowolona. Nawet nie wiedziałam, że je zlikwidowali.
|
|
#1705 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
kurcze, musze sie wyspac
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot na pewno się wyśpisz, o ile zaraz pójdziesz spać
Coś na motywacje http://demotywatory.pl/2875481/Wysilek-czyni-cuda
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
E.J ale nie mozna tak generalizowac, skad wiesz ze ten czlowiek obudzil sie o tej h, nie mogl wczesniej, mial swoja prace lub zle sie czul... po to jest tyle zmian, zeby kazdy mogl zrobic zakupy. gdyby bylo inaczej to nie istnialyby sklepy 24h. tak samo moga oburzac sie lekarze, pielegniarki, czy pracowniki na stacji. to co jak zlamie reke, to mam rano pojechac do szpitala, bo lekarz moze zmeczony jest na nocce? albo jestem w trasie i po drodze konczy mi sie benzyna, tez zatankuje i to jeszcze dodam gazu, zeby mi stacji przed nosem nie zakmneli, zebym nie musiala spac w aucie. po to sa wyznaczane h pracy, zeby wg nich pracowac. i nie rozumiem, prosisz o zrozumienie kasjerek, ale w czym? w tym, ze siedza caly dzien na kasie i przewijaja zakupy z tasmy? to pomysl o budowlancach, ktorzy w upale pracuja i pot im cieknie z czola. Owwszem, szkoda mi takich ludzi, ze musze ciezka prace fizyczna wykonywac nie patrzac na pogode. ale nie bede sie nad nimi uzalac, bo skoro podjeli taka prace to ich wola. I nie zrozumiem Ciebie, ze Ty musialas isc do pracy, ja tez musialam, ale mialam dosc sklepow, wiec wolalam zajac sie dzieckiem, teraz sprzatam domy i jest mi dobrze, to ja sobie wybieram i szukam to co mi pasuje, bo najgorsze co moze byc to pracowac tam gdzie sie nie chce i nienawidzic swojej pracy.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-22 o 23:02 |
|
|
|
#1708 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo to jak u mnie, a ja na zaocznych jestem, wspolczuje ![]() mam znowu ta kaszke na twarzy, tylko ze ja nadal nie kupilam maseczki na twarz, bo mi nie po drodze bylo... ale moze jutro sie przejade bo nie wytrzymam... no i musze jakis podklad kupic, taki lepiej kryjacy, zeby mieszac z xperience albo lirene i tworzyc odcienie w zaleznosci od opalenizny.. ale nie wiem na co sie zdecydowac, bo ten lirene 2w1 nie zachwycil mnie, moze lepszy bedzie ten z pompka matujacy albo rimmel 25h, najwazniejsze krycie jest teraz dla mnie ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- mi sie wierzyc nie chce, ze to ta sama kobieta ![]() raczej mi to wyglada na PS
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, ja juz nic nie pisze bo widzę, że i tak nie zostanę zrozumiana
Caate gratuluję, że pracujesz tam gdzie chcesz i że miałaś taką możliwość szukania.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

taak, zmienilam avka, kiedys mialam koty

(nie wiedziałam o ktory kosmetyk pytasz
A skoro skład jest taki fajny, to może mogłaby wypróbować
Kurczę wciągnęłam się w książkę. Paulo Coelho Weronika postanawia umrzeć . Ciekawa, nawet bardzo