|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Cytat:
widzisz, ode mnie wymagasz zrozumienia Ciebie, ale Ty mnie juz nie musisz zrozumiec. Masz swoje zdanie, ja mam swoje, przy ktorym bede sie upierac jak Ty i nikt mi tego nie zabroni. Ja nie oczekuje od Ciebie zrozumienia i poparcia, tylko uwazam, ze nikt na kasie nie zmusza Cie pracowac, ale to Twoja prywatna sprawa, kazdy odpowiada za swoje zycie i wybory. Mam nadzieje, ze kiedys znajdziesz prace nie tylko z ktorej bedziesz zadowolona ale rowniez taka, ze bedziesz pracowac do 15 i nie bedziesz musiala wieczorem robic zakupow
|
|
#1712 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
kolezanka dzis powiedziala, ze mam ladne, dlugie rzesy, a mi sie wydawaly ze sa byle jak wymalowane i jakies takie krotkie ![]() a co do zdjecia, hmm podobienstwo widac, ale moze faktycznie jest chociaz troche przerobione w PS
|
|
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Żeby dalej nie robić of-topu to dziś będzie u mnie:
- ćwiczenia - kąpiel + depilacja - demkaijaż - brevoxyl na czoło - na resztę twarzy krem z Bielendy - na stopy krem rozgrzewający - na dłonie krem nawilżający I chyba tyle ![]() Aha!! Dziewczyny mam taki głupi problem, mam nadzieję, że mimo wszystko mi coś poradzicie... mianowicie mam na palcach u stóp takie dziwne odciski ale takie, że pumeks na nie nie działa..... wiecie co to jest i jak się tego pozbyć? ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
zresztą jest wczesny wieczór, późny wieczór więc tu też jest kwestia problematyczna który wieczór masz na myśli ![]() A co do CV to nie musisz mi mówić, bo tyle co ja się nawysylałam w tamtym roku to moje ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Nie chce się kłócić, mam takie zdanie jakie mam i tyle ![]() Dobrej nocy Laski
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() E.J o takiej porze, gdzie rano nie bedziesz miala nic na sniadanie, po calym tygodniu ciezkiej pracy i wpadniesz do sklepu 15min przed zamknieciem. Ja od 3lat wysylam CV i ciagle przegladam oglaszenia w internecie i w gazecie wyborczej i wroclawskiej, wiec mi nie musisz mowic. eot. dobranoc
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym kiedyś mieszkałam z pewnym facetem i pracowałam a mimo to jakoś radziłam sobie i lodówki pustej rano nie miałam po tyg. pracy.... akurat na śniadanie składniki były Weszłam na chwilę bo chciałam powiedzieć jeszcze taką rzecz, że to że narzekam czasem na pracę nie oznacza, że jej nie lubię bo tak nie jest, lubię ją, mimo tego, że czasem jest nie za wesoło... ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Miałam jeszcze olejować włosy ale padam więc nic z tego nie będzie dziś. Jeszcze raz dobrej nocy
|
|
|
#1717 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ooo tak masaż TŻ jest niezastąpiony ![]() caate ja na razie też tylko używałam Lirene i też zamierzam wypróbować jakiś inny ![]() Alessandra przypomniało mi się, że pytałaś o mój stan zdrowia - miałam operację kręgosłupa i mam implanty wszczepione - dlatego niektórych ćwiczeń nie mogę wykonywać ![]() Miłego dnia
|
#1718 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja ze swojej strony moglabym Ci polecic: -zakup omegi (wymoczyc porzadnie stopy i uzyc omegi) -zakupic dobry peeling do stop z kwasami -pojsc do kosmetyczki na pedicure (chyba ze np sama w domu masz ferzarke badz tego typu sprzety) |
|
|
|
|
#1719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wczoraj kupiłam w końcu skórkę ale dziś jeszcze przejadę się do innego CH, jak zobacze coś fajniejszego to wymienię może ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja specjalnie się nie spieszyłam z wysłaniem pit-u bo jak co roku robię to względnie najpóźniej bo zawsze zwroty na wakacje zostawiamy z Tż a tak jakby mi przyszedł w kwietniu to zaraz bym wydała
|
|
#1720 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
A ta kaszka to może nie uczulenie, ale od zatkania skóry parafiną? ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
Widocznie mają inne zajęcia po prostu niektórzy i mają czas dopiero wieczorem, albo chcą coś zjeść wieczorem i się budzą, że tego i tego nie ma (jak ja )Ja uważam, że skoro sklep jest do 21, a ja wychodzę z niego 20.55 to nic złego nie robię
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Caate ja się raczej balsamami brązującymi nie smaruję, ale miałam dwa- pierwszy z Ziaji, który okropnie brudził i robił wszędzie smugi, a drugi taki żółty z Oriflame i z niego byłam bardzo zadowolona
Miał ładny złocisty odcień To jest ten:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cy.html&next=1 |
|
|
|
#1722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1723 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
dzisiaj ostatni dzień rekolekcji sobie odpuściłam co za dużo to nie zdrowo ![]() caate, w kwestii pracy popieram cię od początku do końca ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Kalpana tego samoopalacza nie ma już chyba w ori? Chyba że zmienili opakowanie ![]() edit. a nie, to jest balsam brązujący, przepraszam to chyba jednak jest jeszcze w ori
zapuszczam włosy ♥ Edytowane przez Czekoladowa1 Czas edycji: 2011-03-23 o 10:02 |
|
|
|
#1724 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jest super ten z ori.Hej
|
||
|
|
|
#1726 |
|
Przyczajenie
|
Używała któraś z Was korektora do wyprysków lub jakis przebarwień Clinique z serii trądzikowej? Zamiast zostać na "konkrecie" rozmywa sie wokolo i od razu schnie i wygląda jakby skóra schodziła. A moze macie cos fajnego i taniego do zaproponowania w sensie korektora punktowego, nie musi być na trądzik i jeszcze jedno, słyszałam że korektor stosuje sie pod fluid a ostatnio przeczytałam, że na i wtedy puder. I czy powinien byc o ton jaśniejszy?
|
|
|
|
#1727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie juz nie wypowiadam, bo widze, ze jak E.J nie postawi na swoim, to nie zakonczy dyskusji, a mi sie juz nie chce rozmawiac na ten temat, skoro jest taka poukladana, to lepiej dla niej ja tam nieraz pojde i bede chodzic do sklepu, przed zamknieciem(piekarnie mam do 18), jak ojciec zje mi ostatnia kromke chleba i nie mam co sobie na sniadanie zrobic, nie bede glodna chodzic przez to, ze sklep mam pod nosem, a panie tam ciezko pracuja. tak samo, jak jesst okres grillowania i cos sie przypali lub skonczy, lub najnormalniej w swiecie czegos zabraknie, tez pojde do sklepu i nie bede patrzec na godzine, a ze nie lubie na zapas jedzenia kupowac, zeby sie marnowalo i wole wszystko swieze, to moja indywidualna sprawa, ze mam delikatesy 24h 200m od domu z czego sie bardzo ciesze---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
po drugie, jezeli masz wypryski czerwone, uzywasz zielonego korektora. przebarwienia niwelujemy zoltym. osobiscie (bezowego) uzywam pod poklad, bo wg mnie jak kupisz za jasny lub za ciemny i polozysz na podklad, gdzie dajesz juz jakas baze, to oslabiasz jego wlasiwosci oraz mozesz zrobic sobie plamy na twarzy, ciemne lub za jasne, ktore podkreslala jeszcze bardziej nasz tuszowany problem. korektor powinien byc dopasowany do naszej cery. te filmiki powinny rozwiac wszystkie Twoje watpliwosci KLIKuzywam korektora tylko pod oczy Bell, wczesniej stosowalam Maybelline SuperStay, na drobne wypryski i spisywal sie okej, ale to byl kolor bezowy, a nie kazdemu moze odpowiadac ten kolor, wszystko zalezy od naszej tonacji cery
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-03-23 o 10:39 |
||
|
|
|
#1728 |
|
Zadomowienie
|
Smerfetkaa, witaj
Talullah, maseczki z Avy są cudowne, ostatnio miałam karotenową i jest boska ![]() Dzisiaj przypomniałam sobie że mam taki pas.. wibrujący który ma zbić tkankę tłuszczową :P raczej nie wierzę w takie rzeczy ale dzisiaj założyłam sobie na pupe na 15min. i czytałam sobie gazetkę a jak już mineło 15min to nałożyłam sobie antycell. balsam i teraz jest ona taka gładka |
|
|
|
#1729 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, czy jest czy go nie ma. Kupowałam go już dawno temu, kiedy byłam jeszcze konsultantką. Teraz baaaardzo rzadko kupuję kosmetyki katalogowe, bo tak naprawdę większość jest droższa od tych sklepowych i gorsze. Nie mówię, że wszystkie, bo są rzeczy w Avonie i Oriflame, które są bardzo fajne.
|
|
|
|
#1732 |
|
zawsze mam racje
|
Ja sobie radzę z organizacją. Myślałam, że będzie gorzej
I kiedyś było, bo wszystko na ostatnią chwilę i potem podskakiwałam czekając, aż drukarka wypluje wszystkie kartki
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potrafię się świetnie zoragnizować, że do 13 jestem po pracy A nad kartkami nie skaczę, bo u mnie wystarczy mail![]() Miłego dnia, zmykam poćwiczyć
|
|
|
|
|
#1734 |
|
zawsze mam racje
|
dodaja: a od której zaczynasz pracę?
|
#1735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz czas na zakup korektora, caate Ty piszesz że masz korektor bell taki w sztyfcie i nakładasz go pod oczy? ja myślałam nad płynnym i z tego co dowiedziałam się z filmu żółtym, tylko czy znacie jakiś w miare tanie korektory płynne?
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() Ja jestem właśnie po spamowaniu. Idę dzisiaj z Tż. do kina, więc musze ładnie wyglądać.
|
|
|
#1737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...mi.html&next=1
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1739 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a zwrot też by się przydał
|
|
#1740 |
|
Zadomowienie
|
hej kupilam dzisiaj rurki takie cytrynowe sliczne
o to zdjecia ...... bardzo ladnie na mnie leżą kupilam tez farbe Londe 19 ta z czerwonym opakowaniem i bede dzisiaj farbowac odrost i na calosc tez troche poloze chyba jak myslicie ? nie zniszczy mi wlosow za bardzo jak potrzymam na calosci tak bym musiala pewnie z 30 minut zeby troche ta czekolade rozjasnila a na odrostach 50 minut potrzymam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

Caate gratuluję, że pracujesz tam gdzie chcesz i że miałaś taką możliwość szukania.

wiecie co to jest i jak się tego pozbyć? 

ale dziś jeszcze przejadę się do innego CH, jak zobacze coś fajniejszego to wymienię może